Ikävöinti

IkäväIskee

Näen poikaystäväni ehkä kerran viikossa. Aikaisemmin tuli nähtyä enemmän kun hänen autonsa vielä oli kunnossa. Näkeminen on aina yhtä ihanaa, mutta sen jälkeinen ikävä on kauhean raskasta ja ahdistavaa. Tätä pahinta ikävää kestää onneksi ehkä vain seuraavaan päivään.

Mikä neuvoksi? Miten pääsisin tästä ikävän tunteesta?

8

508

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joskus rakasti
    • ikävästä kärsinyt

      Mulla ja aviomiehelläni oli silloin suhteen alkuvaiheessa 1,5v kaukosuhdetta jolloin näimme noin viikon verran 3-4kk välein. Asuttiin eri maissa. Ikävä oli hirveä. Itkeminen alkoi jo lähtöä edeltävänä iltana ja musertavin tunne ikinä oli pois käveleminen tai toisen lähdön katseleminen. Päivien laskeminen seuraavaan tapaamiskertaan alkoi jo samana iltana. Vanhassa kalenterissa oli päivien kohdalla aina pieniä käsinkirjoitettuja numeroita jotka laski päiviä seuraavaan tapaamiseen. Ikävä oli järjettömän suuri kokoajan eikä helpottanut yhtään ensimmäisen erossa vietetyn viikon jälkeen, ensimmäisen kuukauden jälkeen tai vielä takaisin rakkaan luokse lentämistä edeltävänä iltanakaan. Meillä oli alusta asti selvää, että tässä on nyt niin mahtava henkilö kyseessä että tämän suhteen eteen tehdään töitä ja että kaukosuhteessa ollaan vain opintojen loppuun asti ja valmistumisjuhlaa seuraavana päivänä muutto samaan maahan. Nykyään olemme naimisissa ja asutaan kummatkin yhdessä täällä Suomessa :)

    • sisilisko 77

      Ikävää ja ahdistusta täälläkin podetaan... Seurustelen miehen kanssa, joka käy kahden viikon työreissuilla. Vapaata kotona on samanverran. Tiesin hänen työnsä, kun aloimme seurustelemeen 2,5 vuotta sitten. Välillä hänen työjaksot menee nopeesti ja toisinaan hitaasti. Läheisyyden kaipuu on suuri. Pitäsköhän koira hankkia kaveriksi? Olen kyl huomannu, että rupeaa vaan touhuamaan jotain niin ajatukset edes hetken poissa ikävästä. Viikonloput on kaikista vaikeimmat. Kultani tulee tiistaina jälleen kotiin :))

    • maijastiina90

      Tuttuja tunteita. Nähdään vaan viikonloppuisin ja ihanaa on, mutta eroaminen on joka kerta aivan järjettömän raskasta. Koko sunnuntaipäivät tuntuvat niin hankalilta. Pitäisi kai yrittää jarjestellä elämääni niin että voisin muuttaa miehen kanssa samaan kaupunkiin tai jotain. :)
      Voimia teille!

      • 40plus pariskunta

        Meillä sama juttu. Tähän ollaan jo totuttu 1,5 vuoden seurustelun ajan. Ei olla edes suunniteltu yhteenmuuttamista töiden ja mun lasten takia.
        Toisaalta ikävöinti on ihanaakin.... ei pääse kyllästymään toiseen... ja jälleennäkeminen on aina yhtä mahtavaa :)


    • kiinnostaa tietää

      Mistäpäin asut? Puhutkohan mun aviomiehestä. Meillä on tällähetkellä auton kans vähän ongelmia. Kerro nyt niin saadaan mies kiinni. Vai tyttöystävä? Kuinka usein olette tapailleet ja missä?

    • Shadow in the bed

      Voi ei, jo on joku epäluuloinen taas paikalla. Eiköhän näitä auto-ongelmaisia ole aika paljon maassa jossa on n.3000000 autoa :D Vai lieko provo :)
      Mut siis asiaan. Meillä ei ole välimatkaa kuin alle 100km, silti on kurjaa kun ei voi viettää aikaa yhdessä niin paljon kuin haluaisi. On lasten hoitojärjestelyt ja työt ym välillä esteenä. Pahimmillaan menee pari viikkoa ettei pysty viettämään aikaa yhdessä, joskus pystytään olemaan suuri osa viikosta samassa osoitteessa. Minä olen yrittänyt keksiä paljon muuta tekemistä, ystävien näkemistä, kotitöitä ym niille ajoille kun ei olla yhdessä. Tavallaan tekee hyvääkin, kun ei koko ajan nökötetä naamatusten. Mustasukkaisuutta ilmeni aiemmin, se on vaikeiden ratkaisujen kautta saatu hälvennettyä. Vaatii todellakin paljon luottamusta ja rakkautta että etäsuhteen saa toimimaan. Eikä sitä koko ikävää mielestäni tarvitsekaan poistaa, sen kanssa pitää vaan oppia tulemaan toimeen.

    • No voi että...

      Aloittaja: Sulla ja teillä ei ole MITÄÄN ongelmaa, jos näette toisianne kerran viikossa! Mietipä niitä, jotka näkevät toisiaan kerran kk:ssa tai kerran vuodessa. Niitäkin suhteita on paljon, ja ne ovat todellisia kaukosuhteita - sinun tilannettasi pidän ihan tavallisena tapaamisrytminä. Eivät aikuiset, seurustelevatkaan ihmiset ehdi joka ilta toisiaan tavata, jos vasta seurustelevat (etteivät asu vielä yhdessä).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      421
      2934
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2246
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      340
      1911
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1883
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1727
    6. 158
      1202
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1042
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe