Limapussintulehdus ja lonkan nivelrikko

Hankalaa elämää !

Lääke tällä hetkellä cartexan 400mg ,yhtään ei ole auttanut.Onko kenelläkään kokemusta mainitusta lääkkeestä? Särkee,istuminen ja kävely hankalaa.

14

4632

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkupiika1

      Itse olen käyttänyt Cartexania noin seitsemän viikkoa ja nyt jo polven ja lonkan kipu on huomattavasti hellittänyt. (cartexan 400 mg) Tämän lääkkeen vaikutushan tulee kokonaan päälle kolmen kuukauden käytön jälkeen ja sitten pidetään se kahden kuukauden tauko ja jälleen tuo kolme kuukautta Cartexania jne.
      Lääkäri sanoi minulle, että mikäli tuo lääke antaa helpotusta, sitä voi ottaa loppuelämän välillä tauottaen tuon kaksi kuukautta.
      Tämä lääke voitelee niveliä, näin olen ymmärtänyt ja on uusimpia lääkkeitä.
      Cartexanin lisäksi käytössäni on ollut Panadol Forte 1 g, tätä 1 tabletti 1-3 kertaa päivässä. Saman seitsemän viikon ajan olen tätä särkylääkettä joutunut ottamaan, nyt jo ajoittain riittää 1 - 2 tablettia päivässä.
      Äärettömän kovat olivat lonkka-polvikipuni ja jopa kyynärsauvaa jouduin alussa käyttämään. Istuminen esim. sohvalla on paha juttu , tällöin istuin on liian matalalla. Ruokapöydän tuolit ovatkin nykyään paraspaikka istua tai keittiöjakkara.
      Toivottavasti saat apua Cartexanista, kun olet syönyt tuon kolme kuukautta, tai sitten kokonaan vaihto johonkin toiseen nivelrikkolääkkeeseen.

    • Hankalaa elämää !

      Kiitos vastauksesta pikkupiika.Olen vasta vajaan kuukauden syönnyt lääkettä. Päivät menee ehkä vähän paremmin. Mutta yöt on vaikeita. Onko sinulla lonkassa nivelrikko?

      • Anonyymi

        Ei ole lonkisssa polvissa, on enkä Ole mikään Pikku piika!!! Olen koko ikäni saanu tehdä, mitä. On käsketty töitä, en enää palvele ketään


    • Libeth

      Olen käyttänyt 3 kuukautta Cartexania ja tosi hyvoin on auttanut isovarpaan nivelrikko kipuun johon mikään muu ei ole auttanut, kipu on ollut pitkään ja tosi hankala yöllä ja päivällä.Osaava kuntoutuslääkäri kirjoitti reseptin ja sanoi , että kannattaa kokeilla, lääkehän on vasta tänä vuonna tullut apteekkeihin.Voi olla , että jollekin ei auta, kun ihmisten vaivat ovat kovin yksilöllisiä.

      • Alma

        Olen käyttänyt nyt Cartexania n. vuoden ajan.
        Minulla samanlainen kokemus Cartexanin käytöstä samaan vaivaan, lisäksi käytän Scehersin keinukenkiä ja voin lenkkeillä pitkiäkin matkoja eikä jalat tule kipeäksi, lääkäri niitä kenkiä suositteli ja on todella hyvät.


    • kati2

      Minulla on ollut monta vuotta nivelrikko, alkuun söin lääkkeitä ja niissä piti myös
      pitää taukoja. Sitten rupesin käyttämään luontaistuotteen hain rusto vihersimpukkaa
      ja olen syönyt sitä monta vuotta välillä käytän kylmägeeliä ja pärjännyt hyvin.
      Nyt kokeilen medilenk kala kapseleita omega 3 eikä ole kipuja joskus tuntuu jotain pientä, silloin voitelen kylmä geelillä.

      • parantunut.

        Nivelrikk johtuu väärästä ravinnosta tai nivelien virheasennoista.

        Elion ehkäistävissä, mutta ei sitten enään, kun on jo leikkausjonossa.


    • Patricia2

      Hei.
      Nivelrikko ei voi parantaa, ainoastaan lievittää. Minulla itselläni on geneettinen nivelrikko koko kropassa, ja olen käyttänyt Orudis Retard 200 mg parin vuoden ajan, siinä sivussa myös Citodon, joka on vahva särkylääke sisältäen kodeiniinia(morfin).
      Käytin myös glycosaminia ja ruusunmarja kapseleita, mutta mielestäni ei oikein mikään auttanut särkyyn.
      Sattumalta sain tietoa laserhoidosta, joka on erittäin tehokas kivun lievittäjä ja voi pitää kivut poissa kuukausia.
      Koska työskentelen sairaanhoitoalalla yksityisyrittäjänä, koulutin itseni myös laserhoito alalle ja hankin koneet. Nykyisin olen kivuton parin 15 min laserhoito käsittelyn jälkeen useita kuukausia. (Minulla on niska ja selkänikamat rappiolla, samoin polvet, longat, olkapäät, peukalot). Ja pystyn sekä urheilemaan että työntekoon täysillä. Laserhoidot eivät ole vielä yleisiä Suomessa; tällä hetkellä tiedän vain yhden helsingissä ja minä olen turussa.
      Terveisin Patricia

      • Nivelrikkoinen kaula

        Hei voisitko kertoa missä tuota lastenhoitoa annetaan
        Terv Pirjo Turusta


      • Katjal

        Hei! Itselläni todettiin pari vuotta sitten polven nivelrikko.dignoosi tuli aivan puskista, olen 35 vuotias ja harrastanut urheilua koko elämän. En ole ylipainoinen eikä muutenkaan pitänyt kuulua ns riskiryhmään. Nyt on alkanut sattua toiseenkin polveen, molempiin lonkkiin, olkapäähän, niskaan. Mietin josko kyseessä voisi olla sama diagnoosi kuin sinulla. Kävitkö läpi monta magneettikuvausta tai kuinka sairaus sinulla diagnosoitiin? Hyvää jatkoa ja kiitos motivoivasta kirjoituksesta.


    • Rekosuo

      Laserhoidon lisäksi on sitten selkäydinstimulaattori, joka voidaan asentaa hermoiden läheisyyteen joiden kautta kiputieto kulkee aivoilla, tämä selkäydinstimulaattori katkaisee aivoille menevän kiputiedon...

      Tehokas, viimeinen ja ehkä jopa paras keino.

      Voi kun itselleni olis tarjottu tämmöistä kymmenen vuotta aikaisemmin!

    • Rijoka0

      Sama juttu, ei minkään laista apua ja siksi vaihdoin Panadol forte 1mg. Se tehoaa paremmin olkapäihin peukalon tyvinivelen rappeutumaan ja sen aiheuttamiin kipuihin.

    • rijoka0

      Usein mennään kiropraktikon tai jonkun muun "niksauttajan" luota hakemaan apua niskan vaivoihin ottamatta ensin selvää mistä on kyse. Ei koskaan pidä mennä hakemaan apua ennen kuin niska on kuvattu, mieluimmin magneetti kuvaus, jotta tiedetään todellinen tilanne. Pahimmassa tapauksessa tulos saattaa olla neliraajahalvaus. Minulla oli mielettömän kova ja pitkään jatkunut pään- ja koko ylävartalon kipu. Kun niskaan oli lopultakin tehty magneettikuvaus niin löydös oli selkäydinkanavan ja selkäytimen ahtauma ja lisäksi niskarangan sisälle oli kasvanut luupiikkejä jotka olisivat voineet puhkaista selkäydinkanavan ja seuraus olisi ollut välitön kuolema.
      Muutaman kerran voi hoitaa mm. niveliä ns. "niksauttamalla", sillä nivelet ja välilevyt kuluvat ja seuraus voi olla edellä kertomani.

    • Anonyymi

      Hei mullakin on nivelrikko, polvia särkee, aina saanu ottaa särkylääkettä. Yölläkin herännyt, särkyyn, ennen kävin lenkillä, tein pitkiä lenkkejä, nyt pitää kövelessä nilkuttaa, jalkoja, ei yhtään kivaa, olen sen ikänen vanhempi nainen. En kerro muuta. Enää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe