Kaukosuhde+seksi

Tyttöhuolissaan

Elikkä. Elän kaukosuhteessa poikaystäväni kanssa. Hän on 16 ja minä 14. Hän tulee ensi kesänä tänne Suomeen. (Hän asuu Serbiassa). Mietin vain, että onko 14 ja 16 vuotiaiden seksi laillista? Ja saako alaikäinen hotellihuoneen? Voiko sen maksaa käteisellä? Ja jos on facebookissa tai skypessä videopuhelu, voiko joku muu nähdä sen videon, katsos me mietitään kameraseksiä. Tarvitsisin siis apua. Oiken paljon kiitos niille jotka jaksaa vastata!

14

861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi_niitä_aikoja

      Moikka!
      Olin itse samantyylisessä tilanteessa viitisen vuotta sitten, mutta olin itse 16-vuotias. Tuosta laillisuudesta en osaa sanoa, olen kuullut ainoastaan, että alle 18-vuotiaan kanssa ei pitäisi olla ongelmaa, kuitenkin sitten kun olet 16-vuotias, niin ei mitään ongelmaa oli poikaystäväsi kuinka vanha tahansa (se on se suojaikäraja). Kyllä periaatteessa alaikäiset saavat hotellihuoneen, mutta kannattaa varmistaa!!! Kysy vaikka jostain hotellista soittamalla tms.
      Kyllä voi maksaa käteisellä.
      Skypessä ei videopuhelu näy kenellekkään muulle, elikkä ihan rauhassa vain :)
      Oletko tuntenut pojan kuinka pitkään? Monella on monta mieltä ulkomaalaisista miehistä, mutta minä olen oppinut luottamaan omiin vaistoihini. Onko poika varmasti tulossa? 16-vuotias itse matkustamassa ei ole kovin yleistä, ainakaan silloin jos on tulossa tapaamaan kaveria, jota ei ole ennen nähnyt tosi elämässä, mutta hei! Sinähän sen parhaiten tiedät :) Toivotan teille onnea jokatapauksessa, miten juttu sitten meneekään! Toivottavasti tästä oli apua

    • Nettimette

      Jos olet jutellut pojan kanssa vain netissä ettekä ole oikeasti tavanneet, se ei ole mikään poikaystävä, vaan nettituttu! Ei vaikka olisitkin ihastunut siihen.
      Jos poika tai mies ehdottelee sinulle nettiseksiä kuvan välityksellä, miten päättelet onko se tosissaan sun suhteen vai onko vaan tarkoitus vähän leikkiä netistä löytyvien tyttösten kanssa? Mistä voit tietää onko se oikeasti tulossa tänne? Tietääkö se minkä ikäinen olet?
      Jos nyt kuitenkin aiot mennä het ensimmäiseksi hotelliin sen kanssa, huolehdi ainakin ehkäisystä. Vai ajattelitko ruveta yksinhuoltajaksi 15-vuotiaana?

    • harlemi

      Minä melkein laittaisin poliisin asialle...nii nkuullostaa omituiseltaj a vaaralliselta tän tyttösen suunnitelmat...äitii...isiiii...apuun ja heti!!

      • kylläonkumma

        seksuaalivähemmistöjäkö pitäisi suvaita, muttei normiheteroa jos sattuu vähän olemaan ikäeroa tai muuta????


      • Apua tarvitaan, pian

        "Minä melkein laittaisin poliisin asialle...nii nkuullostaa omituiseltaj a vaaralliselta tän tyttösen suunnitelmat...äitii...isiiii...apuun ja heti!!"

        Samaa mieltä, täysin samaa mieltä. Nyt ei ole kaikki kunnossa, serbi käyttämässä 14-vuotiasta tyttöstä... EI, EI JA EI.


    • Hyväksikäyttöä

      14-vuotias on alaikäinen lapsi! Aikuinen mies voi tekeytyä pojaksi, lepertelee kauniita tytöille ja saa nämä luulemaan vaikka mitä. Onko vähän aikaa tuntemalleen tytölle nettiseksiä ehdottava mies/miehenalku mielestäsi oikealla asialla?

    • rakkaus on riski

      Kukaan ei voi nähdä skype tai fb-videoita ellei toinen satu nauhoittamaan sitä. Rakkaus on ihana asia, mutta ole varovainen!!!

    • hooohhhoijaa..

      tämä on oikeesti provo. Lukekaas tota tekstiä. Ei nuoret noin kirjoita, toi on jonkun aikuisen miehen kirjoittama teksti, yrittää tehdä tekstistä "nuorekasta".

    • Tyttöhuolissaan

      Kiitos kaikille vastaajille kovasti! Ja tietysti käytämmen ehkäsyä! En halua tulla raskaaksi tai saada tautia.
      Ja ihan oikeasti, olen 14, 14 vuotias on tuon tekstin kirjoittanut! :p Tää saattaa kuulostaa aikuismaiselta tää mun kieli, mutta puhun ja kirjotan enimmäkseen kirjakieltä. Ei ole ihmekkään, että äikkä on 9.
      Osaan kyllä olla varovainen. En tee mitään mitä en tosissaan halua, eikä minua voi suostutella mihinkään. Ja kun olen hänet nähnyt, voin ihan hyvin sanoa, että ei ole oikesti mikään 20v. Ja jos sen vanhemmatkin, sisaruksia ja kavereita oon nähny, nii'in...
      Ja kyllä on oikeasti tulossa tänne. Miettii vielä kuka tulee hänen kanssaan, joko hänen veljensä tai isänsä. Matkokojenkin hintaluokkaa jo katsoi.
      Ja jos hän tekisi mulle jotain, mitä järkee sen ois matkustaa Serbiasta Suomeen, vaikka raiskaamaan mut? Kyllä tyttöjä lähempääkin löytyy! :D
      Ja siitä että on rakastunut se 16-vuotias 14-vuotiaseen, niin on mun mielestä ok, koska on vain 2 vuotta ikäeroa. Ja kehitys on samalla tasolla.

      • lifemocker

        kysyppä mitä vanhempasi asiasta ajattelevat ;)


      • Voi_niitä_aikoja

        Niin on :) Meillä vaan oli tuolloin ja vieläkin tietty, ikäeroa 40 vuotta, uskokaa tai älkää. Onnellisesti nyt 5 vuotta kihloissa ja todella vakavissa suunnitelmissa muuttaa yhteen, naimisiin yms. :)


    • Nettimette

      Voiko oikeasti rakastua ihmiseen jota ei ole tavannut? Eikö se ole ihastumista - tai huonompi vaihtoehto - huijaamista rakastunutta teeskentelemällä, jotta saisi toisen käyttäytymään haluamallaan tavalla (nettiseksi, rahan lähettäminen)? Tähän lankaan on monet aikuisetkin menneet, ei ainoastaan kokemattomat nuoret.

      Se että lupaa tulla käymään, ei välttämättä tarkoita sitä että on oikeasti tulossa. 16-vuotias köyhän maan kansalainen tuskin pystyy matkustamaan toiselle puolen Eurooppaa, ellei sitten isäukko ole lentoyhtiössä töissä.

    • Tyttöhuolissaan

      Me kyllä keksitään jotakin, että hän pääsee tänne.

    • miettisit vielä

      Hotellihuoneen varauksen on tehtävä täysi -ikäisen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      Suomen sosialidemokraattinen puolue
      22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe