Mitä mies saa naiselle sanoa!!!

Murheinen yh-äiti

Mietin tuossa kun mieltä on kauon vaivannut se että nykyinen miesystäväni totesi peppuni olevan suuri ja suurempi kuin entisten. Toinen mikä asia mieltäni on askarruttanu kuin puhuimme ulkonäöistä ja hän totesi exänsä olevan kaunis. No ei siinä mitään, totuushan on hyvä tulla ilmi, mutta itelle tuli sellainen fiilis että oonkohan mie se oikea, koska en oo mielestäni nätti, en omasta mielestäni ole isopeppuinen (muiden mielipideinen mukaan peppuni on normi) ja onko tapana kehua exänsä olevan kauniimpi kuin nykyinen. Mua vaan hitto vaivaa mieltä niin että oon kiristelly hampaita ja kyyneleitä.... Tuleekohan tästä suhteesta mitään jos en vastaa tarkoitusta... Auttakaas mun järjen käyntiä... olen olemassa huonon itsetunnon omaavan... Nyt näiden nykyisten kommenttien jälkeen en pidä itseäni missään arvossa... =(

19

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lifemocker

      "koska en oo mielestäni nätti"

      no eikai se nyt miehen tehtävä ole nostattaa tai luoda sulle itsetuntoa!?

      se tyytyväisyys itseesi pitäisi tulla kyllä ihan susta itsestäsi, että eikun salille vaan jos et ulkonäöstäsi pidä! työtä se vaatii meiltä kaikilta, että ei se ilmaiseksi tule.

      sieltä tosin saat sen itsetunnonkin kaupan päälle, kun huomaat voivasi vaikuttaa itseesi ja miten näytät entistä paremmalta! :)

    • ..................

      Tuota noin, kuulostaa aika moukalta se mies.

      • lifemocker

        "onko tapana kehua exänsä olevan kauniimpi kuin nykyinen."

        no eihän tuossa aloituksessa kyllä mainittu, että exää mitenkään olisi hehkutettu nyxän yli


    • Aika tolvana mieheksi! Ei tuollaisia saa naiselle sanoa.

      "Järki" on parisuhteessa eri asia kuin Ranskan vallankumouksellisten määritelmässä: parisuhteessa järki tarkoittaa sellaista käyttäytymismallia jossa sopu säilyy ja nainen on tyytyväinen, mies saa kaipaamansa pidennyksen talutushihnaan eikä mykkäkouluja synny. "Totuus" ja "valhe" ovat parisuhteessa niinikään omia käsitteitään; ne on alistettava palvelemaan parisuhteen onnistumista.

      Mies voi ja miehen pitää "valehdella" naisen ulkomuodosta ja luonteesta niin härskisti, että ulkopuolista naurattaisi, jos kuulisi (ei saa asettaa kuultavaksi!); tarina kuin tarina menee huokeasti läpi. Eksistään mies ei saa puhua mitään, ikäänkuin heitä ei olisi ollutkaan. Jos nainen sellaista vaatimalla vaatii, miehen on teeskenneltävä huonomuistista ja lopetettava keskustelu mitätöimällä eksät ja näiden muistot.

      • lifemocker

        aika tolvana on tämä sinun tekstisi


      • lifemocker kirjoitti:

        aika tolvana on tämä sinun tekstisi

        elämä on


      • tolvana3
        vanhapoikamies kirjoitti:

        elämä on

        lifemocker on tolvana


    • miettii..

      Miesystäväsi sanomiset on sanottu joko ilkeydestä, tai tietämättömyydestä. Ehkä hän ei yksinkertaisesti tajua miten ne vaikuttavat. Miehillä kun ei luonnostaan ole niin hyvää ja herkkää tunneälyä kuin naisilla.

      Ota selvää hänen vaikuttimistaan. Jos ne ovat ilkeyttä, niin tiedät kyllä mitä teet, jos ne taas ovat tietämättömyyttä, opeta häntä.

      • irhgnsrpign

        "Miehillä kun ei luonnostaan ole niin hyvää ja herkkää tunneälyä kuin naisilla."

        Miten niin LUONNOSTAAN? Jos nyt oletetaan, että miehillä ei ole "niin hyvää ja herkkää tunneälyä kuin naisilla" niin sittenhän olet kai tehnyt tutkimusta, joka todistettavasti sulkee kasvatuksen vaikutuksen pois, sillä tyttöjä ja poikia kasvatetaan eri tavoin ja eri rooleja varten. Ainiin, mutta kasvatuksesta riippumatonta tunneälyä EI OLE, joten puhut roskaa kun sanot, että miehillä ei luonnostaan ole niin hyvää tunneälyä kuin naisilla.


      • tiedenainen
        irhgnsrpign kirjoitti:

        "Miehillä kun ei luonnostaan ole niin hyvää ja herkkää tunneälyä kuin naisilla."

        Miten niin LUONNOSTAAN? Jos nyt oletetaan, että miehillä ei ole "niin hyvää ja herkkää tunneälyä kuin naisilla" niin sittenhän olet kai tehnyt tutkimusta, joka todistettavasti sulkee kasvatuksen vaikutuksen pois, sillä tyttöjä ja poikia kasvatetaan eri tavoin ja eri rooleja varten. Ainiin, mutta kasvatuksesta riippumatonta tunneälyä EI OLE, joten puhut roskaa kun sanot, että miehillä ei luonnostaan ole niin hyvää tunneälyä kuin naisilla.

        Miesten ja naisten aivoissa on synnynnäisiä biologisia eroja. Mm. naisten sosiaalinen ymmärrys on keskimäärin hieman parempaa, kuin miehillä. Miehet ovat asia-, naiset ihmiskeskeisiä, voidaan karkeasti yleisteän todeta.

        Ja en jaksa etsiä linkkejä, etköhän löydä itsekkin tietoa hakemalla. Tuohan on nykyään ihan yleisesti tiedetty fakta. Tiedetään myös että perimällä on ympäristöä suurempi vaikutus, vaikka jotkut jääräpäät jaksavat vieläkin väittää vastaa, siitä huolimatta, että lukuisat tutkimuskset viittaavat muuhun.


    • weet weet

      Lifemockerin sanomisista ei kannata välittää.. sillä on itellään niin paha olla yksinään kun ei ketään saa eikä ole kavereitakaan niin siksi sen jutut on niin typeriä. Annettakoot hänelle anteeksi, hän on yksinäinen idiootti jolla ei ole ihmissuhteita, miten hän voisi siis käyttäytyä korrektisti tai osata sanoa mitään positiivista naisille.

    • real man

      Miehesi on niin nuori ettei ole vielä oppinut että naisen näköä saa vain kehua ja mitään vertailua muihin naisiin ei voi ainakaan sanoa ääneen.

      Miehilläkin on arat paikkansa jos joku nainen joskus sanoisi miehelle että sinulla on vähän pienempi peli kuin exällä niin miehen itsetunto murenisi silmissä.

      Tai exälläni oli sellainen lihaksikkaampi ylävartalo ja seksikäs sixpack.
      Miettikääpä miehet haluatteko te kuulla totuutta naisen suusta näistä asioista.
      Jos ette halua niin ymmärtäkää että naisille herkkiä aiheita ovat kaikki ulkonäköön ja jopa vaatteisiin liityvät asiat.

    • ei nipotukselle

      Joo kyllä on paljon totta tuossa yo.
      Ja se ei ole ollut yksi eikä kaksi kertaa, kun mulla on ollut vaikka uus vaate johon olen ollut kamalan tyytyväinen. Sitten mieheltä kysynyt että huomaatko mitään uutta? Tai että tykkäätkö? Niin mitäs se, nortaa päätään telkkarista tai sanomalehdestä tai koneelta ja hajamielisenä toteaa että joo ihan kiva, onko sulla uus kampaus?
      Ja kun ulos mennään ja naisten tapaan valitan ettei ole mitään päälle pantavaa (niinkuin usein ei sitten vaan ole sellaista mitä haluais käyttää) niin ukko tulee ja vetäisee jonkun kamalan isoäidiltä perityn martta-mekon kaapista (miten lie sinne unotunutkin) että mutta onhan sulla tää! Laita se! Se on ihan nätti!
      Ja vilpittömin silmin katsoo mua että mitä se eukko nyt oikein oikkuilee kun kaappi pursuilee toinen toistaan hienompia luomuksia!
      Tai kenkäostoksilla, kun ollaan siinä 100. kaupassa enkä vieläkään löydä mieleisiä, hän tulee kirkkaanvihteän kumisaapasparin kanssa että nämä olis hyvät ja käytännölliset!
      No joo, niinkun tajuat, karrikoin aika tavalla mutta sellasia miehet on! En usko että se on ilkeyttä vaan vain ajattelemattomuutta ja anteeksi nyt miehet, naiviutta!

    • lapinäijä

      Enpä todella kehuisi miesystävääsi kovinkaan fiksuksi..mistä olet moisen löytänytkin !

    • yesss

      No ihan perusherrasmiessääntö on että nykyiselle naiselle ei kehuta exiä, eikä varsinkaan sanota naista millään tavalla rumemmaksi tai huonommaksi kuin entiset. Siitä voidaan olla sitten monta mieltä, että pitääkö kehua vaikkei ole sitä mieltä. Kokemuksesta tiedän että kirpaisee se, kun oma siippa ei pidä itseä kovin kummoisen näköisenä. Pitää vain sitten lohduttautua sillä että olen muuten niin upea, että halusi minut ulkomuodostani huolimatta.

      Ja kyllä, kun kerran "ei kaikki voi olla kauniita tai nättejä", niin tokihan mainitsin eräässä toisessa yhteydessä ihan viattomasti että yhdellä exällä oli sitten muuten ihan valtavan iso. *cool*

    • murheellinen yh-äiti

      No osasin vihdoin aukaista suuni ja nostin kissan pöydälle. Miesystäväni tietää nyt miltä minusta tuntuu ja ymmärsi asian. Vaikka mieleni tekikin asian julkaistua ja ilman puhistettua vetää miestäni kunnolla lättyyn niin sain itseni rauhoitettua ja käyttäytyyn fiksusti. Nooh... Tässä mennään nyt sitten päivä kerrallaan ja koitan unoihtaa tapahtuneen, mutta niin kuin aiemminkin sanoin se on vaikeaa. Se on tää huono ittetunto ja sille on tehtävä jotain... No päätöksen olen tehnyt ja aion hankkia itselle paremman mielen ja alan kohentaan ulkonäköäni, mutta täytyy kyllä sanoa että onko juuri tosi että suhde perustuu ulkonäköön ei muuhun!!!? Hmm... Aina etitään hyvä peppuinen ja rintava nainen joka pitäs olla vielä nättiki... Ei mun kriteereihin ole vielä kuulunu miehen pen**sen koko tai rinta varustus sixpack... Ne hän on vaan plussaa jos on... =)

      Itte olen luonteeltani iloinen ja positiivinen ja voimakas tahtoinen. Olen elämässäni käyny läpi helvetin ja olen vielä pystössä. Jopa ajattelin että en ennään koskaan ota miestä riesakseni jonka takia joutuisin kyyneleen tirauttaan. Näin hän ei siis käynyt... Minulla on miesystävä johon tunteeni ovat vain vakavoituneet ja hän on kyllä mies jota ei vaan voi käsistä päästää irti. Itse en ole koskaan hakenu puolisoa ulkonäön tai tietyn kriteerin mukaan siis onko tumma vai vaalea, pujo parta tai ei jne... vaan sydämeni perusteella...kun se kolahtaa ja juttumme kohtaa samoilla sfääreillä niin eikö hän se ole siinä. Taka pakkina nyt vaan tuli tää exänsä ihailu ja sai minut vit*****neeksi....

      Rakastellessamme tunnen usein suurta häpeää itseäni kohtaan vaikka on käynyt ilmi että olen meistä se kokeneempi seksi asioissa. Miesystäväni sanat ja tyyli millä hän exästään silloin kerto, on jääneet takaraivoon soimaan.Hän puhui hänestä hyvään ja lempeään sävyyn ja se on totta kait hienoa. Se on ollut sitä suurta rakkautta.... Rakastellessa alan jopa ajatteleen, jos minun kans seksikin on tylsää ja en oo sitä mitä toinen haluaa. Kun ittestä vaan tuntuu siltä että ku on oikein rakastunut ja mies kiihottuu ulkonäöstä/ pepuista jne niin vaikuttaahan se seksiinkin. Vai mitä mieltä oletta? Mutta en kait voi muuta toivoa kuin että tästä mennään etiä päin ja enkö hän mie saa jollain keinoa osoitettua että minä olen se oikea valinta hänelle. Hänen exänsä on nimittäin aika haastava tapaus ja voin vaan ihmetellä että on meitä vaan poka jokhaan junnaan.... jep...jep....

    • pohtija5

      On mahtavaa että pystyit tuomaan asian esille... puhuminen auttaa vaikka voi satuttaakin. Toivottavasti miehesi osaa arvostaa sua ja teet hänen vuoksesi jopa muuttumisen.... oletko hänen arvoinen.... ajattelin vaan... Onnea!

    • yh-äiti1111

      Onneksi minulla ei ole yhä edelleenkään miestä vaan nautin sinkkuelämästä-toiseksi tän on pakko olla huono provo.Ei kukaan mies oikeasti kommentoi naisen takapuolen kokoa.

    • real man

      Oletko ajatellut että miehellä olisi huono itsetunto.
      Tällöin tiedostamattaan alkaa vähättelemään toista ja taustalla on hylkäämisen pelko. Menee jotenkin näin, ethän sinä nyt kovin nätti ole joten älä luule etten kauniimpaa saisi ja saisit olla vähän kiitollisempi ja nöyrempi.

      Hyvin useilla ihmisillä oma huono itsetunto pilaa parisuhteita, ei uskalleta luottaa kumppaniin ja käytös muuttuu vähätteleväksi. Huonolla itsetunnolla oleva yrittää saada toista valtaansa vähättelyllä.
      Oma itsetuntoni on lähinnä vaimoni nostamaa ja vastaavasti olen vahvistanut vaimoni iitsetuntoa alusta lähtien. Molemmat saamme tasaisesti tiedusteluja että olisiko kiinnostusta aidan vihreämmälle puolelle. Tähän mennessä ei ole kummallakaan sitä ollut :)
      Vaimolla oli n 9kk sitten jotain säpinää ja tosiaan laittoi salaa s-posteja viikonloppuisinkin. Päättelin että taas joku eronnut tai karannut kokeilee vaimoani iskeä. En tehnyt mitään, en tutki kännykkää enkä läppäriä.
      Toista ei voi omistaa ja en ole ikinä ymmärtänyt turhaa kyttäämistä.
      Mitä enemmän toista epäilee ja kyttää sitä varmemmin joutuu petetyksi ja se johtuu siitä että arvostus on laskenut. Kumma kyllä vaimon kiinnostus hoitaa työposteja viikonloppuisin loppui kuin seinään parissa viikossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      59
      4444
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      48
      2982
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      137
      2263
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      1926
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      71
      1479
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1187
    7. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      1090
    8. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1076
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      87
      1068
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1052
    Aihe