Syntymähäpeä: olenko pelkkä toyboy, naisten leikkikalu?

Mikko.

Laitan tähän kokemuksiani naisista lapsuuteni ja nuoruuteni ajalta. Miettikää itse, miten "mukavaa" naisten huomio on minulle ollut...??

Ensimmäiset ikävät muistoni naisista ovat jo leikki-iästä, jolloin kaikki tädit kerääntyivät ihastuneina lepertelemään ja taputtelemaan minua. Äidin mielestä oli hienoa, kun olin kaikkien ihailun kohteena ja muistan, miten hänen naamansa loisti noissa tilanteissa onnesta.

Kouluun mentyäni jouduin kaikkien luokan tyttöjen "lemmikiksi", jonka luokan muut pojat ja erityisesti opettajat panivat merkille. Opettajat ottivat asian jopa usein esille luokan edessä, ilmeisesti se oli heidän mielestään jotenkin hauska tai hieno asia. Minua hävetti ja luokan muut pojat nauroivat minulle.

Koko kouluajan luokan tytöt tuijottivat minua tunnilla, varsinkin muutamat jotka tuntuivat olevan erityisen rakastuneita minuun. Sain kuulla muilta pojilta tästä moneen kertaan, esimerkiksi "Mahtoi olla vaikea matikan tunti kun tytöt eivät kertaakaan katsoneet Mikkoa, ei edes Anna.." Ja valtava naurunremakka päälle. Minua hävetti ja pojat härnäsivät ja eristivät minua joukostaan.

Koulussa oli myös muutaman tytön joukko, jotka ottivat asiakseen jahdata minua välitunneilla, naulakoiden välissä ja käytävillä. Se ei ollut vaarallista, mutta tunsin itseni jatkuvan ajojahdin kohteeksi. Olin koulussa hyvä oppilas ja jotkut tytöt soittelivat minun vanhemmilleni ja kysyivät, voisinko antaa heille yksityisopetusta. Isä ei koskaan luvannut, mutta äiti sanoi aina, että minun pitää. Yritin aina sabotoida näitä tunteja parhaan taitoni mukaan, mutta se ei tuntunut tyttöjä häiritsevän. Päin vastoin, he kehuivat toisilleen saaneensa minulta "opetusta" ja kuinka hyvä "opettaja" olin ollut ja että olivat olleet minun kanssani "sillä lailla," mikä ei tietenkään pitänyt paikkaansa.

Asuimme kerrostalossa ja pihalla oli usein muutamia minua vanhempia tyttöjä, jotka ollessani alle 10 vuotias kiusasivat minua niin, että en uskaltanut liikkua pihalla yksin. Minut otettiin kiinni, painettiin seinää vasten ja pussailtiin ja kopeloitiin. Rohkein heistä työnsi jopa kätensä sisälle housuihini. Kun olin 12 vuotias, minua 4-5 vuotta vanhenpi, samassa talossa asuva tyttö "rakasteli" minun kanssani puoliväkisin useaan kertaan. Muistan vieläkin miten ensimmäinen kerta tapahtui autotallissa. Enkä kehdannut kertoa asiasta kenellekään, joten tilanne jatkui.

Bussissa koulumatkolla luokan tytöt kerääntyivät istumaan ympärilleni. Olisin usein halunnut vajota maan alle. Minua hävetti. Olisin halunnut olla tyttöjen kanssa vain kaveri, koska pojat eivät enää huolineet minua joukkoonsa, mutta se oli vaikeaa. Pelkkä kädestä pitäminen tai halaaminen olisi minulle riittänyt, mutta tytöt kopeloivat minua estoitta.

Koulussa minulla oli naispuolinen jumppamaikka, joka otti tavakseen huolehtia siitä, että kävin aina liikuntatuntien jälkeen suihkussa. Olisin halunnut häipyä niiden tuntien jälkeen mahdollisimman pikaisesti, mutta hän tuli lähietäisyydelle nuuhkimaan minua ja kertomaan, että ei ole kohteliasta muita kohtaan olla koulussa hikisenä. Kerran hän yritti tunkea itsensä samaan suihkuun minun kanssani.

Yliopistossa sama meno jatkui, tytöt tulivat aina istumaan viereeni, jos näytin liian kiinnostuneelta luennon aiheesta he tekivät parhaansa kiinnittääkseen huomioni itseensä. Ryhmätyöt olivat minulle painajaisia, samassa ryhmässä saattoi olla 4-5 tyttöä ja minä.

Työelämässä olen työpaikkaa hakiessa onnistunut saamaan aina työpaikan satojen hakijoiden joukosta, jos haastattelijana ja tulevana esimiehenäni on nainen. Samasta syystä olen myös saanut usein potkut, kun minut valinnut nainen ei ole saanut vastinetta odotuksilleen. Kerran menin valittamaan esimiehenäni toimivan naisen käytöksestä hänen esimiehelleen, joka oli siis tällä kertaa mies. Kyseinen mies oli kuitenkin aivan erityinen ystävä tämän minun esimiehenäni toimivan naisen kanssa ja ilmeisen mustasukkainen. Seuraus oli se, että firma antoi minulle potkut, hyvillä ehdoilla tosin.

Hiljattain olin muutaman päivän sairalassa ja heräsin yöllä siihen, että joku kopeloi minua. Sänkyni vieressä seisoi hoitaja, joka huomattuaan heräämiseni veti kylmän rauhallisesti kätensä pois peittoni alta ja alkoi roplaamaan kädessäni olevaa katetria. Sen jälkeen hän sanoi rauhallisesti, että "katetri oli irronnut." ja laittoi siihen uuden teipin ja lähti pois. Millainen lääketieteellinen toimenpide mahtoi vaatia, että hänen piti kokeilla pulssiani myös jaloista, keskellä yötä? Ja saman sairaalan naispuolinen lääkäri yritti lähennellä minua samalla sairaalareissulla...

Kertokaapa naiset, mikä minussa on vikana? Lukeeko otsassani syntymämerkkinä "gigolo?" Vastaanko aivan erityisesti naisten odotuksiin? Eikö minulla ole ihmisarvoa?

1

1143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luulet vaan

      Sä oot Timo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1925
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      51
      1853
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1383
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe