Pallo hukassa

eitunnukivalta

Moi!
Oon siis kasilla, ja motivaatio on aiiivan hukassa. Välitodistuksen keskiarvo on 6,7 joka on melkeen luokan huonoin! :( En tajua. Siis oikeesti, kyllä mä haluan olla parempi koulussa, mut se ei vaan onnistu! Ja ei, ei ole keskittymis/oppimishäiriöitä tms. Aamuisin tuntuu, että jäisin vaan nukkumaan kotiin ja on vähän surullinen tunnelma. Koulussa en yksinkertasesti jaksa keskittyä, vaan oon ihan omissa ajatuksissani ja ope ragee vieressä ku oon saanu ehkä 1 tehtävän tehtyä kun muut tekee jo toista sivua. Oon suunnitellu käyväni lukion, mut en varmana tällä arvosanalla pääse minnekkään D: Mua ei kiinnosta. Tai todellisuudessa mua kiinnostaa, mut en jaksa kiinnostua. Ei jaksais tehä mitään. En oo nyt yläasteen aikana saanu kokeista yhtäkään hyvää numeroa, paras on 8 , muut on jo sitte seiskaa ja jotkut harvat myös kutosia. Ja jep, olen TYTTÖ! :o Oon melkein aina vain surullinen ja saatan olla kuukaudenkin viittaamatta tunnilla ja olla kuin mitään ei olisi. Kotona on vähän ongelmia, vanhemmat eronnut (isä oli alkoholisti) ja asun äidin ja 3 sisaruksen kanssa viidestään. Se tuskin vaikuttaa mitään?
Mun ajatukset heittelehtii sinne tänne enkä ymmärrä mitä pitäis tehdä, ja pallo on koko ajan hukassa. Välillä mua alkaa kans ahdistaa jostain syystä tosi paljon koulussa, jos nään vaikka jonkun repun autiolla käytävällä, mulle tulee kauheen huono olo ja on pakko päästä pois. En tajua mistä tää johtuu.. ja välillä tuntuu, ettei millään olis mitään väliä, ja yhtä hyvin voisin vaan vaikka hypätä kerrostalon katolta ja paiskahtaa maahan.
Kuka vois auttaa?

2

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bngd tuu l

      Ala panostamaan yhteen aineeseen, ensim. Biologia, ja viittaa joka tunnilla. Lue kokeeseen, ja tee läksyt. Pikkuhiljaa otat jonkun toisen aineen mukaan.

    • Heippa!

      Aloitetaanpa vaikka tuosta surullisuudesta ja ahdistuneisuudesta. Vaikuttaa siltä, että ne vaivaavat sinua usein, mikä voi omalta osaltaan johtaa siihen, ettei koulu kiinnosta. Ahdistus ja suru ovat normaaleja tunteita, mutta mikäli ne jatkuvat pitkään, on syytä selvittää asiat niiden takana. Vanhempiesi ero ja isäsi alkoholismi ovat isoja asioita, joita sinun ei tarvitsisi kantaa yksin. Voisitko mennä juttelemaan näistä asioista vaikka kouluterveydenhoitajalle? Hän osaa ohjata sinut eteenpäin esimerkiksi koulupsykologille, mikäli koulustanne löytyy sellainen.

      Mitä tuohon koulunkäyntiin tulee, niin opinto-ohjaaja tai luokanvalvoja osaa varmasti auttaa sinua. Voit sanoa heille, että sinulla on meneillään asioita, jotka vaivaavat mieltäsi (ei tarvitse kertoa mitä, jos et halua). Heidän kanssaan voit miettiä miten koulunkäyntiä voisi helpottaa. Hyvä asia tässä on se, että sinulla on vielä seuraava vuosi aikaa korottaa numeroita, jolloin sinulla on paremmat mahdollisuudet päästä lukioon, jonne sinä haluaisit päästä.

      On hienoa, että haluat asioiden muuttuvan ja koulun sujuvan paremmin. Muista kuitenkin, ettei yksin tarvitse pärjätä!

      Terveisin,
      nettisaappaat Jyväskylästä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      326
      3878
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      275
      2224
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      114
      1554
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe