Olen liian pitkä kaikille miehille.

lady,.

Olen 18 vuotias nuori nainen ja 180cm. Tuntuu että olen aina liian pitkä kaikille jätkille. Olen tehnyt mallihommia ja en halua kuulostaa itsekkäältä mutta olen mielestäni klassisen kaunis nainen. Luonteeltani olen tosin aika ujo, joten en tiedä onko sillä osaa tai arpaa asiaan. Mistä siis johtuu ettei kukaan minua kelpuuta?

14

630

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fyughiuyt

      Itse ainakin lähes 2m pitkänä miehenä olen heikkona ~ pituisiisi naisiin, enkä varmasti ole ainoa. Jos vielä kauniskin olet, niin ulkoiset seikat eivät varmasti ole ongelmasi takana :)

      Ujous on varmasti suurempi tekijä "kelpaamattomuudellesi", osa ihmisistä saattaa tulkita ujon ja epävarman kaunottaren ylimieliseksi...

    • 181+korot

      Älä huoli :) Kyllä sut varmasti huomataan ja joku nappaa sinut! Itse ajattelin nuorempana samoin ja olen 181cm pitkä..Ujous alkoi helpottaa ajallaan ja minä käytän korkokenkiä ja hameita-mieheni tykkää pitkistä sääristäni :) Olet näyttävän pituinen ja puhkeat kukkaan :D

    • nainen 180cm45v

      Olen 180cm nainen myös mutta iältäni yli 40v.Sinun ikäisenä aika ajoin jopa häpesin pituuttani koska en tajunnut vielä silloin miten hyvännäköisiä vaatteet on pitkän naisen päällä kuhan ne kantaa ryhdikkäästi.Ole ylpeä itsestäsi ja voit olla varma että vielä moni mies ihastuu sinuun.Sinunikäiset pojat voi olla vielä vähän arkoja lähestymään näyttävää naista:)

    • lifemocker

      itse en oikein pidä "klassisesta" kauneudesta, mutta älä nyt ainakaan mitään korkoja käytä!

    • love pete

      Noin sanoo reppana lyhyt mies. : 0 .Ei tajua että pitkät naiset on upeita ja vaatteet näyttää hyviltä niiden päällä jos vertaa noihin persjalkasiin naisiin.Suvi Koponenkin tienaa pitkänhuiskealla olemuksellaan RAHAA! Teki kalliin sopimuksen Calvin Clainin mainosmallina..Hyväksy nuori neito pituutesi äläkä välitä mammanpojista! Pienempikin mies voi olla "suuri" henkisellä tasolla...mutta ei kaikki.

    • Tuollainen pituus on kyllä plussaa, että ei varmastikaan siitä johdu. Mutta jos tuo ujous on liiallista niin se on kyllä haitta, niin miehellä kuin naisellakin jos ei uskalla tehdä mitään. Muuten omalle kohdalle ajateltuna ap:ta niin liian nuori on...

    • kioku

      Mie oon 182cm, haluaisin tehdä mallintöitä! Oon kateellinen! c:
      Eipä miehiä kiinnosta livenä ainakaan, kävelen niiden ohi enkä edes nää niitä kaikkia jollen katso alas. Koko ajan kaduilla bongailen pitkiä miehiä, mutta niillä tuntuu aina käsikynkässä olevan lyhyt nainen.

      Mutta me ollaan upeita! :D Kyllä meitäkin vielä onnistaa!

    • Pitkä myös

      Hei,

      Itse olen "vain" 177cm :) Pituudesta huomautellaan, mutta jonkilaista kunnioitusta olen huomannut.
      Minua lähestyvät paljon lyhyetkin miehet, monet tuntuvat olevan hulluina pitkiin sääriin! :)
      Entinen miesystäväni oli hulluna sääriini sekä pitkään joutsenenkaulaani, tykkäsi lyhyestä tukastani kun kaunis kaulani pääsi oikeuksiinsa.

      Olit sitten pitkä, keskipitkä tai lyhyt, sinulla on ottajasi! Älä häpeä pituuttasi, ole itsestäsi ylpeä, olet hyvä juuri tuollaisena! :)
      Ujous on luonteenpiirre, mutta voit kehittää sitä. Hymyile ja ole avoin, siten ihmisten on helpompi lähestyä sinua. Tämä on omakohtainen kokemus.

      Aurinkoa kevään odotukseen! :)

    • Melkein 170cm... Pitkä?

      Jestas kuinka pitkiä naisia täällä kirjoittelee.
      Ja mua kun on elämässäni monta kertaa haukuttu pitkäksi.

      Yleensä hämmästyn niin että en osaa edes vastata mitään.

      Ovatko ihmiset tyhmiä vai sokeita vai sekä että?
      Vai onkohan ne puheet vain v*ttuilua?
      Mitä luulette?

    • nainen 36

      Hyvän pituinen olet!! Iloitse pituudestasi. Esimerkiksi Krista Kosonen on lähes 180cm pitkä ja upean näköinen. Kun olet vielä mallimainen kropaltasi, niin aika kadehdittava olet! Itse olen 173cm.. ihan tyytyväinen, mutta tykkäisin olla pidempikin.

    • Hyvä ihminen

      Pituudessasi ei ole mitään vikaa. Jos olisin 18, olisin myyty mies!

    • ..............

      Sinusta pidempiä miehiä on vaikka kuinka. Sinusta pidempiä komeita miehiä taas onkin vähemmän, mikä alkaa sinusta tuntua, ettei sopivia miehiä ole olemassa, koska hyväksyt vain äärikomean. Olethan itsekin mallitasoa. Komeat ja pitkät miehet ovat aika vähäinen luonnonvara ja todella suosittuja naisten keskuudessa. Monet niinkin suosittuja, ettei parisuhde kiinnosta vaan on jännempää hoidella useita naisia kerralla.

      Minä olen 172-senttinen mies ja 180-senttinen nainen ei olisi ongelma, kunhan ei olisi kovin pyöreä. Painoero on minusta merkittävämpi kuin pituusero. Lyhyen naisen voisin ottaa vähän pyöreämpänäkin, pitkää en niinkään...

    • ,,,,,,,,,,,,,,,,,

      Hyväksyksyisitkö kuitenkaan että 180 cm tai lyhyempi poikaystäväsi olisi sinua 10 cm lyhempi kun olet korkkarit jalassa? Minusta tuntuu että naisen on loppujen lopuksi vaikeampi hyväksyä olevansa miestään pidempi kuin miehen pidempää tyttöystävää. No en minä usko kenenkään miehen hylkäävän naista johon on iahstunut tai mahdollisesti rakastunut koska tämä miestä pidempi.

    • Itsellä pituutta 181 cm enkä omasta mielestäni mikään seinästä revästy mutta nuorempana olin aina se seinäkukkanen tansseissa. Pituuteni ilmeisesti säikäytti miehet, ainoat jotka tulivat keskustelemaan/tanssimaan olivat jotain ihan pimeitä tyyppejä. Tällä hetkellä ikää jo 50 ja nyt voin sanoa ensimmäisen kerran elämässäni että miehet ihan oikeasti katsovat minua päästä varpaisiin. Edelleen siis vartalo kondiksessa. Mutta nyt se katselu häiritsee minua ja tuntuu hullulta että ennen pidin itseäni aivan mitättömänä pituudesta huolimatta. Nykyinen miesystäväni on tasan samanpituinen kuin minä, joten en mielelläni korkkareita laita paitsi juhliin. Ei se rakkaus katso pituutta, tosin itsetunto ei ehkä riitä 10 cm lyhyempään mieheen ....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      90
      2028
    2. Mies, ei käytetä kortsua

      Olen terve ja ehkäisy löytyy.
      Ikävä
      33
      1722
    3. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      373
      1690
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      70
      1354
    5. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1095
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      38
      1041
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      190
      960
    8. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      70
      927
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      85
      924
    10. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      886
    Aihe