Todettakoon, että äidinmaito lienee ihmiskunnan tärkein ravinnonlähde elämän alkuvaiheessa. Eläinkunnalle se lienee yhtäsuuri keino auttaa alkuun jälkeläisiää.
Maidosta tuotettiin ja tuotetaan juustoja lähes kaikissa maailmankolkissa, eikä kukaan kiitä niiden terveysvaikutuksia.
Sitten kun maidosta alettiin kirnuamaan voita, niin saatiin lisukkeena hyvää piimää, niin meillä kuin naapureissakin.
Teollisuuden myötä kun sitten aloitettiin pastoroinnin, eli kuumakäsittelyt niin ihmiset akoivat oireilemaan maitoallergiasta ja viläkin lääkkesi soveltuu käsittelemätön maito suoraan tuottajalta.
Pitää huomata, että lehmäkin syö kasvisruokaa ja suodattaa maitonsa sitten terveellisenä käyttäjäkunnan pöytiin ja ternimaito on eritystä herkkua terveysintoilijoille ja syöpäpotilaillekin.
Siten kun Savossa Pekke Puska huomasi, että leivän päälle levitettynä voi onkin myrkkyä Suomen kansalle ja muodostuu kolestroliksi kun sitä syödään repussa kuljetettuna työmaalle ja aihettaa sitten sydänkuolleisuuksia ja kaikkea muuta epäterveellistä. Oli hyvä kun kansa saatiin ymmärtämään että kanien ruokakin on terveellistä tuoreena syötynä.
Tässä yhteydessä jos Pekka Puska olisi havainnut, että itse leipä sellaisenaa voikin olla tuota lihoamiseen vaikuttava tekijä joka aiheuttaa myös liikalihoamista ja sokeritasapainon heilahtelua, sekä myös sydämem sairauksia kuolemantapauksineen. Mikäli nyt 6 % voinkäyttö aiheuttaa lisäkuolleisuutta satammäärin ,niin paljonko liian hiilihydraatin käyttö aiheuttaa enneaikaista kuolemista tuhatmäärin ja käyttääkö nämäkään kaikki voita edes ollenkaan.
Viljan ja rypsinkin tuotannossa käytetään lannoitteita tonnimäärissä paljon, jonka lisäksi on vielä viljelykauden aikaiset myrkytykset lähemmäs kymmene kartaa, geenimuuntelusta puhumattakaan. Lisänä tulee sitten nuo teollisuuden käyttämät lisäaineet itse jalostusprosessissa ja myös miten toteutetaan myös tehoviljellyn rypsiölyn puristus itse "transrasvoiksi", eli mitä niinhin käytetään lisänä valmistusvaiheessa.
Nyt pitäisi kysyä Puslata ja "arvon proffakunnalat" missä vaiheessa äidinmaito pitäisi muuttaa "transarasvojen" suuntaan ja alkaa lisämmään niihin teollisesti tuotettuja hiilihydraatteja. Se tiedetään, että pastorointi lisää maitoallergiaa n 15 % hyväksyttävään "normaalitasoon" ja nuo "pilltiruuat" puolestaan kuumaumpionnilla tuohaa osan vitamiinikannata ja allergiat taas lisääntyvät.
Sitten tuo yletön "leivän ja roskatuotteiden syönti" nostaa ylipainoa, diabetes tasoja ja kansakunta "sitten kuoleekin voihin, käyttöosuus vain 6 % kokonaisrasvamäärästä.
Joko kansakunta uskoo, että lapsille pitää alkaa syöttämään rypsiöljyä sekoitettuna jauhoihin ja muuta kevyttä perään. Olisiko loogisella ajattelulla mitään käyttöä "proffakunnassa" tai myös lukijakunnassa.
Hyvää Joulunodotusta myös Luotsikunnalle, toivoo yksi "paappa" ja kymmenen lastenlasta ja pari seuraavassakin polvessa. Suosittelen kaikille VOIN käyttämistä ainakin lasten ruokaan ja näin tehdään.
"Äidinmaitoki kaiken pahan alku ja juuri"
20
169
Vastaukset
Hyvä kirjoitus. Aito käsittelemätön lehmänmaito on todellista lääkettä ja se ternimaito todellinen terveyspommi.
- Artoj.
Juu voisi olla hyvä ajatus tehdä laki aidinmaidon pastöronista.
Saisihan lääketeollisuus lisää tuloja.
Kaikki ruoka-aineet pilataa nykyisin jokatapauksessa, kuten prosessoidut lihatuotteet, joissa käytetään mm. maltodekstriinia.
Maltodekstriini on hyvin nopeaa tärkkelystä, joka valmistetaan tärkkelyspitoisista kasviksista esimerkiksi perunasta tai maissista suolahappokäsittelyssä hydrolyysin avulla. Sitä käytetään hiilihydraattien lähteenä.
Maltodekstriinia käytetään elintarvikkeissa yleisesti lisäaineen tapaan, esimerkiksi luonnollisen rasvan korvikkeena, mutta se luokitellaan kuitenkin raaka-aineeksi- Saituri eläkeläinen
Missä vaiheessa maito sitten luonnostaan muuttuu myrkyksi ja epäterveelliseksi. kun se piimänäkin muuttuu on vielä terveellistä. "Puska ajattelun" mukaa voi on sitten jo tappavaa ravintoa, mutta slätääkö se sitten jotakin "teollisuuden prosessihapatetta" kun sitä käsitellään ja pastoroidaanko maito ennen kirnuamista. Suola on sellaisenaan terveellistä, eikä sitä voihin lisätä varmasti kohtuuttomia määriä.
Pitäisikö nyt opettaa ihmiskuntaa, lehmiä ja sikoja ajattelemaan, että Pekka Puska Suomesta on todennut jälkeläisten syöttämisen maitotuotteilla henhenvaaralliseksi. Toisaalta ihmiskunta on maidon ansosta jäänyt henkiin monien epidemioiden ja sairauksien jälkeen juuri äidinmaidolla. Toisaalta väestö siinä lisääntyy ehkä liikaakin.
Tuo "maitodekstriini" kuulostaa kuulostaa myös valmistustavaltaan varsin kyseenalaiselta ja vaaralliselta. Ensin tehoviljellään perunat ja geenimuunnellut maissit, käsitellään suolahappoliuoksella "hyrdolyysin avuulla" ruuan raakaineeksi ja hiilihydraattien lähteenä, Haloo missä mennään.
Olisiko vaikeaa päätellä, että tuolla voisi olla merkitystä, verenpaineisiin, verisuonisairauksiin, läppävikoihin ja näiden aiheuttamaan kuolleisuuteen, enemmän kuin konsanaan voin syönnillä 6 % osuudella kokonaisrasvamäärästä.
Tätä ei nyt kannattaisi kertoa "hiilihydraattiintoilijoille" ja varsinkaan makkaran syöjille, toisaalta tuo edellä kuvattu raaka-aine saattaa olla hyvää tavaraa myös "kevyttuotteissa".
Vielä kun joku osaisi kertoa mihin käytetään nuo "hygieeniatarkoitukseen" sulatettavat valtavat luuvuoret ko laitoksissa, ehkä elintarvikkeiden raaka-aineeksi, eli ehkä margariinien valmistukseen. Tuskin naisten kasvovoiteisiinkaan tervitaan näin paljon. - Pellon laidalta
Saituri eläkeläinen kirjoitti:
Missä vaiheessa maito sitten luonnostaan muuttuu myrkyksi ja epäterveelliseksi. kun se piimänäkin muuttuu on vielä terveellistä. "Puska ajattelun" mukaa voi on sitten jo tappavaa ravintoa, mutta slätääkö se sitten jotakin "teollisuuden prosessihapatetta" kun sitä käsitellään ja pastoroidaanko maito ennen kirnuamista. Suola on sellaisenaan terveellistä, eikä sitä voihin lisätä varmasti kohtuuttomia määriä.
Pitäisikö nyt opettaa ihmiskuntaa, lehmiä ja sikoja ajattelemaan, että Pekka Puska Suomesta on todennut jälkeläisten syöttämisen maitotuotteilla henhenvaaralliseksi. Toisaalta ihmiskunta on maidon ansosta jäänyt henkiin monien epidemioiden ja sairauksien jälkeen juuri äidinmaidolla. Toisaalta väestö siinä lisääntyy ehkä liikaakin.
Tuo "maitodekstriini" kuulostaa kuulostaa myös valmistustavaltaan varsin kyseenalaiselta ja vaaralliselta. Ensin tehoviljellään perunat ja geenimuunnellut maissit, käsitellään suolahappoliuoksella "hyrdolyysin avuulla" ruuan raakaineeksi ja hiilihydraattien lähteenä, Haloo missä mennään.
Olisiko vaikeaa päätellä, että tuolla voisi olla merkitystä, verenpaineisiin, verisuonisairauksiin, läppävikoihin ja näiden aiheuttamaan kuolleisuuteen, enemmän kuin konsanaan voin syönnillä 6 % osuudella kokonaisrasvamäärästä.
Tätä ei nyt kannattaisi kertoa "hiilihydraattiintoilijoille" ja varsinkaan makkaran syöjille, toisaalta tuo edellä kuvattu raaka-aine saattaa olla hyvää tavaraa myös "kevyttuotteissa".
Vielä kun joku osaisi kertoa mihin käytetään nuo "hygieeniatarkoitukseen" sulatettavat valtavat luuvuoret ko laitoksissa, ehkä elintarvikkeiden raaka-aineeksi, eli ehkä margariinien valmistukseen. Tuskin naisten kasvovoiteisiinkaan tervitaan näin paljon.Kertokaa nyt hyvät ihmiset, missä vaiheessa ihmisen kehityksessä alettiinn suosittelemaan noita hiilihydraattipommeja hampurilaisia, makkaroita, pastoja pizzoja ja muuta kevytravintoja ihmisten perusruuaksi ja milloin sitä syödään liikaa.
Edelleen kertokaa milloin maitotuotteet muuttuivat vaaralliseksi ihmiskunnalle ja mitä tuleekaan Unileverin, Mac Donalsin ja Coca Colan jälkeen.
Olen saituri eläkeläisen kanssa samoilla aaltopituuksilla.
Tietysti "uusavuttomuuden huippu on, kun ei muista pizzataksin numeroa"
- Artoj.
Samaa täällä meilläkin on ihmetelty.
Paasataan margariinin terveelisyydestä. Sairasluvut senkun nousevat.
Monet tuttavat ovat päässeet verenpaineesta eroon. vaihtamalla kasvisrasvat luononrasvoihin ja katkaisemalla turhien hiilihydraattien syömisen.
Pari tuttavaa pääsi sokuritaudista eroon samalla konstilla. Se on vaikea kasittää Puskan motiivia muutoin kuin raha.
Puskan on kylläkin maininnut, ettei yksittäis tapauksia tutkita.
Näitä yksittäis tapauksia on tuhansia. - Ruokaympyrä
"Teollisuuden myötä kun sitten aloitettiin pastoroinnin, eli kuumakäsittelyt niin ihmiset akoivat oireilemaan maitoallergiasta ja viläkin lääkkesi soveltuu käsittelemätön maito suoraan tuottajalta."
Tällä logiikalla kala-allergikkokin voi syödä tuoretta norjalaista lohta, kun se ei ole "käsiteltyä" kalaa.- Saituri eläkeläinen
Nyt taas joku aiantuntia varoitteli maidosta joka ostetaan suoraan tialta. Siinä voi olla oliko se nyt vaikkapa efec bacteereita ja näinollen pitäsi kuumentaa.
Meillä kun tyttäret saivat lapsena tilalta maitoa suoraan mutta eivät ole myöskään allergisia eikä muutoinkaan sairastelijoita vanhempanakaan.
Nykyisin kaupoissa löytyy pitkät rivit "maitojuomia" ja selvää maitoa ja kunnon piimää vain muutamaa sorttia. Sitten noita "terveellisiä" jugurtteja ja muuta mössöä on satamäärin. Noissa jälkimmäisissä tulee aina mieleeni, että maksaako tuo pieni purkki enemmän kuin itse tuote. - Ruokaympyrä
Saituri eläkeläinen kirjoitti:
Nyt taas joku aiantuntia varoitteli maidosta joka ostetaan suoraan tialta. Siinä voi olla oliko se nyt vaikkapa efec bacteereita ja näinollen pitäsi kuumentaa.
Meillä kun tyttäret saivat lapsena tilalta maitoa suoraan mutta eivät ole myöskään allergisia eikä muutoinkaan sairastelijoita vanhempanakaan.
Nykyisin kaupoissa löytyy pitkät rivit "maitojuomia" ja selvää maitoa ja kunnon piimää vain muutamaa sorttia. Sitten noita "terveellisiä" jugurtteja ja muuta mössöä on satamäärin. Noissa jälkimmäisissä tulee aina mieleeni, että maksaako tuo pieni purkki enemmän kuin itse tuote.Kerro, miten maitoallergikko voi parantua allergiastaan. Maitoallergikko ei pysty edes äidinmaitoa juomaan.
- Saituri eläkeläinen
Ruokaympyrä kirjoitti:
Kerro, miten maitoallergikko voi parantua allergiastaan. Maitoallergikko ei pysty edes äidinmaitoa juomaan.
En ole tämän sektorin asiantuntija vaikka "tohtori" olenkin, muuta allergioitakin lienee varsin monen tyyppistä. Jos äidimaito ei sovi lapselle niin saattaa olla että äitikin on syönyt jotakin luonnovastaista ruokaa, joka viitaisi viljelyn lannoitteisiin tai myrkytyksiin. Suosittelen tarkempia veritutkimuksia ja erikoislääkärin vastaanotolle menoa. Voi myös olla, että lapsi on saanut allegiaherkkyyden jo ennen syntymäänsä.
Tiedän tuossa perheen jossa lapset oireilivat kaupan kautta ostetusta maidosta, mutta ongelma poistui kun maito ryhdyttiin hankkimaan tilalta suoraan. Näitä tapauksia löytyy varsin paljon.
Tiedän myös sukulaistapauksen jossa lapsi oireli äidin antamista kaupan "pilttiruuista", vaikka niissä muka oli kaikentyyppistä vihannesta ja herkkua. Herkkyyttä oli jos jonkin moista, muka allergiaa. Kun sitten poika alkoi itse syömään niin alas menivät jos jonkimmoiset ruokalaadut eikä allergioista tietoakaan.
Tässä oli esimerkki äidin valitsemasta "kuumakäsitellystä" lasten purkkiruuasta joka ei sovi kaikille ollenkaan, roskaruokaa sanon minä. - Ruokaympyrä
Saituri eläkeläinen kirjoitti:
En ole tämän sektorin asiantuntija vaikka "tohtori" olenkin, muuta allergioitakin lienee varsin monen tyyppistä. Jos äidimaito ei sovi lapselle niin saattaa olla että äitikin on syönyt jotakin luonnovastaista ruokaa, joka viitaisi viljelyn lannoitteisiin tai myrkytyksiin. Suosittelen tarkempia veritutkimuksia ja erikoislääkärin vastaanotolle menoa. Voi myös olla, että lapsi on saanut allegiaherkkyyden jo ennen syntymäänsä.
Tiedän tuossa perheen jossa lapset oireilivat kaupan kautta ostetusta maidosta, mutta ongelma poistui kun maito ryhdyttiin hankkimaan tilalta suoraan. Näitä tapauksia löytyy varsin paljon.
Tiedän myös sukulaistapauksen jossa lapsi oireli äidin antamista kaupan "pilttiruuista", vaikka niissä muka oli kaikentyyppistä vihannesta ja herkkua. Herkkyyttä oli jos jonkin moista, muka allergiaa. Kun sitten poika alkoi itse syömään niin alas menivät jos jonkimmoiset ruokalaadut eikä allergioista tietoakaan.
Tässä oli esimerkki äidin valitsemasta "kuumakäsitellystä" lasten purkkiruuasta joka ei sovi kaikille ollenkaan, roskaruokaa sanon minä.Herra tohtorin pitäisi sitten tietää, että maitoallergikko on allerginen maidon proteiinille, joka löytyy sekä äidinmaidosta, kaupan maidosta että lehdäm maidosta. Eikä vuohen tai hevosenkaan maito kelpaa.
- Saituri eläkeläinen
Ruokaympyrä kirjoitti:
Herra tohtorin pitäisi sitten tietää, että maitoallergikko on allerginen maidon proteiinille, joka löytyy sekä äidinmaidosta, kaupan maidosta että lehdäm maidosta. Eikä vuohen tai hevosenkaan maito kelpaa.
Onhan noita erityissairauksia ja hyvä kun joku sen tietää. Jostakin syystä nuo allergia ovat "normalisoitumssa" tietyille tasoille ja usemmiten tasot jatkaa nousuaan, mutta miksi. Useimmille maito on kuitenkin terveysruokaa ja joillekin taas jopa myrkkyä, valitettavasti.
Sitten tulee vielä nuo THL "tohtorit" joilla on pokkaa markkinoida noiden diabetes, sydän ja erikoisliittojen kautta "omaa potaskaansa" täysin edesvastuuttomasti, kantamatta vastuuta jäsenkuntien eritystarpeista henkilökohtaisien ongelmien suhteen.
Suomessa löytyy paljon "mätäpaiseitakin". - Ruokaympyrä
Saituri eläkeläinen kirjoitti:
Onhan noita erityissairauksia ja hyvä kun joku sen tietää. Jostakin syystä nuo allergia ovat "normalisoitumssa" tietyille tasoille ja usemmiten tasot jatkaa nousuaan, mutta miksi. Useimmille maito on kuitenkin terveysruokaa ja joillekin taas jopa myrkkyä, valitettavasti.
Sitten tulee vielä nuo THL "tohtorit" joilla on pokkaa markkinoida noiden diabetes, sydän ja erikoisliittojen kautta "omaa potaskaansa" täysin edesvastuuttomasti, kantamatta vastuuta jäsenkuntien eritystarpeista henkilökohtaisien ongelmien suhteen.
Suomessa löytyy paljon "mätäpaiseitakin".Vieläkään et kertonut, miten allergiat paranevat.
- Saituri eläkeläinen
Ruokaympyrä kirjoitti:
Vieläkään et kertonut, miten allergiat paranevat.
Kyllä minä olisin kova "tohtorismies" jos pystyisn kirjeenvaihdon välityksellä neuvomaan miten allergiat yleisesti paranevat. Tietysti ensin pitää tehdä viljelmä jossa allergian aiheuttajaa selvitetään tarkemmin.
Toiseksi suosittaisin jonkun hyvän "homeopatiaa" tuntevan lääkärin vastaanotolle, niitäkin löytyy ja on jopa sallittua toimintaa lääkärikunnan vastustuksesta huolimatta.
Kolmanneksi passittaisin henkilön Antti Heikkilän vastaanotolle, mutta "korvienvälin" pitää silloinkin olla kunnossa. Rohkenen myös väittää, että väärät ruokatottumukset ovat usein ongelmien aiheutumiseen.
Viimeisin konsti on välttää nauttiamsta ainetta joka oireilun aiheuttaa. - Ruokaympyrä
Saituri eläkeläinen kirjoitti:
Kyllä minä olisin kova "tohtorismies" jos pystyisn kirjeenvaihdon välityksellä neuvomaan miten allergiat yleisesti paranevat. Tietysti ensin pitää tehdä viljelmä jossa allergian aiheuttajaa selvitetään tarkemmin.
Toiseksi suosittaisin jonkun hyvän "homeopatiaa" tuntevan lääkärin vastaanotolle, niitäkin löytyy ja on jopa sallittua toimintaa lääkärikunnan vastustuksesta huolimatta.
Kolmanneksi passittaisin henkilön Antti Heikkilän vastaanotolle, mutta "korvienvälin" pitää silloinkin olla kunnossa. Rohkenen myös väittää, että väärät ruokatottumukset ovat usein ongelmien aiheutumiseen.
Viimeisin konsti on välttää nauttiamsta ainetta joka oireilun aiheuttaa.Heikkilän oikeesta tarvii alkaa tekemään virallisia tutkimuksia ruokavaliostaan, jotta saisi samoja palkintoja kuin Puska. Saisi "väärät" ravitsemussuositukset oikaistua ja kansa tervehdittyä. Vai vaivaako Heikkilää sama rahanahneus, jota hän valittaa lääketehtailla olevan?? Niin kauan kun sairaat ihmiset vetävät lääkkeitä ei tartte keksiä parannuksia tauteihin. Niin kauan kun Suomen kansa ostaa Heikkilän keittokirjoja ei tartte alkaa tekemään tutkimuksia terveellisemmästä ruokavaliosta.
- VP?
Suosittelen luettavaksi mm. seuravaa:
http://lchf3356.blogit.fi/tyydytetn-rasvan-turha-pelko/margariinia/becelunilever-hadissaan/unileverin-markkinointimenetelmat/turhaa-rahanhukkaa/
http://lchf3356.blogit.fi/tyydytetn-rasvan-turha-pelko/margariinia/becelunilever-hadissaan/unileverin-markkinointimenetelmat/
ja kun kansa herää huomaamaan mikä on terveellistä:
http://lchf3356.blogit.fi/tyydytetn-rasvan-turha-pelko/margariinia/becelunilever-hadissaan/
terv Veijo- Saituri eläkeläinen
Kyllä tuo unilever tuotta paljon "tyytymättömille" tuota teollista rasvatavaraa, mitta mitä lienee sitten rasvan lisukkeina kun monien lähteiden rasvapitoisuus on 15-20 % luokkaa. Millä litkuilla jatketaan sitten tuota pullon täyttöä kun tuo rasvaosuus tulee täytetyksi, että talouskin sitten vielä tyydyttyy.
Lehmälle syötetään ruohoja ja joskus jauhoja perään ja utareista tulee sitten muka "myrkyllistä maitoa" johon kansaa kuolee, mutta onneksi osa jää henkiin.
Onneksi tuo voin käyttö on vain 6 % kaikkien rasvojen määrästä, eli 94 % kuolemista johtuneen muista rasvoista, eli rypsiöljystä ja pääosin liioista hiilihydraateistakin.
Mikä sitten lienee äidimaidon osuus kuolleitten lukumääristä, olisiko vaitöskirjan paikka.
Hypoteesi on harhakunva, ennuste lienee kuvitelma ja väitöskirja totuuden vastaista tietoa.
- Saituri eläkeläinen
Eilen televiossa näytetyssä Englantilaisessa ohjelmassa korostettiin maidon terveysvaikutuksia siinä olevien imisille tapaallisten ainesosin perusteella ja jotka olivat määrältään ylivoimaisia muihin elitarvikkeisiin verrattaessa.
Testissä näytettiin myös urheilijoita jotka olivat käyttäneet aiemmin tehojuomia lihaskunnon palautumiseen rasituksen jälkeen. Testissä kokeiltiin osalle rymälle maidon juontia ja osoittautuin lihasten palautuvan normaalikuntoon puolta nopeammassa ajassa eli 50 % paremmin tuloksin.
Mielenkiintoista oli myös kun testattiin kanamunien syöntiö niin 2 kpl päivässä ja 10 päivän ajan, ei nostanut kolestroliarvoja kuin yhden kynnesosan piirun verra, eli käytännössä ei vaikuttant mihinkään.
Ojlemassa kerottiin myös hyvin sekeällä tavalla miten "hyvät kolestrolit" ovat eliminoimassa "pahoja kolestroleja" jotenka jotakin hyvää jos on jotakin pahaakin. Ihmiskeho toimii ilman pillereitäkin.
Tässä oli myös vastausta lasten maidon tarpeellisuutee, HYVÄ - Pellon laidalta
Maidossa on poikkeuksellisen paljon ihmiskehon tarvitsemia hivenaineita ja sopii aikuisikäisellekin. Urheilijalle tästä on erityistä hyötyä kuntoutumiseen ja kunnon palautukseen ja riisitautisille erityistä eliksiiriä ja vähentää Afrikan lasten kuolleisuutta.
- Anonyymi
Mitä se MAITOdekstriini oikein on ??
- Anonyymi
Olisikohan niin, että voita valmistettaessa maidosta separoidaan ja kirnutaan kaikki terveelliset ainesosat pois ja jäljelle jää vain epäterveellinen rasva?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miehille kysymys
Onko näin, että jos miestä kiinnostaa tarpeeksi niin hän kyllä ottaa vaikka riskin pakeista ja osoittaa sen kiinnostukse1343879- 851905
Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap151771Haluaisin jo
Myöntää nämä tunteet sinulle face to face. En uskalla vain nolata itseäni enää. Enkä pysty elämäänkin näiden kanssa jos541412Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi461337Ylen uutiset Haapaveden yt:stä.
Olipas kamalaa luettavaa kaupungin irtisanomisista. Työttömiä lisää 10 tai enempikin( Mieluskylän opettajat). Muuttavat1301323VENÄJÄ muuttanut tänään ydinasetroktiinia
Venäjän presidentti Vladimir Putin hyväksyi tiistaina päivitetyn ydinasedoktriinin, kertoo uutistoimisto Reuters. Sen mu991280- 701166
- 691033
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1131022