Kaukosuhde+seksi

Tyttöhuolissaan

Elikkä. Elän kaukosuhteessa poikaystäväni kanssa. Hän on 16 ja minä 14. Hän tulee ensi kesänä tänne Suomeen. (Hän asuu Serbiassa). Mietin vain, että onko 14 ja 16 vuotiaiden seksi laillista? Ja saako alaikäinen hotellihuoneen? Voiko sen maksaa käteisellä? Ja jos on facebookissa tai skypessä videopuhelu, voiko joku muu nähdä sen videon, katsos me mietitään kameraseksiä. Tarvitsisin siis apua. Oiken paljon kiitos niille jotka jaksaa vastata!

14

879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi_niitä_aikoja

      Moikka!
      Olin itse samantyylisessä tilanteessa viitisen vuotta sitten, mutta olin itse 16-vuotias. Tuosta laillisuudesta en osaa sanoa, olen kuullut ainoastaan, että alle 18-vuotiaan kanssa ei pitäisi olla ongelmaa, kuitenkin sitten kun olet 16-vuotias, niin ei mitään ongelmaa oli poikaystäväsi kuinka vanha tahansa (se on se suojaikäraja). Kyllä periaatteessa alaikäiset saavat hotellihuoneen, mutta kannattaa varmistaa!!! Kysy vaikka jostain hotellista soittamalla tms.
      Kyllä voi maksaa käteisellä.
      Skypessä ei videopuhelu näy kenellekkään muulle, elikkä ihan rauhassa vain :)
      Oletko tuntenut pojan kuinka pitkään? Monella on monta mieltä ulkomaalaisista miehistä, mutta minä olen oppinut luottamaan omiin vaistoihini. Onko poika varmasti tulossa? 16-vuotias itse matkustamassa ei ole kovin yleistä, ainakaan silloin jos on tulossa tapaamaan kaveria, jota ei ole ennen nähnyt tosi elämässä, mutta hei! Sinähän sen parhaiten tiedät :) Toivotan teille onnea jokatapauksessa, miten juttu sitten meneekään! Toivottavasti tästä oli apua

    • Nettimette

      Jos olet jutellut pojan kanssa vain netissä ettekä ole oikeasti tavanneet, se ei ole mikään poikaystävä, vaan nettituttu! Ei vaikka olisitkin ihastunut siihen.
      Jos poika tai mies ehdottelee sinulle nettiseksiä kuvan välityksellä, miten päättelet onko se tosissaan sun suhteen vai onko vaan tarkoitus vähän leikkiä netistä löytyvien tyttösten kanssa? Mistä voit tietää onko se oikeasti tulossa tänne? Tietääkö se minkä ikäinen olet?
      Jos nyt kuitenkin aiot mennä het ensimmäiseksi hotelliin sen kanssa, huolehdi ainakin ehkäisystä. Vai ajattelitko ruveta yksinhuoltajaksi 15-vuotiaana?

    • harlemi

      Minä melkein laittaisin poliisin asialle...nii nkuullostaa omituiseltaj a vaaralliselta tän tyttösen suunnitelmat...äitii...isiiii...apuun ja heti!!

      • kylläonkumma

        seksuaalivähemmistöjäkö pitäisi suvaita, muttei normiheteroa jos sattuu vähän olemaan ikäeroa tai muuta????


      • Apua tarvitaan, pian

        "Minä melkein laittaisin poliisin asialle...nii nkuullostaa omituiseltaj a vaaralliselta tän tyttösen suunnitelmat...äitii...isiiii...apuun ja heti!!"

        Samaa mieltä, täysin samaa mieltä. Nyt ei ole kaikki kunnossa, serbi käyttämässä 14-vuotiasta tyttöstä... EI, EI JA EI.


    • Hyväksikäyttöä

      14-vuotias on alaikäinen lapsi! Aikuinen mies voi tekeytyä pojaksi, lepertelee kauniita tytöille ja saa nämä luulemaan vaikka mitä. Onko vähän aikaa tuntemalleen tytölle nettiseksiä ehdottava mies/miehenalku mielestäsi oikealla asialla?

    • rakkaus on riski

      Kukaan ei voi nähdä skype tai fb-videoita ellei toinen satu nauhoittamaan sitä. Rakkaus on ihana asia, mutta ole varovainen!!!

    • hooohhhoijaa..

      tämä on oikeesti provo. Lukekaas tota tekstiä. Ei nuoret noin kirjoita, toi on jonkun aikuisen miehen kirjoittama teksti, yrittää tehdä tekstistä "nuorekasta".

    • Tyttöhuolissaan

      Kiitos kaikille vastaajille kovasti! Ja tietysti käytämmen ehkäsyä! En halua tulla raskaaksi tai saada tautia.
      Ja ihan oikeasti, olen 14, 14 vuotias on tuon tekstin kirjoittanut! :p Tää saattaa kuulostaa aikuismaiselta tää mun kieli, mutta puhun ja kirjotan enimmäkseen kirjakieltä. Ei ole ihmekkään, että äikkä on 9.
      Osaan kyllä olla varovainen. En tee mitään mitä en tosissaan halua, eikä minua voi suostutella mihinkään. Ja kun olen hänet nähnyt, voin ihan hyvin sanoa, että ei ole oikesti mikään 20v. Ja jos sen vanhemmatkin, sisaruksia ja kavereita oon nähny, nii'in...
      Ja kyllä on oikeasti tulossa tänne. Miettii vielä kuka tulee hänen kanssaan, joko hänen veljensä tai isänsä. Matkokojenkin hintaluokkaa jo katsoi.
      Ja jos hän tekisi mulle jotain, mitä järkee sen ois matkustaa Serbiasta Suomeen, vaikka raiskaamaan mut? Kyllä tyttöjä lähempääkin löytyy! :D
      Ja siitä että on rakastunut se 16-vuotias 14-vuotiaseen, niin on mun mielestä ok, koska on vain 2 vuotta ikäeroa. Ja kehitys on samalla tasolla.

      • lifemocker

        kysyppä mitä vanhempasi asiasta ajattelevat ;)


      • Voi_niitä_aikoja

        Niin on :) Meillä vaan oli tuolloin ja vieläkin tietty, ikäeroa 40 vuotta, uskokaa tai älkää. Onnellisesti nyt 5 vuotta kihloissa ja todella vakavissa suunnitelmissa muuttaa yhteen, naimisiin yms. :)


    • Nettimette

      Voiko oikeasti rakastua ihmiseen jota ei ole tavannut? Eikö se ole ihastumista - tai huonompi vaihtoehto - huijaamista rakastunutta teeskentelemällä, jotta saisi toisen käyttäytymään haluamallaan tavalla (nettiseksi, rahan lähettäminen)? Tähän lankaan on monet aikuisetkin menneet, ei ainoastaan kokemattomat nuoret.

      Se että lupaa tulla käymään, ei välttämättä tarkoita sitä että on oikeasti tulossa. 16-vuotias köyhän maan kansalainen tuskin pystyy matkustamaan toiselle puolen Eurooppaa, ellei sitten isäukko ole lentoyhtiössä töissä.

    • Tyttöhuolissaan

      Me kyllä keksitään jotakin, että hän pääsee tänne.

    • miettisit vielä

      Hotellihuoneen varauksen on tehtävä täysi -ikäisen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe