Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hyvää sanottavaa..

iines30

...tuosta s24 treffi sivustosta!
Itsellä oli ollu jonkin aikaa ilmotus siellä ja jos jonkinmoista vastausta oli tullut, ite en juurikaa sitä "alotetta" tehnyt..
Mutta sit kerran loka-marraskuun (2012) vaihteessa, satuin selaamaan "ihanneprofiilejani"..Sieltä sitten pomppas esiin erään miehen ilmoitus, se ei ollu pitkä, mutta siinä oli jotain mikä sai mut vastaamaan,tekemään siis alotteen.
Vastaus häneltä tuli ja viestiteltiinkin mutta se oli vähä sellasta harvakseltaan tapahtuvaa. Olin jo vähällä luovuttaa, mutta onneksi en..
Viestimme oli tosi pitkiä... tekstiä vaan tuli, ja meille molemmille tuli tunne että ihan kuin tunnettais jo entuudestaan, mut se oli vain tunne... hyvällä tavalla.
Joulukuussa sitten sovittii treffit, ja erittäin onnistuneet olikin, niistä parin pvän päästä uudelleen ja seur pvänä taas jne..
Me vaan alettiin kulkeen ja oleen yhdessä.. Ja nyt tänäkin pvänä olen ehkä enemmän miehen asunnolla kuin omassa kodissani :)
Just hiljattain oli vasta puhetta, että kyllä, me ollaan nyt oikeesti yhdessä, seurusteleva aikuinen pari...
Jo alussa oli puhetta että katsotaan mitä tulee, edetään hitaasti mutta annetaan asioiden mennä omalla painollaan... Niin teimme, ja tässä tulos...

Onnellisia olemme.. ja tulevaisuutta katsotaan yhdessä eteenpäin :))
Kiitos s24 :)

3

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen35

      Kiva kuulla! :) Mullakin on samoin hyvää sanottavaa. Ehdin pitää profiiliani Suomi24 Treffeillä reilun kuukauden verran, kun yhteyttä otti tosi mukavantuntuinen mies. Viestiteltiin muutamat viestit puolin ja toisin ja sitten jo pian tavattiin. Ja tultiin niin hyvin juttuun, että ekoja treffejä seurasi toiset, toisia kolmannet ja niin edespäin. Nyt ollaan seurusteltu jo kuukausia ja tuntuu tosi hyvältä. Mies ehti pitää profiiliaan palvelussa vain reilun viikon verran ennen kuin me tavattiin, eli joskus osuu ns. "se oikea" kohdalle nopeasti. :) Hyvää onnea toivottelen kaikille muillekin nettitreffailijoille!

    • mennyt mies

      Varmaan kymmennen vuotta olen yrittänyt nettitreffailla, huonoin tuloksin. Aluksi treffeille pääsy oli helpompaa kun ei ollut vielä digikameroita ja kuvalliset ilmoitukset eivät olleet pakollisia. Nykyään kuvat yleensä vaihdetaan viimeistään sähköpostissa. Silloin vielä tekstillä voi yrittää hurmata, nykyään ei. Kuvan lähettämisen jälkeen moni nainen hiljenee. Ulkonäölleni en oikeastaan voi mitään, hygieniastani huolehdin kyllä ja vaatteet ovat puhtaat, ei ehkä muodin mukaiset. Pahin treffikokemukseni oli matkustaa 500 km ja vastapuoli lähti karkuun. Niin kauhea en mielestäni kuitenkaan ollut, etteikö kohteliaisuussyistä olisi varttituntia voinut istua kahvilla. Sen jälkeen suoraan sanoen vitutti.

      Ehkä tämä on vain pienten paikkakuntien ongelma, naiset ovat muuttaneet pois isoihin kaupunkeihin ja kotiseuturakkaimmat ovat jääneet, joudun yrittämään kontaktia muiden alueiden tarjokkaisiin. Pakit toisensa jälkeen masentavat ja erityisen tympeää on nähdä keväällä rakastuneita pareja kun itse on aina yksin.

      • lopetin n-treffit

        Täällä kans yksi jota kevät masentaa, kun se tulee taas taatusti yksin. EI ole minuakaan onnistanut nettitreffeillä. Taitaa kuitenkin olla yleisempää, ettei kumppania netin kautta löydy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe