Kuinka kauan pitää odottaa?

Kävin toissaviikon tiistaina netissä sovituilla treffeillä (en siis ollut ikinä ennen tavannut kyseistä herrasmiestä aiemmin) ja ihan mukavaa oli, melko peruskahvittelua ja juttelua. Emme kuitenkaan vielä vaihtanee puhelinnumeroita tai mitään, ihan sen deittipalstan viestitoiminnoilla, jolta toisemme bongattiin ollaan menty.

Tämä siis kaksi viikkoa sitten. Saman viikon torstaina lähetin noitten treffien jälkeen laitoin sitten viestiä, jossa kyselin olisiko hänellä seuraavalla viikolla aikaa tavata. Vastasi että viikonloppuna olisi, ja voisin tulla lauantaina hänen kämpilleen ja "tehtäisiin jotain jännää". Minulla oli kuitenkin perjantaina tentti ja sunnuntaiksi palautettavia tehtäviä, joten niihin vedoten kieltäydyin ja kyselin uudestaan ensiviikkoa. Tämän viestin lähetin siis perjantai-iltana. Siihen ei ole vielä vastattu, eli vähän yli viikkoon.

Mietin että odotan toisen viikon vielä ja jos ei siihen mennessä tule vastausta, niin laitan vielä yhden viestin jossa toivotan hänelle auvoisaa loppuelämää. Eihän minulla periaatteessa ole mitään kiireitä edetä, mutta tuntuisi hassulta yksien kahvittelujen perusteella odottaa odottamistaan kuukausitolkulla, kun nyt kuitenkin olen seuranhakujalalla liikenteessä.

Onko tapani korrekti hoitaa asia, mitä te tekisitte? Kuinka kauan pitää odottaa vastausta, onko tarjota periaatteita tai nyrkkisääntöjä?

9

1624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      Kuulostaa minusta ihan hyvältä. Itse en ainakaan tykkää jättää asioita roikkumaan, joten yleensä laitan sen viimeisen viestin, vaikka toisen hiljaisuus jo kertoo omaa kieltään.

    • jassoo taas

      toivottaisin heti. ei sitä kiinnosta kuin pano ja heti. seuraavaan viikonloppuun asti ei jaksanut odotella.

      • Niin veikkailisin minäkin koska suoraan ekojen jälkeen on haluamassa suoraan kotiinsa... ei sitä mun mielestä tunne sillon vielä tarpeeksi toista.


    • Mikäli on kiinnostunut muustakin kuin seksistä, olisi jo ottanut yhteyttä.

      "Tehdään jotain jännää" on turhan ympäripyöreä ehdotus.

    • jamppa..

      Miksi odottaa viikkoa. Seuraavana päivänä on hyvä laittaa viesti tai soittaa ja sopia uusi tapaaminen. Jos koko ajan on jotain menoa ja peruu sovittuja tapaamisia niin en mä ainakaan enään pidä yhteyttä.

    • se4u

      Olisko niin että mies etsii vaan pikaista seksiseuraa, ja kun alkaa suunnittelemaan liikaa, niin mies pakenee ja etsii sellaisen jolle käy sillon kun sille itsellekin.

      Joka tapauksessa ei kuulosta ainakaan seurusteluun soveltuvalta, en tiedä sitten mitä etsit..

    • Kympin Nainen

      Minulla ei ole nettideittailusta kokemusta, mutta muutoin naisena kylläkin. Sanoisin että joku juttu tuossa "haisee". Tällä tarkoitan:

      1. Mies pyysi kämpilleen (sinun laitettua viestin) ja sanoi että "tehdään jotain jännää". Olisin naisena todella varovainen enkä kyllä yksien kahvien jälkeen lähtisi miehen kämpille ainakaan tuollaisen lausunnon jälkeen. Kuullostaa että haluaa pelkkää seksiä. Jos menet kämpille ja mies painostaa sinua seksiin, miten toimit? Onko sinulla esim. itsepuolustustaitoja jos tilanne menisikin rumaksi? En halua mitään piruja maalailla seinille, mutta naisen on parasta olla valmistautunut kaikkeen, valitettavasti.

      2. Sinä olet ollut aloitteellinen. Se ei ole sinällään ollenkaan huono homma (päinvastoin), mutta se, että mies ei ole vastannut viestiisi yli viikkoon, on aika selkeä signaali (ettei miestä kiinnosta).

      Edellisistä johtuen, itse en enää laittaisi viestiä (koska mies ei ole vastannut viimeiseen viestiisi). Jos haluat "clousata" homman nätisti, voit laittaa viestin nyt (miksi odottaa kauempaa?).

      • Itsekin osaan olla välillä opiskeluissa ja muissa projekteissa kiinni oleva ihminen, ja usein menee joitain päiviä viesteihin vastaillessa, aina (luullakseni) kuitenkin alle viikossa olen saanut viestin laitettua jos olen laittaakseni. Tuntuisi ikävältä ajatella että miekkosella on olut vain hetken muuta mielessä, ja sitten kirjautuessaan huomaakin että juna meni jo. Toisaalta johonkinhan se odottamisen raja on pakko vetää.

        Ei taida viestiä tulla, mutta odotan siitä huolimatta tuohon tiistaihin... sitten uutta matoa koukkuun. :D


    • fsefefefefefe

      Treffit - viesti seuraavana tai sitä seuraavana - vastaus.

      Uusi ehdotus treffeille - jos ei vastausta pariin päivään - unohda ja seuraava.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe