Vaimo ei ole ollut se suuri rakkaus...

Muistot vain jää...

...jos aivan totta puhutaan. Itselläni on ollut kaksi suurta rakkautta. Lukioaikana pieni, tumma, söpö tyttö. Ja toinen - hän oli afrikkalaista syntyperää oleva nuori nainen Hollannissa vuosia sitten. Heitä olen vuosien mittaan muistellut suurella lämmöllä ja rakkaudella. Avioliitto jossa elän on sopusointuinen enkä ole pettänyt vaimoani koskaan. Minulla on jälkikasvua ja rakastan heitä sekä toivon heille kaikkea parasta. Pidän myös vaimostani. Mutta koskaan hän ei ole ollut ns. suuri rakkauteni.

Kiteyttäisin asian näin: SUURI RAKKAUS ON SE JOKA EI KOSKAAN TOTEUDU ELI MUUTU AVIOLIITOKSI. Näissä toteutumattomissa on sitä jotain kaunista ja haikeaa.

12

1153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Takapillu Siiri

      niinpä - mahdatko itse olla vaimollesi se suuri rakkaus vai näkeekö hän märkiä unia ja unelmoiko hän edelleen siitä naapurin Reiskasta rakastellessaan kanssasi ??? (just think about it...)

    • Niinpä Niin

      Ainoa todellinen rakkaus on onneton rakkaus. Onnellinen rakkaus on kuin terveen ihmisen sydämentykytys: ihminen ei huomaa sitä.

      Kersti Bergroth

      • just6

        Erittän hyvin sanottu Kerstiltä. Näinhän se juurikin on. Meillä on kaipaus johonkin mitä emme voi saavuttaa.


    • life is fine

      Sama kokemus itsellänikin. Menin naimisiin koska tunsin että "jo olisi aikakin". Hyvä suhde vaimooni mutta todella mitään sellaista tulista tunnetta ei ole oikeastaan koskaan ollut. Seksielämä melkoisen hyvä - vaimo kiihoittuu ja "nousee linjoille" oikein hyvin. Itsekin pidän seksielämästämme.

      Ilmeisesti tuliset rakastumiset liittyvät nuoruuteen ja tietynlaiseen hölmöyteen ja naiiviuteen. Aikuinen ihminen puolestaan osaa arvostaa sellaisia asioita kuin vakiintunut elämä, maittava ruoka, kodin lämpö, turvattu elämä ja odotettavissa oleva kohtuullinen vanhuus.

    • FAKTAAAA

      Eihän se muuten olisi SUURI RAKKAUS.

    • Elämänviisauttako?

      Joku sanoi, että rakastuminen on tunne, rakastaminen on tahtotila. Tätä vois kysyä vaikka parilta jotka olleet yhdessä vaikka 50 vuotta, eivätkä koskaan ole toistaan pettäneet vaikka tilaisuuksia olisi ollut.

    • 5145

      Rakastumisesta tulee voimakasta rakastamista. Pelkästä kiintymyksestä tulee pelkkää kiintymysrakkautta. Ei kannata tyytyä vähempään kuin aitoon rakkauteen joka lähtee voimakkaasta rakastumisesta.

    • Järjetön rakkaus

      Minun mieheni taas todellakin oli se suuri, järjetön rakkaus. Rakastin häntä sydämeni pohjasta. Ja niin se vain hävisi, kun selvisi että hänellä oli toinen nainen. Olemme edelleen yhdessä, mutta en tunne häntä kohtaan yhtään mitään enää koskaan.

    • wake up

      Eli romanttinen mielikuva joka lähentelee fantasiaa on se suuri rakkaus. Suuri rakkaus mikä ei tunne todellista arkea ja sen tuomia haasteita.

      Herääs jo!!!! wake up, smell the coffee!!!

      JEP JEP!!!

      • Just just

        Vaimo on itsestäänselvyys. Muut on sitten niin ihania naisia. Jos vaimo häviäisi elämästänne, ymmärtäisitte kyllä oikean totuuden. Puolison arvostaminen on taitolaji ja itensätunteminen myös.


    • _______

      Vaimo on kumppani, ei rakas. Kaikkeen ei tarvitse sotkea rakkautta.

    • Epätoivoinen 78

      Mitä vaimo ajattelee siitä että on kumppani, ei rakas?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe