Kuinka kukaan voi täällä luottaa......?

Ei luottamista

Kuinka voisikaan kukaan luottaa näillä sivuilla seikkaileviin miehiin. Heille on tärkeintä olla mahdollisimman monen silmissä haluttavia ja ihailuista he ei saa koskaan tarpeekseen. Ikävä kyllä, naiset on alkaneeet käyttäytymään samalla tavalla. Aina etsimässä muka jotakin parempaa vaikka kukaan ei ole toistaan parempi.

5

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on meitä fiksujakin.

      Yleensä ns. "normaalit" ja ihan oikealla asialla olevat ihmiset eivät kauaa seikkailekaan näillä sivuilla, vaan löytävät seuraa ja poistuvat.
      Jos profiili roikkuu täällä kuukausikaupalla, niin luultavasti jotain on pahasti pielessä...Itse löysin kumppanin täältä.
      Olen mies, ja ensimmäistä kertaa olin netistä seuraa hakemassa. Luovutinkin jo kertaalleen, johtuen sekopäiden määrästä mutta uuden yrityksen jälkeen vastaan tuli tasapainoinen ja fiksu nainen keneen ihastuin ja sillä tiellä ollaan edelleenkin.
      Luonnollisesti poistin ilmoituksen välittömästi,kun huomasin että tässä taitaa olla sitä jotain.

      • merirosvo13

        Olipas ylimielistä tekstiä. Olet varmaan se afrikan tähti ;D


    • 16+5

      Hienoa, että sinulle kävi näin, mutta voin vakuuttaa, että vaikka kuinka tosissaan olisi, niin voi joutua olemaan täällä helpostikin useita kuukausia.

      Oma saldoni tähän mennessä. Nainen 1: Ihastuin ja ehkä hänkin vähän, tapasimme muutaman kerran ja pidimme muutenkin yhteyttä, malttoi olla poissa saitilta 2 päivää. Nainen 2: Molempien mielestä oli mukavaa treffeillä, mutta homma jatkui saitilla naisen toimesta välittömästi, se siitä. Nainen 3: Kivaa oli jälleen treffeillä, mutta molemmat tajusimme, että ei tästä ehkä tulisi mitään, ei ongelmaa, tosin minun piti tämäkin kommunikoida. Nainen 4: Tapasimme useita kertoja, mukavaa oli, pidimme yhteyttä päivittäin, malttoi olla saitilta pois peräti viikon.

      Useampi kuukausi meni jo ja nyt on kyllä pää pyörällä, varmaan pitäisi pitää tauko - ai niin minähän olen jo tauolla, poistin profiilini jo ajat sitten, koska olisi halunnut tutustua paremmin Naiseen nro 4.

      Summa summarum ole iloinen, että onnistuit, mutta jätä tuo "Holier than thou"-asenne. Kaikilla ei ole käynyt yhtä hyvä tuuri.

    • on meitä fiksujakin

      Malttoi olla saitilta pois? Mikä sinun mielestäsi on se aikaraja, koska ilmoitus pitää poistaa?
      "Malttoi olla pois saitilta 2 päivää"... En itsekään välittömästi profiilia poistanut, vasta sitten kun huomasin että tässä on jotain kuten kirjoitinkin.Eikä kyllä käynyt mielessä, että pitäisi käydä tarkastamassa onko nainen poistanut ilmoituksen...Vaikuttaisi hieman kyttäämiseltä, mutta jokainen tyylilään.
      Ei ihme,että ei ole oikein natsannut.Ei se ole ainoastaan tuurista kiinni,oma asenne vaikuttaa myös paljon.

      • 16+5

        Ottamatta sen enempää kantaa noihin "Kahden sentin"-psykoanalyyseihisi, sanon, että mielestäni kuukauden tuntemisen ja tapailemisen jälkeen pitäisi pystyä jo sanomaan toiselle haluaako jatkaa hänen kanssaan vai muiden katselua. Ei se ole mikään huono vaihtoehto kertoa toiselle, että ei kiinnosta, jos ei kerran kiinnosta. Luulisin, että aika moni haluaisi löytää täältä sellaisen suhteen, jossa molemmat ovat aidosti kiinnostuneita toisistaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe