Ripset eivät pysyneet - rahat takaisin?

Dixiedixie

Tein asiakkaalle ripsipidennykset ja sitten ilmeni että hänen ripsensä ovat sitä tyyppiä missä pidennykset eivät pysy. Oletteko sitä mieltä että asiakkaalle pitäisi antaa rahat takaisin?

8

3063

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rips yrittäjä

      Ei pidä, jos tekijä on tehnyt työnsä laadukkaasti ja oikein,ei hän voi vaikuttaa miten ripsiä kotona hoidetaan tms, syitä on miljoona jos ripset eivät pysy. Suurin syy on yleensä asiakas itse ja hänen ripsien käsittelynsä, toki joskus on oikeasti ripsiä missä pidennys ei pysy (lue irtoaa muutamassa päivässä suurin osa) silloin antaisin rahat takaisin,mutta jos esim kahdessa viikossa ripset irtoaa,on se mielestäni jo muustakin syystä kiinni,kuin tekijästä/ tuotteista.

      • Dixiedixie

        Kiitos viestistä. Asiakkaani ripset alkoivat ropista jo seuraavana päivänä. Hän kuitenkin sanoi käyttävänsä todella rasvaista kasvovoidetta, joten yksi mahdollisuus on että ripset olisivat sitten kuitenkin jääneet rasvaisiksi ennen laittoa, vaikka kylläkin puhdistin ne ennen pidennyksiä.


      • Yrittäjäyrittää
        Dixiedixie kirjoitti:

        Kiitos viestistä. Asiakkaani ripset alkoivat ropista jo seuraavana päivänä. Hän kuitenkin sanoi käyttävänsä todella rasvaista kasvovoidetta, joten yksi mahdollisuus on että ripset olisivat sitten kuitenkin jääneet rasvaisiksi ennen laittoa, vaikka kylläkin puhdistin ne ennen pidennyksiä.

        Ammattilainen tässä! En antaisi rahoja takaisin kuitenkaan. Ripsissä on kuitenkin aina se riski etteivät joillain harvoilla pysy. Uudestaan kyllä laittaisin ja käyttäisin eri liimaa. Onhan sulla laadukas ammattilaisten liima käytössä? Itse usein törmään siihen ettei tarvikkeisiin panosteta ja liimat on jotain aivan paskoja neverheard merkiltä. Kunnon ripsiliimaan kannattaa satsata.


    • minä

      Ainakin asiakkaana haluaisin rahat takaisin tai vähintään jonkunlaisen korvauksen. Ei olisi reilua jos asiakas ei saisi korvausta, koska eihän hän voinut tietää että pidennykset eivät pysy hänen ripsissä!

      • Nekku876

        Ei sitä voi laittajakaan tietää.


    • Asian vierestä

      Ripsiä en ole laitattanut, mutta joitakin vuosia sitten hankin akryylivahvistukset kynsiini. Ne putosivat parissa päivässä. Käsittely uusittiin ilmaiseksi, mutta tulos oli sama. Kynsien tekijä ei uskonut, että tällaisia teflonkynsiä olisi olemassa, joten seuraavaksi hän teki kynsiini pienet pidennykset geelillä. Menin vielä samalla viikolla käymään mukanani kourallinen irronneita tippejä, ja kynsimuotoilija ohjasi minut liikkeen toiseen päähän ottamaan samalla hinnalla hiuskäsittelyjä. Raidat pysyivät sentään. Minulle jäi tosi hyvä kuva sekä kynsien tekijästä että salongista.

      Ihan mitä tahansa ei tarvitse korvata. Tuossakin asiakas on myöntänyt käyttävänsä hyvin rasvaista voidetta (kertoiko ennen vai jälkeen?), joten ei kukaan voi tietää, mikä ripsien putoilemisen syy on. Olen itse yrittäjä ja olen sitä mieltä, että kannattaa katsoa asiaa tämän hetken mutta myös tulevaisuuden kannalta. Joskus on parempi vaikka jäädä vähän tappiolle, jos sillä pystyy esimerkiksi tehostamaan rehdin ja reilun palveluntarjoajan mainettaan.

    • billebong

      Ruokavalio myös vaikuttaa. Minulla oli asiakas, joka söi omega3-6sta. Kolmen viikon välein uusi asennus, haastattelua, miksi ei pysy, mitä syöt, millaiset ihonhoitoaineet. Kartoitusta, ripsien käsittelystä, meikkaamiseta jne.
      Lopulta selvisi tämä rasvahappojen syöminen ja se selitti, miksi ripset putosivat jo 3 vkon päästä. Neuvoin häntä jättämään ajatuksen ripsipidennyksestä tai luopumaan omegoista. Hän valitsi omegat ja minä rehellisyyden rahastamisen sijaan.

      • Anonyymi

        Tarkoittaako tämä siis sitä että myös muut kuin omega 3 ravintolisät olisi hyvä karsia ruokavaliosta? Rasvaiset kalat, pähkinät, öljyt... Vai mitä eroa sillä nyt sitten on ripsien kannalta syökö terveellisesti öljyjä vai ottaako ne purkista. Eli terveellinen hyviä rasvoja sisältävä ruokavalio voi aiheuttaa ripsienpidennysten putoamista? Kuulostaa hullunkuriselta, että satsaus ruokavalioon, joka saa hiukset kiiltämään ja verisuoniston kiittämään, on haitallista kauneudenhoidon näkökulmasta... Itsellä ei myöskään pidennykset tahdo pysyä, mutta en kyllä sen takia ajatellut jättää kalaa ja oliiviöljyä pois ruokavaliosta. Terveys on kaunista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3827
    2. 209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1485
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe