Barona-haastattelu

talsa

Kävimpä sitten haastattelussa otsikossa mainitussa firmassa. Haastattelijasta oikein paistoi läpi, että enpä oikein kiinnosta (vaikka voin sanoa olevani melkeinpä ylipätevä hakemaani tehtävään, ja asenteessani työtä kohtaan ei ole vikaa). Hän lupasi soittaa minulle heti seuraavana päivänä asian tiimoilta, mutta kas, mitään ei kuulunut.
Lisäksi haastattelijalta selkeästi puuttuivat ihmissuhdetaidot -olen tottunut siihen, että keskustelukumppani katsoo silmiin. Tämän tapauksen katse seikkaili ympäri huonetta. Antoi kyllä tosi epärehellisen ja epäluotettavan kuvan itsestään. Näinkö vuokrafirmat nykyään toimivat?

Joka tapauksessa, jo vastenmielisessä haastattelutilanteessa minulle selvisi, että en halua tällaisessa yrityksessä olla töissä.

19

6105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • baarooona

      Kävitkö Tiksissä ? siellä logistiikan puolella on muutama tosi ammattitaidoton verkkaripelle.Terveisiä sinne vaan

    • hukkatyyppi

      jos et töihin halua niin sitten ei onneksi mikän mennyt hukkaan kun eivät ottaneet sinun yhteyttä, säästyihän sinun ja firmaan aikaa, tosi hyvä juttu

      • jaitkiinni22222

        Kyseinen haastattelija bongattu!


      • Mietinnässä

        Saanen kysyä haastattelijan etunimeä?


    • jep4

      Kiitä onneasi etteivät soittaneet. Todella epämääräistä toimintaa kyseiseltä firmalta.Töitä luvataan, muttei mitään saakkaan ja aina luvataan, että soitetaan muttei soitetakaan. Palkkojenkin perään piti soitella. Paska firma!

      • barona on perseestä

        olen tähän asti käynyt 3 kertaa haastattelussa, kertaakaan en ole saanut 2 haastattelua! joka kerta luvataan ilmoitella että pääsetkö vai etkö pääse! mitään ei kuulu ikinä, soittamalla henkilöt ei viitsi vastata puhelimeen! sähköpostiin ei vastailla koskaan! ihan vitun ärsyttävää porukkaa. tuntuu että ei taida kavereilla paljon työ kiinnostaa, ylimielistä porukkaa talo täynnä, ainakin omassa haastattelussa huomasin haastattelijasta jo alussa että ei taida naama kiinnostaa. baronalaiset miespuoliset ei tykkää miespuolisista työnhakijoista! ainoastaa naispuoliset saavat helpoiten työtä, mielellään hyvänäköinen sellainen.


    • vuokrafirmalleko

      Millaisia kokemuksia teillä on Helsinkin toimipisteestä? saako helposti töitä? millasia haastatteluja?

    • Jammu

      Itse kävin pariinkiin otteeseen Helsingissä Baronan haastattelussa. Molemmilla kerroilla luvattiin kirkkain silmin soittaa ja kertoa jatkosta- ikinä ei soittoa tullut.. tuli tosi pettynyt ja höynäytetty olo. Lisäksi jälkimmäisellä kerralla kuulin aulassa istuessani kun miespuoleinen rekrytoija puhui huoneessaan ivalliseen sävyyn työnhakijasta. Tämän jälkeen olen suosiolla jättänyt kaikki Baronan työpaikkailmoitukset lukematta, vaikka olisi kuinka kiinnostavasta työpaikasta kyse.

    • nuorityötön

      Muutin Oulusta Helsinkiin kun luulin että sieltä varma työ, en saanut mitään sanoivat että soittavat. Eivät soittaneet, soitin 1kk jälkeen ja kysyin asiasta eivätkä ole vieläkään soittaneet siityä on aikaa 1.5 v

    • Lestafirma

      Laittakaa rippiristi kaulaan niin töitä irtoaa :)

    • Ldldld

      Mä tein aikoinaan Baronalle esittely videon itsestäni. Käskivät siis tekemään sellaisen Baronan omalla systeemillä. Seuraavana päivänä soittivat ja tarjosivat töitä. En edes käynyt missään haastattelussa.

    • Kusettajat

      Minä olin muutaman vuoden duunissa baronalla. Täytyy sanoa, että jäi paskan maku suuhun laittomasta irtisanomisesta. Aika kusipäistä touhua oli Oksan Markuksen touhu. Siis heidän toimari. Ahneita koko johto.

      • Boikottiin

        Barona on venäläisomisteinen, joten siellä on ryss*en käytäntö.

        Boikotoikaa Baronan paikkoja!


    • Brbb

      Omien kokemuksien perusteella Barona ja VMP ovat kaikkein ala-arvoisimpia laitoksia, mitä tulee työhakijan kohteluun. Eivät tosiaan ilmoita hakijoille mitään rekrytointien etenemisestä ja haastattelut ovat olleet poikkeuksetta äärinmäisen tympeitä. Teinkin jo kauan aikaa sitten päätöksen, että vaadin kumpaakin lafkaa poistamaan kaikki tietoni henkilörekisteristä. Tässä viime vuosien aikana olenkin jo kohonnut sellaiseen asemaan, että olen voinut olla vaikuttamassa siihen, että mitä vuokrafirmoja käytetään, kun tarvitaan ns. dynaamista työvoimaa. Barona ja VMP ovat ehdottomalla kieltolistalla ja en voi niitä kenellekään suositella.

      • saatananmulkut

        siis ihan oikeesti mikä vittu teitä vaivaa kun haette vuokrapuljuun töihin?näin tekemällä te olette omalta osaltanne ajamassa palkkoja ja työehtoja alas.toivottavasti epäonnistutte


      • Pera420

        muualtahan ei nykyää töitä voi saada kun kaikki menee vuokrafirmojen kautta.


      • vcssa

        Tämähän se ongelma on. vuokratyökusetukselle on saatava loppu


    • väärinkäyttö

      Barona Group Oy on mm.
      - Luona
      - Saranen
      - Uramuuntaja
      - Opteam
      - Talentgate
      - Cresco

      https://baronagroup.fi/#yritysyhteiso/start-upit

      Barona, Saranen, Uramuuntaja, Opteam, Cresco ja Talentgaten kähmintä tapahtuu työttömien ja työttömyystukirahojen väärinkäytön ympärillä. Jalka oven välissä myös kun on nousukausi jolloin myyvät firmoille headhunter palvelua.

      Luona Oy on puuhastellut mm. pakolaisbisneksissä ja niiden tukirahojen väärinkäytön ympärillä. Työntekijät ovat antaneet paljon neg. kommentteja!

      Kannattaa välttää kaikkia yo. puulaakeja!

    • trustmee

      ÄLKÄÄ hakeko töitä vuokrafirmojen kautta. Olkaa mieluummin työttömänä. Sama liksa ja ei vituta.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe