Massanrakentaja 3:n vaikutus

Aloitteleva nuori

Elikkäs tuli noita muita aiheeseen "liittyviä" keskusteluja selattua enkä saanut vastausta kysymykseeni..

Ihan aluksi sanon että olen 16-vuotias "kehonrakennus" - aloittelija, jonka intohimo on juuri salilla käyminen.

tuli tälläinen tuote tilattua aminopörssistä http://www.aminoporssi.fi/massanrakentaja_3

kysymys kuuluu, että jos tämä on massanrakentaja niin missä muodossa tämä ko. massa tulee ? en oleta että lihakseni kasvavat ainoastaan tätä jauhoa mättämällä (tiedän paljon ravitsemuksesta ja minulla on treeniohjelma ym.)
Minua on vain askarruttanut kun käytän tätä aina palautusjuomana treenin aikana/jälkeen niin onko kellään kokemuksia ko. tuotteen käytöstä? miten tää eroaa normaalista protskujauhosta? onhan tässäkin sitä proteiinia. Kiitos ihan näin etukäteen :)

4

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • NoSugarMan

   No se riippuu siitä, paljonko syöt muuten yli/alle kulutuksen.

   Mä en ymmärrä, mitä tarkoittaa lause "Sisältää tarkkaan harkitussa, tasapainoisessa suhteessa erilaisia erittäin laadukkaita proteiineja ja hiilihydraatteja." Onko siinä siis laadukkaita proteiineja vain? Vai onko hiilihydraattikin laadukasta? Hiilihydraatti tulee todennäköisesti maltosta. Joten ei se varmaan mitenkään poikkeuksellisen laadukasta ole. Samaa sokeria, kuin muutkin.

   Normaalista protskujauhosta se poikkeaa siten, että siinä on tuota maltoa mukana. Ei nyt poikkea mitenkään kohtuullisesta palautusjuomasta. Itse tosin en käytä maltoa ollenkaan.

   Saakelisti siinä on vaan tuota rasvaa mun mielestä!!! Yli 4g/100g jos puolet on hiilihydraattia.

   Ei noista nyt mitään haittaakaan ole, mut ei kyllä kauheesti hyötyäkään. Itse käytän pelkkää heraa treenin jälkeen. Kallista sokeria tuo jokatapauksessa vain on. Tavan heran saat Prismasta halvemmalla.

   • Aloitteleva nuori

    Kiitos informaatiosta :) ihan näin huomasin itsekin ostosvaiheessa sokerin määrän, siksi en käytä kahvissa sokeria enkä myöskään teessä. oisko mitään palautusjuomaksi kelpaavaa jauhoa jota sais aminopörssistä?

    sain sellaisen käsityksen tosta "Sisältää tarkkaan harkitussa, tasapainoisessa suhteessa erilaisia erittäin laadukkaita proteiineja ja hiilihydraatteja.", että protskut ja hiilihydraatit ovat kummatkin tasapainossa ja laadukkaita.


   • iIIuminatus

    Siis 4 prosentia rasvaa on "saakelisti"....mihin tuo kammo oikein perustuu, ei kai näitä toimistosihteeriköille kehitetä??;P
    Itse ryypin vaikka 30 prosenttista kuohukermaa, saakelin hyvää ainakin.

    Ymmärtääkseni ravintorasva palaa pidemmässä harjoituksessa energiaksi ja "säästää" tavallaan proteiinia, siis lähinnä BCAA:ta lihasten energiantuotossa - korjaa jos olen väärin käsittänyt..


   • NoSugarMan
    iIIuminatus kirjoitti:

    Siis 4 prosentia rasvaa on "saakelisti"....mihin tuo kammo oikein perustuu, ei kai näitä toimistosihteeriköille kehitetä??;P
    Itse ryypin vaikka 30 prosenttista kuohukermaa, saakelin hyvää ainakin.

    Ymmärtääkseni ravintorasva palaa pidemmässä harjoituksessa energiaksi ja "säästää" tavallaan proteiinia, siis lähinnä BCAA:ta lihasten energiantuotossa - korjaa jos olen väärin käsittänyt..

    Ei se ole mitään rasvakammoa. Ilmaisin asian epäselvästi. Ihmettelen, mistä tuohon tulee noin paljon rasvaa, kun hiilihydraattiakin on tuotteesta puolet. Maltossa ei ole yhtään rasvaa, joten mistä ihmeestä siihen tulee noin paljon rasvaa? Ja kyllä se on paljon, kun vastaavan hintaluokan tuote, Leaderin After sisältää rasvaa alle 0,5g/100g, ja sama määrä taitaa olla Fastin Reco 2:ssa. Tarkoitin, että tuollaiseksi tuotteeksi siinä on rasvaa paljon.

    En nyt lähde väittämään mitään tuosta rasvan proteiinia säästävästä vaikutuksesta, kuulisin siitä kyllä mielelläni lisää. Proteiini ei kyllä ole mitenkään primäärinen energiantuotannossa juuri missään harjoittelussa. Se on keholle hankalasti käytettävää energiaa. Rasvaa ja hiilihydraatteja palaa treeneissä, treenin intensiivisyydestä riippuu niiden suhde. Rasvakin on hyvin hidas energiamuoto, eikä sitä juuri käytetä korkeaintensiivisissä treeneissä. Normaalisti raja-arvona käytetään muistaakseni Vomax 70% ja alle, missä rasvaa käytetään vielä energiaksi, tuon jälkeen lähes kaikki energia tuotetaan hiilihydraateista. Proteiinista en kyllä ole kuullut, että sitä käytettäisiin varsinaisesti suoraan energiantuottoon, lähinnä silloin jos hiilihydraattivarastot on tyhjät tai proteiininsaanti on liiallista, keho muuntaa proteiinin glykogeenin kautta proteiinia hiilihydraatiksi.

    Kyllähän se kuohukerma hyvää on, mutta kannattaisi kuitenkin vältellä noita eläinrasvoja. Ei niiden kanssa hysterinen tarvitse olla, mutta vaihtaminen pehmeisiin rasvoihin on aina edullisempaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kootut selitykset ketju virallinen

   Join vettä - kusin samantien alleni. Otin energiaa -oksensin. Vatsakrampit söi mun kaikki voimat.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   276
   1904
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   180
   1582
  3. Mara kisoissa ensiapuun

   Hoiperteli maaliin ja joutui suoraan ensiapuun. Siis mitä järkeä on rääkätä itseään tuolla tavalla? Mikä tuota naista vaivaa kun pitää päteä vielä tuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1195
  4. Edelleen se stalkkaa, ja viettää aikaansa palstalla...

   Minua etsien ja himoiten. Ai että, olen todella imarreltu, tavallaan. Ymmärrän himosi mutta voitko lopettaa jo. Häiritset minua sinä senkin pögäle. Y
   Tunteet
   104
   892
  5. Kuka hukkui juhannuksena??

   Kuka hukkui Leirintäalueella juhannuksena,? Älä vastaa, että miksi täällä kyselet tai muuta sellaista. Jos tiedät varmaksi vaikka nimikirjaimet, niin
   Iisalmi
   4
   863
  6. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   126
   784
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   76
   729
  8. Miksi Sanna ei tuomitse Oslon tapahtumia?

   Miksi Sanna vaikenee?
   Maailman menoa
   331
   683
  Aihe