Aihe

Misfits: American Psycho ja Famous Monsters

pUNK rOCKER 77

Vanha Misfits Danzigin aikaan oli hieno bändi ja teki hienoja biisejä. American Psycho ja Famous Monsters veivät paremman laulajan kanssa ja vielä paremmilla biiseillä homman vielä aivan uuteen ulottuvaisuuteen. Michel Graves on yksi kaikkien aikojen laulajista. Nää kaksi levyä tulevat olemaan maailman kaikkeuden tappiin saakka punkin klassisempia albumeja, Sex Pistolsin Never mind the bollocksin ja Ramonesin ensimmäisten ja Clashin, The Saintsin, Stranglersin mestariteosten rinnalla. Näihin ajan hammas ei pure. Ja kaikki nää levyt on vielä soitettu todella hienosti ja makeesti.

6

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Punklassikot

   Jep Juuri näin on totuus!

  • Archie Punker

   Totta viserrät!

  • Miss Fits!

   Noi on klassikko punk albumit!

  • teenager from mars

   homman nimi on se että tää uus misfits on vaan Jerryn konsti ottaa rahat pois jannuilta.biisi on paskoja ja omaperäsyys nolla,pelkkää matkimista.ainoa oikea misfits oli glanzigin liidaama pumppu.

  • Famous Psycho

   Sikäli olet oikeassa, että nykyinen Misfits on ihan roskaa ja Jerry Onlyn rahastusbisnes, mutta nuo kaksi loistavaa lbumia ovat täynnä ihan yhtä hyviä biisejä kuin vanhemmat Misfits levyt, mutta ne on soitettu makeemmin ja niissä on vielä Danzigiäkin parempi laulaja Michel Graves. Niillä soittaa tosi tiukka kokoonpano, jossa Jerry soittaa vaan bassoa ja laulaa jotain taustoja. KUUNTELE JA TOTEA ITSE.
   American Psycho ja Famous Monsters ovat ihan klassikkokamaa. Sen jälkeen Misfits nimellä on tehty hirveetä kuraa! Suorastaan häpäisty vanha maine. Hyi Jerry!

  • T F M

   American psycho ja famous monsters ovat molemmat tekemällä tehtyä hittipunkkia, vähän niinku Lordi omassa kategoriassaan.Reign in blood,Nevermind,Appetite for destruction,dark side of the moon,master of puppets, back in black,nevermind the bollocks ja muut vastaavat ovat klassikoita,ei nämä kaksi edellä mainittua.Ja mistä tahansa löytyy loisto muusikoita jo kertaalleen soitettua musiikia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   449
   5404
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   4633
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   83
   4207
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   3215
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   2919