miksi miehet kiusaavat naisia?

regina hento

mikä syy ajaa miehet kiusaamaan naisia? onko se pelkkää ilkeyttä? vai onko taustalla se seikka, ettei mies ole kasvanut aikuiseksi, vaan haluaa yhä olla sisimmässään se poikavesseli?

ja sitten toinen kysymys, miten menestyvät naismarkkinoilla ne miehet, jotka ovat asiallisia ja rauhallisia, eivätkä sorru moiseen vehkeilyyn?

14

5928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies vm:75

      Ei suinkaan miehet kiusi naisia,me koulutamme teitä,ikäänkuin testaamme teidän luonnetta,huumorintajua ymymym..ei kiusata.En ainakaan minä koskaan sorru sellaiseen vain ja ainoastaan testaan ja koulutan,katson onko nainen niiku sopiva eli löytyy hyvä huumorintaju ja rentoa luonnetta ei nipottaja eikä kiukuttelija.Ja mitä toiseen kyssäriin tulee niin sanoisin että menestyksestä tiedä sen enempää mutta kun on asiallinen toista kohtaan ja osaa huomioida toisen ni hyvin menee,ei ole ollut ongelmia vielä tähän mennessä.Tietenki totuuden nimissä sanottava että meitähän on monenlaisia ihmisiä eli jotku on luonteeltaan sellaisia että tykkäävät tehä jäynää,kiusata,olla vmäinen toista kohtaan,löytyy niin miehissä kuin naisissa ed.kaltaisia.Pitää vaan olla tarkkana millaisen tyypin kanssa lyöttäytyy kimppaan,eli kannattaa ajan kanssa ihan rauhallisesti edetä eikä suin päin rynnätä rakkautta vannomaan ja yhteistä asuntoa hankkimaan.Toivottovasti vastaukseni auttoi.Hyvää kesän jatkoa.

      • Anonyymi

        vitun mies hyppää kaivoon :D


    • Timppa

      Sen jos jotain olen huomannut, niin naiset ei kiinnostu asiallisesta ja rauhallisesta miehestä. Mitä kusipäisempi ja röyhkeämpi tyyppi niin sitä varmemmin saa pi**ua, muuhun naiset ei yleensä kelpaakkaan tällaisen tyypin mielestä.

      • typy

        Ei päde ainakaan minuun! Täytyyhän miehen vähän tajuta naisen luonteen päälle ja olla herrasmies. Nössöt, tylsät ja harmaat ihmiset eivät minua kiinnosta, mutta arvostan asiallisuutta ja rauhallisuutta.


    • raisa

      mies kiusaa naista, koska hänellä on komplekseja. silkkaa ilkeyttä se on.

    • Joe Sanchez

      "ja sitten toinen kysymys, miten menestyvät naismarkkinoilla ne miehet, jotka ovat asiallisia ja rauhallisia, eivätkä sorru moiseen vehkeilyyn?"

      Vastaus=ei mitenkään :(

      Pitäs varmaan olla sika mieheksi että saa naisia,
      mutta sitä en osaa.Ennemmin yksin ja oma itseni.
      Kyllä te naiset olette outoja epeleitä..

      • n-69

        Mua ainakin kiinnostaa asialliset ja nimenomaan rauhalliset tyypit, en kestäisi kauaakaan jotakin jatkuvalla syötöllä höpisevää puhetta suoltavaa vaan ei mitään asiaa -tyyppiä.


    • Bazooka

      Mitä tarkoitat "kiusaamisella"? Oletan nyt, että tarkoitat ilkeämielisyyttä. Vastaukseni ovat sen mukaiset.

      Melkein kaikilla miehillä on enemmän tai vähemmän huonoja kokemuksia naisten suhteen. Kyllä sieltä sen verran patoutumia ja katkeruutta löytyy, että tuntee halua "kostaa". Ja meneehän tämä aivan samalla tavalla myös toisinpäin. Ei naiset ole sen kummempia.

      Mutta molemmat kysymyksesi ovat tavallaan sidoksissa toisiinsa. *Yleistäen* asiallisilla ja rauhallisilla miehillä käy huono flaksi. Kiusaajilla taas käy hyvä flaksi. Eli toisin sanoen kiusaaja ei tunne tarvetta muuttua asialliseksi, kun elämä pyyhkii hyvin naisten suhteen. Asiallinen taas tuntee tarvetta muuttua "kiusaajaksi", koska on huomannut että näillä käy parempi flaksi.

      Kannattaa tsekkailla noita sinkkuhenkisiä foorumeita enemmänkin. Huomaat, että miehet joilla on ongelmia saada naisia kiinnostumaan ovat pääsääntöisesti asiallisia ja rauhallisia tyyppejä. Kun taas menet foorumeihin joissa ihmiset styylaavat tai ovat parisuhteessa, niin sieltä niitä kiusaajamiehiäkin löytyy.

      Eli toisin sanoen kiusaajilla on ongelmia siinä, että naisten kanssa eläminen on vaikeaa (Tai naisella on vaikeuksia elää kiusaajan kanssa). Monessa tapauksessa kiusaaminen on ainakin osasyy vaikeuksiin.

      Asiallisilla ja rauhallisilla miehillä taas on se ongelma, että ei ole mahdollisuutta edes saada ketään naista, jonka kanssa niitä ongelmia voisi tulla.

      Täydellinen kusipää ei kannata olla, mutta naisten kiusaaminen on parempi vaihtoehto kuin asiallisuus ja rauhallisuus.

      Tosin vielä parempi on olla asiallinen ja rauhallinen kaveri, joka "kiusaa" naisia humoristisella ja mielenkiintoisella tavalla, loukkaamatta toista.

      Itse elän tämän vaihtoehdon mukaan.

      Näin voi saada naisia, ja vieläpä pystyy elämäänkin heidän kanssaan ilman suurempia ongelmia.

      • Jatta

        tarkoitat kai flirttailua ja leikkimielistä kiusimista, se onkin tyystin eri asia kuin ilkeämielinen haukkuminen, kiusaaminen ja suoranainen häriköinti.


      • Älä kiusaa

        Kyllä on uskomaton tämä ihmisen mieli! Kouluissa ja työpaikoilla kiusaaminen on vakava asia, kiusaamistapauksiin pitä välittömästi puuttua ja kiusaajille lengettaa seuraamukset. Mutta miehen ja naisen välisessä suhteessa kiusaaja on näköjään kingi, joka vetää puoleensa kuin kärpäspaperi. Siinähän se kiusattu sitten räpistelee ittensä väsyksiin kunnes antautuu...

        Kaikki rauhalliset, kunnialliset ja asialliset miehet! Kyllä teille kysyntää riittää. Ja onhan se nyt fiksumpaa seurustella sellaisen naisen kanssa, jolla taju on tallella.


    • Nasdaq

      Naisen rajoja on aina hauska koetella. Nainen on siinä mielessä kummallinen olento, että hän yleensä suuttuu vasta sitten, kun huomaa olevansa miehen puolella rajaa. Reaktio on luultavasti periytyvä, eli geneettinen.

      Mistään markkinoista en tiedä mitään. Vieheen sidonnasta tiedän jotain.


      (naurua rajatiloista)

      • Nasdaq

        Ja olihan kaikille selvää se, että mies ei tutkimusten mukaan erota onko nainen kiukkuinen vai ei, jos tämä ei heittele miestä irtaimistolla tai huuda täyttä seinää.

        Naisen raivo on miehelle yhdentekevää tässä maailmankaikkeudessa.


      • Nasdaq
        Nasdaq kirjoitti:

        Ja olihan kaikille selvää se, että mies ei tutkimusten mukaan erota onko nainen kiukkuinen vai ei, jos tämä ei heittele miestä irtaimistolla tai huuda täyttä seinää.

        Naisen raivo on miehelle yhdentekevää tässä maailmankaikkeudessa.

        Älyttömän hyvä biisi.


        http://www.youtube.com/watch?v=1ZCVR4OaFNQ


    • Che Waara

      Eläimilläkin on havaittu parin kiusoittelua, jota naisetkin mielluti tekevät
      kiusaaminen on ihan eri asia-------raja on vain veteen piirretty viiva

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2012
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1907
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      11
      1381
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe