Barona-haastattelu

talsa

Kävimpä sitten haastattelussa otsikossa mainitussa firmassa. Haastattelijasta oikein paistoi läpi, että enpä oikein kiinnosta (vaikka voin sanoa olevani melkeinpä ylipätevä hakemaani tehtävään, ja asenteessani työtä kohtaan ei ole vikaa). Hän lupasi soittaa minulle heti seuraavana päivänä asian tiimoilta, mutta kas, mitään ei kuulunut.
Lisäksi haastattelijalta selkeästi puuttuivat ihmissuhdetaidot -olen tottunut siihen, että keskustelukumppani katsoo silmiin. Tämän tapauksen katse seikkaili ympäri huonetta. Antoi kyllä tosi epärehellisen ja epäluotettavan kuvan itsestään. Näinkö vuokrafirmat nykyään toimivat?

Joka tapauksessa, jo vastenmielisessä haastattelutilanteessa minulle selvisi, että en halua tällaisessa yrityksessä olla töissä.

19

5694

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • baarooona

   Kävitkö Tiksissä ? siellä logistiikan puolella on muutama tosi ammattitaidoton verkkaripelle.Terveisiä sinne vaan

  • hukkatyyppi

   jos et töihin halua niin sitten ei onneksi mikän mennyt hukkaan kun eivät ottaneet sinun yhteyttä, säästyihän sinun ja firmaan aikaa, tosi hyvä juttu

   • jaitkiinni22222

    Kyseinen haastattelija bongattu!


   • Mietinnässä

    Saanen kysyä haastattelijan etunimeä?


  • jep4

   Kiitä onneasi etteivät soittaneet. Todella epämääräistä toimintaa kyseiseltä firmalta.Töitä luvataan, muttei mitään saakkaan ja aina luvataan, että soitetaan muttei soitetakaan. Palkkojenkin perään piti soitella. Paska firma!

   • barona on perseestä

    olen tähän asti käynyt 3 kertaa haastattelussa, kertaakaan en ole saanut 2 haastattelua! joka kerta luvataan ilmoitella että pääsetkö vai etkö pääse! mitään ei kuulu ikinä, soittamalla henkilöt ei viitsi vastata puhelimeen! sähköpostiin ei vastailla koskaan! ihan vitun ärsyttävää porukkaa. tuntuu että ei taida kavereilla paljon työ kiinnostaa, ylimielistä porukkaa talo täynnä, ainakin omassa haastattelussa huomasin haastattelijasta jo alussa että ei taida naama kiinnostaa. baronalaiset miespuoliset ei tykkää miespuolisista työnhakijoista! ainoastaa naispuoliset saavat helpoiten työtä, mielellään hyvänäköinen sellainen.


  • vuokrafirmalleko

   Millaisia kokemuksia teillä on Helsinkin toimipisteestä? saako helposti töitä? millasia haastatteluja?

  • Jammu

   Itse kävin pariinkiin otteeseen Helsingissä Baronan haastattelussa. Molemmilla kerroilla luvattiin kirkkain silmin soittaa ja kertoa jatkosta- ikinä ei soittoa tullut.. tuli tosi pettynyt ja höynäytetty olo. Lisäksi jälkimmäisellä kerralla kuulin aulassa istuessani kun miespuoleinen rekrytoija puhui huoneessaan ivalliseen sävyyn työnhakijasta. Tämän jälkeen olen suosiolla jättänyt kaikki Baronan työpaikkailmoitukset lukematta, vaikka olisi kuinka kiinnostavasta työpaikasta kyse.

  • nuorityötön

   Muutin Oulusta Helsinkiin kun luulin että sieltä varma työ, en saanut mitään sanoivat että soittavat. Eivät soittaneet, soitin 1kk jälkeen ja kysyin asiasta eivätkä ole vieläkään soittaneet siityä on aikaa 1.5 v

  • Lestafirma

   Laittakaa rippiristi kaulaan niin töitä irtoaa :)

  • Ldldld

   Mä tein aikoinaan Baronalle esittely videon itsestäni. Käskivät siis tekemään sellaisen Baronan omalla systeemillä. Seuraavana päivänä soittivat ja tarjosivat töitä. En edes käynyt missään haastattelussa.

  • Kusettajat

   Minä olin muutaman vuoden duunissa baronalla. Täytyy sanoa, että jäi paskan maku suuhun laittomasta irtisanomisesta. Aika kusipäistä touhua oli Oksan Markuksen touhu. Siis heidän toimari. Ahneita koko johto.

   • Boikottiin

    Barona on venäläisomisteinen, joten siellä on ryss*en käytäntö.

    Boikotoikaa Baronan paikkoja!


  • Brbb

   Omien kokemuksien perusteella Barona ja VMP ovat kaikkein ala-arvoisimpia laitoksia, mitä tulee työhakijan kohteluun. Eivät tosiaan ilmoita hakijoille mitään rekrytointien etenemisestä ja haastattelut ovat olleet poikkeuksetta äärinmäisen tympeitä. Teinkin jo kauan aikaa sitten päätöksen, että vaadin kumpaakin lafkaa poistamaan kaikki tietoni henkilörekisteristä. Tässä viime vuosien aikana olenkin jo kohonnut sellaiseen asemaan, että olen voinut olla vaikuttamassa siihen, että mitä vuokrafirmoja käytetään, kun tarvitaan ns. dynaamista työvoimaa. Barona ja VMP ovat ehdottomalla kieltolistalla ja en voi niitä kenellekään suositella.

   • saatananmulkut

    siis ihan oikeesti mikä vittu teitä vaivaa kun haette vuokrapuljuun töihin?näin tekemällä te olette omalta osaltanne ajamassa palkkoja ja työehtoja alas.toivottavasti epäonnistutte


   • Pera420

    muualtahan ei nykyää töitä voi saada kun kaikki menee vuokrafirmojen kautta.


   • vcssa

    Tämähän se ongelma on. vuokratyökusetukselle on saatava loppu


  • väärinkäyttö

   Barona Group Oy on mm.
   - Luona
   - Saranen
   - Uramuuntaja
   - Opteam
   - Talentgate
   - Cresco

   https://baronagroup.fi/#yritysyhteiso/start-upit

   Barona, Saranen, Uramuuntaja, Opteam, Cresco ja Talentgaten kähmintä tapahtuu työttömien ja työttömyystukirahojen väärinkäytön ympärillä. Jalka oven välissä myös kun on nousukausi jolloin myyvät firmoille headhunter palvelua.

   Luona Oy on puuhastellut mm. pakolaisbisneksissä ja niiden tukirahojen väärinkäytön ympärillä. Työntekijät ovat antaneet paljon neg. kommentteja!

   Kannattaa välttää kaikkia yo. puulaakeja!

  • trustmee

   ÄLKÄÄ hakeko töitä vuokrafirmojen kautta. Olkaa mieluummin työttömänä. Sama liksa ja ei vituta.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   27
   4530
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   317
   2885
  3. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   129
   1664
  4. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   1648
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   65
   1573
  6. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   279
   1148
  7. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   111
   888
  8. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   106
   788
  9. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   79
   767
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   81
   745
  Aihe