Yhden yön jutulle jatkoa?

mikko.koo21

Naisilta haluaisin mielipiteen että mitä ajattelette jos mies ottaa yhteyttä yhteisen yön jälkeen? Ajatteletteko automaattisesti että mies haluaa piparia lisää vai voisiko kyse olla puhtaasti halu tutustua?
Tapasin erään naisen ja yhteisen yön vietettyämme tajusin että olen erittäin halukas tutustumaan naiseen paremmin. En kyllä yleensä naisten perään haikaile mutta jotenkin nyt kaikki tuntui erillaiselta ja voisin sanoa melkeimpä ihastuneeni naiseen. Yhden yön perusteella nyt ei toista opi tuntemaan mutta silti jäi jotenkin kumma tunne.
Lähetin hänelle jopa viestin ja kiitin erittäin mukavasta seurasta.
vastauskin tuli seuraavana päivänä ja hieman kiinnostusta tuntuisi olevan hänenkin puoleltaan.
Nyt ollaan muutaman kerran tekstailtu mutta kovin varautuneelta hän vaikuttaa.
Eli mahtaakohan ajatella että haluan hänet sänkyyni uudestaan? Itseasiassa haluaisinkin mutta haluan myös aidosti tutustua tähän niin ihanalta vaikuttavaan naiseen.
Jos minulla on pienikin mahdollisuus niin en viitsisi sitä mokata.
Kannattaako odottaa että nainen laittaisi viestiä oma-aloitteisesti minulle päin? On kyllä vastannut viesteihini mutta aina niin että itse olen viestin ensin laittanut.

4

3257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiudiuu

      Minä ajattelisin ja ajattelin, että mies on vain vailla uusintaa kun viestiä laittoi yhden yön jutun jälkeen. Pyydä naista rohkeasti vaan treffeille tms, ja näytä ettet ole housuihin pyrkimässä niin skeptisyys katoaa naisen osalta. Laita viestiä että haluat tutustua paremmin tms. Pääasia on nyt se, että jos nainen on kiinnostunut tapaamaan uudestaan, et ui hänen liiveihinsä vähään aikaan.

    • kyyninennainen

      Kyllä mä ainakin itse niin oletan. menetin neitsyyteni yhdenyönjutulle, koska kyllästyin odottelemaan vielä 21-vuotiaana. No anyway, tämähän mies alkoi tekstailemaan ja typeränä kuvittelin hänen haluavan jotain muutakin. Tämä juttu meni rikki, sain siipeeni ja harrastin vielä lisää yhdenillanjuttuja. Kaikki miehet pyytävät numeroa, ja ruikuttavat perään. Useimmat vielä viikonloppuiltoisin, kuinka läpinäkyvää!

      Eräs mies, josta olisin saattanut itsekin olla kiinnostunut tekstaili kyllä ihan normijuttuja päiväsaikaan, mutta sitten tuli " Meidän pitää hengailla uudestaan pian. Lupaan olla vähemmän kännissä haha" ja "Haluaisitko tulla taas pian mun luo. Voitaisiin katsoa leffaa ja ottaa ihan iisisti"

      Tuli kyllä sellainen olo että "leffaa katsomaan" juupajuu. Olis nyt ihan rehellisesti sanonut edes et seksiä tekee mieli. Jätin menemättä enkä tosiaankaan tiedä tämän miehen tarkoitusperiä, mutta jos mies olisi halunnut tehdä ihan mitätahansa muuta kuin tavata omassa kotonaan, olisin mennyt- vaikka lenkkiseuraksi.

      Että tosiaan pyydä sitä tyttöä ulos vaikka syömään, jonka jälkeen saatat sen kotiin ja pussaat poskelle ja toivotat hyvää yötä. Tuo on oikea tapa edetä!

    • lkjvn

      Kunhan viesti tai soitto ei tule kännissä baari illan päätteksi niin en ajattele että mies haluaisi vain lisää piparia. :D
      Toki silläkin on merkitystä mitä sanot tai kirjoitat. Ei varmaan kannata kirjoittaa
      "oli kivaa viimeksi, otetaanko uusiksi joku kerta" :D

      Laita suoraan viestiä tai soita että sinulla oli viimeksi kivaa ja haluaisit tutustua paremmin. Sano rehellisesti mitä haluat niin eiköhän hän ymmärrä ettet yritä vain uudestaan sänkyyn. :)

    • nuorinainen_2

      No minun nykyinen mieheni lähetti minulle viestin yhdenillanjuttumme jälkeen, joka meni suunnilleen näin " Oli kivaa, tuu mun luokse niin saat vähän..." On sille kyllä jälkikäteen vähän naurettukin, koska aattelin että kylläpä tuo kehtaa.. Kysyin, että miten sä kehtasit lähettää mulle tollasta niin se tokaisi, että jos ois ollut vähän viattomammat treffit takana niin ei se sitten tollasta ois lähettänyt. Ja ois se kuulemma minua voinut treffeillekin pyytää, mutta lähdin sitten matkaan :DD

      Mutta joo, jotkut suhteet voi alkaa näinkin, ei ehkä kaikkein romanttisin tapa, mutta kai me ei sitten osattu pitää näppejä erossa toisistamme. Kunnolla tutustumisen aika koitti sitten myöhemmin, kun oli kröhöm.. eka tutustuttu fyysisellä tasolla. Se puoli ollut aina kunnossa, minkäs noille vetovoiman laeille mahtaa. Huumori kukki yhdessä heti alusta asti ja viihdyttiin tosi hyvin toisten seurassa.

      Tutustuminen tapahtui sitten kun nähtiin ja pikkuhiljaa alettiin jopa tapailemaan makuuhuoneen ulkopuolellakin. Sitten kun mies esitteli minua kavereilleen, tiesin, että ollaan yhdessä. Aluksi en suhtautunut koko hommaan vakavasti, koska nähtiinkin kiireiden vuoksi harvemmin ja toisaalta halusinkin vaikuttaa viileältä, ettei toinen" ahdistu ". Jälkikäteen tosin juteltiin, että mies luuli etten ole kiinnostunut hänestä kuin siinä mielessä, kun en paljoa yhteyttä pitänyt : D On toi alku vaikeaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      258
      2937
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      390
      1890
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      68
      1809
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1569
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      114
      1325
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      285
      1093
    7. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      43
      988
    8. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      276
      972
    9. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      102
      870
    10. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      865
    Aihe