Värianalyysi

Kontrastinen kesä??

Kävin jokin aika sitten värianalyysissä - ja tulos jäi mielestäni ristiriitaiseksi.

Menin analyysiin, koska minulla on ollut ongelmana todella harmaansävyinen iho - joka on näyttänyt joissain valoissa jopa kuolleelta... heti etelänmatkankin jälkeen.

Analyysistä todella oli hyötyä, sillä sen jälkeen olen osannut valita vaatteeni niin, ettei tuota kuollutta sävyä ole näkynyt peilistä kertaakaan. Minulle sopivat vaalenapunaiset., lilat ja harmaat aina todella tummaan grafiitin harmaaseen saakka. Myös murretuista sinisistä löytyi sävyjä minulle.

Kiusaamaan jäi kuitenkin se, ettei ihoni sävy lämmin - kylmä akselilla tuntunut olevan täysin selvä tälle ammattilaisellekaan. Ilmiselvästi hän haki tyyppiäni kevään ja kesän välillä todella pitkään. Ihossani todella on sekä kellertäviä, että roosan sävyisiä alueita ja pohjasävyltään harmaanruskea tukkani on latvoistaan punerva.

Kun katson ihollani kullan ja valkokullan sävyjä niin kulta lisää ihon keltaisuutta, valkokulta tuo iholle heleän hopeisen hehkun. Monet sanovat tuota keltaisuutta kauniiksi, mutta värianalyysin tekijän mukaan kevätvärit näyttävät siltä kuin "tarvitsisin jotain lisää".

Hiukan hämmentää... onko muilla vastaavia kokemuksia tai neuvoja?

Hyvähän se vaan on, että ei ole sidottu mihinkään tiettyyn väriryhmään.

7

2446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Värivammainenko?

      Mun homeopaatti sano, et mun väri on feng shui. Mitäköhän se sillä oikein tarkoitti?

    • varianalyysin tekija

      Oleellista varianalyysin lopputuloksessa on se kumpi ihon pohjasavy (keltainen vai punainen) on iholla hallitsevampi eli kesalla hallitsevampi pohjasavy on punainen, kevsaalla keltainen. Hiusten savy voi joskus ns. "riidella" ihon pohjasavyn kanssa, mutta lopullinen vuodenaika selviaa ainoastaan ihon hallitsevammasta pohjasavysta.

      Itse olen kesa, koska ihoni pohjasavy on punainen vaikka hiuksistani loytyykin lamminta beigenpigmenttia johtuen perimasta. Kun aikoinaan kavin myos varianalyysissa minuakin verrattiin pitkaan kesan ja kevaan valilla silla ihoni punainen savy ei ole niin hallitseva kuin joillakin kesilla on. Voimakkuusaste voi siis vaihdella ihmisesta riippuen. Kuitenkin varianalyysissa katsotaan nimenomaan aina ensisijaisesti, miten eri savyt heijastuvat iholle ja valitaan se ihon hallitsevin pohjasavy.

    • varianalyysin tekija

      Toisinsanoin samalla asiakkaalle ei voi koskaan laittaa varikarttaan seka lampimia etta viileita savyja, koska kaikilla on aina toinen pohjasavy se hallitsevampi.

    • Ynghrlyh

      No voi jumakekkalauta. Eikö tämmönen mene jo vähän yli? Suosittelen K-raudan värikarttaa ja kaatamaan maalipurkin päälle ni saa iho väriä!

    • Lyyti kirjoittaa

      No eihän se sen lyytikon vika ole että naamas on kukertava, punaista ja keltaista ja sit vielä harmaa ja vielä kuollukki ja hiuksetkin montaa väriä. Tarvitset todellakin jotain lisää, ainakin tasaisempaa väriä tai edes eloa kuolleeseen. Eihän se lyytikko mikään taikuri ole!

    • Pukeutumisneuvoja

      Hei kontrastinen kesä!

      Testaapa vielä itselläsi seuraavat asiat:

      Keväillä on taipumus punastua herkästi, ja joskus iho on punakka jolloin tämän näkyvän punan takia heitä erehdytään luulemaan kesiksi. Lisäksi keväät saavat kasvoilleen melko usein pisamia. Kevät ei yleensä rusketu kovinkaan, vaan alkaa enemmänkin punertua tai palaa.

      Olen todennut, että kesät ruskettuvat useimmiten hyvin. Kesän iho voi olla harmahtava ruskea. Kesää pukevat sinipohjaiset, pastelliset, harmaalla taitetut värit. Kesä onollut Suomessa yleisin värivuodenaika.

      Ja sitten vielä väreinä:

      Persikka (kevät) vai sinertävä roosa (kesä)?
      Sinertävä harmaa (kesä) vai lämmin turkoosi (kevät)?
      Tomaatti (kevät) vai vadelma (kesä)?

      Toivottavasti näistä on Sinulle apua!

    • www.taikapeili.fi

      Terrvetuloa värianalyysiin Taikapeiliin! Toimimme Helsingissa Hietaniemenkau 3:ssa.

      Teemme värianalyysin ihon, hiusten sekä silmien sävyjen perusteella. Lisäksi karoitamme ihon sävysi sekä vuodenaikasi tason: vaalea, todellinen, eloisa, vvastakohtainen. Vuodenaikoja on siis 12 ei vain neljä,kuten yleinen oletus tuntuu olevan. Lopeta turha pähkäily ja tule värianalyysiin joka oikeasti kartoittaa parhaat värisi. Voit valita useista eri väripalettivaihtoehdoista. Palvelu käsittää kaksi tapaamista, parhaat intensiivivärisi, vaatekaapin tuunausvinkit sekä väriterpaiaa. Tervreuloa värien ja tyylin maailmaan.

      Kurkaa lisää ww.taikapeili.fi tai varaa aika konsultaatioon p. 050 2918

      Ystävällisesti

      Päivi Lehtouori
      konsultti, kouluttaja
      Taikapeili Production

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7566
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4362
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2145
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      37
      1708
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe