Millainen on siskosi?

dghdhq

Täällä monella miehellä (minä mukaanlukien), on aika katkeroitunut kuva naisista. Moni meistä tietää tasan tarkkaan miksi naiset eivät löydä kumppania ja meitä ärsyttää se, että naiset eivät itse tajua virheitään.

Kysynkin että onko teillä siskoa ja toimiiko siskonne aivan yhtä tyhmästi kuin kaikki muutkin naiset?

Oma siskoni on siinä mielessä monia muita naisia järkevämpi, että hänellä ei ole mitenkään liian suuret vaatimukset kumppaninsa suhteen. Hän ei etsi itseään tasokkaampaa miestä. Tuntuu että hänelle kelpaisi jopa vähän itseään alempitasoinen.
Mutta siinä mielessä hän sortuu samaan virheeseen kuin niin kovin moni muukin nainen, että hän pitää nettideittailua liian epätoivoisena ja haluaa tutustua mieheen jotenkin "luonnollisemmalla" tavalla.
Siksi hän ei lähes koskaan käy treffeillä, koska niitä aloitteita tulee aniharvoin, kun hän ei baareissakaan käy.

Pelkään että hänkin turvautuu nettideittailuun vasta siinä vaiheessa kun on niin vanha ettei kelpaa kenellekään, tai kaikki hyvät miehet on jo viety.
Tai sitten hän jää ikisinkuksi.
Tekisi mieli neuvoa häntä, mutta en kehtaa.

18

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaapa jaaaaaaaaaaaaa

      No minun sisareni niinkuin itsekkin kuulun jo sukupolvea vanhempaan ikäluokkaan, ja siis vähän eri aikakautenakin nämä asiat ovat olleet varsinaisesti ajankohtaisia mutta:
      Kaksi itseäni vanhempaa sisarta minulla. Vanhin näistä 23 vuotiaasta 45 vuotiaaksi miehensä kanssa kunnes erosivat, 3 lasta hänellä siitä. Nuorempi sisar, ensin vähän yksi mieskandidaattiyritys ulkomailta mutta ei mikään afrikkalainen, ja sitten vähän alta 30v suomimies jonka kanssa edelleen ja heillä 2 lasta. Onneksi on sentään näillä sisarillani lapsia vaikka en heidän lastensa kanssa mikään läheinen olekkaan.

    • kuinkas muuten

      Teki lapsen rikolliselle, joka sitten lähti, eikä ole lastansa nähnyt viimeiseen viiteen tai kuuteen vuoteen, ellei kauemmin. Eipä sitä rikollista kukaan suvussa hyväksynyt, joten parempi kun pysyykin poissa.

    • 20+4

      En voi sanoa, että oma sisko olisi mitenkään järkevästi toiminut alkuun, ensimmäinen poikaystävä oli pelimies, seuraava poikaystävä kävi käsiksi. Vasta kolmas ja neljäs poikaystävä on olleet hyviä tyyppejä. Varmaan aika perus kehityskulku naisilla.

      • ehkäpä.

        Ehkä sellaisella naisella, joka on lapsuudessakin tottunut ottamaan turpaan kotonaan.


    • .................

      Siskoni loisii miehensä rahoilla.

    • surunveri

      "Kysynkin että onko teillä siskoa ja toimiiko siskonne aivan yhtä tyhmästi kuin kaikki muutkin naiset?"

      En halua siskoni asioista erityisemmin teille kertoa, koska ne ovat hänen asioitaan ja eivät todellakaan kuulu mitenkään tänne (idari)palstalle, mutta sen verran voin sanoa ettei todellakaan ole tyypillinen nainen tarkoittamassasi mielessä, ja on tosi sydämmellinen ja fiksu ihminen.

      • Onko...

        siskollasi ehkä hyviä neuvoja ongelmiisi, ja jos on kuunteletko niitä? Aattelin vaan, kun on "sydämellinen ja fiksu ihminen"....


    • Mies1985

      Siskoni on ollut ainakin kahden miehen kanssa. Molemmat vaaleita ja tavallisen näköisiä.

      Ensimmäisen kanssa oli aika pitkään kunnes mies yllättäen jätti hänet. Nyt ollut monta vuotta toisen kanssa ja on muuttamassa hänen luokseen. Sitä ennen asuivat siskoni hommaamassa asunnossa. Mies vaikuttaa hivenen mustasukkaiselta ja ehkä lievästi junttimaiselta.

    • mies 86

      Ei ole siskoja koskaan ollut...

    • ---

      Your sister so stupid that when she found out about webcam credits, she created a youtube account.

    • Mulla ei ole lainkaan siskoa. Joskus mietin vaan että oiskohan jotkut asiat erilaisia nykyisin jos olisi? Hmm, luultavasti.

    • -eetu-

      Sisareni ovat kumpikin hyvin älykkäitä naisia.
      Ovat kumpikin kokeneet sydänsurut valehtelevan pettäjämiehen takia. Eivät ole olleet usean miehen kanssa, vaan parisuhteeseen on lähdetty kun on uskottu ja toivottu jotakin pidempää.
      Kumpikin ovat yli 30-vuotiaina löytäneet sen oikean elämäänsä.

    • Työtön minä

      Ei..Se luki kolme yliopistotutkintoa iski CK-miesmallin ja maksatti sillä omakotitalonsa potki miehen pihalle ja otti..Noh tummaihoisen.
      Ja sen jälkeen emme ole puhuneet, eli noin 10 vuoteen.

      Siskoni äänestää Kooomusta minä Persuja,Siskoni ajaa Audilla minä taas Sierralla, Siskoni mainitaan testamentissa minua taas ei.
      Ylipäätään sille tuo ura oli aina tärkeämpi ja kulissit kuin elämä itsessään ja jonain päivänä se pääsee levolle samaan paikkaan missä se
      nyt on duunissa eli suljetulle.

      Lyhyesti sanottuna sikoni on pyrkyri..Ja mielestäni täysi ihmisraunio.

      • 8-}

        Kitkerää(kö) kun ei mainita testamentissa
        Eikös testamentti muuten ole juuri sitä varten jos halutaan, ettei perintö mene tasan (en niin tarkaan lakipykäliä tunne )


      • Työtön minä
        8-} kirjoitti:

        Kitkerää(kö) kun ei mainita testamentissa
        Eikös testamentti muuten ole juuri sitä varten jos halutaan, ettei perintö mene tasan (en niin tarkaan lakipykäliä tunne )

        En..Jokainen on oman onnensa seppä,mutta vaikka emme puhukkaan olen toki huolissani ihmisestä jolla on neljä työtä. Ei kait tuon lopun
        päättelemiseen mitään yliopistoa tarvita..Pidän vanhoista autoista ja pidän Fordistani..nesu problem. Pidän elämästäni..Ja valkoisesta seuralaisesta.


    • Erinomaista

      Oma siskoni oli aina vanhempien lempilapsi, tai ainakin minusta tuntui siltä. Mutta sitten sanoin hänelle, etten tahdo kilpailumme jatkuvan, koska se oli murtaa sydämeni.

      Ja sitten suljin Radio Novan.

      • Heh --

        ...


    • RUTS sanoo suku!

      Siskoni jakoi teininaisena reikäänsä kaikenlaisille korvarengaspahapoikapelleille. Nyt hän on jo monen miehen nussima kurppa äpärineen ja naimisissa aisurin perikuvan kanssa: lyhyen, kaljuuntuvan, vaan ei minkään persaukisen insinöörin kanssa.

      Minusta itsestäni sen sijaan tuli ATM. Vieläkin silloin tällöin nostalgisesti runkkailen siskoni teininaisaikaisille bikinikuville. On meinaan isot kannut, eivätkä vielä lässähtäneet kuten nykyään. Olisin aikoinani halunnut häntä nussia, mutta äitini veti herneen nenään ja sanoi, että jos nussin siskoani, niin mitään perintöä on turha odottaa, hän panee haisemaan kaikki suvun rahat ja elinaikanaan.

      Isäni suhtautui paljon rauhallisemmin, ymmärsi varmaan, että siinä on pojan suunnilleen ainoa mahdollisuus koskaan saada pillua. Ja olisi varmaan itsekin halunnut, ainakin hän usein tuijotti siskoni tissejä silmä (ja varmaan jokin muukin paikka) kovana.

      Enkä ymmärrä, miksi nämä lemmekkäistä perhesuhteista kertovat viestini pitää aina sensuroida. Sehän on hyvä asia, jos jollain on ollut läheiset ja sper... rakkautta pursuavat välit siskoonsa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      91
      2096
    2. Mies, ei käytetä kortsua

      Olen terve ja ehkäisy löytyy.
      Ikävä
      47
      1972
    3. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      377
      1751
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      70
      1384
    5. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1115
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      38
      1061
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      190
      990
    8. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      88
      977
    9. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      71
      974
    10. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      896
    Aihe