Miten korkokengät pysyis jalassa?

Lipsukenkä

Hankin ekat korkkarini pari kuukautta sitten ja ovat aika tiukat, mutta silti lipsuvat vaikka ois millasta sukkaa jalassa :O
Kantapäähän hankittu luistonesto, mut se ei auta nimekskää...
Oisko jotain tiettyy sukkaa tai jotain jolla ne pysyis kävellessä?

Oisin niin kiitollinen jos teillä ois vinkkejä, ku haluisin laittaa ne ens kuun bändikeikalle, mut nyt taitaisivat olla vaan haitaks siellä...:/

69

12922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liukuesteet

      Kaupoissa on sukkahousuja - niitä ohuitakin - joissa on liukuestepohja, niistä vois olla apua.

      • kiitos vinkistä

        Miksen ole itse nähnyt tai kuullut kyseisen mallisista sukkahousuista?! Siihen voi vain todeta että katso peiliin ja kysy myyjiltä ;)
        Täytyypä yrittää bongata itselle tuollaiset, olisi takuulla apua työhön kun olen tarjoilija ja joskus työpäivät yli 8h, toki ei aina tarvitse pitää korkokenkiä mutta silti..


      • Minulle istuvat parhaiten suomalaiset kengät kokoa 36 tai italialaiset kengät kokoa 37.
        Joskus olen ostanut AIVAN LIIAN ISOT TALVISAAPPAAT kokoa 38, joissa on ollut pakko käyttää villasukkia, jotta ne eivät lipsuisi.

        Terveisin,
        Pienijalkainen


    • Lipsukenkä

      Kiitos:) täytyy kokeilla:)

    • väärääparia

      Äkkiseltään vaikuttaa siltä, että olet ostanut väärän malliset/kokoiset kengät. Kenkien ei kuulu "lipsua" jalasta tai kantapään nousta pois kengästä kävellessä. Hyvät kengät eivät myöskään purista eli tunnu tiukalta.

      Oma neuvoni on se, että sen sijaan, että hankit kaiken maailman liukuestesukkia, hankit kokonaan uudet kengät. Mene kenkäkauppaan, josta saat palvelua. Pyydä myyjän apua ja sovittele kenkiä rauhassa ja kävele niillä kaupassa. Näin löydät sinulle sopivan kenkäparin.

      • corc-ceng

        Totta! Jos kengät lipsuvat ja puristavat samaan aikaan, niissä täytyy olla jotain vikaa


      • kantapääongelma
        corc-ceng kirjoitti:

        Totta! Jos kengät lipsuvat ja puristavat samaan aikaan, niissä täytyy olla jotain vikaa

        Tai sitten jalkojen anatomiassa. Sillä omalla kohdallani tämä ongelma liittyy valtaosaan kenkiä. 99% sama ongelma joka kerta kun löytää muuten hyvät korkkarit. Kellään ystävälläni ei ole samaa ongelmaa, ja ovat ihmetelleet tätä. Todella ärsyttävä ongelma, ja vielä lyhyenä ihmisenä olisi ihan tervetullutta pystyä käyttämään korkkareita.


    • justyouandme

      Etenkin korkeakorkoiset kengät ovat usein sopimattomat monen ihmisen jalkaan, sillä kengän asettama asento vaatii jo melkoista kaarevuutta jalkapohjalta. Näissä monilla "irtoaa" kantapää. Suosittelen myöskin uusia kenkiä, enkä viritelmiä.

      • .........

        Itse tarvitsen näitä "viritelmiä" eli sukansuojuksen vasempaan kenkään, koska vasen jalkani on hieman oikeaa pienempi. Useimmissa korkkareissa vasen kenkä lipsuu kantapäästä, sukansuojuksella sen estää mainiosti. Onneksi ero ei ole niin suuri että pitäisi ostaa 2 paria peräkkäistä kokoa ja heittää ne tarpeettomat kengät pois.


    • Sopivat kengät

      Suosittelen myös uusia kenkiä tai sitten sun on vaan tyytyminen matalakorkoisiin,
      ilman korkoa,jos mitkään korkokengät ei sovi sun jaloille.

    • Ihme jalat!

      Voisit laittaa myös varpaiden alle kumityynyt joita myydän esim.. Sokoksessa. Ne on todella hyvät ainakin minulla, sillä minulla aina jalkaterät liukuu alas ja varpaat on kipeänä. Kumityyny estää.

      • piku3

        Kumityynyt voi myös ostaa suutarilta, ja suutarilla on myös kaikenlaisia jalkatyynyjä: päkiö-, kanta ja varvastyynyjä... :)


    • roks3

      laita roksit ne ei lipsu

      • Lipsukenkä

        Koetan roskasäkkejä, jos ne auttaa..


      • Talkki tohtori
        Lipsukenkä kirjoitti:

        Koetan roskasäkkejä, jos ne auttaa..

        Hai niissähän jalat hikoavat entistäkin enemmän.


    • Mulla on monet

      Ei mulla ainakaan pysy jalassa mitkään korkkarit jos niissä ei ole mitään remmiä tms jalkapöydän yli menevää kiinnikettä. Pelkät avokkaat ei pysy mitenkään mun jaloissa, ihan sama mimmonen sukka siellä on sisällä tai onko ilman sukkaa! Eli valitse semmoset korkkarit, joissa on joku kiinnitysremmi jalkapöydän ympäri, tai nilkan ympäri, niin ei putoo enää! :)

    • Liukuvoide auttaa ku

      Ei mitään liukuesteitä vaan lisää liukua, on 'hyvä että luistaa'..??

      Kaikki ei vaan osaa kävellä korkkareilla, noin yleensä kyllä kenkä jalassa pysyy jos on oikeakokoinen eikä liian iso,.? Sit onhan nuita pitkävartisia saappaita jossa on korkeat korot, ne pitais pysyä vaikka minkälaisella lehmänkantturallakin.

      Mikään ei ole senkarseempaa katsottavaa kun nainen joka kävelee korkkareilla, jalkateät sisäänpäin raskaasti laahustaen.

      Jotkut niin naiset kuin miehetkin, osaa kantaa ryhdikkäästi 'pukunsa' ja kontroloi ryhtiään, se on ehkä itsetuntokysymys.?

      Jotkut sitten vaan on kuin maansa myyneitä, hartiat lysyssä, heidän päällään nättikin puku näyttää loimelta, korkkareista puhumattakaan.?

    • Kopsis kopsis

      Kun itse olin nuori olivat korkokengät aina jalassa. Kävelykengissäkin oli vähintään 3-4 cm.
      Korkokengillä kävelyä pitää harjoitella. Ei ole mikään vitsi, että kuljetaan huoneessa kirja pään päällä ja opetellaan kävelemään selkä suorassa ja kauniilla askelilla,.
      Meidän vanhempien ihmisten myötähäpeä on valtaisa, kun katselemme kauniissa korkokengissä kupselehtivia tyttäriä, joiden kroppa on etukenossa, polvet koukussa ja ehtoopuoli pitkällään.

      Ensimmäinen vaatimus kyllä on, että kenkä pysyy jalassa. Niinpä uskoisin, että sinulla on vääränmalliset kengät.
      Kannattaa ottaa mukaan varakengät, kun menee hippaloimaan uusilla korkokengillä. Kantapäihin voi tulla kauheat rakot. Varaa laastarit.

    • TammanKavionkopsetta

      Jos korkkareita käyttää jatkuvasti päivittäin, seurauksena on kasvaneet vaivasenluut, ymm.. ikäviä seurauksia.

      Ihmisen jalkaa ei ole tarkoitettu korkokenkiin, se on muotioikku ja varsin tuhoisa sellainen.

      Mutta mitä nainen voi luonteelleen viehättääkseen miestä ja saadakseen huomiota.

      Jotkut naiset kävelee korostetun kovaa kopsuttaen korkkareillaan..

      Yleensä heidänkaltaiset ovat huomionhaluisia tyhjäpäitä, "tyhjät tynnyrit kolisevt eniten"..

      • äiti ja tytär

        Vaivasenluut voi saada vaikka ei olis koskaan korkkareilla kävellyt. Mutsillani on kamalat vaivasenluut eikä s eole koskaan kävellyt koroilla. Samoin mulla alkaa kolmekymppisenä vaivasenluut oikutella, enkä ole ikinä kävellyt korkkareilla.


    • raili42

      Korkokengät täysin turhaa älytön keksintö todella huono kävelä ja mihin ihminen tarvii korkoja ei mihinkään ja pilaa jalankin vielä turhamaisuuden perikuva korkkarit.

      • 1948 mallia

        Korkokengillä on tärkeitä että osaa kävellä niillä kauniisti ja luonnollisesti .Suurin osa nuorista naisista kävelee polvet koukussa joka on todella ruman näköistä.Opettele ennen kun menet ihmisten ilmoille.


      • ertty
        1948 mallia kirjoitti:

        Korkokengillä on tärkeitä että osaa kävellä niillä kauniisti ja luonnollisesti .Suurin osa nuorista naisista kävelee polvet koukussa joka on todella ruman näköistä.Opettele ennen kun menet ihmisten ilmoille.

        Se ei poista sitä faktaa, että koroilla kävely tuhoaa jalat.


    • Jepuskijees

      Minulla ei pysy avokkaat jalassa ja varpaita puristaa useimmissa kengissä. Onneksi kaupoissa on nykyään jos jonkinlaisia remmikorkkareita joista löytyy eri korkuisia kantojakin. On mulla nyt parit korkkarit jotka pysyy jalassa satamarmasti ja niillä uskaltaa siksi kävellä ihan kunnolla :)

    • Valtaosa korkkareista on jollain tavoin väärän muotoisia, liian kapeita, teräväkärkisiä, jalasta pois luiskahtelevia ja niin edelleen. Sitten voi tulla vastaan jotkut, jotka istuu jalkaan kuin hansikas käteen ja on ihan mukavan tuntuiset usean tunnin ajan. Laadukkaat nahkakengät lisäksi hakevat kantajansa jalan muotoa käytön myötä.12 tuntia samoilla korkkareilla on päivän mittaan lisääntyvän turvotuksen takia koettelemus millä tahansa mallilla ja onkin hyvä välillä vaihtaa kenkiä.

      • iines-ankka-räpylät

        Toi on niin totta! Useimmat korkkarit ja noh, kengät ylipäätään on mun lättäjaloille liian kapeita.. Siihen vaivaan ainoa apu mulle on ollu mallina toimivalta kaverilta saatu vinkki. Kengät on hyvä pehmittää ennen oikeaa käyttöön ottoa käyttämällä niitä kotona / kauppareissulla märät sukat jalassa. Kenkä muotoutuu sit (ainakin omalla kohdalla) kivasti jalan malliin. Tää neuvo on auttanu mua paljon, vaikka alkuun kuulostikin aika oudolta :D Mut eipä oo tarvinnu enää itkeä ettei kengät istuis hyvin jalkaan!


    • kunnon kengät

      Osta kunnolliset korkkarit. Älä säästä hinnasta. Oikean muotoiset ja oikean kokoiset korkkarit pysyvät jalassa. korkkareihin on saatavissa päkiän alle luiston esto ja se on ihan hyvä jos jalka työntyy kärkeen. Hyvät korkkarit eivät lipsu jalasta. Niiden pitää olla hyvän malliset ja oikean kokoiset. Jos kenkä on takaa liian matala, se ei pysy jalassa millään konsteilla.

    • minätäälläheitaas

      Osta päkiäpihjalliset, ne tulevat siis vain päkiän alle. Toinen hyvä kikka on tunkea kärkeenn pumpulia, vie tilaa eikä puudu varpaat. Tee nämä molemmat niin pysyy jalassa! Olet ostanut liian isot kengät, korkokenkä saa olla pikkuisen nafti. Kivaa keikkaa!!:)

    • hyvä neuvo

      Jos kengät on halvat niin ne on aina huonot. Onhan ne hyvännäköset ja se nimenomaan saa ihmiset ostamaan ne. Mutta halvoissa kengissä piilee aina joku vika mikä paljastuu käytön myötä. Kokemuksen myötä uskoin sen. Ostin kerran 5 eurolla kesäballeriinat joiden saumat ratkes. Kerran taas ostin valkoiset keinonahkaset talvisaappaat 40eurolla ja niissä oli kolme vikaa: pakkasella keinonahka ei lämmitä joten varpaat oli vaarassa jäätyä, valkoset kengät likaantu ja naarmuttu jo ekana käyttöpäivänä ja talven lopussa kahen sentin korko oli kulunut kokonaan pois. Kenkiä tuli ja meni. Ainoastaan mun kymmenen vuotta sitten ostetut mustat samettinahkakengät kestää, lämmittä ja on pikimustat vuodesta toiseen. Niihin voin aina luottaa.

      Kannattaa siis sijoittaa hyvään tavaraan niin tulette hyötymään siitä pitkään. Jos ostat 70 eurolla kengät, tuut iloitsemaan niistä kymmenen vuotta. Jos ostat 30 eurolla kengät, joudut ostamaan sellaiset joka toinen vuosi ja kymmenessä vuodessa se tekis yhteensä 150 euroa..

      Elikkä: Se mikä on halpaa on kallista ja
      se mikä on kallista on halpaa.

      • joku kenkäfriikki

        Ei pidä paikkaansa että halpa olisi aina huonoa ja kallis hyvää ;) Itselläni on ollu / on monenlaisia kenkiä, osa on halpoja osa kalliita, mutta joissakin kengissä ne halvat on kivemmat / mukavemmat kuin ne kalliit..., ja puhun siis käyttömukavuudesta, en vain kenkien ulkonaisesta olemuksesta ;)

        Mitä tulee alkuperäiseen juttuun, niin luulen aloittajan ostaneen väärän kokoiset ja / tai malliset korkkarit. Hyvä korkkari (ja ylipäänsä hyvä pikkukenkä) "istuu kuin hansikas" - mutta toki kenkiin voi laittaa pohjallisia (niitä on erilaisia ja eri kokoisia) tms. Itsekin olen monesti joutunut käyttämään jonkin sortin pohjllista..., joskus jopa lenkkareissa ;) Nilkkaremmikentä pysyy yleensä paremmin jalassa kuin ns. avoin avokas, sitten on myös erilaisia saappaita ja nilkkureita koroilla. Lisäksi hyvä tukeva korko on yleensä parempi (korkeudesta riippumatta) kuin ns. piikkikorko!


      • tanssi ja kävely

        70 euron kengät ovat vielä edulliset. Useimmat hyvälestiset kengät maksavat yli 100 euroa. Tanssikengissä on hyvät mallit jotka tukevat jalkaa. Niissä on tosi kauniita juhlakenkiä, mutta myös arkisemman näköisiä. Kannattaa tsekata netistä, ellei paikkakunnalta löydy tanssikenkävalikoimia.

        Ostan lähes kaikki juhlakengätkin tanssikenkäkaupasta. Niillä jaksaa kävellä, tanssia, eikä jalat niin väsy. Jotkut kengät olen ostanut Tuomi-kengän valikoimista tanssikengiksikin.

        Olin kerran mieheni kanssa Kanarian saarilla joululoman aikana ja kävimme suomalaisissa tansseissa ja läksimme sieltä toisen pariskunnan kanssa kävelemään hotellille parin kilometrin päähän. Toisen pariskunnan nainen ei pystynyt kauniilla korkkareillaan kävelemään, vaan piti tilata taksi jo puolen kilometrin kävelyn jälkeen.

        Minä kävelin tanssikengillä mieheni kanssa hotellille ja pariskunta ihmettelemään että miten saatoin vielä 5 tunnin tanssimis-session jälkeen kävellä. Totesin vain että kengät ovat laatutavaraa. Olivat Tuomi-kengän kengät, joita saa marketeistäkin, mutta ovat myös tanssia hyvät. Eivät ihan tanssikengiksi tehdyt, mutta ovat hyvät siihenkin.


      • Okei okei!
        joku kenkäfriikki kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa että halpa olisi aina huonoa ja kallis hyvää ;) Itselläni on ollu / on monenlaisia kenkiä, osa on halpoja osa kalliita, mutta joissakin kengissä ne halvat on kivemmat / mukavemmat kuin ne kalliit..., ja puhun siis käyttömukavuudesta, en vain kenkien ulkonaisesta olemuksesta ;)

        Mitä tulee alkuperäiseen juttuun, niin luulen aloittajan ostaneen väärän kokoiset ja / tai malliset korkkarit. Hyvä korkkari (ja ylipäänsä hyvä pikkukenkä) "istuu kuin hansikas" - mutta toki kenkiin voi laittaa pohjallisia (niitä on erilaisia ja eri kokoisia) tms. Itsekin olen monesti joutunut käyttämään jonkin sortin pohjllista..., joskus jopa lenkkareissa ;) Nilkkaremmikentä pysyy yleensä paremmin jalassa kuin ns. avoin avokas, sitten on myös erilaisia saappaita ja nilkkureita koroilla. Lisäksi hyvä tukeva korko on yleensä parempi (korkeudesta riippumatta) kuin ns. piikkikorko!

        Halvatki kengät voi olla hyvät. Mullaki on yhet sellaset. Kevyet muodikkaat lenkkarit. Ostin alennuksesta. Mutta sen lisäks mulla on sähkönsiniset reebokin lenkkarit. Niitä en sano vain mukaviks vaan niitä voin suorastaan kehua. Ne on kauniin muotoiset, kevyet ja rankkasateessa ne ei päästä vettä läpi ja pitää jalan lämpösenä ja kuivana. Kuran niistä saa helposti pestyä pois koska kengän pinta ei ime sitä itseensä. Noiden mun halpojen lenkkareiden kangaspinta on imeny itteensä kuran ja sitä ei saa hinkkaamalla pois. Sinisissä reebokeissa ei ole yhtäkään ominaisuutta mistä voisin valittaa.


      • ....

        Ei sitten osto hetkellä käynyt mielessä, että valkoinen väri on herkkä likaantumiselle.


      • ei ja arvaa miks?
        .... kirjoitti:

        Ei sitten osto hetkellä käynyt mielessä, että valkoinen väri on herkkä likaantumiselle.

        Ei.. olin nääs 17-vuotias, enkä yhtä viisas kuin nykyään.


    • esa18

      Miten akat voi olla noin tyhmiä?

      • Me fiksut

        Ei me olla tyhmiä, sä et oikeen ymmärrä meitä...


    • ai kuka on tyhmä?

      Ai miten nii tyhmiä? En oikeen ymmärtäny..?

      • esa18

        Et tietenkään kun olet nainen.Siksi että ostaa oikean kokoiset kengät ettei lipsu. Jos lipsuu niin ostaa balleriinat. tyhmä äkka.


      • tunnistan
        esa18 kirjoitti:

        Et tietenkään kun olet nainen.Siksi että ostaa oikean kokoiset kengät ettei lipsu. Jos lipsuu niin ostaa balleriinat. tyhmä äkka.

        balleriinat! ahhah hah! esa käytti sanaa balleriinat koska se oli lukenu sen mun viestissä.


      • mikä vaevaa suo
        esa18 kirjoitti:

        Et tietenkään kun olet nainen.Siksi että ostaa oikean kokoiset kengät ettei lipsu. Jos lipsuu niin ostaa balleriinat. tyhmä äkka.

        Oii esa. Oioioi. Miksi oot niin vihanen? Noh esa on vasta söpöt 18 vuotta, muttei kuulosta kovin söpöltä.


    • Tarralenkkarit

      Tarralenkkarit tai croksit, pysyy jalassa ja o pest..

    • zkoo

      Kokemukseni mukaan jos ostaa väärän kokoiset - nimenomaan korkokengät - niistä on vaikea saada millään konstein sopivan kokoisia :( Eli suosittelisin uusia kenkiä. Onhan noita kaikenlaisia koko- ja puolipohjallisia yms. mutta mulla ei ole koskaan auttanut. Jos lipsuu kantapäästä, niin sitten vaan lipsuu, vaikka mitä tunkisi mihin. Oikean kokoiset korkokengät vaan on hyvät jalassa, joten käypä uudestaan kaupoilla :)

    • Hyvä pito

      Hai osta purkki remmivahaa niin jo pysyy.

    • mies21v

      Olen aina halunnut tyttöystävän joka ei käytä korkokenkiä vaan pukeutuu käytännöllisesti ja mukavasti.

      • Käytännöllistä

        Eli on aina alasti! Pakkasellakin pukee päälleen vain sinut.


    • citytyttö

      menehän bändikeikkas kans maratonia juokseen pysyvät taatusti jalassa ja kun ryhti suorana ja polvet koukussa!!

    • Mieti vähän

      Miksi ihmeessä naiset haluavat käyttää korkokenkiä? Nuorten naisten jaloissa näyttää sata kertaa paremmalta converset tai muut merkkitennarit, kuin teennäisen näköiset korkokengät. Varsinkin, jos niillä korkokengillä ei vielä osaa kävellä, niin parempi valita muuta jalkaan laitettavaa. Saappaatkin on ihan nättejä.

      • joskus näkee teinityttöjä joilla on jalassa pahasti linttaan astutut kengät ,. siis kenkien korot sojottavat melkein sivuille ,. kauheaa ,. ,. ,. ,. ,.


      • Maiharit jalkaan

        Maiharitkin on muotia, käyvät kaikkien asujen kanssa ja näyttävät hyvältä.


      • olen 22v nainen

        Millasia tennareita tarkotat? Niitä kankaisia joissa on valkoset nauhat ja kengän kärjen päällä se valkonen muoviosio?

        Eikä.. iha rumat. Mulla on ollu vissii kahet tennarit 5 vuotiaana viimeks, enkä parikymppisenä ikinä ostais tollasii. Ei oo mun tyylii. En tarkota että pitäs käyttää kiiltävän mustaa 20senttistä piikkikorkosaapasta. Se on huoramaisen näköstä ja toinen ääripää. Tarkotan kultaista keskitietä. Eli mun ruskeita talvinilkkureita, joissa on valkonen karvaturri ja beige kuminen tukeva kiilakorko, joka korkeus on "sopiva". Se on eleganssia.


    • ertyyuiop

      Korkkarit on ihan per....tä. Ne pilaavat jalat ja kävely niillä on luonnotonta. Osta kunnolliset kengät ja jalat tykkää ja kiittää vuosien kuluttua.

      • Mikko 35 v

        Minustakin niillä on hankala kävellä.


      • kannat kannat

        Korkkarit ovat juhlakengät. Eivät arkikäyttöön. Kenellä niitä juhlia on joka päivä? Eivät kenkämallitkaan käytä joka päivä korkkareita. Kävelevät gastingista toiseen lenkkarit jalassa.

        Miksi naiset ovat niin tyhmiä että luulevat jotta joka paikassa pitää olla korkkareissa. Tietty, näinhän telkkarin "muutu vaatteilla ja meikeillä" ohjelmat kehoittavat. Mutta ehkä kannattaa pitää se oma järki päässä.

        Onhan osa suomalaista miehistä sitä mieltä että suomalaiset naiset eivät ole mistään kotoisin, vain virolaiset ja venäläiset kun heillä on aina korkeakorkoiset kengät ja sauma- tai verkkosukat. Mummoni kertoi että joskus 50-60-luvulla naiset pitivät nailonsukkia pakkasillakin ja monet palelluttivat jalkansa ja niistä jäi ikuiset arvet. Mitä karsimystä muka miesten vuoksi. Lähentelee jo naisten ympärileikkauksia, joihin jotkut vauvat jopa kuolevat ja joita joissain kehitysmaissa tehdään. Ja kaikki tämäkö miesten vuoksi???? Että tykkäisivät??? Onkohan mies niin sadisti että nauttii kun nainen kärsii vai onko nämä näitä naisten luuloja???

        Ellei mies voi sietää naistaan ilman korkokenkiä niin menköön sinne Viroon tai Venajälle.

        Korkeakorkoiset korkkarit ovat juhlia ja erityistilaisuuksia verten. Matalampikantaisia avokkaita voi pitää töissä ja niillä jaksaa koko päivän.


    • meows

      Itellä ei pysy minkään malliset avokkaat jalassa ollenkaan. Kenelläkään tutulla ei ole samaa vikaa, johtunee oman jalan mallista siis. Löysin kuitenkin kengät, mitkä oli pakko saada, vaikkeivat jalassa pysyneetkään. Kiikutin ne paikallisen suutarin pakeille ja teetin niihin nilkkaremmit. Kengän takaosaan tehtiin ihan yksinkertainen silmukka, josta remmi läpi ja johan pysyy jalassa. :)

      Hintaa hommalle tuli 10-20e, ei paha minusta, kun kengät on kuitenkin aivan ihanat :)

    • vaikka olenkin mies, niin veikkaan että korkkarit vaativat ihan erilaisen kävelytyylin ja se vaan on opittava että kengät pysyvät jalassa ,.

    • näin minä

      itselläni samankaltainen ongelma korkkareiden kanssa. ostan aina koon 36 kenkiä, jos niissä on vähänkin korkoa. Varpaat joutuvat paripäivää ahtaalle, mutta kantapää(!?) ei suostu pysymään kengässä. Niinpä olen yleensä ostanut kenkien kanssa saman värisen ponnarin, ja käytän sitä "remminä". uskokaa pois, kukaan ei huomaa eroa! ja mikä tärkeintä, kengät pysyvät jalassa...

      • vai näin

        En usko tuohon ponnarijuttuun. Ponnari joustaa liikaa jotta pitäsi lipsuvan kengän jalassa.


    • Kartsa 46

      Voi näitä vaivasenluita! Pidän korkkareita aika usein ja aina kaupungilla, koska ne yksinkertaisesti ovat hyvän näköiset jakkuhameen kanssa. Monen mutkan kautta olen löytänyt oman suosikkimerkin, jonka lesti sopii parhaiten ankanräpylälleni. Ainoa haitta on, että olen yli 190 cm sälli ja vaimo näyttää kovin pieneltä vierelläni.

    • kantapääongelma

      Itsellä aivan sama ongelma!!! Oli kyseessä melkeen mitkä tahansa kengät niin aina lipsuvat kantapäistä vaikka varpaista puristaisivat kuin viimeistä päivää. Ei ole tälläkään hetkellä kuin kahdet korkkarit joita pystyy joten kuten käyttää. Mistä ihmeestä moinen voi johtua?

      • Yhdet juhla-avokkaat olen saanut kannasta lipsumattomiksi kantaosan yläreunaan liimattavilla mokkapintaisilla "laastareilla". Hienosäädön täydensin silikonisilla päkiäpohjallisilla, nyt kengät eivät oikuttele puoleen eikä toiseen.

        Molempia tuotteita saa ihan normaalisti varustetuista kenkäkaupoista.


    • : )

      Vesat ei tajuu !!!!!

    • feministi.

      Huonolaatuinen kenkä? En käytä korkokenkiä, ne ovat turhuutta ja pilaavat jalat. Kylmätkin vielä.

    • mieskin sen tietää

      Olet ostanut väärän kokoiset kengät.

    • Mies H:GISTÄ

      KORKOKENGÄT ( Vähintään 10cm ) OVAT SEXYT!!! Näen ne AINA ensimmäisenä naisilla.

    • .nainen.

      naiset käyttävät korkokenkiä, jos ovat esim. lyhyitä ja haluavat näin lisää pituutta. Korkokengät sopivat myös paremmin mekon/hameen kanssa kuin tennarit. Ja ovathan ne seksikkään näköisetkin jalassa. Ihan jokapäiväiseen käyttöön en kyllä suosittelisi, vain silloin jos käyttää mekkoja ja juhlissa. korkokengistä on jotain hyötyäkin sillä ne vahvistavat kantapäitä.

    • HAIHAIHAITARISAAPAS.

      ÄLÄ TEE SITÄ, MITÄ ET OSAA. Käytä vaikka mannejen haitarivarsi saappaita.

    • Mene hyvä ihminen kenkäkauppaan josta löytyy ammattitaitoinen kenkämyyjä..osta uudet sopivat korkkarit itsellesi. Sitten kun olet ne löytanyt.
      niin kotona alat treenaamaan kävelyä niiden kanssa.. harjoitus tekee mestarin.. Älä lähde tuohon leikkiin..että joudut pukemaan jotkut liukuestesukkikset..silikoni päkiäpohjalliset tai laastareita kantapäihin... koska silloin ei jalkine ole jalallesi sopiva..

    • Sanskune

      Mä löysin tällaiset, joissa jaksaa ja ovat painopisteeltään hyvät minulle:
      http://www.ladiva.fi/kenkakauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=1_12_21&products_id=38
      Aitoa nahkaa ovat myös.

      Tuossa liikkeessä muuten on myös joustokorkokenkiä, joita itse asiassa kokeilin joillakin messuilla. Aivan ihanat jalassa, todella mukavat eikä jousto ole häiritsevä. En kuitenkaan löytänyt niistä mieleisiäni väriltään tai eivät sovi muiden vaatteideni väreihin, joten en vielä ostanut:
      http://www.ladiva.fi/kenkakauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=1_23&products_id=42

    • Olen tanssinut ikäni nuoresta asti.<<missään ei puhuta tanssikengistä ,jotka sopivat jalkaan.Tällä viikolla eräs nainen puhui oman jalkansa kaaresta, tanssii korkokengillä eikä pysty tanssimaan matalilla tossuilla.Minulla taas on ns. maatiaisjalka eli kansallispuvun lipokas on hyvä ja tanssilenkkarit tai korottomat tanssitossut.
      Kuitenkin miehet pitävät naisten korkokengistä eivätkä tajua,missä ongelma piilee.
      Olen aina ollut kade miehille, koska heidän ei tarvitse käyttää korkokenkiä.
      Toki aktiivitanssijoilla eli miehillä on tansskenkiä,joiss vähän korkoa.
      Ja jos jalkaa on korjattu. se rajoittaa.Auto murskasi polveni 1997 ja toinen polvi on kirurgin korjaama.Tansseissa en voi laittaa otsaan lappua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1083
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      850
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    5. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      750
    6. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    7. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      744
    8. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      740
    9. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    10. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      714
    Aihe