Ideoita ja mielipiteitä

Suspendergirl94

Kaipailen vinkkejä pukeutumiseen.

Olen suht isokokoinen nuori nainen (19) ja housukokoni on 54, muodoiltani olen sellainen, että housut täytyy vetää aika ylös vyötärölle, koska muuten koot loppuvat kaupasta. Olen kapeampi ylempänä vyötäröstä, eli kaiketi omenamalli. Lihoin n. 5-6 vuotta sitten kokoon 48 ja nyt siis 54 ja olen farkkuihminen ja 14-vuotiaasta asti olen käyttänyt farkkujen kanssa henkseleitä. Vartalonmalli on vähän sellainen että vyötä on vaikea pitää ja löytää sopivaa, naruja olen pitänyt vyönä välillä, mutta housut eivät pysy ylhäällä. Olen kotoisin pieneltä paikkakunnalta ja nyt muuttanut opiskelemaan isompaan kaupunkiin. Opiskelukaverien kanssa olen käynyt ulkona ja olen yrittänyt laittaa ulos jotain hieman trendikkääpää asustetta, lopputulos on ollut se, että olen palannut henkseleihin ja yrittänyt laittaa niitä piiloon paitojen alle. Perusarki sujuu hyvin, yliopistossa ja vapaa-ajalla henkselit toimii, mutta jotain vinkkejä ottaisin vastaan mitä laittaisi päälle kun menee viihteelle tällainen 100kg tyttönen? (vaatteet, alusvaatteet yms)

Blogeja olen lukenut, mutta kaipaisin silti hieman vinkkejä vertaisiltani. Ja jos saisi asiallisia vastauksia ja vinkkejä, ni olisi kiva.

25

1819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suspendergirl94

      Oho! Korjaus, siis päärynävartaloinen. Niin ja sitten miksi laitan viestiä tänne, no kaipa siksi että opiskelukaverit ovat laihoja ja heille on omat kauppansa ja enkä ole nyt laihduttamassa.

      • Herätys!

        Ai he ovat "laihoja". Luultavasti normaalipainoisia tai hieman ylipainoisia.

        Pidän omituisena itsepetoksena, että obeesit ihmiset haluavat nähdä itsensä "kurvikkaina". Se on ihan samaa kuin tupakanpolttaja, joka haluaa pitää tupakointiaan tyylikkäänä ja coolina.


    • ...

      Haluatko juuri housuissa mennä ulos? Voisitko kuvitella pukevasi mekkoa?
      Itse puen sellaisen muotoilevan alusmekon (joka aika hyvin litistää mahaa) ja sen päälle mekon, ehkä päälle neuletakki, bolero, jakku tms.

      Isompien naisten blogeja ja sivustoja, josta voisi löytyä inspiraatioo:
      http://fatchic.net/
      http://www.moretolove.fi
      http://www.curvymagazine.com/
      http://www.vogue.it/vogue-curvy
      http://www.justasbeautiful.com/
      http://www.pasazz.net/blog/
      http://dailyvenusdiva.com/

      Suomalainen sivusto www.isotkoot.com toiminee nykyään enemmän FB:ssä?

    • hjlkvdlkdmfv

      Oletko kokeillut matalavyötäröisempiä malleja farkuissa? Itse käytän niitä nykyään, kun istuvat paremmin päällä, eikä tipu jalasta.

    • hjlkvdlkdmfv

      Tosiaan unohdin laittaa tuohon sen kuinka itse pukeudun, kun lähden viihteelle. Oon aika mukavuudenhaluinen ja rento, vaikka viihteellä olenkin. Yleensä laitan kivasti istuvat jeggingsit, paitana menee joku kiva ja rento vähän pidempi paita, muttei kuitenkaan sellainen joka näyttää teltalle päällä. Yläosasta hieman tiukempi ja alaosa kivan väljä. Tunikaksikin voisi kutsua. Jos valitsen hihattoman paidan, pistän yleensä boleron sen kanssa. Pillihousutkin käy omasta mielestä kivasti tämän yhdistelmän kanssa, vaikken rotusääriä omistakkaan. Siihen kenkävalintana kivat saappaat/saappikkaat esimerkiksi. Jos vaatteet ovat kovin yksivärisiä tai muuten vaan tylsän arkisia (kuten minulla ainakin tuo värimaailma) lisään sitten sitä "blingiä" kauniilla koruilla ja tyyliin sopivalla meikillä :) Olen kokoa 48-50 tällä hetkellä.

    • Suspendergirl94

      Kiitos vastauksista. Mekkoja olen miettynyt ja legginsien ja mekkojen ostamista, malli on vaan hakusessa. Jegginsit tai oikeastaan sellaiset joustovyötäröiset farkut ostin, tosin nekään eivät oikein pysy ylhäällä, joten ongelmana tulee kun henkseleiden kanssa vyötäröraja nousee ja alushousujen rajat tulevat takapuolelta esiin, eli mitä legginsien alle? Paitoina olen pitänyt oikeastaan huppareita, jotka ulottuvat juuri housujen vyötärön alitse, että peittää henkelit. Matalavyötäröisistä farkkuja olen kerran kaupassa kokeillut, mutta koko 54 ei mahtunut jalkaan, ehkä 56 tai jopa 60. Sen vuoksi juuri ne täytyy vetää ylemmäs kun suurin kohta vartalosta on juuri siinä matalavyötäröisten farkkujen kohdalla. Jos joku tietää mistä saa isompia kokoja matalavyötäröisiin farkkuihin, niin kertokaa? Ne olisi kyllä kivat, onko ideoita mitä paitoja laittaisi niiden kanssa? Lyhyet hupparit ehkä paljastaa vähän liikaa ja alushousut vilkkuvat. Olen tosiaan maalta vähävaraisesta perheestä ja vaatevalikoima kokoiselleni on ollut 2-3 farkut viimeisen 4 vuoden aikana ja saman verran paitoja, alusvaatteita on myös vaikea löytää kokoiselleni, joten otan vastaan niistäkin tietoa. Olen tosiaan ollut se pienen paikkakunnan silmälasipäinen 135 kiloinen henkselinrajat hupparin alla ja nyt sitten jotain muuta =o)

    • fgtjuik,llj

      Elloksellahan on tosi hyvä valikoima plus-kokoja.. Oletkos kokeillut muitakin housuja, kuin vain farkkuja? Niistä varmasti löytys sellaisiakin malleja, jotka ei tarvitse henkseleitä pysyäkseen ylhäällä ja samoin voisi laittaa myös viihteelle samaiset housut? Nyt vaan selailemaan nettisivuja. Misura.fi on kans nettisivusto, jossa on kokoja 62 asti.

    • Suspendergirl94

      Kiitoksia vastauksista. Itseasiassa laitoin säästöt samantien Ellokseen, toivottavasti koot täsmäävät. Elloksessa oli mahtava määrä housuja, oli sellaisia jota olisin ostanut, mutta kokoja ei ollut, joko oli liian pientä tai sitten pienin koko oli 60 yms. Laitan tähän alle, mitä ostin.

      Nämä menee opiskelukäyttöön koko 54, joustovyötärö on loisto juttu.
      http://www.ellos.fi/ellos-plus-collection/stretchjeggingsit-alva-pirat-tight/372415?N=1z141naZ1z141poZ1z141rz&Ns=RankValue1|1&Nao=19

      Housut arki- ja bilekäyttöön, koko 54:
      http://www.ellos.fi/ellos-fresh-spirit/stretchhousut-lahkeenpit-82-cm/348053?N=1z141naZ1z141poZ1z141rz&Nao=51&Ns=RankValue1|1

      Hame arki- ja bilekäyttöön, koko 54:
      http://www.ellos.fi/ellos-plus-collection/hame/361884?N=1z141naZ1z141poZ1z141ry&Ns=RankValue1|1&Nao=13

      Näistä tulee ihan lempifarkut, jos vaan sopivat. Kesää varten, koko 54.
      http://www.ellos.fi/ellos-denim/stina-capri-farkut/372404?N=1z141naZ1z141poZ1z141rz&Nao=91&Ns=RankValue1|1

      Kesään ostin valkoiset korkeavyörätöiset farkut ja valk. caprit kokoa 54:
      http://www.ellos.fi/ellos-fresh-spirit/stretchhousut-lahkeenpit-78-cm/347484?N=1z141naZ1z141poZ1z141rz&Nao=145&Ns=RankValue1|1
      http://www.ellos.fi/ellos-fresh-spirit/caprihousut/331201?N=1z141naZ1z141poZ1z141rz&Nao=197&Ns=RankValue1|1

      Lisäksi ostin t-paitoja ja yhden hupparitakin ja tällä hinnalla sain koko vuoden vaatteet. Jotta muodonmuutos olisi täydellinen, kämppäkaveri neuvoi valkoisten ja ylipäätään tiukempien housujen alle stringit. Mietin, ööö...oon kokoa 54, että ei niin isoja olekaan, enkä ole moisia koskaan edes miettinyt pitäväni. Aikani surffailtua löysin tälläisen sivuston naapurimaasta, Ulla Popkenia olen aikaisemmin ostanut kyllä.: http://www.ullapopken.se/sv/kategorier/Dammode/Underklaeder/Trosor_Stringtrosor/

      Sieltä tilasin 3kpl:n paketissa 54/56 kokoisena http://www.ullapopken.se/sv/modell/strings-3-pack/675654/

      Ja kun koosta en ollut varma, niin vielä 58/60 http://www.ullapopken.se/sv/modell/strings-3-pack/675867/

      Keskiviikkona tilasin ja tänään tulivat, 54/56 olivat sopivat ja isommatkin olivat ihan ok, tulevat nekin sitten käyttöön. Jees, mutta kiitoksia kaikille vinkeistä ja pahoittelen että tämä muutui muotiblogiksi, mutta nyt on kyllä mukavampi tuntea itsensä varmemmaksi ja helpottaa arkea. Myös ulkona käyminen helpottuu, ainakin kun paketti saapuu, on uusi ilme itselläni. =o)

    • Suspendergirl94

      Niin ja vielä lisäys. Kolmet housuista eivät olleet joustovyötäröisiä ja ainoa vyö joka mittojen perusteella menee minulle, oli aika hinnakas ja aikä goottihenkinen, ehkä ei mun juttu. Mutta ostin sen kumminkin: http://www.ellos.fi/taillissime/nahkavyo/382604?N=1z141naZ1z141poZ1z141re&Ns=RankValue1|1&Nao=17

      Ja koska tässä voi käydä taas huonosti. Onneksi henkseleitä myydään jopa trendiliikkeissä: Jos jotain kiinnostaa. Hauska että jollekin henkselit ovat koristeita, minulle ne kirjaimellisesti tarkoittavat housujen pitämistä mielummin liian ylhäällä kuin että ne roikkuvat, joten säätönyörit ovat hyvin tiukalla.
      http://www.cybershop.fi/product/1111/henkselit--punainen

      • ellanella

        Juuh, henkselit on kool. Turhaa niitä peittelemään tai "häpeilee" :).


    • akka kemistä

      vinkkinä vyöasiaan; osta miesten vyö. ovat halvempia kuin naisten vyöt, pituutta riittää ja ovat hyvännäköisiä!

    • Kukkonatunkiolla....

      Noi elloksen housut, mitkä oli toisena tossa listassa, on mulla itselläni (ainakin näyttää samalle). Ovat kivaa materiaalia, mutta miinuksena annan sen, että alkuun olivat tosi kivat ja istuvat jalkaan, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen löystyivät kummallisesti.. :/ En käytä niitä enää, kun takapuolesta lerpattivat rumasti.

      • alesta vaan - säästöä

        Elloksesta täytyy sen verran vinkata, että kannattaa ostaa niillä alennuksilla. Esim. juuri nyt voimassa sekä -40 % että -50 % kalleimmasta tuotteesta. Muutama päivä sitten verkkokaupassa oli jo alennettujen hintojen puolen hinnan ale. Sieltä löytyi farkkuja alle kympillä yms. En ole varmaan mitään ostanut Ellokselta normaalihintaisena :).


    • Suspendergirl94

      Nyt ensimmäisen kerran jälkeen 58/60 stringien ja farkkujen jälkeen illan satoa: Ei yhtään ketään.

    • Suspendergirl94

      Kukkonatunkiolla...

      Just ne mulla oli jalassa eilen, hyvin istui. Peitti juuri sopivasti strategisen alueen, eli vatsan yli. Vyö tuntui itseasiassa aika hyvältä, vaikka aluksi tuntuikin aika erikoiselta (120cm). Paitana minulla oli sellainen vyötärölle laskeutuva huppari ja ensimmäistä kertaa elämässäni uskaultauduin kokeilemaan niitä tilaamiani isomman koon stringejä. Aika mielenkiintoinen kokemus kieltämättä, eikä varmaan jää ainoaksi kerraksi. Tiukkojen ja korkeavyhörätöisten housujen alle sopi hyvin, eikä varsinaisia rajoja näy ja vaikka tulevat aika korkealle. Suosittelen tuota ruotsalaista nettikauppaa kyllä muillekin.

    • posp

      jos yläsosa on iso niin en suosittele tiukkoja jegginsejä enkä kapeita housuja,olisi kuin ilmapallo narun päässä vaan alas suorat tai bootcut lahkeiset farkut ja yleensäkkin leveät lahkeet joka tasoittaa ylpään kuormitusta.

      • stylisti

        laitanpa oman lusikkani soppaan.posp vastasi hyvin,,,,pillihousut sopivat harvoin ja vyötärö hoisuissa on hyvä olla useimmiten ihan ylös saakka, farkkujen vyötärön yläpuolelta pursuavat makkarat ovat aika hirveän näköistä.vinkki miesten vyöstä oli hyvä, oma vinkkini on ostaa vyö joka tehty leveästä kuminauhasta....eli ns.patella -vyö, mikäli oikean kokoinen ja jämäkkä kuminauha, pitää se farkutkin ylhäällä ja ennen kaikke tuntuu mukavalta päällä!


    • Suspendergirl94

      Kiitos kaikille ideoista ja mielipiteistä. Joustovyötäröiset farkut olivat loistojuttu ja stretch -housut ovat olleet kovassa käytössä. Musta nahkavyö oli sopiva myös. Kysyisin vielä kun ostin aika tiukkoja housuja mm. http://www.ullapopken.eu/en/style/mony-denim-bermudas/676243/
      ovat takamuksesta aika tiukat ja alushousujen rajat näkyvät, pidän myös aika lyhyitä paitoja. Eli haluan pitää lyhyitä paitoja jatkossakin, joten nyt tarvisin vinkkejä alusvaatteisiin?

    • opiskelijatyttönen

      Hauska viestiketju. Nyt elloksessa mm. lähtee tosi halvalla housuja. Ostin itse 6 euron farkut viime viikolla. http://www.ellos.fi/taillissime/farkut-pituus-78-cm/366138?N=1z141naZ1z141poZ1z141rz&Ns=PriceNormalProduct|0&Nao=0

      Halensilla on myös ihan ok valikoima, tosin hinta on sitten ihan eriluokkaa. http://www.halens.fi/naiset-isot-koot-alaosat-623/housut-102362/paging$1,27?oc=036&variantId=912793&imageId=13636087226205771

      Ei henkseleissä mitään hävettävää ole, niiden tehtävä on pitää housut ylhäällä. Cypershopissa on ihan hyvä valikoima ja riittävän isoja henkseleitä. Itse oon kokoa 56 ja samaa ikäluokkaa samoine ongelmineen.

    • lllll...

      Henkseleitä pidettiin jo 80-luvulla eikä kukaan sanonut mitään.

    • jooooo

      onnea et loydat jotain!!mullakiin on vahan sama ongelma hehe vaikka olen s kokoa mutta olen kai vahan omenavartaloinen ja housut yleensa tippuu tai roikkuu ja normaali paidat on lyhyita!eli usein nakyy pikkarit tai vatsaa jne.usein itse laitan jonkun kokovartalo aluspuvun(niinkun uikkari mutta eri materiaalia)tai oikeen pitkia kireita aluspaitoja joten ei niin haittaa vaikka nakyiski!

    • wwwwd

      Zizzi.

    • haluaa jakaa ihanaa

      Navabi. Super siistejä vaatteita. Ovat kyllä aika tyyriitä. Pellavavaatteet ovat hot!

    • Kauneus luotua

      Kauneutta ei ole koskaan liikaa,muotikin usein taas toistaa itseään.

    • Suspendergirl94

      Hei. Onko neuvoja mistä saa hyvännäköisiä 58 koon farkkuja/housuja? Kävi hassusti, kun painoa tuli talven aikana 30 kg lisää. Olen sama henkilö kun viestiketjun aloittaja.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe