Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Muotisilmälasit

En nyt oikein tiedä tuliko oikeaan osioon, mutta olettaisin näin.

Hyvin puhuttu asia tyylimaailman keskuudessa, etenkin tänäpäivänä.
Eli mitä olette mieltä, jos ihminen hankkii aidon näköiset tai sitten vähän hassummat silmälasit vain muodin vuoksi? Kertokaa miksi pidätte ihmisillä silmälaseista ja miksi ette. Onko sinulla aidot silmälasit? Miten suhtauduit niihin?
Jos sinulla on näössä vikaa, muttet kenties pidä laseja, vaan esim piilareita, niin miksi? Vai onko sinulla kenties tyylilasit? Kauanko sinulla on ollut? Miten ihmiset suhtautuivat? Minkä hintaiset lasisi olivat ja mistä ne ostit? Oletko kertaakaan katunut?

Itse rakastan valtavasti laseja ja en ole koskaan pahemmin "hämmästynyt", jos joku on hankkinut silmälasit. Itse olen naispuolinen ja käyttäisin silmälaseja meikin korvikkeena, sillä ne ovar mielestäni yhtä ilmeikkäät, kuin esim. kauniit rajaukset silmissä. Minulla ei ole näössä vikaa, eikä sen ohella ole "tarvinnut" ostaa laseja. Mutta olen kuitenkin jo kaksi ja puolivuotta halunnut oikein palavasti kauniit ja aidonnäköiset silmälasit. Minua on kehuttukin, että ne sopisivat. Olen lisäillyt itsestäni kuvia siskoni lasit päässä ja olen tuntenut itseni kauniiksi. Myös hyvät ystäväni ovat minua kehuneet.

Kun tiedän, että täällä pyörii kaikenikäsiä lukijoita, niin muistetaanhan hyvät käytöstavat. :) Ei kiroilla tai haukuta ketään.

5

551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyylikkäät lasit 13v

      Olen 13-vuotias nuori neiti, käytän silmälaseja näönvuoksi. (sain ekat 11v)
      Pidän niitä mielelläni, koska ne sopivat minulle tosi hyvin ja ovat varsin tyylikkäät! En tunne ketään joka käyttäisi muodin vuoksi, mutta ei siinä mitään pahaa ole. Joillekkin silmälasit sopivat, toisille ei. Mikäli tarvitsee silmälasit, kannattaa varmistaa että ne ovat hyvät. On esimerkiksi harmillista ostaa vaikka räikeänväriset ja myöhemmin tajuaa ettei pidäkkään niistä.
      Viidennellä luokalla hieman ennen joulua sain ensimmäiset silmälasini, koska en enää nähnyt taulua takarivistä. Tietty kaikki aluks katto vähän pidempään, olihan ulkonäköni muuttunut huomattavasti. Kaverit kehuivat ja olivat onnellisia puolestani kun näin taas terävästi :) 12-vuotiaana (silmälasit ollut vuoden) sain kuulla olevani erään luokkalaiseni pojan ihastuksen kohde. Valitettavasti minä en välittänyt enkä välitä hänestä vieläkään siinä mielessä. (hän pitää minusta vieläkin) Nyt 13-vuotiaana ennen joululomaa ihastukseni (hän tietää että tykkään hänestä) kulki tunnilla ohitseni ja laittoi samalla pulpetilleni rypistetyn lapun "Oot sexyin mimmi, minkä tunnen!"

    • tyylikkäätsilmälasit

      Mäkin tykkään näistä muotilaseista, tuntuu vaan että samantyyppisiä ei löydä voimakkuuksilla (itselläni likinäköä) jos tiedätte jotain hyviä nettisivuja josta saa tyylikkäitä ja nuorekkaita silmälaseja niin laittakaa linkkiä :D

    • hankala muoti

      Valitettavasti jotkut valitsee lasit muodin mukaan riippumatta siitä sopiiko ne omiin kasvoihin. Nyt kun isot lasit ovat muotia, olen nähnyt jo useamman vaihtaneen lasinsa uuteen muotiin, vaikka ei sovi heille ollenkaan. Joihinkin kasvoihin isot lasit sopii, joihin sopii paremmin sirommat ja kapeammat. Itsekin erehdyin valitsemaan muodikkaat neliskulmaiset, ja vasta käytössä huomasin että ne saavat pyöreät kasvoni näyttämään vielä leveämmiltä ja neliskulmaisilta. Onneksi sain kehykset vielä vaihdetuksi matalampaan ja kevyempään malliin, joka korostaa silmien muotoa ennemmin kuin poskia.

      Käytän laseja mieleläni, koska niillä saa väriä ja ryhtiä kasvoihin eikä aina tarvitse edes meikata. Lasit myös peittävät silmänaluksia sopivasti ja piilottaa rypyt ja pussit .

      Edelliselle sanoisin että kaikkiin kehyksiin voidaan asentaa mikä tahansa voimakkuus. Tietysti jos linssi tulee hyvin paksu, se vähän rajoittaa kehysmallia.

    • Moku - Urushi
      • muotipoju

        Oon 14 vuotias poika, mulla on aidot ray-banin originalit (aurinkolasinpokat joihin teetin sopivat linssit) pukeentumislaseina. Värinä musta koska liikkeestä ei keltaista tai punaista löytynyt. Valtavasti tykkään. Suosittelen kaikille, jouduin tosin maksamaan näistä 260 euroa mutta äitin kukkarosta nekin lähti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe