Korvareikien takana tummaa ja patit?

Huolestunut äiti

Hei meidän tyttömme halusi korvareiät kun muilkakin tytöillä oli. Sai ne 3kk sitten ja nyt tänään kun piti vaihtaa uudet korvikset niin huomasin korvelehden takana tumman kohdan reikien kohdalla, molemmissa. Tyttö ei vielä siinä vaiheessa maininnut mitään että olisi kipeät. Aloin puhdistaa ja samalla tyttö sanoin että se sattuu. Vanulapulla pyyhkäisin definsiointi aineella. Kokeilin sitten niitä niin molemmissa oli isot patit mutta ei näy silmin. Käytiin terveyskeskuksessa jossa sanottiin että puhdistakaa ja kokeilkaa laittaa parin päivän päästä uudestaan korvikset. Mua kauhistuttaa kun en ole koskaan tälläista nähnyt, mulla on itsellä reiät eikä mitään ongelmaa ole ollut. Korviksien piti olla hopeat napit missä oli "timantteja" ja kellosepältä on ostettu. Korvikset laitettiin ampumalla. Mitä teen kun luin että pitäisi laittaa korvikset takaisin täällä netissä mutta tyttö ei suostu. Minkälainen on tulehtunut korvanreikä? Yritettiin hiukan puristaa mutta ei sieltä mitään erikoista tullut ei ainakaan paljon jos tuli. En tiedä mitä tämä on kun oli niin tumma sieltä takaa ja kipeä ja ne patit vielä =(

11

1286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttö 14v.

      ei niissä pitäisi mitään olla, itsellä jotain samantapaisia. mutta jos niitä korviksia ei laita, se on bye bye korvanreiät ja hankkimaan uudet. mutta kokeile laittaa korvikset vaikka esim viikoks ja puhdista joka ilta, niin jos on vielä sitten kipeät nii lääkäriin.

      tuo kuulosti vaivana vaan tutulta ja luulisin että itsellä sama, varma en tietenkään ole. yleensähän 'harjoituskorvikset' pidetään vaan 1 kk nin onko siinä ekan kk:n aikana otettu korviksia pois? jos on niin luultavasti pääsy likaa ja ehkä tulehtunu

      en osaa varmasti kuitenkan sanoa, mutta neuvoni on että niitä kellosepän koruja pitää ja puhdistaa ahkerasti

    • Kivapyssy

      Sen siitä saa kun käy ampuu lasta, noi pyssyt on alunperin käytetty/tarkoitettu eläimiin. Jenkeissä joissakin osavaltioissa noilla, ihmisten ampuminen on jopa laitonta. Jos taas palataan itse pyssyyn..toisissa malleissa on muoviosia eikä niitä sen vuoksi pysty klaavaa. Desari ei poista isompia pöpöjä välineestä, kuten hepatiitti/hiv. Jos teitä ennen joku nisti käyny ammuttaa itsensä, on mahdollista että.....noh, ei siitä sen enempää. Sen takia pitää ja kannattaa turvautua ammattilaisen lävistäjän palveluun vaikka maksaakin enemmän. Kyse on lopulta siitä että mahdollisesti et pelkästään säästä korviksissa vaan onnistut ostamaan lapselles viidellä eurolla hepatiitin. Toisissa liikkeissä lasten korville on omat hinnat, ainakin niissä jotka yrittää kannustaa vanhempia olemaan fiksumpia.

    • Huolestunut äiti

      Hei valitettavasti en ole tiennyt että että myös korviin saa reiät lävistämällä enkä myöskään sitä ettei sitä konetta saa puhdistettu. Ette tiedä kuinka pahalta tuntuu kun nyt saa tietää mitä kaikkia riskejä siinä on olemassa ja jos jotain tulee mun tytölleni siitä niin en anna sitä koskaan anteeksi itselleni. Tytär halusi kovasti reiät ja menin tietenkin kultasepälle jossa on minulle itselleni joskus laitettu, mutta vain eri kaupunki ja liike. Emme saa sinne enää uudestaan korviksia joten joudumme nyt odottelemaan mitä tapahtuu. Puhdistan nyt keitetyllä vedellä niitä. Alkuperäiset korut olivat sen yli kuukauden eli sai vaihtaa Jouluna uudet kun sai lahjaksi. Enkä tiedä edes täältä mitään paikkaa missä niitä lävistyksiä tehdään.

    • asdfghjklh

      älä vaan ota korua pois koska tulehdus jää muuten reiän sisään ! ja ei mitään vakavaa puhdista ja katso miten käy

    • Huolestunut äiti

      Ikävä kyllä ehdin ottaa korun pois kun huomasin sen eikä tyttö antanut enää laittaa korviksia takaisin kun se sattui =( Tänään yritettiin mutta olivat kipeät ettei antanut laittaa joten nyt on ilman korviksia kun en voi niitä väkisinkään runnoa =(

    • äiti itsekin

      Mulla on 9 kpl korviksia, joista viidelle kävi samoin kuin tyttäresi korviksille. Mikäs siinä, korut takasin ja puhdistusta. Mulla tuli normaaliks nopeesti. Tuskin toi mitää vakavaa on.

      PS. Toi "koska muillakin on" on maailman huonoin syy antaa lapselle yhtään mitään. Jos lapsi oppii saamaan tahtonsa läpi tolla lailla, niin olet ongelmissa sitten kun puhutaan vähän isommista jutuista, esim. mopoista. Se, että muilla on jotain ei ole mikään syy.

    • Kökkömökkö

      Yleensä on. Ne voi olla joko korppuja jotka lähtee tosi helposti pois, tai sitten sellasia läikkiä turvomuksesta. Ei mitään vakavaa pitäisi olla ainakaan. Ja kun ne ottaa pois ekaa kertaa, sattuu ihan julmattomasti jos ne ei heti irtoa. Muistakaa pitää vaan oikeita korviksia, siis kultaa tai hopeaa.

    • minävaan!22456

      Moikka!

      Mulla oli eilen sama juttu otin uudenvuoden aattona toiset korvikset ja ne oli silloin tosi hyvät...mutta eile kun otin ne pois kun menin saunaan niistä oli vuotanut verta ja isot patit..sattui todella paljon laittaa ne takaisin mutta samalla kun olin suihkussa laitoin takaisin eikä sattunut..ne on varmaankin "tulehduspatit"..ei ole mielestäni ainakaan mitään vakavaa!(: (saattaa mennä umpeen jos ne ovat tulehtuneet).

    • kipuaa

      mulle sanottiin että ne patit on normaalit, tulee aina kun on laittanut lävistyksen kun keho hieman aikaa hylkii materiaalia joka sinne on tungettu. itsellä tämä reaktio tulee vain kultaisista koruista, ei hopeaisista. Mutta lähtenyt pois aina kuukauden jälkeen. Itsellä myös psoriasis, jolloin korun alue ärsyyntyy helpommin, mutta sekin on lääkkeellä hoidettavissa. Puhdistusaine vain huonontaa tilannetta jos siinä ei todellista tulehdusta ole. Normaalisti puhdas topsy-tai vanu ja kylmää puhdasta vettä riittää puhdistukseen. Liika puhdistus puhdistuaineella kuollettaa ihon alueen, se muuttuu valkoiseksi ja ns. kuolleen näköiseksikin. niitä korviksia ei saisi ekan kuukauden aikana ottaa pois, koska liika rämplääminen aiheuttaa vielä enemmän tulehdusvaaraa. jollei koru ole mennyt ihon sisään tai iho turvonnut sen ympäriltä, huolellinen puhsitus aamuin-illoin riittää. korvikset voi sattua jopa kuukausia ottamisen jälkeen, riippuu ihmisestä itsestään, ja varsinkin nukkuessa, mutta jos kipu kokoaikaista ja häiritsevää niin lääkärille. Viimeisin ottamani läväri oli yläkorvaan, ja siitä 3 vuotta aikaa ja sattuu vieläkin joskus sillä puolella nukkuessa.

    • oijoij

      hei huolestunut äiti! minulla on tullut samanlaista tummaa korvareikiin kun oleen käyttänyt h&m halpiskorviksia, eli uskoisin että korvisten materiaali ei ollut okeasti hopeaa. olen ottanut kaikki siinä rustottomassa olevat korvareikäni ampumalla, eikä ole ollut ongelmia, mutta suosittelisin silti että lapsesi seuraavat reiät otettavaksi lävistäjällä, sillä silloin korumateriaali on ainakin taatusti hyvä. antakaa entisten reikien ensin rauhoittua pari kuukkautta.

    • Anonyymi

      Minun tyttäreni oli tänään koulussa ja hän oli ottanut liikkaa tunnin ajaksi ne pois hän kertoi että hänen kaverinsa huomasivat että ne olivat mustat hänen kaverit epäilivät niitä tulehtuneiksi, voisiko joku kertoa onko tulehtuneet vai muuta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe