Kaikki tapahtu yhtäkkiä

sydän_hakkaa

Asumme samankaton alla with koira. Kaikki oli hyvin (minun mielestäni ja naiseni antoi niin ymmärtää) Mutta, huomasin kun läheisyys loppui, lähes salamannopeesti ja kysyin, että mikä nyt on? Olenko tehnyt jotain väärää? (En tiedä olisinko saanut, kysyä, mutta en pystynyt elämää, kun suoraan sanottuna v.... kun ei tiennyt mitä oli tapahtunut) Sain sitten tossa yksipäivä naiseni juttelemaan, että mistä kiikastaa? Niin, minussa ei ole vikaa. Mutta hän ei tiedä mitä halua tehdä; rakastaako vai ei minua. Ja ei ollut kuulemma halunut mun kanssa tästä jutella.

On nyt muutaman päivän päästä menossa hieman miettimään ja ensviikolla tulee vastaus - jos tulee. Kysyin, että pidetäänkö yhteyttä kyseisenä aikana vai ollaan ihan hissukseen? Ei puheluja, tekstareita, kavereiden/vanhempien saati facen kautta yhteydessä.

Itse haluisin ja rakastan naistani enemmän kuin koskaan. Tiätty on huonoja päiviä ollut, mutta ei tälläisiä. Puhumme kyllä ihan arkisista asioista ja tän tapaisista. Mutta ei halua fyysistä kosketusta/hellyyttä nytten.

En tiedä, pitääkö minun yllättää hänet jotenki, sinä ainaka kun olen poissa?
Askarella/leipoo/jotain?

Mikäli ero tulee, niin molemmat on menettänyt luottotiedot. Kuinka pitäisi toimia? Molempien pitää kämpästä muuttaa, kun kumpikaan ei pysty yksin tässä elämää, liian kallisvuokra. Miten nopeasti saa kämpän sossun/yksityisten/tvo, mitäs muita olikaan? Niiden kautta kämpän? En haluisi miettiä tuota. Mutta jos tulee karu päätös, niin ois hieman tietoa.

- Jos joku jäi hieman epäselväksi, niin vastailen kyllä.

10

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öh.....

      Et kertonut, minkä ikäisiä olette ja kauanko olette olleet kimpassa ja kauanko olette asuneet yhdessä.

      Usein nuorille voi tulla ajatuksia, josko muunlainen elämä (jopa muussa kaupungisa, maassa) olisi sittenkin kiinnostavampaa.
      Aikuinen, tasapainoinen ihminen taas osaa arvostaa upeaa kumppania ja hyvää parisuhdetta
      ja tietää
      että silti saattaa tulla välillä hieman väljähtäneempiä kausia
      jopa ohimeneviä ihastuksia
      mutta
      oma kumppani ja juuri tämä parisuhde
      vie sittenkin voiton
      ja on arvokkainta maailmassa.

      Jutelkaa,
      miksi juuri te olette yhdessä. Mikä viehätti silloin, mitä asioita arvostatte tänään. Mikä toisessa ja teidän suhteessanne on ainutlaatuista ja säilytettävää.

      Toivottavasti kumppanisi on tosissaan,
      jotkut naiset valitettavasti harrastavat "oikuttelua" tällaisilla asioilla --- luulevat voivansa säikäyttää kumppanin ja saada tämän polvilleen (kosimaan, parantamaan tapansa jne jne) ja kiristävät jotain uhkauksellaan lähteä. Oikeasti ei ole lähdössä mihinkään.
      Todella halpamaista, epäkypsää....

      Jokatapauksessa:
      jokainen on itse vastuussa omasta onnellisuudestaan.
      ITSE täytyy löytää sisältöä elämään, mielekästä tekemistä, töitä, harrastuksia, mielenkiinnon kohteita. Toinen ihminen EI ole se, joka tuo tai ei tuo onnellisuuden tunnetta. Toivottavasti tyttösi ymmärtää tämän. Samoin sinä.

      Hyvä parisuhde ja ihana ihminen on lopulta vain "plussaa"

      Muutenkin on oltava hyvä olla.

    • sydän_hakkaa

      Vähän päälle 22v ja 24v (minä) ollaan asuttu nykyisessä asunnossa about kolmisen vuotta. Yhdessäoloa on tullut noin 4,5v.

      Tämä on koko seurustelun aikana ensimmäinen tälläinen. Miettimis -asia, mitä haluaa tehdä? Joten täysin uutta minulle.
      Molemmilta löytyy sekä yhteisiä että yksittäisiä tekemisiä. Kummatkin on tietoisia asiasta. Liikutaan siis ihan normiasioissa.

      Ollaan juteltu...tai no yritetty. Mutta kun nainen sanoo, ettei nyt halua miettiä tätä, vasta kun lähtee tuossa muutamanpäivän päästä pariks päiväks poies hieman miettimään. Palailee vastauksen kanssa. Oli jopa silleen, ettei välttämättä silloinkaan tiedä.

      Yhteisiä, että omia kavereita myös löytyy ja muutenki kaikki rullaa aivan hyvin tai meni hyvin. Pahinta tässä on odottaminen, kun itse en ole valmis luopumaan/menettämään häntä.

      Ollaan annettu myös toisillemme myös "omaa" rauhaa ja tilaa. Ettei hengitetä koko ajan toistemme niskaamme.

      Yleensä kun ollut joku asia päin hel...asia kuin asia. Niin pari-kolme päivää ja taas menee hyvin. Tätä on nyt kestäny hieman pidempää.

    • nainenolensj aöj

      Sä et taida naisia tajuta yhtään? Kun nainen sanoo haluavansa miettiä asioita ihan yksinään, hän tarkoittaa, että haluaa erota. Ei vaan jostain syystä sitä sulle uskalla suoraan sanoa. Tuo, ettei tiedän jonkun määräajankaan kuluttua, mitä vastaa, tarkoittaa sitä, että kuvioissa on jo toinen mies. Sori.

    • pce

      Saattaa olla nuinkin niinkuin edellinen kirjoittaa, mutta itse naisena olen tehnyt nuin että "haluan miettimisaikaa" piruuttani, olen tyytymätön nykyiseen suhteemme tilaan ja haluan asiaan muutosta. Tiedän, että mies ei halua erota, siksi tuo on kamala mutta toimiva keino saada piristystä suhteeseen.. Viimeistään kun eroatte, nainen luultavasti tajuaa tehneensä virheen ja haluavan sinut takaisin. Eri asia on suostutko tuohon vai et.. Olette olleet suht kauan yhdessä, joten tuollaisia varmasti tulee ja suhde kaipa piristystä, illallisia, kukkia, seksiä pitkillä esileikeillä ym, tietenki naisen mielialan mukaan. Vaatii taitoa ;)

    • levoton tyttö

      Hei!

      Olen 24v nainen ja mieheni on vuoden vanhempi. Olemme olleet yhdessä yhtä kauan kuin tekin. Avomieheni ilmoitti minulle pari kuukautta sitten, että haluaa miettimisaikaa ja sovimme jo tulevasta asumuserosta. Ajatus yksinolosta hirvitti kuitenkin meitä molempia niin paljon, että sovimme olevamme yhdessä vielä pari kuukautta ja tunnustella miltä yhdessäolo tuntuu. Miehen tunteet minua kohtaan palasivat, mutta minä aloin ajattelemaan asioita, jotka ovat suhteen takia jääneet tekemättä. Enkä tarkoita sinkkuilua, vaan eri kaupunkia ja opiskelupaikkaa sekä itsenäisyyttä.

      Ilmoitin viikko sitten, että tarvitsen omaa aikaa ajatella asioita. Ja ihan aidosti lähdin tälle tielle siksi, etten halua katua tekemättömiä asioita. Haluan myös selvittää, onko avomieheni se ihminen, jonka kanssa menen naimisiin ja teen lapset. Jos samat tunteet olisivat mielessäni vielä kymmenenkin vuoden päästä, olisi kauheaa erota jos lapsiakin olisi.

      Meilläkin suhde on toiminut hyvin, viihdymme yhdessä ja seksiäkin on. Uskon, että jos naisesi on yhtään fiksu, hän haluaa puhtaasti ajatteluaikaa. Jos hän ei ole, sitten kuvioissa voi olla joku uusi ihastus, jonka avulla on helppo irrotautua teidän suhteestanne. En usko, että kannattaa mitään askarteluja tai leipomuksia tehdä, ne saa vaan sun olon noloksi, jos hän palaakin ilmoittamaan haluavansa eron...

      Tsemppiä sulle!

      P.S. Jos olet maksanut kaikki ulosottovelkasi, voit pyytää siitä todistuksen ulosottovirastosta. Tällä voit todistaa esim. vuokranantajalle, että olet hoitanut asiasi.

      • poispois

        Selvä peli. Hänellä on jo toinen kierroksessa. Tuolla tavalla alkavaqt yleensä säätämään. Lähde, kun vielä voit.


    • äpijbhg

      Ei tuo nyt automaattisesti tarkoita sitä että on "uusi kierroksessa"!. Anna hänelle aikaa äläkä yritä väkisin pitää yhteyttä. Toisinsanoen, säilytä ylpeytesi ja omanarvon tuntosi. Jos matelet kukkakimppujen ja leivoksien kanssa ne eivät tuossa tilanteessa tee samaa vaikutusta kuin treffifiiliksillä oltaessa! Miten romanttinen illallinen muka korjaisi sen jos toinen ei tiedä mitä haluaa tulevaisuudeltaan. Lähesty ennemmin ystävänä.
      Kavereillani oli sama tilanne ja olivat vähän aikaa erossa. Toinen löysikin uuden mukavan tuttavuuden ja taukoa halunnut(mies) ilmeisesti käsitti mitä oli menettämässä. Palasivat yhteen ja nyt naimisissa. Toisaalta, jos parikymppisenä pitää miettiä ettei toinen oikein kiinnosta niin ei se varmaan paras suhde ole tulevaisuuden kannalta.
      Niin, ja minut (nyt entinen) poikaystävä jätti koska ei tiennyt mitä haluaa ja tuli sitten pitkän ajan päästä katumapäälle. Minulla oli syviä tunteita häntä kohtaan ja varmasti naimisiinkin olisin mennyt mutta ei tuleva mieheni voi olla mikään tuuliviiri, niin kyllä ne tunteet kuoli aika nopeasti ja eteenpäin on mentävä! takaisin yhteen ei siis koskaan palattu ja hyvä niin :) Eli mieti myös tarkkaan mitä sinä haluat ja tavoittele sitä!

    • lifemocker

      kyllä se vaan mullekkin tuli ekana mieleen, että on ihastunut toiseen

      "Women, like monkeys they are. Won't let go one branch until they get a firm grip of another."

    • oppeliini1

      Kumpikin teistä on vastuuntunnoton, omaa napaansa yhtään pidemmälle näkevä, täysin kypsymäton raakile. Vaikka olettekin sukukypsiä fyysisesti, henkinen tasonne ei lainkaan ole vielä samalla tasolla!

      Muuttakaa kumpikin omie vanhempienne luokse vielä muutamaksi vuodeksi kasvamaan ja kehittymään rauhassa.
      Auttakaa vanhempianne kaikissa kotihommissa ja käykää kotoa(koulun ohella) toissä! Saakaa luottotietonne kunnialliselle tasolle, säästää tulevaisuutta varten joka tilistä 20%.

      Muutaman vuoden päästä kumpikin (toivottavasti) on henkisesti PALJON korkeammalla tasolla!

    • Kymppivaan

      4-5v on parisuhteessa "kipuraja nro 1" hyvin monesti.. Siinä kohtaa punnitaan, onko suhteesta mihinkään vai oliko se sitten siinä. Itekin ollu jo kaks kertaa pidemmässä suhteessa - toinen kesti just sen 5v ja toinen 4,5v...

      Keskustelemalla asiat selviää - ei liikaa miettimällä yksinään ja panttaamalla ajatuksia. Yleensä siinä kohtaa toinen on jo prosessissa paljon pidemmällä kuin toinen ja voi tulla sen vuoksi asiat liian nopeasti päin näköä sitten loppuviimein.. Parempi, että molemmat tietää missä mennään ja minkälaisia asioita kelataan.

      Tsemppiä! Ei se aina loppua tarkoita, jos mietityttää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Merikarvian nuoriso

      taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
      Yleistä Satakunnasta
      53
      4512
    2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      72
      3346
    3. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      97
      2880
    4. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      42
      2731
    5. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

      Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
      Luterilaisuus
      137
      2279
    6. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      154
      2093
    7. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      165
      1774
    8. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

      https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
      Hindulaisuus
      611
      1684
    9. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      150
      1570
    10. Kuvaile kaivattusi ulkonäköä?

      Asiallista keskustelua kiitos! Itse vastaan, naisella on isot rinnat.
      Ikävä
      91
      1402
    Aihe