RUOSTESUOJAUKSESTA

krown

Onko kokemuksia,KROWN suojauksesta."täydellisen käsittelyn hinta alk 249€" Kun nää perinteiset firmat pyytävät alk 5-600€ .hinta evukas,vaan kuis on muuten ?

9

1390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5588744

      No vetää samoihin hintoihin, kun katsoo, että jatkokäsittely pitää tehdä vimeistään 2 vuoden päästä ja suositus etenkin jos ajaa pajon 30tkm joka vuosi. Kilpailevalla f-merkkisellä on jatkokäsittely 3-4 vuoden välein. Lisäksi jos tuo on vaseliinipohjainen tuote, niin väitän, että ei kauaa kestä pyöränkoteloissa, kun hiekka sen sieltä hioo pois.
      Hienot nettisivut, mutta aikas paljon kirjoitusvirheitä ja ei aina oikein pääse jäljille mitä lauseessa tarkoitetaan.
      No varmaan saadaan vuosien myötä käyttökokemuksia muualtakin kuin Kanadasta.
      Laittaisin samaan kategoriaan näin aluksi, kuin "Motor up" "RVS" ja muut TV-shop tuotteet. Toivottavasti olen väärässä ja yrityksellä on muukin filosofia, kuin saada hyvä tuotto osakkaille. Muuten tuoltahan paljastuu, että perustuu franchising priaatteelle ( .Krownin oikeudet ovat fransiisin pohjaiset ) suluissa lainaus tekstistä. Eli rahastus haisee

    • Moi, minusta tuo on liian halpa hinta täydellisestä ruosteenesto käsittelystä, et maininnut autosi kokoluokkaa, mutta tuota 500e ylöspäinhän ne ovat, pienet autot ehkä 400 euroa, isot Volvot, ja mersut 700-1000euroa.
      Mutta jos aiot pitää autoa, niin ruosteenesto kannattaa teettää ammattilaisella kovaan hintaan, silloin tulee hyvä lopputulos, halvalla ei saa hyvää.

      Näin minun mielestä.

    • Vettäkö?

      Mullähän aineilla ne suojauksen tekee? Joka paikkaan suihkivat.

    • ee ruostu

      Ei kait nykyautoja suojata tarvitse, ovat sinkittyjä tai muuten käsiteltyjä ! Nykyauton elinkaarikin on niin lyhyt, että muut kuin ruosteongelmat vievät sen paaliin jo aikaisessa vaiheessa ! Eikä nykyautoa ole kellään enään varaa pitää vuosikymmeniä, tulee konkurssi korjaamolaskujen vuoksi, eihän näitä enään pysty itse korjaamaan ! VALITETTAVAA MUTTA TOTTA ! Ruostesuojaamoille käy kuin kyläsepille, ne katoavat !

      • rust in

        Kyllä uuden riisikupin kanssa kantsii miettiä suojausta ihan tosissaan. Tekniikka kestää näissä monesti kauemmin kuin koppa.
        Ja kannattaa suojata hetimiten. 3 vuotta alkaa olla jo myöhäistä, kun on päässyt jo kemiallinen reaktio käyntiin.


    • epäilevä jorma

      Niin siis 249 ja pitäis joka vuosi uusia mikäli oikein ymmärsin? kun nää perinteiset suojaukset riittää kun kerran tekee ja sen jälkeen uusii 4 vuoden päästä jos silloinkaan joskus saattaa riittää yksi kunnolla tehty suojaus kymmenenkin vuotta(kokemusta on) Eli oma mielipide on: aika epäilyttävän tuntuista hommaa, pysyisin perinteisissä suojauksissa.. tulee vähän motor uppi ym.. mieleen

    • massaa reilusti

      Kannattaa teettää hiekkapuhallus ja ruosteenestokäsittelyaineen laitto sellaisia tekevässä firmassa ja sen jälkeen hakea vaikka Motonetista kymmenen purkkia massaa jonka levittää ihan itse pensselillä kahteen kolmeen kertaan sinne auton pohjaan suojausaineen päälle.

      Tulee "ikuinen" suojaus. Näin olen tehnyt jo kohta kymmeneen autoon ja pohjat ovat moitteettomassa kunnossa 15 vuoden jälkeenkin.

      Tuo ruosteenestokäsittely ilman massausta maksaa nykyisin 300-400 euroa. Yhteen corollaan en jaksanut massaa levitellä ja nyt neljä vuotta suojauksen jälkeen on aine jo alkanut hävitä ja jopa pintaruostetta tullut. Kilometrejä ajettu vain 5000 km (neljässä vuodessa) ja silti se aine ei ilman massasuojausta siellä kestä!

    • Bopiz

      Kanadassa, missä tämä Krown on ilmeisesti erittäin suosittu ja hyväksi havaittu, hinta on 119 dollaria. Suomessa juuri tarkastetun hinnaston mukaan 349 euroa. No on varmasti hyvä ja toimiva systeemi, jos joka vuosi käy teettämässä täyden käsittelyn. Ei varmaan auto ruostu edes 30 vuodessa ja siitä voi sen kympin kuukaudessa maksaakin. Mutta kuka maksaa 349 euroa vuodessa? Ei kukaan ja sitten sopiikin kysyä onko se järkevä vaihtoehto ollenkaan.

    • Cruze2015

      Uusi auto suojattiin Krown systeemillä. Nyt mennyt kolme vuotta ja tehtiin uusinta käsittely. Pohja ja kotelot näytti hyvältä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe