Suomessa on vaarallisia terroristeja (islami)

totuutta terrorismis

Suomessa on vaarallisia muslimi-terroristeja..
saa nähdä milloin jysähtää ?

ps. Kaikki muslimit eivät ole terroristeja mutta kaikki terroristit yleensä (99%)ovat muslimeja..


USA:ssa on CIA:n mukaan 100 moskeijaa, joissa saarnataan "jihadia"

ps. En vihaa muslimeja muttta puhun totta...lukekaa vaikka koraania...

36

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väkivaltainen uskont

      Joo: Suojelupoliisin mukaan Suomesta on jo lähtenyt ihmisiä ulkomaille terroristiryhmien taisteluihin tai koulutukseen, ja halukkaita on lisää. Supon mukaan kyse on muutamista kymmenistä ihmisistä. HS

      Nämä koulutukseen hakeutujat ovat muslimeita, todennäköisesti somaleja, jotka ovat ennenkin kunnostautuneet tällä saralla. Hyvä, että meillä on Supo! Vaan Supolla olisi vähemmän töitä, mikäli ottaisimme kristittyjä mamuja maahamme.Islamin usko tuo paljon rikollisuutta mukanaan.

    • Robotti ihminen

      Suomen tämänhetken vaarallisimmmat terroristit löytyvät Mindcontrol projektiin
      liittyvään sirutukseen,jossa ihmisillä testataan,näihin tekniikan sovellutuksiin
      ihmisen toiminta,jota robotti tekniikassa myös sovelletaan monilla tahoilla!

    • 1+4

      Miksi te aina sanotte että teroristit ova muslimeja teroristit ovat oikeasti ääri islamilaisia aina. Olen itsekkin muslimi eikä koraanissa lue että tehkää pommiisku joka maahan. Islam takoittaa rauhaa mutta jotkut vääristelevät sitä totuutta.

      • 16+5

        "Olen itsekkin muslimi eikä koraanissa lue että tehkää pommiisku joka maahan."

        - Ei niin, koska silloin, kun Koraani kirjoitettiin ei ollut mitään pommeja. Silloin sodittiin eri välineillä.

        Siellä Koraanissa annetaan tarkat ohjeet, kuinka ei-muslimeja vastaan tulee taistella ja kuinka heidät tulee alistaa. Kun näitä ohjeita noudattaa nykypäivänä, niin tuloksena ovat terroristit.

        "Islam takoittaa rauhaa"

        - Itse asiassa islam tarkoittaa alistumista.


      • velimattiesko

        Voi Sinua 1 4 miten yrität johdattaa meitä harhaan. Islam ei tarkoita rauhaa nyt eikä koskaan, vaan alistumista, olet islamin vanki. Medinan suurat ovat mitätöineet kaiken ystävyyden ja jäljelle on jäänyt jihad, verinen kultti seurattavaksi. 60 % koraanista on jihadia, ellei olisi jihadia ei olisi koko koraania, ei olisi koko islamia. Jihadin kautta tulee yhtälö islam=terrorismi


      • Huiiooo
        16+5 kirjoitti:

        "Olen itsekkin muslimi eikä koraanissa lue että tehkää pommiisku joka maahan."

        - Ei niin, koska silloin, kun Koraani kirjoitettiin ei ollut mitään pommeja. Silloin sodittiin eri välineillä.

        Siellä Koraanissa annetaan tarkat ohjeet, kuinka ei-muslimeja vastaan tulee taistella ja kuinka heidät tulee alistaa. Kun näitä ohjeita noudattaa nykypäivänä, niin tuloksena ovat terroristit.

        "Islam takoittaa rauhaa"

        - Itse asiassa islam tarkoittaa alistumista.

        Totta!
        Nämä tietämättömät jotka puhuu islamista, on tietämättömiä.
        Että eitarvi mennä kauaskaan taaksepäin.
        Kun kristityt ite teki pommi iskuja omien keskuudessa.
        Niitä tehtiin paljon ympäri Eurooppaa isoissa kaupungeissa.
        Ja tunnetuin terroristi oli carlos, eli shakaali oli saksalainen terroristi.
        Myös kuuluisia terroristeja oli irlantilaisen, ja italialaisia, jotka teki paljon iskuja ympäri Eurooppaa, ja omissa kotimaassaan.


    • Kaksi vokaalia

      ei kukaan pommiiskua tee.

      pommi-iskuja tekevät muslimit

    • häh?

      Onko Katainen muslimi? Hän kun on selvästi Suomen suurin terroristi.

    • ................

      Terrorismi on länsimaiden ihan oma vika.

      Miksi toimittaja heitti Bushia kengällä ja haukkui koiraksi?

    • Nyt järki käteen

      islamin usko ei todellakaan ole mikään terroristi-uskonto, suututtaa aina kun luen, että asioita yleistetään, milloin minkäkin asian vuoksi, Minulla ja puolissollani asuu Singaporessa Ystävä joka on muslimi, MUTTEI ÄÄRIMUSLIMI! anteeksi huuto mutta oli pakko laitaa se noin. Voin sanoa että sen parempaa ystävää kuin hän saa hakea, hän on ollut ystävämme monta vuotta jo ollaan jaettu ilot, surut, ja ne radikaalivitsitkin. Voin sanoa tiedän paljon tuosta kyseisestä uskonnosta, ja yhden tärkeimmän asian se on todellakin rauhan uskonto, mutta jotkut järjettömät ovat vain päättäneet rueta koraanin sijasta tiedelehteä kuinka pommi tehdään jos asian voi nyt näin ilmaista. Minua loukkaa pahemman kerran, kun joku tulee tänne jakamaan prosenttejaan, tietämättä mitä tuo islam todellisuudessa on. Se on todellakin paljon muuta, kuin pommeja kädessä tai laukussa. siihen liittyy rauha, monet säännöt ja elämän oppeja, muslimit eivät saa syödä kaikkea, vaan ravinto koostuu pitkälle salaateista ja kalasta, eli terveellisestä ruokaopista, jos asian nyt voi näin ilmaista, sekä elämän ohjeet ja paljon viisaita ajatuksia. Olemme virailleet Singaporessa, ja koska siellä maassa on tiukat lait, saakin olla tarkkana, jottei sylje kaduille, se on muuten kalliin sakon paikka, ja jos vielä sylkäisee saattaa joutua vankilaan, on muuten totta, sillä siellä on alhainen rikollisuus tiukkojen lakiensa takia. edes mielenosoitukset eivät ole sallittuja, vaan siitä saa vankeustuomion ihan ensiyrittämälläkin. Singaporessa kun olimme, kävimme keskellä yötä ostamassa ruokaa, siellä kun 24h kauppoja, josta saa aina ruokaa, siellä kaduilla oli todella, rauhallista ja turvallista kulkea. ei tullut känniääliöitä vastaan, niinkuin meillä suomessa jos on viikoloppu, osa Suomalaisista juo itsensä juovuksiin sitten örvelletään ja oksennellaan teille. Tulevana syksynä lähdemme kuukaudeksi sinne jälleen, ja tapaamme ystävämme. Pahoittelen jos on kirjoitus- virheitä, käytän vahvoja kipulääkkeitä joten en ole ihan pirteimmilläni. Halusin vain tuoda tämän asiani julki.

      • nyt järki käteen

        islamin usko ei todellakaan ole mikään terroristi-uskonto, suututtaa aina kun luen, että asioita yleistetään, milloin minkäkin asian vuoksi, Minulla ja puolissollani asuu Singaporessa Ystävä joka on muslimi, MUTTEI ÄÄRIMUSLIMI! anteeksi huuto mutta oli pakko laitaa se noin. Voin sanoa että sen parempaa ystävää kuin hän saa hakea, hän on ollut ystävämme monta vuotta jo ollaan jaettu ilot, surut, ja ne radikaalivitsitkin. Voin sanoa tiedän paljon tuosta kyseisestä uskonnosta, ja yhden tärkeimmän asian se on todellakin rauhan uskonto, mutta jotkut järjettömät ovat vain päättäneet rueta koraanin sijasta tiedelehteä kuinka pommi tehdään jos asian voi nyt näin ilmaista. Minua loukkaa pahemman kerran, kun joku tulee tänne jakamaan prosenttejaan, tietämättä mitä tuo islam todellisuudessa on. Se on todellakin paljon muuta, kuin pommeja kädessä tai laukussa. siihen liittyy rauha, monet säännöt ja elämän oppeja, muslimit eivät saa syödä kaikkea, vaan ravinto koostuu pitkälle salaateista ja kalasta, eli terveellisestä ruokaopista, jos asian nyt voi näin ilmaista, sekä elämän ohjeet ja paljon viisaita ajatuksia. Olemme vierailleet Singaporessa, ja koska siellä maassa on tiukat lait, saakin olla tarkkana, jottei sylje kaduille, se on muuten kalliin sakon paikka, ja jos vielä sylkäisee saattaa joutua vankilaan, on muuten totta, sillä siellä on alhainen rikollisuus tiukkojen lakiensa takia. edes mielenosoitukset eivät ole sallittuja, vaan siitä saa vankeustuomion ihan ensi yrittämälläkin. Singaporessa kun olimme, kävimme keskellä yötä ostamassa ruokaa, siellä kun 24h kauppoja, josta saa aina ruokaa, siellä kaduilla oli todella, rauhallista ja turvallista kulkea. ei tullut känniääliöitä vastaan, niinkuin meillä suomessa jos on viikoloppu, osa Suomalaisista juo itsensä juovuksiin sitten örvelletään ja oksennellaan teille. Tulevana syksynä lähdemme kuukaudeksi sinne jälleen, ja tapaamme ystävämme. Pahoittelen jos on kirjoitus- virheitä, käytän vahvoja kipulääkkeitä joten en ole ihan pirteimmilläni. Halusin vain tuoda tämän asiani julki. Korjasin pari virhettä.


      • Onhan kumma juttu
        nyt järki käteen kirjoitti:

        islamin usko ei todellakaan ole mikään terroristi-uskonto, suututtaa aina kun luen, että asioita yleistetään, milloin minkäkin asian vuoksi, Minulla ja puolissollani asuu Singaporessa Ystävä joka on muslimi, MUTTEI ÄÄRIMUSLIMI! anteeksi huuto mutta oli pakko laitaa se noin. Voin sanoa että sen parempaa ystävää kuin hän saa hakea, hän on ollut ystävämme monta vuotta jo ollaan jaettu ilot, surut, ja ne radikaalivitsitkin. Voin sanoa tiedän paljon tuosta kyseisestä uskonnosta, ja yhden tärkeimmän asian se on todellakin rauhan uskonto, mutta jotkut järjettömät ovat vain päättäneet rueta koraanin sijasta tiedelehteä kuinka pommi tehdään jos asian voi nyt näin ilmaista. Minua loukkaa pahemman kerran, kun joku tulee tänne jakamaan prosenttejaan, tietämättä mitä tuo islam todellisuudessa on. Se on todellakin paljon muuta, kuin pommeja kädessä tai laukussa. siihen liittyy rauha, monet säännöt ja elämän oppeja, muslimit eivät saa syödä kaikkea, vaan ravinto koostuu pitkälle salaateista ja kalasta, eli terveellisestä ruokaopista, jos asian nyt voi näin ilmaista, sekä elämän ohjeet ja paljon viisaita ajatuksia. Olemme vierailleet Singaporessa, ja koska siellä maassa on tiukat lait, saakin olla tarkkana, jottei sylje kaduille, se on muuten kalliin sakon paikka, ja jos vielä sylkäisee saattaa joutua vankilaan, on muuten totta, sillä siellä on alhainen rikollisuus tiukkojen lakiensa takia. edes mielenosoitukset eivät ole sallittuja, vaan siitä saa vankeustuomion ihan ensi yrittämälläkin. Singaporessa kun olimme, kävimme keskellä yötä ostamassa ruokaa, siellä kun 24h kauppoja, josta saa aina ruokaa, siellä kaduilla oli todella, rauhallista ja turvallista kulkea. ei tullut känniääliöitä vastaan, niinkuin meillä suomessa jos on viikoloppu, osa Suomalaisista juo itsensä juovuksiin sitten örvelletään ja oksennellaan teille. Tulevana syksynä lähdemme kuukaudeksi sinne jälleen, ja tapaamme ystävämme. Pahoittelen jos on kirjoitus- virheitä, käytän vahvoja kipulääkkeitä joten en ole ihan pirteimmilläni. Halusin vain tuoda tämän asiani julki. Korjasin pari virhettä.

        "islamin usko ei todellakaan ole mikään terroristi-uskonto"

        Joku siellä ko. uskonnon vaikutusalueella koko ajan kuitenkin paukuttelee. Ja jos pysyisivät edes siellä.


      • 963

        Islam ei ole uskonto vaan se on laki muslimelle,koraani on heille lakikirja....


    • Sensuurin uhri

      Taas on poistettu viestini jossa kerroin suomen politiikkojen ja liikemiesten kytköksistä vapaamuurariliittoon.Näin käy usein kun totuutta jaetaan,iskee sensuuri.

    • Laaja kaari

      "Suomessa on vaarallisia terroristeja (islami) "

      Tuossa ylempänä oli maininta, että koraanissa voisi olla terrosrismia tukevia tekstejä. Voipi olla. Mutta eipä taida moni tietää kuinka laajan kierroksen on terrorismi kiertänyt, ennenkuin on tullut Suomeen, kotiovelle.

      Kun Lenin oli keskusteluissa terrorismista, hän (monelle yllätyksenä) moitti ajatuksia terrorista luopumisesta. Päinvastoin kannatti terrorin lisäämistä Ja halusi kirjata terrorin lakiin. Aika yllättävää. Leninin periaatteita otettiin Neuvostoliitossa tältäkin osin mieluusti käyttöön. Suomen osalle ajatukset tulivat näkyvämmin esiin vasta jatkosodan aikana kun partisaanit hävittivät Suomen alueella siviilikyliä. Lähi-Itään terrorismi istutettiin, ehkä koraanin pohjustamaan maaperään, kun Neuvostoliitto alkoi rakentaa aatteen etenemiselle pohjaa siinä suunnassa. 60-luvun aikana huimasti lisääntyneen terrorin juuret voidaan lähes poikkeuksetta jäljittää Neuvostoliittoon ja DDR:äään. Ja noista maista saatuun rahoitukseen ja materiaaliseen tukeen.

      Ja nyt sitten jännitetään, että saammeko mekin kokea? Taas?

    • Miksi pieksetty?

      hirvittäjä pieksäjäpoliisi on läsnä.Tämä nyrkkien täsmääjä,tämä painijamestari,joka esson nurkalla Pätkii.matti laakso.

    • :-)

      Jokainen suomalainen on vaarallinen, tarpeen tullessa.- Raatteen tie etc...

      • Yhä harvemmin

        Minä ainakin, syntymäsuomalaisena, olen henkilökohtaisesti pyrkinyt pitämään yhä vähempänä itseni räjäyttelemistä pommivyöllä.


      • tavat on erit
        Yhä harvemmin kirjoitti:

        Minä ainakin, syntymäsuomalaisena, olen henkilökohtaisesti pyrkinyt pitämään yhä vähempänä itseni räjäyttelemistä pommivyöllä.

        Muualla maailmassa niin eri tapoja. Jossain voi mies sanoa vaimolle, että taidanpa lähteä pienelle iltakävelylle. Vaimo muistuttaa, että muistithan ottaa pommivyön.


      • Muuta lämmikettä
        tavat on erit kirjoitti:

        Muualla maailmassa niin eri tapoja. Jossain voi mies sanoa vaimolle, että taidanpa lähteä pienelle iltakävelylle. Vaimo muistuttaa, että muistithan ottaa pommivyön.

        Suomessa jos vaimo tuollaista ehdottelisi, niin mies menisi ja viettäisi rommiyön. Voisi "kosahtaa" kossunkin puolelle.


    • Rassisti

      Islam on sairaiden paskiaisten uskonto, jotka haluavat päästä tappamaan muita ihmisiä. Vitut se mikään rauhan uskonto ole, teeskentelevät vaan saadakseen turvapaikan Euroopasta ja sitten jossain paukkuu, tällä kertaa Pariisissa. Jos mamuja lappaa koto-Suomeen tällä tahdilla kuin nyt, arvioisin, että Helsingissä jysähtää noin parin vuoden sisällä. Hyvä ratkaisu olisi islamin kieltäminen länsimaissa. Vitun kusipäitä kaikki, saisivat hukkua mereen tai vaikka omaan paskaansa.

    • stop_paskanjauhamiselle

      Kaiken pahan takana on ISLAM. Vai ovatko nuo terroristit kristittyjä?

      • Rassisti

        Kristityt ovat asiallista ja kunniallista porukkaa, jotka eivät tee pommi-iskuja, sen takia Euroopassa ja Amerikassa ei räjähtele eivätkä konekiväärit laula. Muslimeiden elämäntehtävä on tappaa mahdollisimman paljon ei-muslimeita, kuten juutalaisia, kristittyjä sun muita asiallisia ja hyviä ihmisiä. Lyhyesti sanottuna: Islam on aivan vitun perseestä.


      • Palstatäynnä13vlapsia
        Rassisti kirjoitti:

        Kristityt ovat asiallista ja kunniallista porukkaa, jotka eivät tee pommi-iskuja, sen takia Euroopassa ja Amerikassa ei räjähtele eivätkä konekiväärit laula. Muslimeiden elämäntehtävä on tappaa mahdollisimman paljon ei-muslimeita, kuten juutalaisia, kristittyjä sun muita asiallisia ja hyviä ihmisiä. Lyhyesti sanottuna: Islam on aivan vitun perseestä.

        Amerikassa kyllä aseet ja pommit laulaa


    • mardukkkila

      ISLAM tullaankin kieltämään tosiseikkoihin perustuen,johtuen kyseisen uskonnon epäinhimillisyydestä ja mahdollisuudesta tulkita sitä niin että syyttömiä tapetaan. islam on sitäpaitsi tullut satoja vuosia jeesuksen jälkeen ja on se raamatun väärä profeetta...susi lammasten vaatteissa.ISLAM kieltää myös jeesuksen jumalan pojaksi-väärän profeetan toteamissääntö-islam on vanhan testamentin marduk,kuunjumala...islamin tunnus.....SAATANAN LUOMUS.

    • ÖPÖLOLOII

      mielestäni jokaiselle täysipäiselle suomalaiselle reserviläisille tulisi jakaa tasku ase, jotta ei käy kuin sodan aikana itärajan asukkaille ,kuten lokan kylässä jossa partisaanit..lue terroristit...tappoivat ja raiskasivat kymmeniä syyttömiä aina vauvoista hampaattomiin mummoihin. jos esim pariisin tapahtumat alkavat toistumaan ,niin kyllä suomalainen soturi ampuu jos vain ase on käsillä. onneksi suomessa on satoja tuhansia metsästäjiä ym aseharrastajia jotta voi kuitenki kotiaan ja naapuria puolustaa.

      • kkjuhuyyuio

        ennustankin tosi levottomia ja vaarallisia aikoja ja tämä onkin vasta alkua...tiesin etukäteen kommunismin romahduksen ja wtc terrori iskut ym ym .....sota islamin ja muun maailman välillä on käsillä....valmistautukaa ja kestäkää siihen asti kun islam haudataan ja älkää luottako muslimeihin sillä he ovat..............


    • rvrvvv

      Kyllähän jos olisi samanlaista kuin Ranskassa että terroristi voi iskeä väkijoukkoon niin silloin kansalaisella oleva ase voisi pelastaa muutaman ihmishengen, nykypäivänä ei valitettavasti asiaa paranna se että kansalaisilta aseita kerätään pois, aivan älytöntä sellainen. Rikolliset aseistautuu entistä vahvemmin ja kansalaisilta viedään pian puukotkin pois.

      Saas nähdä mikä on suuntaus Briteissä, vieläkö on pian poliiseja joilla vain kyynelkaasu ja pamppu aseina. Kansalaisetkin saa siellä puolustautua paljain käsin rikollisia vastaan.

      Ajatus siitä että luotettavilla Suomen kansalaisilla olisi ase puolustautumisen takia taskussa on hyvä mutta siinä piilee myös vaaroja ja suurin vaara on alkoholi se ase.

      Nekin luotettavat kansalaiset voivat esim. perhekriisin sattuessa ja alkoholin vaikutuksen alaisena tehdä sitten pahojaan sillä aseella mutta toisaalta onhan seita jo nyt kodeissa mutta kantolupa aseeseen on taas eri asia, siis tarkoitan kantolupaa enkä hallussapitolupaa.

      Olisiko kaikki aseen kantajat niin päteviä ettei asetta käyttäisi kuin vasta silloin kun ihmishenkiä on todellisessa vaarassa? Asiassa on muttia liikaa.

    • Muslimit

      Kuulkaas me hyvät suomalaiset meidänei pitäisi sanoa että muslimit ovat vaarallisia terroristeja ja mistäs te tietäisitte sen minun ystävä on muslimi ja hän on kuin sisko minulle suomi ei hauku ketään!!!kyllä itgseänikin pelottaa terroristi iskut mutta ei pureta niitä muslimeihin kaikkki muslimit ketkä olen tavannut ovat kilttejä edttä aikuiset ja lapset

    • ihmeissään

      Suomessa tällähetkellä monta etsintäkuulutettua terroristia en tiedä mitä pitäisi ajatella

      • OdotetaanVieläVähän

        Sekin aika vielä tulee kun nämä terroristit aloittavat ja silloin peräsuolen pätkiä roikkuu oksilla että variksillakin on ilonpäivät edessään.


    • kovajätkä

      Ammutaan niin perkeleesti karvakäsien ja kumihuulten persereikään lisää reikiä :)

    • suomenpuolesta

      Niin, no...meneekö siinä sitten pariakaan vuotta, että täällä meidänkin maassamme paukkuu. Onko sillä väliä kauanko siihen aikaa kuluu, mielestäni paras keino tässä vaiheessa (kun VIELÄ ei ole mitään taoahtunut) olisi ottaa kaikki mahdolliset maahanmuuttajat/pakolaiset kiinni ja selvitellä kunnolla taustat. Myös kaikki joilla terroririkoksia taustalla ja tiedetään, että niitä täälä lymyää, niin kaikki kiinni ja karkotus maasta. Nyt kun vielä ehtii jotain tehdä, niitä terroristejä täällä Suomessa on varmaankin viitisensataa, jopa ylikin, sillä arsenaalilla saadaan paljon pahaa aikaan. Suomessa on muitakin mahdollisia iskukohteita Helsingin lisäksi, kuten pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki Tampere ja muita mahdollisuuksiakin on monia, Oulu, Vaasa, Turku ja jopa Rovaniemi. Kyllä näissäkin kaupungeissa on miltei yhtäsuuri terrorismin uhka, kuin Helsingissäkin.
      Uskon, että supo ja krp tekee kovaa työtä selvitelläkseen ja poistaakseen tälläiset mahdollisuudet Suomesta, vaikka siitä ei lehdistössä kerrottaisikaan.

    • caramba

      Täällä Hölmölässä herättiin taas lian myöhään,terroristit vyöryi maahamme,kertovat satuja ja pöllöt päättäjämme ottivat avosylin vastaan,lapset ovat vaarassa kuten on nyt koko Euroopassa,Allah sallii sodat,raiskaukset,pahin uhka on jo maassamme.Karkotus jokaiseelle pikavauhtia.

    • lastemmesuomi

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha.

      Lapsemme ja lapsenlapsemme tulevat vaatimaan vastauksia, syyttämään sukupolveamme ratkaisuista, varsinkin vuodelta 2015.

      Suurin osa suomalaisista ei ole halunnut Suomea pilattavan tällä tavoin, ei mistään hinnasta, ei .... ikinä.

      Maassamme myös asuu ja elää vielä ainakin yksi veteraani, jolla on muisti tallella. Milloin menet - yksinvaltiasministeri - selittämään nämä maahanmuuttoratkaisut ja pakolaispoliittiset ratkaisut Hänelle kasvotusten ?

      Suomen päättäjä antoi itsevaltiaan tavoin idioottimaisen ja katastrofaalisen kutsun mediassa kaikelle maailman kansoille tulla Suomeen - maan rajat ovat auki !!!

      Voiko Suomessa päättäjätason henkilö olla työssä sairaana, ilman sairaudentuntoa, ilman minkäänlaista tuntoa - edes omaatuntoa ?

    • Valoatunnelissa

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10536
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3013
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2829
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2127
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1626
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1418
    Aihe