trendit

trendikäs

Mikä on nyt muotia luonnonkynsissä ja rakennekynsissä?

7

168

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omat kynnet

      Luonnonkynsi on muotia. Jos tehty kynsi, niin korkeintaan oman kynnen geelaus geelilakalla. Trendikkäin on lyhyehkö pituus.

      Väreistä terndikkäitä ovat kermaiset pirtelövärit, aivan nude, kupari-pronssi-metallit, musta, valkoinen, harmaa ja kirkkaat mattavärit sekä värikäs ranskalainen kärki. Musta kynsilakka yhdistettynä pastellivaatteisin toimi tosi hyvin, eli tänä keväänä musta on muidenkin kuin rokkareiden väri.

      Kysien yhdistäminen muuhun meikkiin ja pukeutumiseen on tyylikästä. Kynsilakan ja silmämeikin sama vihreä tai kynsilakan ja huulipunan sama pinkki. Smaragdin vihreä on erttäin trendikäs. Näytöksissä näki jonkin verran myös kynnen koristelua, joka matsasi korvakoruihin.

      Myös klassinen pieni raskalainen kärki lyhyessä kynnessä yhdistettynä raskalaistyyliseen (Chanel) pukeutumiseen on tyylikästä. Erilaisten ranskalaisten kärkien lisäksi näytöksissä oli jonkin verran puolikuu-manikyyriä.

      Ultratrendikästä on lakata vasemman käden nimettömän kynsi kontrastivärillä muihin kynsiin nähden tai korostaa sormusta siihen matsaavalla kynnen koristelulla.

      Rakennekynnet tosiaan ovat so last season ...

    • kestävät kynnet

      oman kynnen geelaus on edelleen sama asia kuin rakennekynsi. oman kynnen akryylaus on myös rakennekynsi. kynsilakoilla pitää kynnet nättinä 1-2päivää.. kestolakalla hyvällä zsägällä sen 2viikkoo. eli rakennekynnet keeps rollin´rollin´rollin´..
      toi edeltäjä on taas joku viherpiipetäjä jollei o töitä ja ei muuta tekemist ku lakkailla kynsiä ja istuu sit kämmenet nätist vierekkäin. mut haloo. jos ihan normista arjesta pitäs selvitä oikeesti kauniilla ja kestävillä kynsillä niin khyl se on rakennemassojen puoleen käännyttävä.

      nudevärejä kuulemma nyt cat walkeilla näkyvä. tosin perus klassikot ja pintamaalaukset edelleen hyvässä vedossa.

    • Yue

      Nimim. "kestävät kynnet", mun täytyy nyt kyllä vähän korjata. Kynsilakoilla todellakin pitää kynnet kauniina kauemminkin kuin sen pari päivää. En tiedä, minkälaisia lakkoja käytät kun noin nopeasti kuluvat.

      En kyllä tämän hetkisestä trendistä osaa sanoa, mutta viime aikoina on alkanut näkyä yhä enemmän kaviaari- ja samettimanikyyrejä. Tavallinen ranskalainen manikyyri taitaa olla aina in.

      Nimim. "omat kynnet", mua kyllä vähän kiinnostais tietää, mistä repäisit kaikki nuo muodissa olevat värit ja tyylit. Eikö huulipunan ja kynsilakan yhteensopivuus ole ollut poissa muodista jo vaikka kuinka kauan? Mun mielestä mattakin on jo aika vanha juttu.

      Jokainenhan loppu peleissä luo itse oman tyylinsä. Ei ole hyvä seurata orjallisesti kuumimpia trendejä. Käytä omaa luovuuttasi ja sellaisia värejä, joista tykkäät ja jotka sopivat ihoosi ja tyyliisi! Ole persoonallinen.

      • kestävät kynnet

        ammattilaismerkkejä käytän. tosin ammatissani enemmän teen rakennekynsiä sekä geeli että akryyli ja kestolakka koko ajan kasvussa. totuutta viivasit kyllä että harvemmin enää tulee pelkkää lakkaa käytettyä. siitä harvemmat haluavat maksaa koska on helppoa tehdä itsekin kotona. hienoa kuitenkin kuulla että kuluttajakamatkin on nostaneet tasoaan!


      • käsityöläinen
        kestävät kynnet kirjoitti:

        ammattilaismerkkejä käytän. tosin ammatissani enemmän teen rakennekynsiä sekä geeli että akryyli ja kestolakka koko ajan kasvussa. totuutta viivasit kyllä että harvemmin enää tulee pelkkää lakkaa käytettyä. siitä harvemmat haluavat maksaa koska on helppoa tehdä itsekin kotona. hienoa kuitenkin kuulla että kuluttajakamatkin on nostaneet tasoaan!

        Lähes merkistä riippumatta (toki ihan susilakkojakin on eteen osunut joskus) pysyy lakka luonnonkynsissäni kauniina noin viikon. Itseasiassa lakka on ihan ok pidempäänkin, mutta kynsi kasvaa noin millin, reilunkin, ja itse koen sen rumaksi, kun lakkaamaton kynnentyvi alkaa näkyä liikaa.
        Päivätyön lisäksi lakan kestoon vaikuttaa varmaankin luonnonkynnen malli ja laatu, mutta vielä enemmän lakkaustekniikka ja huolellisuus. (omassa työssäni kädet on koetuksella niin veden kuin kemikaalien, kuin sen mekaanisenkin rasituksen kanssa)
        Hätäisesti lakattuna kärjet on rumat jo vuorokaudessa... toki jo lakkauksen aikana, jos tulee hosuttua sinne tänne.
        Minä teen näin; istahdan tv: ääreen jonkun turhanpäiväisen leffan tms ääreen (eli ei niin haittaa, vaikkei joka kohtausta näekään keskittyessään väilillä kynsilakkaan) Painelen kynsinauhat ennen vanhan lakan poistamista. Vanhan lakan poisto. Aluslakka ja pitkähkö kuivatusaika. Värillinen lakka, useinmiten 2 kerrosta, hyvä välikuivatus. Päälilakka ja kunnollinen kuivatus, tunnin verran leffaa tms. tekemättä suunnilleen mitään. Kyllä pysyy.

        Oma kynnen mallini on hyvin kaareva/kupera, ja luonnonkynsi kestää hyvinkin myös vähän pidempänä ehjänä. Suorempi kynsi kaiketi kestää vähemmän mekaanista rasitusta, ja jos kynsi lohkeaa, on tietysti lakkauskin mennyttä. Rakennekynsiäkin kerran kokeilleena lakka pysyi varmasti vieläkin paremmin, mutta vaihtelunhaluisena viikko samaa lakkausta riittää mulle.

        Aloitukseen (mikä on muotia...) sanoisin, että muotia on se, mikä näyttää itsellä hyvältä. Jos oma kokonaistyyli on luonnollinen, on luonnolliset kynnetkin paikallaan, oli sitten luomut tai rakenne. Jos tyyli on rohkean erottuva, on kynnetkin sen mukaiset, omaan värimaailmaan istuen. Ja se erottuvahan taas on niin laaja käsite, ettei sitä voi sen kummemmin edes alkaa erittelemään. Yksi rakastaa värejä, toinen menee goottimustalla, kolmas on tyylikkyydessän jo huomiotaherättävä, neljäs leikkisä jne. Toki muoti tuo tullessaan värimaailmaa, joka vaate-, meikki- ja kynsiväreissä vaihtuu nopeastikin, sisustuksessa, silmälaseissa ym. vähän pidemmällä aikavälillä. Fiksu kuitenkin on oman värimaailmansa löytänyt niin, ettei koko vaatekaappia ole tarvis uusia 4 kertaa vuodessa (ja sen myötä meikkejä, kynsilakkoja ym.)

        Luonnollisuuteen sanoisin sen verran, että se "ranskalainen" vitivalkoinen kärki on kaikkea muuta, kuin luonnollinen.., oli kynsi sitten pitkä tai lyhyt.


    • ....

      Yue, Ei kynsilakat kaikilla kestä, itselläni merkistä riippumatta varisee 1 päivässä luonnonkynneltä, ihan sama mitä aluslakkaa on. Ja ammattilaismerkkejä minäkin käytän..

      • Yue

        Niin, ei varmaan. Tiedänhän minäkin kyllä ihmisiä, joilla ei pysy kynnet hyvänä kuin pari päivää, koska kynsiin kohdistuu joka päivä sen verran rasitusta.
        Mulla itselläni voi pysyä viikonkin samat lakat hyvin kynsissä, niin halppis- kuin salonkilakatkin. Joskus pysyy vähemmän aikaa ja joskus kauemminkin. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3227
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    Aihe