tuote vs. tekijä

3 20

Suuntaan kysymyksen oikeastaan niille, jotka ovat kynsiä laittaneet jo kauan, ja omaavat kokemusta eri tuotesarjoista.
Kumpi siis on tärkeämpää kynsien laadussa ja kestävyydessä. kokenut huolellinen kynsien laittaja vai laadukas sarja? Mihin sarjaan olet päätynyt ja mitä sarjoja olet kokeillut?

3

71

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ammattilainen!

      Laadukkaalla sarjalla voi paskenpikin tekijä voi saada kynnet pysymään... mutta molemmat vaikuttaa. Itse teen pronailsilla.

    • hiljaa hyvä tulee

      sama kokemus. paraskaan tekijä ei pysty potaskaisten tuotteiden laatuun vaikuttamaan. olen päätynyt odysseyn tuotteisiin sekä geeleissä, akryyleissä että kestolakoissa. olen kokeillut melkein kaikkia merkkejä mitä suomessa liikkuu. myös niitä joita ihan kelle vaan myydään. niihin en lähtisi sinuna rahojani laittamaan.
      köyhällä ei ole varaa halpaan sanotaan. jos ihan tosimielessä lähdet toimimaan kynsialalle niin osta pikkuhiljaa laatutavaraa. oma maineesihan siinä menee jos huonolla teet ja maine kun kerran menee sitä on vaikea takaisin rakentaa. Kynsientekoa joutuu harjoittelemaan pitkään koska vastoin yleistä mielipidettä se ei ole kovinkaan helppoa, useimmat tekijät sanovat että meni n. 2v ennen kuin kokivat olevansa hyviä. tosin tällä alalla on kova nokkimisjärjestys monessa paikassa ja jotkut "parhaat" painavat toisia alas kiillottaakseen omaa haarniskaansa. (ei varmaan harvinaista muillakaan aloilla..) mutta asian ydin oli se ettet tarvitse heti kaikkea. aloittele pikkuhiljaa. alkuun pääsee melko pienellä tavaramäärällä ja värejä sun muita voi ostella sitten kun asiakaskunta kasvaa. pyydä pientä korvausta heti niin saat heti katettua materiaaleihin menevät kulut. ilmaiseksi ei kannata tehdä, ne asiakkaat jotka juoksevat tarjousten perässä siirtyvät seuraavaan halpapaikkaan kun nostat hintaasi. heistä ei ole mitään iloa kestävää yrittämistä rakentaessa. esim kampaamoissa harjoittelevat tekevät -30% ammattilaisten hinnoista. siitä voit ottaa osviittaa omaan hinnoitteluun paikkakunnallasi.

      • 3 20

        kiitos! Ajatus on kyllä laittaa rahaakin kiinni hommaan, ja heti taitojen karttuessa aloittaa työskentely kampaamotyöni rinnalla liikkeessä, maksaville asiakkaille. Eli suht kattava on oltava tuotevalikoima heti alkuun, kun liiketyöhön siirrytään. Mistään alennusmyynnistä tai kotityöstä ei siis ole kyse, ja siksi etsinkin tietoa hyvistä tuotteista, toki myös hyvästä koulutuksesta.
        Mielelläni otan myös vinkkejä vastaan sujuvasta koulutuksesta, jolla nyt lähinnä tarkoitan ajankäyttöä. Eli perustiedot mielellään suht nopeasti, jonka jälkeen pääsisi jo työskentelemään ja erikoiskoristeluja ym. kursseja voisi käydä oman aikataulunsa mukaan. Tarkoitan tällä nyt sitä, että päätyö on pakko hoitaa, mutta silloin tällöin voi pitää vapaata osallistuakseni lisäkoulutuksiin.

        Nettiä selatessa koulutusten hintahaitari on melko kirjava, kuin myös opetusjaksojen pituus. Löytyy jopa opetuspaikkoja, jotka eivät ilmoita hintojaan??? Ymmärrän myös hyvin sen, ettei asiaa opetella parissa tunnissa, mutten myöskään usko, että tarvitsen siihen ihan tuhottomasti aikaa. Arkikynsien teko lie kuitenkin liiketyössä se tavallisin ja halutuin, erikoiskoristeluja ehtisi opetella myöhemminkin?

        Tärkeintä olisi nyt tässä vaiheessa siis valita oikea tuotesarja ja siihen koulutus, jotta virheostoilta vältytään ja näinollen myös turhaan tuhlaamiselta. Noin tonnilla suunnittelin alkaa, sillä pitäisi saada koulutus ja hyvät perustuotteet/välineet... budjetti on joustava, ja tarvittaessa suurempikin, jos sille löytyy perusteita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1709
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1648
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      1185
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1144
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1122
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1037
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      4
      991
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 7
      972
    Aihe