Haluan jättää naisen alttarilla!

Tahdotko - EN

Tarkoitukseni on saada joku nainen kiinnostumaan minusta niin paljon että hän haluaa naimisiin kanssani ja sitten kun pappi kysyy että " Tahdotko sinä ..." niin vastaan että EN!

Omat tunteeni pidän tietenkin visusti kurissa, mutta näyttelen naiselle umpirakastunutta ja sitten häissä jätän hänet hänen ystäviensä ym. hääväen edessä kylmästi.

Tekisin tämän siksi koska haluaisin kunnollisen naisen, mutta niitä ei ole ja mitään ties kuinka monen käyttämiä naisjämiä minä kunnollinen mies en huoli.

Naisille on kostettava se että he ovat jakaneet itseään tieskuinka monelle ja tuollainen häissä jättäminen olisi hyvä kosto, vai mitä?

Se nainen vaan pitäisi ensin löytää jostakin.

80

1429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yöäk !

      Onneksi sinunlaisillesi aivokääpiöille ei ole naisia olemassa.

      • Ap.

        Äläs sano, pelottaako että talutan kenties juuri sinut alttarille ja sitten sukulaistesi ym. väen edessä jöätän sinut tyylipuhtaasti alttarille äimistelemään ja miettimäöän että monelleko sitä vittua onkaan tullut jaettua!?


      • hehhehheh..
        Ap. kirjoitti:

        Äläs sano, pelottaako että talutan kenties juuri sinut alttarille ja sitten sukulaistesi ym. väen edessä jöätän sinut tyylipuhtaasti alttarille äimistelemään ja miettimäöän että monelleko sitä vittua onkaan tullut jaettua!?

        Voi noita sun päiväunia!

        Kukaan nainen ei rupeaisi tuossa tilanteessa "äimistelemään ja miettimäöän että monelleko sitä ****** onkaan tullut jaettua". Oma seksielämä ei kävisi kenelläkään edes mielessä!
        Jokainen naine miettisi vain: "Olipas ääliö tyyppi! Onneksi selvisi ennen aamenta, ettei tarvitse sen avioeroruljanssin kanssa ruveta takkuamaan." samaa muuten ajattelisivat morsmaikun sukulaiset. Sinun sukulaisesi taas häpeäisivät silmät päästään.


      • hoitoon...
        Ap. kirjoitti:

        Äläs sano, pelottaako että talutan kenties juuri sinut alttarille ja sitten sukulaistesi ym. väen edessä jöätän sinut tyylipuhtaasti alttarille äimistelemään ja miettimäöän että monelleko sitä vittua onkaan tullut jaettua!?

        Elätkö sä niin syvällä jo harhamaailmassa, että kuvittelet tuon kuvaamasi tilanteen olevan häpeällinen sille naiselle eikä sinulle?


      • Juuri näin.
        hehhehheh.. kirjoitti:

        Voi noita sun päiväunia!

        Kukaan nainen ei rupeaisi tuossa tilanteessa "äimistelemään ja miettimäöän että monelleko sitä ****** onkaan tullut jaettua". Oma seksielämä ei kävisi kenelläkään edes mielessä!
        Jokainen naine miettisi vain: "Olipas ääliö tyyppi! Onneksi selvisi ennen aamenta, ettei tarvitse sen avioeroruljanssin kanssa ruveta takkuamaan." samaa muuten ajattelisivat morsmaikun sukulaiset. Sinun sukulaisesi taas häpeäisivät silmät päästään.

        Onneksi ei ole tullut tuollaisten tossujen häissä vielä oltuakaan. Ihmettelis vain, että onko joku saanut luuserin pakotettua alttarille asti vastoin tahtoaan, vai onko kyseessä joku tuuliviiri.


    • Tuutilullaa

      Päiväunensa kullakin.

    • entä jos...

      Mitäs jos törmäätkin naiseen, joka todellakin on yhtä "kunnollinen" (käytit itsestäsi tuota kunnollinen määrettä) kuin sinä itsekin? Ymmärrätkö mitä se tarkoittaisi?

    • Ikisinkku M

      Olisipa siinä tapauksessa aika hupaisaa jos menisitkin kipsiin siinä tilanteen jännityksessä etkä saisi sanaa suustasi, pappi tulkitsisi vaikenemisen myöntymisen merkiksi. Tai voisihan se pappi olla vaikka puolikuuro ja tiukasta eistä huolimatta vihkisi silti, kovan riskin kyllä otat tuossa skenaariossasi mutta siitä vaan jos rohkeutta piisaa.

    • outo kysymys

      Mitä toi sun alttarihomma sen naisen seksielämään vaikuttais?

    • Et pysty näyttelemään umpirakastunutta niin kauan että naimisiinmeno on ajankohtaista. Joku muu traumanhoitokeino kannattaa etsiä.

    • Otis2

      Kunnon vatipää, kostat jollekin yksilölle, koska et saa pillua. Jonkin sortin sadistisen sarjamurhaajan alulta vaikutat.

    • .......

      Jos tekisit noin olet muuttumassa naiseksi, haluat näyttää kuinka vaikea sinua on saada, ja täysin poissuljettu on se mahdollisuus että sinua ei kukaan halua.

      • fbgfnhgn

        Ap on selvästi niin luuseri reppana, ettei saa naisia lainkaan. Jos joku nainen viitsisi oleilla hänen kanssaan pidempään kuin viikon ja jopa suostuisi hänen kanssaan naimisiinkin, niin luuletteko tosiaan, että ap hänet jättäisi... :D Pikemminkin epätoivoisesti ripustautuisi häneen ja uhkaisi itsemurhalla, jos nainen joskus jättäisi hänet.


    • lifemocker

      onnea projektiin

    • 204

      Otahan päivälääkkeesi ja mieti uudelleen....

    • Suksi v...uun

      Onkos tullut katseltua hieman liikaa saippuasarjoja? Ääliömäistä tekstiä.

    • luonnollista

      "Tahdotko - EN", et ole aivan terve. Ehkä olet jo hoidossa, mutta jos et ole, on syytä mennä. Mielenterveyden ongelmat ovat yhtä luonnollisia kuin muutkin sairaudet. Hyvää jatkoa! Tsemppiä!

    • Ap.

      Palstan naisväkeä aivan selvästi pelottaa se mahdollisuus että he kohtaisivatkaltaiseni kunnollisen kunnianmiehen jolle ei jakoreikänä toiminut naisen tolvake kelpaa.

      Kyllä minä vielä jonkun naikkosen alttarille talutan ja siinä hääväen nähden hänet siihen jätän - ehkä juuri sinä olet se joka saa tuntea kostoni karvaan ja jäät yksin alttarille itkemään, kun minä kunnianmies poistun yksin kirkosta.

      • hehhehheh..

        Voi missä harhassa sinä elät!
        Vai, että me naimisissa olevat keski-ikäiset tädit täällä pelkäämme sinun taluttavan meidät alttarille........just' joo.....hahhahhaaa.....


      • Dino Rex

        Onko sun häissä ketään muuta kun pappi ja pari naapuria todistamassa kyseistä tapahtumaa?


      • .......

        Jos liian kauan olet kunnollinen, vehkeesi alkavat surkastua etkä pysty vahvistamaan avioliittoa?
        Vai onko jo.....


    • TheTruth00

      Nyt on tainnut tulla liikaa katsottua saippuasarjoja:-)

    • saldösaldsl

      "Kunnollinen mies" = mies joka ei ole saanut naista ja on siitä sairaalloisen katkera ja epävarma, ja joka pelkää naisten seksuaalisuutta niin paljon että vouhkaa pakkomielteisesti siitä miten naiset jakaa ja hän vain on kunnollinen kun ei jaa. Todellisuudessa tämä kunnollinen mies ei ehkä uskaltaisi harrastaa seksiä "kunnollisen naisen" kanssa tai ainakin pelkää, ettei kelpaisi "kunnolliselle naiselle". Luulen, että niin kunnollista naista ei olekaan joka tälle aloittajalle "kelpaisi". Aina tulisi jokin syy vihata naista ja välttää lähempi kontakti. Koska oikeasti se lähempi kontakti on se joka pelottaa. Kuitenkin koska oman pelon käsitteleminen on niin vaikeaa ja epämiehekästä, niin aloittaja kääntää huomion omista ongelmistaan takertumalla pakonomaisiin ajatuskuvioihin naisten viallisuudesta ja jonkinlaisesta likaisuudesta.

      Tämä mies on joko sellainen, joka ei ominaisuuksiensa vuoksi naista voi saadakaan tai sitten sellainen, joka periaatteessa voisi saada naista mutta jolla on niin suuria seksuaalisuuden ongelmia itsellään, ettei hän kykene eikä uskalla. Tämän suuren henkilökohtaisen ongelman hän sitten kääntää naisten syyksi ja yrittää sillä tavalla pitää oman egonsa kasassa. Eli ei suinkaan niin että naisilla pyyhkisi hyvin ja hänellä huonosti vaan päinvastoin, naiset ovat pohjasakkaa ja hän "kunnollisena" miehenä parasta a-luokkaa. Aloittaja ei kelpaa naisille, joten hän itsetuntonsa kasassa pitämiseksi kääntää asian niin päin, että naiset eivät kelpaa hänelle. Nämä hääfantasiat alkavat vaan jo mennä sellaiselle osastolle, että alkaa kuulostaa vähän harhaiselta. No, provoiluahan tuo tietysti voi olla koko juttu, mutta eipä se provoilukaan kovin tervettä ole.

      Ja tosiaan aloittaja, ei ollenkaan pelota että minä joutuisin sinne alttarille sun kanssasi, koska ensinnäkin mä olen pitkässä parisuhteessa (jos on päässyt unohtumaan niin monet tosiaan ovat) joten tuskin sun kanssa yhtäkkiä alttarille joutuisin. Toiseksi vaikka olisin sinkkukin, niin sulla viiraa siihen malliin että sen kyllä nainen huomaisi ennen kuin alttarille asti sun kanssa menisi. Sinne alttarille kun ei yleensä ihan minkään viikon tuntemisen jälkeen mennä. (Ja susta kyllä huomaisi varmaan jo viikossakin ettei asiat ole kunnossa.) Kolmanneksi mulla ei ole mitään tarvetta mennä naimisiin joten siinähän odottelisit sitä alttarille pääsyä ja haaveilisit kostostasi. Mä luulen, että kun sä et muutenkaan saa naista niin se olisi aikamoinen haaste saada nainen ja vielä niin pitkäksi aikaa että alttarille asti päätyisitte.

      Ihan oman tulevaisuutesi kannalta sun kannattaisi ehkä ennemmin pohtia omia ongelmiasi kuin projisoida niitä naisiin. Kasvattamalla naisvihaa ja blokkaamalla omat seksuaalisuuden ongelmasi pois tietoisuudesta sä vaan kaivat itsellesi syvempää kuoppaa ja varmistat sen, että sitä naista et tule koskaan saamaankaan. Samalla katkeruutesi ja pelkosi kasvaa ja ongelma syvenee. Ongelma kun on kuitenkin sussa eikä naisissa. Kun sun viestejä lukee niin ei todellakaan tarvitse ihmetellä miksi olet ilman naista. Ihan oman itsesi kannalta olisi parempi, jos sä pohtisit rehellisesti mikä on SUN ongelma ja mitä sä sille voisit tehdä. Tilanteesi ei parane vaan huononee, jos vaan tarraat entistä vahvemmin näihin "kunnollinen vs jakaja -fantasioihin".

      Faktahan on, että kaikenikäisiä neitsytnaisiakin löytyy. Jos sä todella haluaisit ja uskaltaisit, niin sä etsisit sellaisen naisen. Sen sijaan sä provoilet netissä ja fantasioit miten jätät naisen alttarille. Sä ehkä kuitenkin pelkäät, ettet kelpaa niille kunnollisillekaan tai sitten pelkäät itse seksiä niin paljon, että et kestä että se kunnollinenkin nainen saattaisi haluta sitä seksiä jossain vaiheessa. Sä et hallitse tätä asiaa koska sulla on ongelma, ja sä hekumoit äärimmäisellä hallinnan tunteella fantasioimalla miten SÄ jätät naisen alttarilla, sellainen kunnon ultimate-kosto. Sä et hallitse elämääsi etkä seksuaalisuutta, mutta alttarikostosta haaveilemalla sä voit kuvitella miten jollakin hetkellä sä hallitset kaiken.

      • Ap.

        Kovimpa vaikutat pelokkaalta sen suhteen että joskus jossakin elämänvaiheessa kohdallesi sattuu kaltaiseni kunnollinen kunnianmies joka ei laita mitään arvoa vittu levällään ympäri kyliä maanneelle naisen tolvakkeelle - toivon oikeastaan että joutuisit tekemisiini jos nyt ei minun niin ainakin samanlaisia ajatuksia omaavan kunnollisen miehen kanssa.


      • saldösaldsl
        Ap. kirjoitti:

        Kovimpa vaikutat pelokkaalta sen suhteen että joskus jossakin elämänvaiheessa kohdallesi sattuu kaltaiseni kunnollinen kunnianmies joka ei laita mitään arvoa vittu levällään ympäri kyliä maanneelle naisen tolvakkeelle - toivon oikeastaan että joutuisit tekemisiini jos nyt ei minun niin ainakin samanlaisia ajatuksia omaavan kunnollisen miehen kanssa.

        Joo, sun tosiaan kannattais harkita itsesi hoidattamista.

        Ja toki sun hauras itsetuntosi on niin kiinni tuossa sun fantasiassa, että fantasiasta luopuminen olisi varmaan aika rankka kokemus. Sen vuoksi on aivan oletettavaa, että sä jankkaat vaan tuota samaa asiaasi hamaan tappiin asti.

        Sun kanssa keskustelemista mä en edes yritä, koska olet niin harhainen ettei sun kanssa voi oikeaa dialogia käydä. Ehkä sun kannattaa tosiaan keskittyä tuohon miinusteluun vaan :D


      • mielenkiintoistaa
        Ap. kirjoitti:

        Kovimpa vaikutat pelokkaalta sen suhteen että joskus jossakin elämänvaiheessa kohdallesi sattuu kaltaiseni kunnollinen kunnianmies joka ei laita mitään arvoa vittu levällään ympäri kyliä maanneelle naisen tolvakkeelle - toivon oikeastaan että joutuisit tekemisiini jos nyt ei minun niin ainakin samanlaisia ajatuksia omaavan kunnollisen miehen kanssa.

        " toivon oikeastaan että joutuisit tekemisiini jos nyt ei minun niin ainakin samanlaisia ajatuksia omaavan kunnollisen miehen kanssa."

        Niin mitäs sitten tapahtuisi?


    • muistinvirkistys

      Hupsis, juuri kun pääsin sanomasta että suomalainen mies on tasa-arvoa kunnioittava ja monien muiden maiden, esimerkiksi Etelä-Euroopan maiden, miehiin verattuna huomaavainen ja ystävällinen. Onneksi on suomi24 vetämässä minunkaltaiset pölkkypäät maantasalle. Netin palstoilla sitä uskalletaan päästää se ruma puoli irti kun ei tarvitse miettiä seurauksia.

      • sdasdadfg

        Noo, eiköhän tämä ole se yksi ja sama sekopää joka täällä on suomihuorista itkenyt jo iät ja ajat. Näille palstoille mahtuu monenlaisia pakkomielteisiä, yhtenä tämä eukko joka kuukaudesta toiseen kyselee 22-vuotiaan naisen ja 34-vuotiaan miehen suhteen toimimismahdollisuuksista. Mutta ei se toivottavasti suomalaisista sinänsä mitään kerro, että muutama hullu sekoilee nettipalstalla.


      • Nyt ymmärrän
        sdasdadfg kirjoitti:

        Noo, eiköhän tämä ole se yksi ja sama sekopää joka täällä on suomihuorista itkenyt jo iät ja ajat. Näille palstoille mahtuu monenlaisia pakkomielteisiä, yhtenä tämä eukko joka kuukaudesta toiseen kyselee 22-vuotiaan naisen ja 34-vuotiaan miehen suhteen toimimismahdollisuuksista. Mutta ei se toivottavasti suomalaisista sinänsä mitään kerro, että muutama hullu sekoilee nettipalstalla.

        Ai tämä on se sama suomihuora-hyypiö. No, se selittääkin sitten kaiken. Sen tyypin juttuja ei nyt kannata kovin vakavasti ottaa. Ei taida poika-paralla olla ihan kaikki inkkarit kanootissa.


      • sdasdadfg
        Nyt ymmärrän kirjoitti:

        Ai tämä on se sama suomihuora-hyypiö. No, se selittääkin sitten kaiken. Sen tyypin juttuja ei nyt kannata kovin vakavasti ottaa. Ei taida poika-paralla olla ihan kaikki inkkarit kanootissa.

        Joo, en mä toki varma ole mutta uskoisin näin... Ei kai näitä ihan hirveän monta kuitenkaan ole, eihän?! :D Mutta on tai ei, niin inkkareita tosiaan puuttuu joka tapauksessa tältäkin.

        Nettipalstat on kyllä aika ahdistavia välillä, kun näillä pyörii aina ihmisiä jotka tarvisivat toden teolla apua. Kuitenkin vaan käyvät maanisesti jankkaamassa palstoilla...


    • uuh ihana!

      IHANA MIES! mä oon heti kiinnostunu tarjoutuun sulle sellaseks naiseks. jos tarjoudut maksaan ja järjestään kaiken. ostat mulle häämekon ja kukat jne. niin saavun paikalle. sitten voit toteuttaa unelmasi jättää nainen alttarille. ja mä pääsen sit juhliin kauniina kauniissa häämekos muiden miesten kanssa! ihanaa rakastan sua mennäänkö naimisiin

      • Ap.

        Siis sä kuvittelet että minä alentuisin kustantamaan sulle jotakin - olet täysin väärässä, katsos minun kustannuksellani ei tapaisesi ihmiset juhli ... minun kanssani sinunlaistesi elämä ei ole juhlaa se on varma, puhumattakaan että joku sellainen ostattaisi minulla jotakin ja sitten lähtisi joihinkin juhliin muiden miesten kanssa , ne juhlat loppuisivat sellaiselta naiselta ja niiltä muilta miehiltä lyhyeen.

        Oikeastaan juuri sinulla onkin sellaisen naisen ajatusmaailma joille tuo aloitukseni olikin suunnattu.


      • fdsadsadsa
        Ap. kirjoitti:

        Siis sä kuvittelet että minä alentuisin kustantamaan sulle jotakin - olet täysin väärässä, katsos minun kustannuksellani ei tapaisesi ihmiset juhli ... minun kanssani sinunlaistesi elämä ei ole juhlaa se on varma, puhumattakaan että joku sellainen ostattaisi minulla jotakin ja sitten lähtisi joihinkin juhliin muiden miesten kanssa , ne juhlat loppuisivat sellaiselta naiselta ja niiltä muilta miehiltä lyhyeen.

        Oikeastaan juuri sinulla onkin sellaisen naisen ajatusmaailma joille tuo aloitukseni olikin suunnattu.

        Ap, omien viestien plussailu ja ahdistavien viestien tehomiinustelu oikein kruunaa tuon sun alennustilasi.


      • vajakin ehkä saisit
        Ap. kirjoitti:

        Siis sä kuvittelet että minä alentuisin kustantamaan sulle jotakin - olet täysin väärässä, katsos minun kustannuksellani ei tapaisesi ihmiset juhli ... minun kanssani sinunlaistesi elämä ei ole juhlaa se on varma, puhumattakaan että joku sellainen ostattaisi minulla jotakin ja sitten lähtisi joihinkin juhliin muiden miesten kanssa , ne juhlat loppuisivat sellaiselta naiselta ja niiltä muilta miehiltä lyhyeen.

        Oikeastaan juuri sinulla onkin sellaisen naisen ajatusmaailma joille tuo aloitukseni olikin suunnattu.

        Meinasit siis saada naisen alttarille asti kustantamatta hääjärjestelyistä senttiäkään? Luuletko, että nainen suostuisi kosintaasi, kun et olisi sormustakaan ostanut?

        Ja tosiaan, joku täällä taisi jo mainitakin, ettet mitenkään pysty näyttelemään umpirakastunutta niin pitkään, että yksikään täysijärkinen nainen ottaisi kosintasi todesta, puhumattakaan, että hyväksyisi sen. Varsinkaan, jos et ole valmis käyttämään rahaa naiseen. Eli kalliiksi tulee sinulle joka tapauksessa fantasiasi toteuttaminen.


    • Jumalasta seuraava

      Aikoinaan kansakoulussa ollessani opettajat usein karttakepillä sormilleni näpäyttäessään totesivat kertauksen olevan opintojen äidin. Tässäpä muutamia poimintoja nimimerkin saldösaldsl analyysistä:

      ""Kunnollinen mies" = mies joka ei ole saanut naista (--)"

      "Tämä mies on joko sellainen, joka ei ominaisuuksiensa vuoksi naista voi saadakaan tai sitten sellainen, joka periaatteessa voisi saada naista (--)"

      "Mä luulen, että kun sä et muutenkaan saa naista(--)"

      "(--)aikamoinen haaste saada nainen(--)"

      "(--)varmistat sen, että sitä naista et tule koskaan saamaankaan."

      Jos sanankäyttö on kommunikoinnin ohella myös vallankäyttöä, miksi puhut patriarkaatin suulla arvon saldösaldsl, vaikka olet itse nainen? Sallinet hieman avata tätä ajatusta: miksi puhut naisen saamisesta?; onko nainen sinulle, kuten patriarkaaliseen yhteiskuntahegemoniaan kuuluu, vain palkinto ja näyttelyesine, jonka voi "saada" oikein toimimalla? Vai päinvastoin; arvostatko naisen niin korkealle, että ainoastaan miehistä parhaimmat voivat toivoa naisen "saavansa"?

      Mikä on motiivisi? Haluatko vain matalaotsaisesti mitätöidä keskustelunavaajan miehisyyden? Tarkoitatko kiertäen sanoa, että todellinen mies "saamisen" sijaan "ottaa" naisen?

      Kaipaan vain selvennystä, koska joskus myös naisten itsensä suusta kuulee tuosta naisen "saamisesta" tai "saamattomuudesta". (älkää ajatelkokaan kaksimielisyyksiä edellisestä)

      Ja aloittaja on aika selkeästi pihalla. Tarkemmin sanottuna sisäpihalla jossain parantolassa, jossa on korkeat muurit ja paljon luppoaikaa kirjoittaa fantasioistaan interwebsiin.

      • saldösaldsl

        En ajattele naisen olevan näyttelyesine tai palkinto sen enempää kuin miehenkään. Myös nainen voi sanoa esim. "saankohan mä koskaan miestä". Tämä ilmaisuni ei siis ollut millään tavalla sukupuolittunut vaikka näytät niin kuvittelevan. Jos joku henkilö haluaa naisen/miehen muttei siinä onnistu, niin silloin joskus ilmaistaan asiaa niin, ettei saa naista/miestä. Olen itsekin aika kova analysoimaan asioita, mutta jopa minun makuuni tuo analyysisi meni osastolle tikusta asiaa.


    • uuh ihana!

      no jos oon tarjoutunu sulle tuleen alttarille jätetyks. ni ei kelpaa. ensin valitetaan et pitäis löytää se nainen sitkun se olis tarjolla niin ei suostuta näkee sen eteen mitään et haluaa toteuttaa unelmansa. ei se häiden järjestäminen ilmasta ole. ajattelitko että nainen saa maksaa koko juhlan ja sä pilaat ne haluamallasi tavalla. vai? ja sitten sua ärsyttää se et morsmaikku lähtis muiden miesten kanssa. mitä sil olis siin vaihees enää väliä? sä sen olisit jättäny. et sä voi ajatella et ihmisen joka ei oo satuttanu sua pitäis kärsiä. ja jos mä jäisin alttaril mä vääntäisin sellaset häät EROJuhliks! siel olis koko suku nauramas kun äijä olikin aivan paska ♥ :)

    • Käytännön kysymyksiä

      Muutama käytännön kysymys heräsi:

      1) Kuinka kauan aikaa ajattelit käyttää tuohon prosessiin naisen löytämisestä alttarille asti?

      2) Pitäisitkö pippelisi tiukasti housuissasi käyttämättömänä koko seurusteluajan vai tarjoaisitko morsiamellesi käytettyä vehjettäsi? Eikö neitsyysvaatimus koskekaan sinua ja miksi ei?

      3) Kuka maksaa sormukset ja hääjärjestelyt?

      4) Miten häämatkan käy?

      5) Suurin osa hääpäivän sopineista jo asuu kimpassa. Miten sinä aiot selittää morsiamellesi sen, että asutte tiukasti erillänne?

      6) Kuinka ajattelit julistaa syyn alttarilla kieltäytymiseesi? Huutamalla sen hääväelle vai kenties ostamalla televisiosta mainosaikaa?

      7) Kuinka monen naisen arvelet pitävän temppuasi henkilökohtaisena kostona itselleen? Kuinka monen arvelet jättävän omat häänsä pitämättä ja elävän sinkkuna loppuikänsä?

      8) Mitä aiot tehdä häälahjoille?

      9) Mitä teet, kun hääväki väistämättä raivostuu ja muutama raavas morsiamen sukulainen vie sinut niska-pers-otteella kirkon taakse?

      10) Suullinenkin sopimus on sopimus. Miten aiot selvitä, jos asia etenee käräjille asti?

      11) Uskotko maineesi kasvavan vai katoavan, kun asiaa aletaan käsitellä sosiaalisessa mediassa?

      • Ap.

        1) Aikaa rajattomasti.

        2) En tietenkään alennu kajoamaan jämänaiseen!

        3) Minä maksan

        4) Häämatka peruuntuu

        5) Periaatteellisilla syillä. ( en kuitenkaan ole uskossa)

        6) Vastaamalla papin kysymykseen - EN!

        7) Ei liikuta minua

        8) Häälahjojen antajat pitäkööt ne omanaan

        9) Olen itsekin raavas ja minua ei aivan vähällä kukaan vie minnekään, puhumattakaan että onnistuisi tekemään mitään

        10) Mikä asia etenisi käräjille?

        11) Hah, Hah, .........


      • Käytännön kysymyksiä
        Ap. kirjoitti:

        1) Aikaa rajattomasti.

        2) En tietenkään alennu kajoamaan jämänaiseen!

        3) Minä maksan

        4) Häämatka peruuntuu

        5) Periaatteellisilla syillä. ( en kuitenkaan ole uskossa)

        6) Vastaamalla papin kysymykseen - EN!

        7) Ei liikuta minua

        8) Häälahjojen antajat pitäkööt ne omanaan

        9) Olen itsekin raavas ja minua ei aivan vähällä kukaan vie minnekään, puhumattakaan että onnistuisi tekemään mitään

        10) Mikä asia etenisi käräjille?

        11) Hah, Hah, .........

        Ai ei sitten ollutkaan kysymys "kostamisesta naisille", koska sinulle riittäisi se kirkossa nillittäminen pinenelle joukolle. Muutenkin homman suunnittelu on sinulta jäänyt ihan kesken, jos on edes alkanutkaan. Niinhän niille prinsessapäiväunille yleensä käy, eikös vain, vaikka prinsessalla olisikin pikkuiset kivekset.

        Eikö muuten olekin aivan ihanaa, kun saa niin paljon huomiota, että jaksaa kerjätä lisää päiväkausia? ;)


    • Meemu Tilto terve

      No täähän on tää meidän yleishörhö taiteilijanimi Teemu Milto. Raukka parka, joka yksinkertaisuudessaan kuvittelee, että halventamalla muita, hänen tapauksessaan naisia, ei tulisi samalla halventaneeksi itseään.
      Päälle kolmekymppisenä hönö kärvistelee opiskeiljasolussa ja yrittää väijymällä päästä kaksikymppiseten opiskelijoiden seuraan, että löytäisi sen kokemattoman naisen itselleen.
      Syvä sääli häntä kohtaan, sairas mikä sairas, mutta ei olisi pahitteeksi vähän itsekin tajuta jotain.

    • ,,,,,,,,,,,

      Miten kukaan runsaaseen seksiin tottunut nainen suostuisi seurustelemaan kanssasi ja odottamaan alttarille asti, ilman että saa seksiä sinulta? Sinulla on tosiaan jäänyt idea ihan alkutekijöihinsä!

      • sdasdsdas

        Niin, ei aloittaja varmastikaan edes uskalla lähestyä naisia. Siksi tuo haaveilukin on niin lapsenomaisen epärealistista. Aloittaja käyttää mieluummin aikansa harhamaailmansa pönkittämiseen ja vihassa kylpemiseen kuin siihen, että vaikka etsisi sellaisen naisen jonka itse haluaisi. Taitaa vaan naisviha/-pelko olla sellaisissa lukemissa, ettei sellaista naista löydykään joka aloittajalle "kelpaisi".


      • Kunnollinen mies 43
        sdasdsdas kirjoitti:

        Niin, ei aloittaja varmastikaan edes uskalla lähestyä naisia. Siksi tuo haaveilukin on niin lapsenomaisen epärealistista. Aloittaja käyttää mieluummin aikansa harhamaailmansa pönkittämiseen ja vihassa kylpemiseen kuin siihen, että vaikka etsisi sellaisen naisen jonka itse haluaisi. Taitaa vaan naisviha/-pelko olla sellaisissa lukemissa, ettei sellaista naista löydykään joka aloittajalle "kelpaisi".

        Nuo tarinasi ovat juuri sellaisen naisen epätoivoisia kommentteja joissa ei ole järjenhäivää toisin kun minulla - minun kommenteissani on jatkuvasti suoraviivaisuutta ja järkkymättömyyttä juuri sellaista asennetta että tässä on mies joka tietää mitä tahtoo eikä vähempään tyydy.

        Ja toisekseen jos teitä tai pikemminkin sinua vituttaa nämä minun viestini tai keskustelun aloitukseni, niin miksi vastaatte näihin , sillä vastaamalla te pidätte tätä keskustelua - ymmärrättekö?


      • Kunnollinen mies 43

        Runsaaseen seksiin tottuneella ja minulla ei ole mitään yhteistä ja tämä viesti nimimerkille " ,,,,,,, "


      • ,,,,,,,,,,,,,,
        Kunnollinen mies 43 kirjoitti:

        Runsaaseen seksiin tottuneella ja minulla ei ole mitään yhteistä ja tämä viesti nimimerkille " ,,,,,,, "

        Ei varmasti olekaan yhteistä, mutta eikös ideasi ollut kostaa sellaiselle naiselle? Vai oleko jo ihan sekaisin siitäkin, mitä haluat tehdä?


      • Kunnollinen mies 43
        ,,,,,,,,,,,,,, kirjoitti:

        Ei varmasti olekaan yhteistä, mutta eikös ideasi ollut kostaa sellaiselle naiselle? Vai oleko jo ihan sekaisin siitäkin, mitä haluat tehdä?

        Et nyt oikein taida ymmärtää ihan kaikkea, mutta mitä muuta sinulta voisikaan odottaa.

        Ei sen tarvitse olla runsaaseen seksiin tottunut naikkonen, riittää että on tullut korkatuksi, niin alttarille jää.

        ps. En panisi sua vaikka olisit viimeinen nainen maanpäällä, sen verran negatiiviselta vaikutat!


      • sdasdsdas
        Kunnollinen mies 43 kirjoitti:

        Nuo tarinasi ovat juuri sellaisen naisen epätoivoisia kommentteja joissa ei ole järjenhäivää toisin kun minulla - minun kommenteissani on jatkuvasti suoraviivaisuutta ja järkkymättömyyttä juuri sellaista asennetta että tässä on mies joka tietää mitä tahtoo eikä vähempään tyydy.

        Ja toisekseen jos teitä tai pikemminkin sinua vituttaa nämä minun viestini tai keskustelun aloitukseni, niin miksi vastaatte näihin , sillä vastaamalla te pidätte tätä keskustelua - ymmärrättekö?

        Ihan samasta syystä varmaan kuin sinäkin vastailet meille. Mistä sä olet tulkinnut, että mua vituttaa sun viestit? Huvittaa pikemminkin, ja toisaalta huolestuttaa.

        Jos sulla menee niin valtaisan hyvin ja olet niin mahtava saalis ja tiedät mitä tahdot, niin miksi ihmeessä sä vingut nettipalstoilla naisten kamaluudesta sen sijaan, että etsisit sellaisen naisen jonka haluat?


      • sdasdsdas
        Kunnollinen mies 43 kirjoitti:

        Et nyt oikein taida ymmärtää ihan kaikkea, mutta mitä muuta sinulta voisikaan odottaa.

        Ei sen tarvitse olla runsaaseen seksiin tottunut naikkonen, riittää että on tullut korkatuksi, niin alttarille jää.

        ps. En panisi sua vaikka olisit viimeinen nainen maanpäällä, sen verran negatiiviselta vaikutat!

        "En panisi sua vaikka olisit viimeinen nainen maanpäällä, sen verran negatiiviselta vaikutat! "

        REPS. Sanoo herra positiivari :D


      • Kunnollinen mies 43
        sdasdsdas kirjoitti:

        "En panisi sua vaikka olisit viimeinen nainen maanpäällä, sen verran negatiiviselta vaikutat! "

        REPS. Sanoo herra positiivari :D

        Kirpaisiko totuus!?

        Sä et kelpaisi .... Hahahaaaaaa! Sulle mä nauran päin naamaa ........


      • sdasdsdas
        Kunnollinen mies 43 kirjoitti:

        Kirpaisiko totuus!?

        Sä et kelpaisi .... Hahahaaaaaa! Sulle mä nauran päin naamaa ........

        Kuule, mä olen ihan eri ihminen kuin tuo jolle kommentoit. Tosin olenhan mä nainen, joten sulle se on kai se ja sama, samaa saastaa me kaikki naiset ollaan.

        Mä olen ihan normaalin miehen kanssa pitkässä parisuhteessa, on oikein mukavaa kiitos kysymästä.

        P.S. Muista miinustaa!

        P.P.S. Oletko sä oikeasti noin sekaisin vai pelkkä outo provo?


      • ,,,,,,,,,,,,,
        Kunnollinen mies 43 kirjoitti:

        Et nyt oikein taida ymmärtää ihan kaikkea, mutta mitä muuta sinulta voisikaan odottaa.

        Ei sen tarvitse olla runsaaseen seksiin tottunut naikkonen, riittää että on tullut korkatuksi, niin alttarille jää.

        ps. En panisi sua vaikka olisit viimeinen nainen maanpäällä, sen verran negatiiviselta vaikutat!

        Alkuviestissä viittasit vain "ties kuinka monen käyttämiin", mutta nyt sitten naisen tekeekin huonoksi jo se että on kerrankin harrastanut seksiä. Nojoo, ei ole logiikan häivääkään. Miten onnistut saamaan yhdenkään naisen, jos et sitä tuohonkaan ikään ole saanut?

        Ja p.s. kiitos! Tunne on molemminpuolinen, kiitos ettet raiskaisi minua! En minäkään kiihotu miehestä, joka vihaa naisia. p.p.s Ei kukaan muukaan nainen.


      • Poika, hoi!
        Kunnollinen mies 43 kirjoitti:

        Kirpaisiko totuus!?

        Sä et kelpaisi .... Hahahaaaaaa! Sulle mä nauran päin naamaa ........

        Nyt alkaa olla jo aika lapsellista.


    • Kiitos eieieieieieie

      Jos sellainen KARMEA erehdys sattuisi tapahtumaan (olen varmaan aivokuollut ja minut on kärrätty alttarille sairaalasängyssä), että olisin Teemun kanssa alttarilla menossa naimisiin, niin kiitos kiitos rakas Teemu, SANO EI!
      Sillä se olisi ehdottomasti PARASTA, mitä siinä tilanteessa voi tapahtua.
      En kestä edes painajaisunta aiheesta, että olisin kaltaisesi niljakkeen kanssa tekemisissä.
      Lupaa sanoa EI

    • hannuhanhi5

      Ei mielisairasta voi saada vakuuttuneeksi mistään. Järkipuhe, leikinlasku ja pilkka, kaikki menee ohi. Sairas on myös poikkeuksellisen sitkeä. Vaikka hänelle kirjoittaisi lukuisat, hän vastaa ja vastaa ja vastaa. Hän ei ole työssä, ja hänellä on aikaa ja halua kirjoittaa sairaita ajatuksiaan. Sanoisin, että ei kannata tuhlata ruutia sairaaseen.

      Itse mielisairaalle: mielen sairaudet ovat yhtä luonnollisia kuin muutkin. Joku vain sairastuu, joku ei. Elämä ei ole tasapuolista. Hyvää jatkoa sinulle, tsemppiä!

    • 1234.

      On hirveän epäloogista kostaa sellaisille, joilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa (jokainen nainen on YKSILÖ). Eivät kaikki naiset jaa itseään, moni menee vain rakkaudesta miehen kanssa - tai ei ollenkaan. Lisäksi kosto ei tuota mitään, paitsi hetkellisen tunteen sinulle, joka menee ohi joskus. Sellainen kohtaus toimisi ainoastaan tv-ohjelmassa tai elokuvissa. Tosielämä ei ole elokuvaa.
      Lisäksi on tyhmää tuottaa ääretöntä tuskaa jollekin ihmiselle ja kiusata. Eihän tuossa ole nyt järjen hiventä. Karma kostaa myös moisen tempun, ja sitten huomaat ettei se ollutkaan kivaa. Suosittelen että kerrot tuskallisista tunteistasi netissä, runoissa, blogissa, lauluissa, huutona, esityksenä, taiteena, soittona, lauluna, eleinä, näytelmänä tai puheena... monin tavoin ilmaisten. Silloin voisit saada jopa sympatiaa ja aitoa apua tilanteeseen. Pikkusieluiset pelimiehet ja epäkypsät miehet ovat vuosisatoja murskanneet jatkuvasti kostaen naisten sydämiä, sen on aika loppua. Elämä voi mennä murskaksi kokonaan joillakin, ethän halua olla sellaisesta vastuussa.

      En minäkään löydä kumppania naisena, mutta on täysin hyödytöntä ajatellakaan mitään tuontapaista. Ei sellaista. Se on henkistä väkivaltaa tavallaan ja väärä tapa purkaa asia. Kokeile toisia rakentavia tapoja, vaikka suuttumus olisi viiltävää. Kannattaa keskustella jopa terapeutin kanssa, nykyaikana ei ole mitenkään ihmeellistä. Miehet ne vasta jakavatkin vehjettään jos jotkut, onko se oikein sinusta sitten. Ahdistelua saa joka kerta kun menee chatiin, runsaasti. Ja baariin ei enää viitsi siksi mennä. Naisviha ei saisi hallita sinua niin, että alat kuvitella jokaisen "jakavaksi", uskollisia on vielä - ja se on paljon se. -Torjuntaa taas saavat myös naiset miesten taholta, se välinpitämättömyys.

      • sfsdfsfds

        Eihän aloittaja uskollisuuden puutteesta kitisekään vaan siitä, että naisen ei saisi harrastaa seksiä ollenkaan! Paitsi tietysti hänen kanssaan, jos hän nyt itse sellaiseen ikinä uskaltautuisi.


    • :::::

      Ap voisi olla tällainen lapsenomainen mies, joka kuvittelee häiden olevan naiselle hienoin kuviteltavissa oleva juhla. Olisi tärkeää tehdä siitä mahdollisimman nöyryyttävä.
      Useimmat tuttavani, joukossa miehiäkin, pitivät elämän tärkeimpänä ja arvokkaimpana tilaisuutena kun valmistuivat ammattiin.
      Harva satsasi häihin mitenkään erityisesti, isoja vierasjoukkoja on kutsuttu lähinnä 50-vuotisjuhliin.
      Onko ap:lla jokin homoeroottinen fantasia, naisella sivurooli, haluat päteä miesten silmissä?
      Onko sinua käytetty lapsena hyväksi? Sitten on parasta mennä terapiaan ennen kuin tapahtuu jotain fantasiaan liittyvää.

    • provoilet

      Tiedätkö yhtään kuinka paljon hääjärjestelyt maksavat? Olisit siis valmis laittamaan tuhansia euroja toisen ihmisen nöyryyttämiseen? Ihme meininkiä.

    • EIPÄ TAIDA AP PROVOILLA

      Aloittaja ei ilmeisesti provoile, valitettavasti. Vaan on oikeasti sekaisin ja elää todella noissa harhoissaan ja uskoo niihin.
      Hän on tässä nyt useammassakin ketjussa sekoillut kaikkea. Olen seurannut käytyjä keskusteluja.

      Tässä teille tiivistelmä asiasta:

      Aloittaja on siis 43v mies, seksuaalisesti täysin kokematon, absolutisti, ei kuitenkaan uskovainen ja vaatii siis samoja asioita aikuiselta naiselta. (ilmeisesti hän sitten jättäisi sen naisen alttarille).

      Hän kertoo myös kuinka hänen iso kokonsa ja vihainen ilmeensä pelottaa naisia ja kaikkia muita miehiä.

      Syy hänen seksuaaliseen kokemattomuuteensa on se että hän ei käy baareissa tai pakolaiskeskuksissa ja niissähän kaikki naiset kuulemma käyvät. Eli mitä ilmeisemmin hän on sama joka on jo vuosia huudellut suomihuoraa näillä palstoilla.

      Eli hän on henkisesti hyvin vakavasti sairas mies. Todennäköisesti hän on viettänyt isomman osan elämästään psykiatrisissa sairaaloissa, ehkä hänen seksuaaliseen kokemattomuuteensa todellinen syy on juuri siinä.

      Mielenkiintoinen juttu noin psykologiselta kannalta.

      • Realistinen

        Älähän nyt ole tosikko, tämä on yksi parhaita provoja joita täällä on pitkiin aikoihin ollut ja ainakin minua suuresti huvittaa se että monet naiset vastailevat tähän aivan tosissaan.

        Jatka vaan Ap.


      • Se edellinen
        Realistinen kirjoitti:

        Älähän nyt ole tosikko, tämä on yksi parhaita provoja joita täällä on pitkiin aikoihin ollut ja ainakin minua suuresti huvittaa se että monet naiset vastailevat tähän aivan tosissaan.

        Jatka vaan Ap.

        Älä nyt yllytä sitä!

        Mielenterveys ongelmat ei ole mikään leikin asia.

        Kyllä minustakin tämä voisi olla hyvä vitsi jos olisi oikeasti provoilua. Mutta kukaan terve ihminen ei huuda palstalla naisvihaansa ja hoe suomihuoraa ja afrikkalaisia miehiä VUOSIA. Kukaan ei sitä vitsin vuoksi noin kauaa jauha ja nyt vielä tämäkin alttari-show, ei todellakaan ole normaalia.

        Huolestuttavaa tuo on, eikä hauskaa.


      • sdsadsa
        Realistinen kirjoitti:

        Älähän nyt ole tosikko, tämä on yksi parhaita provoja joita täällä on pitkiin aikoihin ollut ja ainakin minua suuresti huvittaa se että monet naiset vastailevat tähän aivan tosissaan.

        Jatka vaan Ap.

        Mistäs sä tiedät kuka vastaa tosissaan ja kuka ei? Eikös se toistensa onnistunut huijaaminen ole just se provoilun suola.


      • Se edellinen
        sdsadsa kirjoitti:

        Mistäs sä tiedät kuka vastaa tosissaan ja kuka ei? Eikös se toistensa onnistunut huijaaminen ole just se provoilun suola.

        Kuka muka jatkaa näitä samoja juttuja vuosia, jos on pelkkä vitsi kyseessä?

        Mä tunnen useammankin ihmisen joilla on oikeasti mielenterveys-ongelmia.

        Ja voin siis sanoa että jos tuo mies ei ole mielisairas, niin erittäin vakuuttavasti hän sitä sitten esittää.


      • Realistinen
        Se edellinen kirjoitti:

        Kuka muka jatkaa näitä samoja juttuja vuosia, jos on pelkkä vitsi kyseessä?

        Mä tunnen useammankin ihmisen joilla on oikeasti mielenterveys-ongelmia.

        Ja voin siis sanoa että jos tuo mies ei ole mielisairas, niin erittäin vakuuttavasti hän sitä sitten esittää.

        Mistä tiedät että tämä olisi yksi ja sama joka näitä juttuja kertoo. Tuolla Sinkut-palstalla on useita kavereita joilla on samanlaista tarinaa ja uskon että näitä samoja tyyppejä käy täällä, Sinkuissa, Nettitreffipalstalla ja muissakin jukistamassa sanomaansa.


      • sdsadsa
        Se edellinen kirjoitti:

        Kuka muka jatkaa näitä samoja juttuja vuosia, jos on pelkkä vitsi kyseessä?

        Mä tunnen useammankin ihmisen joilla on oikeasti mielenterveys-ongelmia.

        Ja voin siis sanoa että jos tuo mies ei ole mielisairas, niin erittäin vakuuttavasti hän sitä sitten esittää.

        En minä väittänyt, että tuo kirjoittaja olisi provoilija. Enkä kommentoinut sulle vaan tuolle joka totesi monien vastaavan tosissaan. Provoilua arvostavien yleinen virhe on kuvitella, että heitä ei voi huijata. He kuvittelevat, että he pystyvät tietämään kuka on tosissaan ja kuka ei. Tämä vähän niin kuin offtopicina, ei kommenttina sulle. Olen ihan samaa mieltä, että ainakin jos tämä on se sama suomihuora-tyyppi, niin hän todellakin on sairas.

        Sitäpaitsi provoilu on mun mielestä aika häiriintynyttä jo itsessäänkin, eli ei provoilun mahdollisuus tee automaattisesti ihmisestä mitenkään tervepäistä.


      • Realistinen
        Realistinen kirjoitti:

        Mistä tiedät että tämä olisi yksi ja sama joka näitä juttuja kertoo. Tuolla Sinkut-palstalla on useita kavereita joilla on samanlaista tarinaa ja uskon että näitä samoja tyyppejä käy täällä, Sinkuissa, Nettitreffipalstalla ja muissakin jukistamassa sanomaansa.

        Ps. Millä pätevyydellä luokittelet jonkun mielisairaaksi nettikirjoitusten perusteella. Edes yksikään psykiatriaan erikoistunut lääkäri ei kykenisi tekemään sairausdiagnoosia ilman että tapaisi henkilön useita kertoja kasvotusten.


      • karmeata
        sdsadsa kirjoitti:

        En minä väittänyt, että tuo kirjoittaja olisi provoilija. Enkä kommentoinut sulle vaan tuolle joka totesi monien vastaavan tosissaan. Provoilua arvostavien yleinen virhe on kuvitella, että heitä ei voi huijata. He kuvittelevat, että he pystyvät tietämään kuka on tosissaan ja kuka ei. Tämä vähän niin kuin offtopicina, ei kommenttina sulle. Olen ihan samaa mieltä, että ainakin jos tämä on se sama suomihuora-tyyppi, niin hän todellakin on sairas.

        Sitäpaitsi provoilu on mun mielestä aika häiriintynyttä jo itsessäänkin, eli ei provoilun mahdollisuus tee automaattisesti ihmisestä mitenkään tervepäistä.

        Sairas, mikä sairas, mutta mielisairaus voi kohdata ketä tahansa. Ei tarvita kuin virusinfektio aivoissa, niin käyttäytyminen menee pois tolaltaan. Henkilöillä, jotka olivat sikiönkehitysvaiheessa vuoden 1957 aasialaisen influenssan aikana, skitsofrenian määrä on kaksinkertainen.

        Identtisillä kaksosilla skitsofreniayhtäläisyys on 50 %. Toiset ovat saaneet sattumoisin tartunnan, toiset eivät. Skitsofreenikoilla usein löytyy aivo-selkäydinnesteestä viruspartikkeleita.

        Taudin voi myös saada siten, että samat hermoradat aivoissa tuhoutuvat kemiallisista syistä, esim. dopamiinin ylimäärä muuttuu myrkylliseksi yhdisteeksi, joka tuhoaa hermoradat. Voi olla vielä muitakin syitä, joka tapauksessa tilanne on lopullinen, vain oireita voidaan hiukan helpottaa.

        Kuka tahansa tällä hetkellä terve voi sairastua. Mielisairaus tuo tuskaa sekä itselle että läheisille. Ehkä tämä auttaa siihen, ettei hutkita sairasta. Hän on täysin syytön tilaansa.


      • sdsadsa
        Realistinen kirjoitti:

        Mistä tiedät että tämä olisi yksi ja sama joka näitä juttuja kertoo. Tuolla Sinkut-palstalla on useita kavereita joilla on samanlaista tarinaa ja uskon että näitä samoja tyyppejä käy täällä, Sinkuissa, Nettitreffipalstalla ja muissakin jukistamassa sanomaansa.

        Mä ainakin muistan lukeneeni aikaisemman paasaajan (olisko ollut just se suomihuora-tyyppi) teksteissä saman huonokielisen ilmaisun "toivottavasti joudut tekemisiini", ja siis tuota ilmaisua tämäkin aloittaja käyttää.

        Aloittaja tosiaan tarvitsisi apua, voi toki olla että hän on jo avun piirissä.

        Toinen apua tarvitseva on se 22-vuotiaan ja 34-vuotiaan ikäerosta päivittäin uusia aloituksia tekevä.


      • Se edellinen
        Realistinen kirjoitti:

        Ps. Millä pätevyydellä luokittelet jonkun mielisairaaksi nettikirjoitusten perusteella. Edes yksikään psykiatriaan erikoistunut lääkäri ei kykenisi tekemään sairausdiagnoosia ilman että tapaisi henkilön useita kertoja kasvotusten.

        Todellakin tunnen useita mielenterveys ongelmista kärsiviä ja olen tottunut kuuntelemaan näitä tämän tyyppisiä juttuja.

        Yhdellä mielenterveyspotilaalla oli itseasiassa melkein samanlaiset jutut:
        Siis hänkin oli elänyt elämänsä neitsyenä (ei hänkään ollut uskovainen) ja päivitteli aina muita naisia jotka ovat tehneet sen "virheen" että ovat harrastaneet seksiä.

        No hän oli silloin jo vanha nainen. Nyt on ollut kuolleena jo monta vuotta. Eli ei hänestä tämän enempää.

        Ap selitti aiemmin toisessa ketjussa, (voiko miestä sanoa neitsyeksi?) no, seksuaalisen kokemattomuutensa syyksi sen että naiset käyvät baareissa ja pakolaiskeskuksissa ja hän ei niissä käy. Siitä päättelin että hän on suomihuora-juttujen takana.

        Oletko muuten varma että aloittaja ei käy niillä muillakin palstoilla huutamassa näitä faktojaan?

        Aloittaja on näissä muutamassa ketjussa koko ajan vaihtanut nimimerkkiä, on kuitenkin myöntänyt olevansa sama ihminen.

        Ei mitään pätevyyttä ole ei. Mutta yleensä ihminen alunperinkin hakee apua mielenterveys-ongelmiinsa, siksi koska henkilö itse tai muut ihmiset alkavat huolestua hänen käytöksestään.

        Enkä ole edes ainoa, joka tässäkin ketjussa on epäillyt aloittajan mielenterveyttä. Luepas noita muita kommentteja.


      • kaunis mieli
        Se edellinen kirjoitti:

        Todellakin tunnen useita mielenterveys ongelmista kärsiviä ja olen tottunut kuuntelemaan näitä tämän tyyppisiä juttuja.

        Yhdellä mielenterveyspotilaalla oli itseasiassa melkein samanlaiset jutut:
        Siis hänkin oli elänyt elämänsä neitsyenä (ei hänkään ollut uskovainen) ja päivitteli aina muita naisia jotka ovat tehneet sen "virheen" että ovat harrastaneet seksiä.

        No hän oli silloin jo vanha nainen. Nyt on ollut kuolleena jo monta vuotta. Eli ei hänestä tämän enempää.

        Ap selitti aiemmin toisessa ketjussa, (voiko miestä sanoa neitsyeksi?) no, seksuaalisen kokemattomuutensa syyksi sen että naiset käyvät baareissa ja pakolaiskeskuksissa ja hän ei niissä käy. Siitä päättelin että hän on suomihuora-juttujen takana.

        Oletko muuten varma että aloittaja ei käy niillä muillakin palstoilla huutamassa näitä faktojaan?

        Aloittaja on näissä muutamassa ketjussa koko ajan vaihtanut nimimerkkiä, on kuitenkin myöntänyt olevansa sama ihminen.

        Ei mitään pätevyyttä ole ei. Mutta yleensä ihminen alunperinkin hakee apua mielenterveys-ongelmiinsa, siksi koska henkilö itse tai muut ihmiset alkavat huolestua hänen käytöksestään.

        Enkä ole edes ainoa, joka tässäkin ketjussa on epäillyt aloittajan mielenterveyttä. Luepas noita muita kommentteja.

        niin yleensä ne jotka on itse mieleltään sairaita, näkee kaikki muut ihmiset sairaina ja syntisinä ja tuomitsevat muut. Miksi muuten useimmat pediofiili ja seksi skandaalit paljastuu usein munkki luostareista tai jostain kirkon piireistä?
        Ei se ole niin, että maailma on niin kuin me sen näemme. Vaan näemme sen niin tai kuin me itse olemme. Jos olemme itse pettäneitä, vainoamme puolisoamme mustasukkaisuudella vaikka siihen ei olisi mitään syytä. Jos olemme vihan valtaamia, näemme kaiken rumana ja vihan silmin ja jos koemme rakkautta, näemme kaiken kauniina. Tätä selvää asiaa ihmiset ei tajua, ja siksi yrittävät muuttaa muita ja etsivät omiin epäonnistumisiinsa aina syypäätä jostain ulkoisesta.


      • Hullu selittää itselleen
        kaunis mieli kirjoitti:

        niin yleensä ne jotka on itse mieleltään sairaita, näkee kaikki muut ihmiset sairaina ja syntisinä ja tuomitsevat muut. Miksi muuten useimmat pediofiili ja seksi skandaalit paljastuu usein munkki luostareista tai jostain kirkon piireistä?
        Ei se ole niin, että maailma on niin kuin me sen näemme. Vaan näemme sen niin tai kuin me itse olemme. Jos olemme itse pettäneitä, vainoamme puolisoamme mustasukkaisuudella vaikka siihen ei olisi mitään syytä. Jos olemme vihan valtaamia, näemme kaiken rumana ja vihan silmin ja jos koemme rakkautta, näemme kaiken kauniina. Tätä selvää asiaa ihmiset ei tajua, ja siksi yrittävät muuttaa muita ja etsivät omiin epäonnistumisiinsa aina syypäätä jostain ulkoisesta.

        Hullu ei ole oikeasti hullu mutta kaikki muut on.

        Että näin:)


      • asddadd
        kaunis mieli kirjoitti:

        niin yleensä ne jotka on itse mieleltään sairaita, näkee kaikki muut ihmiset sairaina ja syntisinä ja tuomitsevat muut. Miksi muuten useimmat pediofiili ja seksi skandaalit paljastuu usein munkki luostareista tai jostain kirkon piireistä?
        Ei se ole niin, että maailma on niin kuin me sen näemme. Vaan näemme sen niin tai kuin me itse olemme. Jos olemme itse pettäneitä, vainoamme puolisoamme mustasukkaisuudella vaikka siihen ei olisi mitään syytä. Jos olemme vihan valtaamia, näemme kaiken rumana ja vihan silmin ja jos koemme rakkautta, näemme kaiken kauniina. Tätä selvää asiaa ihmiset ei tajua, ja siksi yrittävät muuttaa muita ja etsivät omiin epäonnistumisiinsa aina syypäätä jostain ulkoisesta.

        Kaunista filosofointia ja omalta osaltaan tottakin, mutta aivan niin äärimmäisyyksiin ei asioissa voi mennä, että jokainen eläisi vain omassa kuplassaan eikä ympäröivästä maailmasta voi sanoa mitään pätevää.

        Kummasti se psykoottinenkin ihminen yleensä toivuttuaan tajuaa olleensa sairas ja kuvitelleensa olemattomia asioita. Kuka sillä sairauden hetkellä siis on ollut oikeassa, jos läheiset ovat sanoneet että henkilö on sairas ja henkilö itse on ollut mielestään terve?


    • hanki elämä

      Voi olen pahoillani, että olet elämässä niin epäonnistunut ja katkeroitunut, että joudut päiväsi käyttämään hukkaan. Jos niin pitkälle jonkun naisen kanssa pääsisit, kuin alttarille, niin miksi luulet, että se olisi naiselle joku trategia että sanot EI. Parempi sitten viimeistään siinä vaiheessa nähdä mihin idioottiin oli tuhlannut aikaansa kun sitten avioierossa. Mutta ei vaaraa. Saat ihan rauhassa kehitellä suunnitelmiasi, koska päivää jota odotat ei koskaan tule.

    • vidu homo oot aapee

      Ei pärkele, sä oot niin nolo ap!:'D
      Naisen suku ja perhe ajattelisivat vaan yhteen ääneen sinulle turpaan antamista ja sinun sukusi naamapalmuttasi kunnolla:)
      ONNEKSI sä et tule koooooskaan löytämään itselles naista.

      Hyvää kesää!:)

    • Isompi petos

      Sillon kun järkkäät noita sun "Unelma häitäs" joita et sit pidääkkään, samalla sä petät sun sukulaisii ja ystävii...ootko miettiny niiden reaktioi?

    • Ei yllytetä, eihän

      Olen sen edellisen ja monen muun kanssa, että ap on vakavasti sairas. Ei kommentoida näitä hänen juttujaan enää, jookos? Suomi-huoraa huutava heppu tämä minunkin mielestäni on ihan selvästi.

      Kyseessäon ihan vakava asia, en viitsi asiaa sen enempää vääntää rautalangasta, mutta ymmärrätte varmaan, ettei näin viripäinen tarvitse enempää yllykkeitä sairaisiin fantasioihinsa. Vastaukset, kysymykset ja kommentit ovat hänelle palkintoja ja ruokkivat sairasta mieltä vain enemmän. Lopetetaan siis hänen juttuihinsa vastailu.

      Hyvää jatkoa kaikille elämäntilanteesta huolimatta ja hakekaa apua, jos tuntuu ettei omat voimat riitä!

    • aqzzzdie

      alottajan teksti on tyypillistä naisiin pettyneen ressukan(ATM) työttömän tekstiä

    • krogerus1

      Oikea asenne AP. Naiset ovat pilanneet maailman.

    • apuaon

      Iske joku nunna sitten :D Suosittelen kyllä vahvasti menemään jonkinlaiselle seksikurssille jos sinulla on noin kovat paineet siitä että muut miehet ovat parempia sängyssä kui nsinä:O

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4859
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1228
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      61
      879
    Aihe