Ei huijareita ensi kaudelle!

Samalt viivalt!

Oli aika säälittävää katsoa tuota Pekan touhua, kun valmiiksi valittu morsian tuli koirineen kämpille ja oli kuin kotonaan. Muut tytöt yritti tosissaan tutustua Pekkaan ja tämä vaan "käytti hyväkseen" teettämällä töitä ja puhumalla palturia... Ja vieläpä haukkumalla ulkonäköä!

Toivottavasti seuraavalle kaudelle ei tule tuommoisia huijareita, vaan kaikki kokelaat ovat samalla viivalla, ilman mitään ennakkotapaamisia. Ennakkosuosikki voi tietty olla, mutta ei tuommoista, että yhden kanssa ollaan jo etukäteen käyty treffeillä yms.

Jos suhde jo löytyy, mutta haluaa pärstän telkkariin, jutun Seiskaan tai jotain pientä säpinää muiden kanssa, niin sit voi hakea BB:hen. Jätettäis Maajussille morsian hyväntuuliseksi ohjelmaksi, jossa ei haukuta/huijata ketään.

7

1880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lesbolle manne

      Täysin samaa mieltä, Amen!
      Tuo maajussille morsian ohjelman suunta vaan näyttää huolestuttavasti menevän kohti BB-paskaa. Aivan kuin jokaiseen ohjelmaan pitäisi nykyjään saada jotain sekoilijoita, juonittelijoita ja tietenkin niitä kiintiöhomoja. Ellei niitä ole, ohjelma ei ole trendikäs. Ellen kovin väärin veikkaa, niin ensi kaudella mukaan ympätään lesbo tai manne?! Muut ovatkin jo olleet..

      • transjussi

        Unohtamatta transvestiittejä. Tosin julkisesti tiedän vain yhden maajussi transvestiitin. Ja hänestäkin jo tehty pari vuotta sitten "paskaa ja parfyymia" -niminen tv ohjelma.


    • huijari pena

      no mielummin mä niitä, rakkautta etsiviä homoja ja lesboja kattelisin, kuin tuommoista selän takana nauramista ja kieroilua.

    • Virheetön?

      Voi yhyren kerran mää sanon vaan.Maajussi kuuluu ihan samaan ihmis-rotuun kuin koko muukin kansa maapallolla.Sukupuolinen suuntaus ,suuntaan tai toiseen löytyy koko suomen kansasta,jussit mukaan lukien.Selkäänpuukottaminen kieroilu on asia jonka osaa jussit ja maattomat jussitkin ei siis vain tv:ssä esiintyvät.Ihmiset eroaa, rakastuu, vihastuu, ihastuu,ihan samaan tapaan kaikkialla suomessa.Koitetaan olla nostamatta jussi-parkoja niin korkealle jalustalle että koko formaatti on peruttava sen pelossa että maajussi tekisi jotain katsojan herkkää sielunmaisemaa loukkaavaa.Jokainen joka maalla asuu tietää että siellä juodaan syödään naidaan riidellään rakastetaan samaan tapaan kuin kaupungeissakin.Yhdistävä tekiä on se rakkauden puuttuminen ja rakkauden etsiminen,sitä etsii jussi ja justiina ja stadin friidu kuin stadin kundikin.Jokaisella jussilla justiinalla on menneisyys jonkun kumppanin kanssa joka saatta poiketa siitä mitä ohjelmassa on nähtävillä.Ihan kaikki ei kai ole totta mitä meille näytetään niin huonossa kuin hyvässäkään mielessä.Entäpäs katsoja itse,täydellinen olento joka ei koskaan tee väärin ? koskaan ole tehnyt väärin? eikä missään nimessä tule koskaan tekemään väärin? ihmisiä molemilla puolilla ruutua on.Onnistuuko jussit ohjelman jälken,? sama onnistumis prosentti on katsoja puolellakin.

    • möllikkä7

      Kyllähän maallakin petetään ja jätetään yhtälailla kuin kaupungissa, mutta kyseessä on tv-sarja tai oikeastaan kilpailu. Kyllä kilpailussa pitää olla selkeät säännöt, jotka koskee kaikkia.
      No eniten tässä harmitti niiden Sinikan ja Saran puolesta, ikävä oli seurata kun ne yritti tutustua pekkaan ja olla niin mukavia, kun tämä vaan haukkui heitä selän takana. No sitähän se elämä on.

    • nilsiässä nähty

      tänä vuonna sitten käräytetään jos joku alkaa vapailla ehdokkaita etukäteen. oli ihan pcstä seurata viime vuonna kun nämä yhet äsholet kuluki koko kesän yhessä kaikki maatalouskaupat yms. vaikkei ollut edes tilaviikko ollut. kaikille vaan supisti että heitä ei saa kärryyttee ku tulloo isot sakot.

      • hfhfgh

        Miten isot sakot siitä rapsahtaa? Onkohan kukaan saanut sakkoja?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe