Keskusta ja vasemmisto ; sopimus allekirjoitettu

onko tämä totta

Pyhäjärven kaupunki elää historiaa......................

Keskustapuolue ja vasemmistopuolueet (sos.dem,vasemmisto) ovat allekirjoittaneet
yhteistyösopimuksen.
Tämä sopimus on julkaistava Pyhäjärven Sanomissa, että aatteesta välittävät
kaupunkilaiset tietävät, mitä peliä heidän valitsemansa edustajat tekevät.
Vallankin, jos ovat syvästi ideologiansa takana, niin luulisipa kirpaisevan
ihan oikeasti.
. Onko puolue menettänyt tosiaan uskottavuutensa?

68

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Punainen varo!

      Keskusta eli Tikanmäki, Sarkkinen ja parikolme konkarihenkilöä kiittävät Piippoa, Torssosta, Karvosta ja Savolaista menneestä tekemällä ällöttävän sopimuksen.

      Häpeällistä.

      Olen viisas vasuri ja helevetti vie, tuommoista kätyröintiä aatetoverit alkavat tekemään!
      Ei kuulkaas valta saa olla niin makiaa että lyöttäydytte oikeiston kyytiin!

    • hippo5

      kepu pettää aina! pyhäjärvellä palataan aitoon 60-luvun punamultahenkeen, kun yya-sopimuksia solmivat? ei tää mikään pyhäjärvi ole, tää on neuvostojärvi!

    • punanen on

      Eikös se ole niin ,että Leskinen ,Tikkanen ovat viestin viejiä ja hyvin sitoutuneta ja toteuttavat yllä mainittujen aatteita eteenpäin. AikoinaanSarkkinen oli liberaali ,niihän siinää kävi että sekin puolue hävisi kartalta. Samako on nyt keskustalla edessä .Mitähän ne piirissä ja valtakunnan tasolla tuumivat ?

      Mutta tätä samaa piirettä oli jo silloin aikoinaa tämän ikäporukan ollessa voimissaan.

      Mutta menneellä valtuustokaudellahan apuja juuri Tikanmäki sai joukkoineen aina vasemmalta. Muistanette varmaan valtuustosta ulosjuoksemiset,ei aihetta tutkimukseen. Entäs ne väärän valtakirjan käyttämiset yhteisessä alotteessa. , mihis se muuten on jäänyt ,tai jäi??
      Torssosen pyytämä lentokentän tilintarkastus ( kuka muuten masinoi tämän ?),kun papereita kuljetettiin huolto aseman kautta määränpäähän. Kukahan makso viulut ,sehän lasku oli useamman tonnin?? No, ei tämä ainakaan hyväksi oo. Jatkossa ei pitäs olla näiden henkilöiden tarkastuksien kanssa missään tekemisissä ,jotka tässä vyyhdessä mukana oli.Ja monta ,monta muuta asiaa.

      Sekottaakohan valta ihmisten pään? vai onko se tämä älytön reissaaminen ,voiko liiallinen eksotiikka, lämpö ja liiallinen loma viedä ajatukset näin totaalisesti vinksalleen? Voiko kenties villisikajahti tai muu metsästys pistää vallan kiemurat jo aatteeltaan vinksin vonksin? vai kenties talven viima ottaa ulkoijankin ootteeseensa ja sekottaa värit silmissä ja mielessä silloihan ei oo väliä enää aatteellakaan ,näin yksinkertaista se näyttää olevan. on jo ajat tiedetty että avaruudesa on monenlaisia sähkökenttiä ,joihin törmätessään viisaimmatkin ovat kärsineet unihäiriöistä ,viimeisin tutkimus on julkaisematta ,kenties neutroonit on nyt lisäksi iskeneet. Tulevana talvena tämä varmaan voidaan todeta kun sairatamis prosentit tulee esille ja näin lähi etäisyydeltä voimme todeta itskukin keheen se on pahiten vaikuttanut.

    • Minusta nuo passaa hyvin yksiin, niin on samat aatokset haapajärvisiksi, ei kai muulla ole väliä ?

      • Sivustaseuraaja ent. Pjä

        Pyhäjärven keskustaväelle ja vasemmistolaisille. Vanha kööri näyttää sopivan yhteen. Vaalit olis pitänyt käydä koko kunnassa yhdellä listalla. Ja näin valita paras mahdollinen päättäjätaso. Onhan tämä ennenkuulumatonta, että keskusta.... Mutta taka-ajatushan on nuo paikkajaot. Näin saadaan eliminoitua. Pron ja persujen paikat. HÄPEÄ KESKUSTA, häpeä vasemmiston vanhat "jermut". Mihinkähän tämä johtaa. Aloitetaan taas kuntaliitosvöyhötys. Että tätä rataa. Voi kumpa kuntalaiset tietäisivät. Kylymää tulee olemaan kyyti. Toivottavasti Henri, Dennis. Ari, Raija ja Pekka hyppäisivät kelkasta pois. Vielä kiinnostaa vanhojen jermujen vaalilupaukset! Nyt jo ovat pettäneet tällä tempauksellaan äänestäjiään, pitihän se arvata. Hyi HELVETTI. Pääsevät taas peittelemään menneiden vuosien aikaansaannoksia. .....


    • alamäkeä vaan

      Voi tätä kauhistuksen aikaa. Onpa menty alas.

    • Hyvä sopimus

      Sopimus on kaiketi pelkästään tekninen ja voimassa ensimmäisen kokouksen ajan.
      Tällä pyrittäneen estämään populistien pääseminen valtaan. Sopimuksen tekijäpuolueet ovat perinteisiä vastuullisia toimijoita kunnallispolitiikassa. He eivät kannata järjettömiä lonkalta vedettyjä miljoonainvestointeja, mitkä saisivat kaupunkimme talouden aivan sekaisin.

      • hippo5

        Samaa mieltä, esimerkiksi lentokenttään upotetut seitsemännumeroiset eurot on aivan järjettömiä!


    • epäselvä tilanne

      Jos olisin yrittäjä ja valitsisin nykyisistä valtuutetuista kaksi alaista itselleni, niin viimeisenä jonossa olisivat Laila ja Tyyne. Huomatkaa - he eivät ole keskustalaisia eikä vasemmistolaisia - mitä lienevätkään.

    • oikee keskusta

      että keskustan äänillä vasemmisto pyhäjärvisten asioista päättämään? onko totta?

    • pelurit1

      Viestin aloittaja jättää tarkoituksella mainitsematta, että pro ja persut tämän leikin ovat aloittaneet. He ovat tehneet keskinäisen sopimuksen jo aikaa sitten. Vaalituloksen perusteella, eli äänestäjien tahdon mukaan he olisivat ilman sopimustansa saaneet hallitukseen ja lautakuntiin vain yhden paikan. Liitoutumalla saavat kaksi, toinen on pois vasemmistopuolueilta. Jos keskusta ja vasemmistopuolueet ovat tehneet teknisen vaaliiton, kuten väität tietäväsi, on se mielestäni ymmärrettävää. Vastuulliset ryhmät haluavat varmistaa asemansa. Pelinpolitiikkaa tekivät liitotumisen aloittamalla pro ja persut, näin on näreet.

      • Ent. Pjärvinen

        Jopahan kolahti. Kirjottaja näyttää olevan sisäpiiriläisiä. Mielestäni juuri pro ja persut ovat juuri niitä pyhäjärven etuja ajavia, ja voi onko tässä joku kilpailu kysymyksessä; "kun ne aloittivat". Paras varmaan on käydä ovaskaisella! Mitä sinä kirjoittaja haluat paikkakuntamme kehittämiseksi? Vastaile, miten toimisi
        T? Vastaile. En voi muuta sanoa kuin että meillä oli hyvä hallitus, joka sai vähäosaisillekkin toivoa. Mutta kepu ja vasurit hoh hoijaa. Paikkojen taistelua. Miten asioiden hoito? Sitä mitä ennenkin menneiltä ajoilta.


    • niinkö, että

      Sitä minäkin tässä pähkäilen , puhuvat teknisestä liitosta, että "kiitos-palvelut"
      tikanmäen tuesta viime valtuustokaudella nyt vasemmistolle, joka menetti 2 paikkaa.
      Tällä keskustan tuella heidän tilanne tulevaan ei muutu, vaikka kansa on äänestänyt toisin.
      Se vallanhalu ja -himo!! Ei voida tunnustaa viime kauden tikanmäki vasurilinjaa, että toiminta oli väärää ja äänestäjät sen näyttivät.

      Eipä tunnu hyvältä vasemmistolaistenkaan mielestä-- vehkeillä jatkossakin kepulaisten kanssa. Vahvana muistissa on kesäyön juoksut ym:t, joita kepujen kanssa harrastettiin.

      Ja entä oikeat keskustalaiset. Milloin olette vasemmistoa olleet jeesaamassa.

      Puna-armeija ja ke-vihreä. Eipä olisi uskonut keskustan lähteneen tällaiseen.

      Ja kiitospäivä on voimassa muka teknisenä liittona. Eik kannata uskoa , ei sitten
      mitään.
      Voiko olla, että Keskusta pettää keskustalaisetkin!!

    • pro pitää

      Minusta nyt on tehtävä selväksi ,että Pro liike on pyhäjärvisten hyväksi työtä tekevä yhdistys. Sai muuten kuntalaisilta hyvän vastaanoton.

      kaksi lisäpaikkaa oli kova sana . En ollenkaaan ihmettele jos puolueissa koetaan karvaasti tappiot.

      Miksi sitten puolueiden jäseninä olevat ovat ehdokkaina proossa , sitä tulisi kysyä suoraan henkilöiltä. Uskon kuitenkin puolueiden sisällä kyteneen riidanjauhannan ja ihmisten erottelun ja valkkaamisen olleen yhtenä syynä ainakin kepunsisällä. Malilaa on nyt erotettu aikoinaan jos milläkin syyllä ja ei paikkoja tainna olla silloinkaan ,aina oli väärässä paikassa.Vasemmalla on näkynyt julkisuuteen Piipon ja Torssosen käyttäytyminen. Lähestulkoon valtuustosalissa näkynyt kitka.
      Ja eikös siellä yritetty erottaa ihan Tuikkaa demareiden taholta paikallistasolla.

      Kyllä pro on hyvä liike sinne sopii puolue kuin puolue ja yhteiset näkemykset niin kaupungin kuin kaupunkilaistenkin hyväksi toteutuu.Proossa saa jokainen olla omaihtensä ja pitää puolueensa eikä tarvi aatteitaan myydä.

      Kannatan pro on seuraavissa vaaleissa nousussa edelleen.

    • ei kiristä

      Tuo, mitä kirjoitit "pro pitää", on asiaa.

      Sillä porukalla on ns. puhtaat jauhot pussissa. Ei ole vanhoje, kieroja taakkoja.
      Jokainen saa pitää poliittisen puoluekantansa. Aino, että toimitaan
      kaikissa tilanteissa pyhäjärvisten puolesta.

      Helppoa olla prolainen

      • T + L?

        onko puhtaat pussissa kaikilla - myös hallitukseen tulevilla


    • vastuulliset valtaan

      En ole valtuutettu enkä ollut ehdokkaanakaan. Koen täten olevani neutraali arvoimaan tilannetta.
      Täytyy todeta, että väistyvä hallitus ei pystynyt näkemään asioita puolta vuotta pidemmälle. Vallan huumassa ja "rikkaana" aloitettiin nykytilanteeseen mitoitettuna valtaisa investointiohjelma. Hinnaltaan ja käyttökuluiltaan valtaisa hyvinvointitalo - heh heh - tuli mukaan Riita-Titan ohjelmoimana. Ja entä stitten sivukylien koulujen liikuntahallit. Järjettömämpiä kohteita on vaikeata kuvitella löytyvän.
      Eroavan hallituksen elinkeinopoliittiset saavutukset ovat heikkoa tasoa. Ei käytännössä mitään ole tapahtunut. Kaavoituksia ja halleja pystyy saamaan aikaan verovaroilla vaikka ukkomustalainen.
      On siis hyvä, että vastuullisesti asioita ajattelevat ja toimivat tahot saavat nyt vallan. Häviäjät itkekää ja mollatkaa vain rauhassa, jos se teitä lohduttaa.

      • hippo5

        todellakin itketään, kun vuosikymmeniä jatkunut meno pääsee taas vallalle


    • Kuihtuva pro

      Proliikkeet ovat lyhytikäisiä hetken huumassa aloitettuja etupäässä protesti- liikkeitä.
      Ne aiheuttavat enemmän hämminkiä kuin hyötyä. Ne vaikeuttavat pitkäjänteistä ja vastuullista asioiden hoitamista. Ne ovat populistisia ilmiöitä. Hetken kukkivat ja kuihtuvat ne pois.

    • Tietokilpailu

      Järjestetään tietokilpailu kunta- ja elinkeinopolitiikasta valtuustoryhmien kesken. Kaksi viimeistä sijaa menee proolle ja persuksille. Se on jo ennalta varmaa.

      • Kumpi voittaa?

        minä ehdotan, että Jukka ja Tyyne kisaavat kuntalain tuntemuksesta yleisön edessä ma:n valtuuston kokouksen jälkeen


    • oi aikoja

      ei näitä asioita oo ennenkään tietokilpailun avulla hoidettu. Näyttää siltä että kouluja käyneet ovat olleet remmissä ns.huonona lentokenttäaikakautena kun asiat jäi hoitamatta. Se siitä.
      Joo ne Emolahen koulun liikuntatila mitotukset ,ne oli kyllä puskasta vedetty ,mutta arvaappa kuka tai ketkä oli asialla. Teknisestähän se lähti,oisko joteenkin myös sivistys ja Lamminahon hiisitupa ollu asialla,kas vai isoille miehille sitä rakennettiin ,ei oppilaille. Ei ollut hallituksen tekosia. Hallitus kyllä hyvin hoiti pestinsä. Taitaa menneitten aikojen päättäjiä harmittaa kun ajoivat kiihtyvällä vauhdilla alas tätä kaupunkia. ;pelkäämpä pahasti saman menon alkavan jos kaikki menee tuon heidän suunnitelmansa mukaan.

      • Olkihatulla

        Kumpi voittaa nimimerkille. Yhteisten asioiden hoidossa ei pitäisi kilpailla yleensäkään kumpi tai ketkä voittaa vaan keskeisin asia on miten kunnan ja kuntalaisten asioita hoidetaan. Ei näytä hyvältä. Vanhat konkarit tulevat hallitsemaan joka taholla. Kuullota siltä että joka yhteisö on miinoitettu. Verkko laajentunut sokeuden silmissä. Voi tätä meininkiä. Arvelen, että helppoa ei tule olemaan, yhdyn johonkin täällä olevaan kirjoitukseen siitä, että ollaanko tulevalla kaudella meidän kuntalaisten asialla, vai keräämässä sulkia hattun, jonka uskon vielä jonain päivänä putoavan päästä.


    • tässäkin oikea toimi

      pelurit1-- Sinulle.....

      Ymmärtänet, että perussuomalaiset voittivat 2 paikkaa ja
      Pro-Pyhäjärvi 2 paikkaa.

      Ajatuksemme kulkivat edellisessäkin valtuustossa samoja linjoja, ei politikoitu puoluepolitiikan (sen väärän uusikepu vasurit) mukaan vaan ratkottiin

      asioita pyhäjärvisessä hengessä, mikä pyhäjärvisille ja veronmaksajille on paras.

      Ihan hyvä, että antoivat mahdollisuuden perussuomalaisille. Äänikuningas
      Jorma Leskinenkin ja vaikuttajan paikan, samoin toiseksi tullut.

      Kyllä vasureiden ja kepujen on tunnustettava äänestäjien tahto.

      • tietoa on

        Leskinen on ihan joutavan oloinen "mies".


    • ettäs kehtaatte

      Pähkinöitä on taittu purra ,kokoustettu kokousten jälkeen .Tyhjän toimittajat asialla kun on näytetty mahtia olla suurin ja kaunein . Mutta oltaisko kerrankin rehtejä ja jaettaisiin paikat äänestäjiltä tulleiden ohjeiden mukaan ilman sarvia ja hampaita. On oikein että Pro ja perussuomalaiset on yhdessä. ;mutta kepu ja vasemmisto ei totta vie sovi yhteen edes paikkajaossa. Mitä pahaa rehellisyydessä on ,kai nyt Tikkasen luulisi jo sen oppineen. Sinnuun on luotettu ,toimi nyt kuin kuuluukin. Muista en enää usko mitään ,mutta jos sinnäi lippeet .ei oo mittään. Ryynänen on sentään rehellinen mies politiikassakin.

      Tämä aika kokous juoksuttamisessa lienee ollut suurten johtajien näyttelemistä, ja kannuksien hankkimista.Teidät valtuutetut on valittu kuntalaisten asioita hoitamaan,ei omia kannuksia kiillottamaan.

      • Täältä kauaa seuranneena

        Sammoo mieltä. Tullee vain mieleen kuka on hankemaailman guru, hän on Shemeikka. Kukkaan ei oo hommannu pjärvelle enempi eu rahaa kuin hän, n oollu leaderin hallituksessa edesauttamassa asioita. Lähes kaikki hankkeet ovat laimin, hiljaisen puurtajan aikaansaannosta. Mutta kuntalaiset tuomitsivat hänet kun syötettiin väärää tietoa. Harmi. Paljon paikkakunta menetti, kun Laimi kuulemma jää kaikesta pois.


    • mutta kansa tietää

      Joo, ja naapuri, Esa Ovaskainen (puolieläkeläinen tohtori) kehtasi ennen vaaleja

      kirjoittaa lehteen ja luetella, keitä kannattaa äänestää, keitä ei.

      Minkälainen kepulainen se ovaskainen on.

      Taitaa olla puhdasoppisia tikanmäkisiä, kun viitsii näin sotkeutua

      kaupungin yhteisten asioiden hoitoon vaikuttamalla äänestyskäyttäytymiseen.

      Varmaankin vastaanotolle pääsee ns. puhdasoppiset tikanmäkiset/piipot.

      Muilla sairailla ei ole asiaa.

      • töttöröö

        Esa kirjoitti asiaa!!!


    • Malttia pyydän

      Kyllä on saivartelun makuista kirjoittelua. Maassa on kuuden puolueen hallitus äärilaidat mukana. Ei keskusta valittele, ettei näin saa olla.
      Jos täällä yritetään estää samanlainen meno ja tappelu kuin neljä vuotta on tehty ja nähty, niin siitä prolaiset on vimmoissaan. Ovat olleet vaatimassa vähän ylimääräistä itselleen paikkojen jaossa. Kyllä riittää kun Tyyne ja Laila sieltä pääsevät kokouksia "värittämään".
      Tietokilpailujen esittäjä oli kyllä siinä mielessä oikealla asialla, että parempaa lain tuntemusta pitää hallitukseen saada kuin nyt on ollut. Tilanne on ollut ihan kestämätön tässäkin suhteessa.

    • kauhiaaa, ettei hirv

      ihanko siellä pitäjäneuvos (onko 2 n-kirjainta) rupes kirjottelleen.

      Onko ne hotellin ruokaliput kondiksessa, josta selitit. Joko vastatarjoilu on tehty.

      Itse kerroit tarinan, mitä tapahtui.

    • kuka pettää

      Kuulin, mitä "vasuri-keskusta" yhteistyösopimukseen oli kirjoitettu.

      Meitä huijataan--- taas kerran ja vino hymy päälle.

      Pittäis lähtee Thaimaahan lomille. opettelis siellä sen suhteellisen vaalitavan,

      jota tultanee käyttämään.

      On ne kalliita tuo 4-vuotiskausi. Nyt kun maksun aika pukkaa päälle, ei tiedä

      miten tässä kiemurtelisi, ettei kukkaan keskustalainen kerkiäisi ymmärtämään,

      mitä ollaan tekemässä. Vaatikaa paperit esille, niin minä tekisin.

      Siis keskusta vetää äänillään vasureita parhaille paikoille.

      Paikat kuuluvat keskustan jälkeen Pro:lle ja sitten vasemmistolle.

    • pro+patavanhoillinen

      Prolaiset haukkuvat keskustan ja vasemmiston teknistä liittoa valtuuston kokouksessa.
      Entäs pron oma toiminta? Teillähän on sopimus ollut jo kauan patavanhoillisen persuspuolueen kanssa.
      On siinä meillä arvostelijat. Tuollehan jo nauraa naurismaan aidatkin.

      • avoliittolaiset

        tavallaan sopivat yhteen persut ja pro, pelkkiä populisteja molemmat, ei kykyä vastuunkantoon


      • avoliittolaiset kirjoitti:

        tavallaan sopivat yhteen persut ja pro, pelkkiä populisteja molemmat, ei kykyä vastuunkantoon

        Keskusta ja sossut &kommarit ne yhteen soppii huomenna pannaan yhteiskoppiin.. ; )

        Kummakos tuo kun vaaltakunnan tasollakin Jykä ja Juttalaiset on yhtä, sekä poliisien tappajien kehuja.


        Nyt pitäs tulla iso PUHDISTUS, mutta ei nuissa suojatyöpaikoissa.


    • selvännäkijä

      Ennustus : Ennustan, että Pyhäjärven kaupunginvaltuuston kokoukset ovat entistäkin sekavampia ja huonompitasoisia.
      Syy tilanteeseen on erään entisen naispuolisen valtuuten uudelleen valinta.

      (mutta näin se menee, valta on kansalla)

    • viulun kieli

      Valta on tosiaan kansalla ja kansa antaa valtakirjan ,mutta heikkoa on tyyli monella täällä kirjoittajallakin. Ihmetyttää että ihmisiä arvostellaan jo ennenkuin ovat alottaneet työt.
      Ja istuvaa hallitusta kampitetaan oikein olan takaa ,vaikka varmasti ovat tyylillä hoitanaeet tehtävänsä.
      Rehellisiä ihmisiä ei arvosteta ,mutta totuutta vääristeleviä nostetaan korkeimmille paikoille.

      Sanon vaan että kova on polku totuuden puolesta taistelevilla ja kuntalaisten eteen työtä tekevillä. Hyvä veli seura pitää siitä huolen.

      Mielenkiinnolla kuulolle jääden

    • alamummot

      tyylillä ovat totta tosiaan hoitaneet, ALATYYLILLÄ!

      • kuulottoon

        Oho taitaa mennä jo yli laidan nuo jutut, kaikki puolueet ja pro ovat olleet yhdessä neuvotteluissa kunnan luottamuspaikkoja jaettaessa, keskustalle, demareille ja vasemmistolle neuvottelutulos passasi ja allekirjoittivat sen proolle se ei kelvannut vaikka olisivat saaneet enemmän mitä heille kuuluu, ja saavat kyllä vieläkin vaikka haluavat äänestämällä vähentää niitä, siinä sitä rehellisyyttä ei se niin mene, että me halutaan ja pitää saada vaikka rahkeet ei riittäisikään, neuvottelut ei ole yksipuolisia se pitää muistaa, pitäisi pikkuisen tietää mitä mitä kirjoittelee.


    • viivanvetäjä

      sieltä sinäkin on maailmaan vääntäytynyt.
      ja kehtaat naamaas näyttää.

      • vääristelijät linnaa

        Täälä sivuilla räkyttäjät on jotenkin häiriintyneitä ja varmaan syyntakeittomia, kun koko ajan nimillä ihmisiä herjaavat vastuun aika kyllä tulee, miksi ette uskalla paskanaamat omalla nimellä kirjoittaa tai ottaa yhteyttä niihin ihmisiin joita täällä herjaatte nimillä, kyllä aiheettomat räkytykset pitää selvittää ja ne jotka kaikenlaisia juoruja levittävät ympäri kyliä, todistajia kyllä löytyy mitä ainakin proon vaalituvalla on puhuttu paskaa,


      • hyväkuntotuustuli
        vääristelijät linnaa kirjoitti:

        Täälä sivuilla räkyttäjät on jotenkin häiriintyneitä ja varmaan syyntakeittomia, kun koko ajan nimillä ihmisiä herjaavat vastuun aika kyllä tulee, miksi ette uskalla paskanaamat omalla nimellä kirjoittaa tai ottaa yhteyttä niihin ihmisiin joita täällä herjaatte nimillä, kyllä aiheettomat räkytykset pitää selvittää ja ne jotka kaikenlaisia juoruja levittävät ympäri kyliä, todistajia kyllä löytyy mitä ainakin proon vaalituvalla on puhuttu paskaa,

        Se on ollut aivan turhaa tuhlata aikaa mitkään neuvottelut sellaisten liikeiden kanssa joilla ei ole ollut eikä tule olemaan luottamusta, ainakin nyt se on todistettu, kieroo peliä pejaajat jäävät ooppositoioooon kukaan ei niitä ota vakavasti, persutkin oikein eu jäsenen myötä esittää, että työttömät pakkotyöhön, näin se näkyy olevan hyvä pyhäjärven proo persut, siellä joukoissa seisot


      • saaperi
        hyväkuntotuustuli kirjoitti:

        Se on ollut aivan turhaa tuhlata aikaa mitkään neuvottelut sellaisten liikeiden kanssa joilla ei ole ollut eikä tule olemaan luottamusta, ainakin nyt se on todistettu, kieroo peliä pejaajat jäävät ooppositoioooon kukaan ei niitä ota vakavasti, persutkin oikein eu jäsenen myötä esittää, että työttömät pakkotyöhön, näin se näkyy olevan hyvä pyhäjärven proo persut, siellä joukoissa seisot

        Eikö se ole ihan sama kuka täällä sekoilee, se on samaa sekoilua kuin ennennkin


    • "ei pro panettele"

      Jutut senkun paranee kepun vaalituvalla oli menty" ihan iholle ", oma väki kertoi, joten aika jättää pro rauhaan Siellä pron tuvalla ei haukuttu ketään oli lupsakka meininki. Asia linjalla oli sekä ehokkaat että käviät. itsekin siellä muutaman kerran kävin . Mahtava meininki ,en ihmettewle jos saivatkin kaksi lisäpaikkaa

      • hienostunut

        häviö silti tuli.
        luspakasta meiningistä huolimatta,, ehkä juuri sen vuoksi


    • sillä sipuli

      Paikkojen jako hallituksessa, suhteellisesti:

      1) KESK 1500
      2) KESK 750
      3) SDP/VAS 626
      4) PRO 543
      5) KESK 500
      6) KESK 375
      7) SDP/VAS 313

      Siis KESK yhteensä 4 paikkaa, SDP/VAS 2 paikkaa ja PRO 1 paikan.

      Jos lasketaan "tekniset liitot" KESK/SDP/VAS ja PRO/PS, tulee jaosta:
      1) KESK/SDP/VAS 2126
      2) KESK/SDP/VAS 1063
      3) PRO/PS 784
      4) KESK/SDP/VAS 708,67
      5) KESK/SDP/VAS 531,5
      6) KESK/SDP/VAS 425,2
      7) PRO/PS 392

      Siis KESK/SDP/VAS saa 5 paikkaa ja PRO/PS 2 paikkaa.

      • jos valtuusto

        Suhteellisessa vaalissa kullakin valtuutetulla on yksi ääni, joten siinä mielessä numerot eivät ole samat valtuuston äänestäessä. Tulos näyttää kuitenkin oikealta.


    • että voi tokkiisa

      Kun valtuusto valitsee jäsenet, se suoritetaan suljetulla äänestyslipulla.

      Että katsotaan sitten ja ihmetellään.

    • Suhteeton pro

      Pro on sikäli huono asioidemme hoitaja, kun sillä ei ole suhteita mihinkään päin. Esimerkiksin jos menee jonkin ministerin puheille ja kertoo edustavansa Pyhäjärven proliikettä, niin ei paljon sympatiaa - tuesta puhumattamaan -tule saamaan.
      Niin että mahdollisimman vähän proolle hallintopaikkoja - korkeintaan lain edellyttämät eikä yhtikäs enempää.

      • menikövelli sekas

        Niin kai se on, ettei keskusta halua antaa yhtään enempää paikkaa proolle ja persuille mitä omilla valtuutetuilla saavat, eli ei hallituksen varapuheenjohtajuuksia ei lautakuntien puheenjohtajuuksia eikä varapuheenjohtajuuksia, ei myöskään muitakaan ylimääräisiä paikkoja mitä heille ei kuulu näin se on nähtävä,


      • hippo5

        ei ne ole muita kummempia tuulihattuja paikalliset kepun kellokkaatkaan tuolla valtakunnan pelikentillä. puhetta riittää mutta näytöt puuttuu.


    • siinäpä pulma

      menikö velli sekas! Sinulle

      Oletko huomannut, että keskusta peesaa vasemmistoa ja haluaa paikkoja heille ja heidän kanssaan.

    • valveutunut

      Poliittiset puolueet on selkäranka.

    • matelijatko

      sille näyttää ,sorry.Ei voi olla sammaa mieltä kanssasi. selkärangattomia kaikki tyyni.

      • eieijaei

        se on aivan oikein, ei höperöt tarvitse yhtään enempää


    • voihan Te keskustala

      Sanonpa, että nuoret, hoitakaa hommat kotiin.
      Ei voi olla että keskustalaiset tukevat vasemmistoa!!

      Ei voi olla,m
      olen vanha, enkä osaa käyttää näitä laitteita, mutta en kannata
      vasemmistoa.!!

      • uuskepu

        Totta se vasemmisto on kepulle pienempi paha, kun huijari liikkeet


    • :)))

      Voi laittaa paperia päälle ja työntää sinne mustaanaukkoon...nimittäin keskustan...

    • luottamuksenne mukaa

      On aika loukkaavaa puhua"huijariliikkeestä". Jos Pyhäjärven puolesta tekevät henkilöt ovat huijareita, niin entä nuo poliittisilla areenoilla pyörivät
      ja ryhmäkurin alla olevan .

      Kiitos Teille pyhäjärviset. Annoitte tukenne Pro Pyhäjärvi=Pyhäjärven puolesta
      olevalle listalle ja ahdokkaille niin, että joukkomme lisääntyi kahdella edustajalla.

      Kyllä tämä antaa voimaa tekoihin Pyhäjärven puolesta, ilman puoluepolitikointia, mikä mielestämme ei kuulu kuntalaisten asioiden hoitoon.

    • pitäkääpä huolta?

      Toisaalla kirjoitetaan, että Kauko Tikkanen ja Paavo Leskinen ovat kirjoittaneet
      Keskustapuolueen puolesta yhteistyösopimuksen vasemmiston kanssa.

      Onko allekirjoitus pätevä, senpä tiedätte te keskustaväki.

      Ketä oli vasemmiston puolesta. Oliko Torssonen, Karvonen ja Savolainen ja Piippo. Oliko virallista?

      • oikeutta kehiin

        Ja eikun valitus hallinto-oikeuteen ja pyytäkää että se sama esittelijä ei ole asiassa mukana, muuten tulee valitus asiasta korkeimpaan oikeuteen ja sitten EY-tuomioistuimeen.


    • meitä on muitakin

      On ihan oikein tietää, kenen puolesta kukakin asioita allekirjoittelee, ettei vain ja ainoastaan omasta ja vaimonsa puolesta.

    • todella pettynyt

      aika keveästi keskusta haluaa hoitaa Pyhäjärven asioita. Keveästi, tarkoitan juuri poliittisesti keveästi. Ei keskusta-aatteen mukaan, vaan kiusalla, sen mukaan.
      Kiusalla niitä valtuutettuja ja pyhäjärvisiä kohtaan, jotka halusivat, että Pyhäjärven kaupungin asioita hoidetaan ilman puoluepolitikointia, vain pyhäjärvisten asioita.

      Mutta keskustan uusi valtuusto haluaa tuoda vanhan mantran paikkakunnalle.
      Hiekkalaatikkoporukka (nyt ei ole edes MLK:ta), rupeaakohan katja erkkilä herrojen marionetiksi. Tuskin, näyttää päällisinpuolin aika määrätietoiselta naiselta.
      No, aika näyttää.

      Keskusta on pettänyt aidot keskusta-aatteella elävät ja uskovat kaupunkilaiset.

      Olisi luullut, että keskusta ja pro Pyhäjärvi löytävät toisensa. Mutta näyttää, että keskustalaiset ovat suurimpia haukuskelijoita Pro Pyhäjärven edustajia kohtaan.

      • hippo5

        Kepu pettää aina! on tuttu otsikko viestintävälineistä


    • Bolitikointi

      Hyvä hyvä. Politiikka pitää Pyhäjärvellä hoitaa ilman politikointia!

    • pyh-akka1

      Sanon vaan,että aina kannattaa äänestää kunnallisvaaleissa kuin myös eduskunta ja pressanvaaleissa,sitten voi täälläkin haukkua,parjata kun jotkut tahot on voittaneet,toivoisin ,että 100 % äänestys kaikissa vaaleissa,sitten vois sanoa että kansa ja veronmaksajat on valinnut edustajansa.

      • namostanäki

        Eipä tainut sopimus kestää kepun riveissä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7160
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2184
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1429
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1143
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      331
      1018
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      863
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      855
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe