Vuosi ensitapaamisesta.

kokonainen nykyään

Kaikkeen sitä törmäskin ennen kun tapas sen oikean ja vielä netistä. Poikkesin täysin "normaalista" ja lähdin treffeille parin nopean viestinvaihdon jälkeen ja kohtasin oman puuttuvan puoliskoni. Toivottavasti onni kestää loppuun asti.

16

936

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruusujen tuoksuun

      Sydämelliset onnitteluni!

      • Rentun ruusu

        Niin se minäkin joka kerta luulen mut jätetyks aina tulen kun kumppanit ei malta lopettaa netti deittailua. Verkot lähes kaikilla aina vesillä vaikka niin rakastunutta näytellään. Tsekkaa pitääkö kumppanis treffi mestoilla vielä hakua ja viipyileekö myöhään "töissä" Jos ei niin harvinaislaatuista on ja suuret onnittelut sitten!!!


      • Jee!
        Rentun ruusu kirjoitti:

        Niin se minäkin joka kerta luulen mut jätetyks aina tulen kun kumppanit ei malta lopettaa netti deittailua. Verkot lähes kaikilla aina vesillä vaikka niin rakastunutta näytellään. Tsekkaa pitääkö kumppanis treffi mestoilla vielä hakua ja viipyileekö myöhään "töissä" Jos ei niin harvinaislaatuista on ja suuret onnittelut sitten!!!

        Jos sulle aina käy näin, mietipä mikä joka kerta on samaa...

        Sinä?

        Aloittajalle sydämelliset onnittelut. Netissä _voi_ onnistua. Kokemusta on...


    • kokonainen nykyään

      Ei sitä meinannut itse uskoa kun oli kokemusta kaikesta mahdollisesta rentusta ennen kun tää meijän tarina alkoi :) Ja se että epäilin eniten nettiä ja treffipalstoja mutta sitten kumminkin juuri sieltä mistä viimeiseksi uskoin löytäväni niin löytyikin itselle täydelinen mies..sellainen jota urbaaniksi legendaksi kuvittelin vaan. Mutta toisaalta on muutamilla ystävilläkin netistä se oikea löytynyt. Olen onnellinen :) Toivottavasti muutkin löytäis sen ihanan puuttuvan puoliskon. Niin ja negatiivisuutta on aina liikaa kaikkialla...se ei johda mihinkään..hymyä huuleen niin elämäkin on kivempaa oli sitten yksin tai kaksin tai kolmin! ;) :D

    • Kysymyspatteri

      Onni kestää aina "loppuun asti". Mutta asiallisesti, minkä ikäinen olet, aloittaja?

      • Vain yksi oikea

        En ole aloittaja, mutta itse olen 33-v mies ja onnen kestäminen loppuun asti tarkoittaa minulla maailmankaikkeuden loppua (ei edes pelkästään oman elämän loppua). Jos se ei sinne asti kestä tässä (tai onni kyllä, mutta jos suhde ei kestäisi), niin sitten vain olisin lopppuelämäni ilman suhdetta, kuten tähänkin asti. Minulle se on yksi kerta vain, ei mitään monia suhteita. Olen löytänyt sen yhden ainoan ihmisen, joka minulle on tarkoitettu.


    • kokonainen nykyään

      Totta tuo,aina ja ikuisesti voi olla ohi jo hetkessä. Asiallisesti olen 28-vuotias. Jotain jo kokenut mutten vielä kaikkea kumminkaan.

    • Kysymyspatteri

      Tack för svaret. :)

    • tuskin köyhä

      Oliko se rikas, pitkä komea ja iso talon omistava

      • kokonainen nykyään

        Ei , vaan sellainen joka saa mut tuntemaan etten ole siellä "jonon" hännillä..työn,kavereiden ja harrastusten jälkeen. Huomaavainen herrasmies. Tulevaisuuden haaveetkin vaikuttaa. Ulkonäkö ei ole ikuista ja vaikka rahalla saa ja hevosella pääsee arvostan ihmistä joka kunnioittaa ja ottaa muut huomioon. Kyynisyydelle ei kannata antautua eikä kaikki ihmiset ole pinnallisia vaikka olisikin hyvännäköinen ja rikas.


    • so much in lööv

      Täällä toinen jolla alkaa olla vuosi täynnä ensitapaamisesta. Kaikenkaikkiaan ei onnellisempi voisi juurikaan olla. Kaikki on hyvin. Mies on huomaavainen ja huolehtiva. Romantiikka kukoistaa. Söpöilyä ja hellyyttä yhdessä kaikki vapaa-aika. Lapsia halutaan pian. Vaikeuksiakin on ollut, mutta niitten yli on päästy keskustelemalla.

      Ja sain valita suuresta määrästä kiinnostuneita. Treffit ensimmäisenä tämän kanssa. Hän sai mut nauramaan eikä hulluna pyrkinyt pöksyihin. Ehdittiin keskustella arvot, elämät ja toiveet ja haaveet ja arkitodellisuus läpi. Mitä enemmän puhuttiin, sitä enemmän toinen miellytti. Rehellisyys ja avoimuus kannattaa. Lisäksi pitää olla valmis soputumaan ja hyväksymään aidosti.

      Ihastuksen ja rakastumisen lisäksi nyt myös rakastamme.

      Ja ei. Mies ei ole huippukoulutettu, ei erityisen rikas, ei erityisen iso talo, eikä uusi, auto todella vanha, mutta turvallinen. Eikä erikoisen pitkäkään, eikä mikään kiiltävä komistus. Silti minusta täydellinen, keski-ikäinen, turvallinen ja tavallinen maailman paras mies.

      Parasta on koti-illat kaksin sohvalla tv:n ääressä. Mies puolialasti pitää kainalossa, turvassa ja suukottelee. Siinä saan olla pienenä, söpönä ja onnellisena. Siihen nukahdan kunnes mut kannetaan sänkyyn.

      • Onnstnt

        Sitähän se onni on. Löytää toinen jonka kanssa on mukava tehdä asioita ja joka arvoistaa minua sellaisena kuin olen. Ja jonka lähellä on hyvä olla, juuri kuten meille kahdelle on paras.

        Netissä lähellä olemisen tapaa ei voi testata, se on tehtävä tapaamalla. Siinä samalla näkee, onko toinen muutenkin sellainen ettei jokin piirre heti ala raapia. Kirjoittelemalla voi käydä läpi elämän tavallisia asioita ja arvoja. Sen jälkeen alkaa tutustumisen jakso, jos molemmat ensitreffien jälkeen vielä haluavat. Suhteen syntymiseen tarvitaan kaksi, sen lopettamiseen riittää yksi.

        Onnea kaikille tässä ketjussa. Meillä kumppanini kanssa menossa viides vuosi...


    • kxlk

      Onnea kaikille onnistuneen suhteen löytäneille! Löysin itsekin kumppanini netistä puolivahingossa, mutta kohta ollaan jo 10 vuotta toisiamme katteltu ja onnellisia ollaan yhdessä!

      Silloin 10 vuotta sitten kun oman kumppanini löysin, kuulin aika paljon juttuja, että netistä löytää vain huijareita, kun siellä voi kertoa itsestään mitä vaan. Nykyään kumppanin etsiminen netistä ei ole enää niin ihmeellistä, mutta edelleen joskus törmää näihin ennakkoluuloihin. Ja onhan se totta, netissä voi kertoa itsestään mitä vaan, mutta valheesta jää aika äkkiä kiinni ensitreffeillä jos on kertonut olevansa pitkä ja komea ja urheilullinen ja pituutta on 150 cm ja kaljamaha komeilee vyön päällä.

      Olen aina näille epäilijöille sanonut,että ei se baaritiski ole yhtään sen luotettavampi paikka löytää kumppani, voihan sielläkin kertoa itsestään mitä vaan ja esittää minkälaista hurmuria tahansa. Totuut tulee ilmi vasta kun toiseen oikeasti tutustuu, oli sen kumppanin sitten löytänyt mistä vaan. Onneksi omani sattui olemaan minulle täydellinen ja löysin hänet heti ensimmäisillä nettitreffeilläni!

      • epäonnistunut

        Jopa sinua onnisti. Itse liikuin nettitreffeillä myös joskus 10 v. sitten ja todellakin törmäsin huijariin, joka sekoitti elämäni täysin. Patologinen valehtelija, täysin häikäilemätön itsekäs oman edun tavoittelija oli tämä mies, mutta en sitä aluksi huomannut. Minun jälkeeni mies on varmasti tehnyt edelleen tuhojaan, sillä olen huomannut hänen ilmoittelevan suomi24-treffeillä. Tämä keski-ikäinen mies oli Tampereelta.


    • onellinen7

      Minä löysin myös sen elämäni rakkaan suomi24 treffeistä. Olin ollut treffipalstalla jo monia vuosia ja ehkä jopa hieman menettämässä toivoani. Sitten kuitenkin pisti silmään juuri oikeanlainen ihminen ja aloitin kirjoittelun, se tuntui melkeinpä heti oikealle ja kaikki palat vain meni kohdilleen. Jopa vaikea elämäntilanteenikaan ei häirinnyt siinä vaiheessa, koska kaiken vain piti mennä juuri niin kuin menikin. Olen niin onnellinen... luulin pyytäväni liikaa, mutta sainkin paljon enemmän. Se alkoi etäsuhteesta ja nyt asutaan yhdessä ja ollaan kihloissa. Molemmilla ikää vähän alle 30-vuotta ja yhdet pidemmät suhteet takana.

    • Onnellinen...

      Onnea kaikille onnistuneille!! Itsekkin Suomi24 tapasin monta huonoa ehdokasta, kunnes vuosi sitten löysin rakkaan mieheni... Kyllä siellä kunnollisiakin on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe