tyttöystävä virosta

mike

Mulla loppui joitakin aikoja sitten suhde ja nyt olen päätynyt siihen että kun ei suomalaisen kanssa onnistu niin jos hankkisi tyttöystävän virosta.Tietääkö kukaan mitään virolaisia chat-sivuja tai senssipalstoja? En haluaisi sukkana paikanpäälle rientää vaan tutustua vaikka netin kautta ensiks.Jos jollakin on kokemusta asiasta niin informoitko.

9

2622

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • timi

      Ei tunnu onnistuvan näiden suomalaisten kanssa tää seurustelu. Oma suhde loppui kanssa jokin aika sitten. Suomalaiset naiset tuntuu olevan enimmäkseen happamia, ylimielisiä, pettäviä, ahneita ja vaativat suuria toiselta, mutta itse eivät juuri toisten vaatimuksista tai toiveista perusta. Siispä virolainen nainen tännekin kiitos.. sen verran, mitä tutustunut, niin uskomattoman kauniita, mukavia, ajattelevia, toiset huomioivia. Odotan mielenkiinnolla niitä chat-osoitteita tai treffipaltan tietoja. Jopa latvialaiset tai liettualaiset osoitteet kiinnostavat.

      • mimmu

        Ettei vain vika olisi ihan siellä päässä? Varmasti saat virolaisen/venäläisen naisen omaksesi, kun vain annat sen ymmärtää, että lompakossa piisaa tuohta. Varmasti saat kuninkaan kohtelun, kunnes erehdyt sen kanssa naimisiin. Sitten pyörähtääkin iso pyörä, ja huomaat tehneesi ison virheen.
        Meissä suomalaisissa naisissa on se "vika", että olemme itsenäisiä ja osaamme vaatia parisuhteeseen panostamista myös mieheltä. Mä ainakin vaihdan miehen parempaan, jos tuntuu, että saisin muualta enemmän huomiota ja parempaa kohtelua. Ihan sama asia kuin sinä vaihdata mopon bemariin, jos alkaa tuntua ikävältä... virolaisessa/ryssässä olet kiinni siten kun naimisiin erehdyt, ja saat vielä hyysätä koko sukuakin, mutta hei, onhan ne kauniimpia kuin suomalaiset, pienipeppuisia ja gaselijalkaisia!


    • täältä
    • Yks sinkkumies

      Kehottaisin unohtamaan myöskin ne Viron naiset ja valitsemaan kolmannen tien. Tarkoitan nyt tietenkin yksin elämistä. Kokemuksesta voin kertoa, että siihen tottuu ja kun on tottunut niin tuskin enää kaipaakaan parisuhteen moninaisia hankaluuksia.

      Ihminen nimittäin sinkkuuntuu. Me sinkkuuntuneet ihmiset emme oikein tiedä, että pitäisikö noille parisuhdeongelmille itkeä vaiko nauraa.
      Ne kun ovat niin toiselta planeetalta kuin vain olla voi.

    • vaivaa

      Enpä voi suositella noita viron,tytteleitä vaikka matkaa on vaan pieni merikaistale ja jokunen kilometri.Kulttuuri ero on jo olemassa.Mitä enemmän tulee ikää sitä vähemmän jaksaa sulatella elämäntapa eroja.
      Koitettu on.
      Itse ainakin koitan pysyä ihan suomalaisissa tiina tavallisissa.Rasittavia nekin joskus on mutta parempia kuitenkin.

    • alina

      Mun kaveri on virolainen ja se ja sen virolaiskaverit aina naureskelee näille jutuille ja yleensäkin suomalaisille miehille. Mua nolottaa.

      • kissa

        Mietittyttää kyllä, että mikä näissä herroissa heidän mielestään on niin ylimaallisen hienoa, että kelpaisivat virolaiskaunottarille.
        Miehillä on muutenkin kummalisen autuas kuva itsestään, kun se kuntosalin vuosikortti on ostettu (yhtään salikertaa ei ole takana, eikä tuloksia _todellakaan_ näy) ajatellaan, että nyt pitää naisenkin olla missitasoa. Silti se pelastusrengas hölskyy vyötäröllä, eikä kelpaa enää tavallinen suomalainen nainen.


    • mike

      Ei ole kuntosalikorttia ollut vuosiin,mutta ei ole makkaraakaan vyötäröllä.Tosin kuntoilen säännöllisesti ja olen varmasti ulkopuolisesti kunnossa.En väitä että olisin mikääs mister mies vaikka joskus on siksi väitettykin.Asia on vaan niin että on sen verran monta suhdetta takana ja ne on aina kaatuneet jommankumman puolesta,varmasti on minussakin vikaa,myönnän.Mutta kyllä se totuus on että suomi nainen taitaa olla aika oikukas.Oikeen mikään ei kelpaa ja tietty mitä kauniimpi sitä enemmän "jauhoja päässä".Viimonen suhde ottaa vieläkin koville,olin tosi lätkässä ja luulin että tämähän kestää mutta matto veettiinkin alta yks kaks.No opinpahan siitäkin jotakin,ei kannata kiintyä liikaa liian äkkiä.Tuntuu vaan nyt siltä että olis aika kokeilla jotakin muutakin kansallisuutta.Ja jos naimisiin menee on avioehdot keksitty ja kyllä kolmessa vuodessa oppii ihmisen kai tuntemaan että kannattaako lasta tehdä sen henkilön kanssa.Eikös sillon saa jo suomen kansalaisuuden.Voin olla väärässäkin.

    • Anonyymi

      olen yksinäinen mies haluaisin nais kuppanin virosta itse olen suomalainen luontoa rakastava mies ja haluaisin kaverin seikkailuun

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 111
      2168
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      60
      2036
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe