smileyn tekeminen itse

tiedonhakija3

Moikka! Oltaisiin tekemässä kaverini kanssa lähiaikoina smileyt molemmille nii ihan vaan tietoa kaipaisin.. saako heti tekemisen jälkeen syödä, juoda alkholia taikka polttaa tupakkia? ja kauan siinä on mennyt parantua? mitä riskejä siihen liittyy? mihinkä kohtaan jännettä se kannattaa laittaa? kiitos jo etukäteen:)

31

7585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lävä

      En kerro! Jättäkää ammattilaiselle.

    • tiedonhakija3

      no me tehdään joka tapauksessa itte niin sillai! että tietoo kiitos:)

    • Lävä

      Todennäköisesti teillä ei ole edes ikää alkoholiin tai tupakkaan ni miksi edes kysyt?

      Miettikää suosiolla vielä vuos tai pari ja ottakaa ne oikeaoppisesti ennenku poikkasetta jänteennä.

    • Oppisittehan

      Taas näitä idioottipissiksiä, joilla ei vanhemmat anna lupaa läväriin, niin pakko tehdä itse. Ja kun ei edes siitä röökistä ja viinasta malteta pysyä erossa. Toivottavasti tulehtuu ja pahasti.

    • auttavainen3

      eikö tosiaan enään löydy auttavia ihmisiä? Oma on ratkaisunsa jos haluaa tehdä itse ja neuvoa voi aina! Itselläni oli juuri kyseinen lävistys ja ei tulehtunut tai tullut mitään muita ongelmia. Laittokaan ei juuri yhtään sattunut! suosittelen kyllä:)

      • Kysyjä6729

        Vaikka en ole kommentoija kysyn kanssa olen alaikäinen mutta kyllä 6 luokalla ja äitini antaa luvan minulle ottaa smileyn mutta vain jos teen sen itse.En tiedä mihin kohtaan se kannattaisi laittaa tai mistä itse smiley koruja saa!Jos joku voi auttaa niin auttakaa!!


      • Tyhmälaspi

        Eiiiiii. Jos et kerenny vielä tekemään niin älä tee itse! Itse tein ja no se jännehän siinä repesi. Smiley jäi haaveeksi:)


      • olentehnytsmileyn
        Tyhmälaspi kirjoitti:

        Eiiiiii. Jos et kerenny vielä tekemään niin älä tee itse! Itse tein ja no se jännehän siinä repesi. Smiley jäi haaveeksi:)

        teit varmaan liian alas, jos se jänne kerran repesi. tai sitten laitoit liian painaan korun. ei se jänne itsestään repeä!


      • Tyhäm
        Tyhmälaspi kirjoitti:

        Eiiiiii. Jos et kerenny vielä tekemään niin älä tee itse! Itse tein ja no se jännehän siinä repesi. Smiley jäi haaveeksi:)

        Ite tein smileyn, eikä käyny juuri mitää tainoh kaveri sen mulle teki.


      • Anonyymi
        Tyhmälaspi kirjoitti:

        Eiiiiii. Jos et kerenny vielä tekemään niin älä tee itse! Itse tein ja no se jännehän siinä repesi. Smiley jäi haaveeksi:)

        mulla on käynyt sama, mutta itsestään se smiley parani ja nyt on taas jänne kunnossa


    • tiedonhakija3

      Kiitos että edes joku viitsii auttaa:)) ja voisiko joku kertoa vielä lisää?

    • mmm18

      ilkeitä ihmisiä täällä.... mä teinn smileyn viikko sitte ja ei sattunu, vähän ku purasis huulee, ei oo ollu ongelmia ja suosittelut siitä sijainnista vaan että mahdollisimman keskelle jännettä, voi kans kasvaa ulos:) kannattaa laitta mandollisimman kevyt koru koska jänne ei kestä kauheasti painoa ja voi haljeta:/ parille kaverille käynyt

      • tiedonhakija3

        kiitos tiedosta! minkä laisella neulalla teit?:) turposko?


      • Tyhäm
        tiedonhakija3 kirjoitti:

        kiitos tiedosta! minkä laisella neulalla teit?:) turposko?

        Vaikka varmaa oot jo tehny ja multa et kysyny niin itte ostin apteekist lävistys neulan.


      • Anonyymi

        Millä teit?


    • Lävä

      Emme ole ilkeitä ihmisiä vaan ymmärrämme nämä asiat paremmin.

      Voisin minä tässä neuvoa vaikka ja kuinka hyvin mutta en sitä tee kun kaikkia neuvoja ei kuitenkaan noudateta sekä itse lävistäminenkin saattaa näyttää ja tuntua helpolta mutta omat virheenne huomaatte vasta jälkeenpäin.

      Ei kuitenkaan ole paha maksaa 30-40e ettei tarvitse miettiä että mitä saa tehä ja mitä ei ja että onko välineet kunnossa tai kunnolliset ja onko materiaali oikeaa tai korun koko ja miten sijainti yms. Lävistäjä tietää jo mitä tekee ja mihin sekä antaa selkeät hoito-ohjeet.

    • tiedonhakija3

      ja saisko vielä tietoa että saako sen jälkee syödä tai juoda normaalisti yms?

    • poskikulmakielihuuli

      Siis voihan sitä syödä, mutta se liike voi tuntua vähän ikävältä, mikä tulee ku jauhaa ruokaa. Suuhun tehtävissä lävistyksissä yleensäkkin on ohjeena, että pitää välttää maitotuotteita n. viikon verran. Ja pitää joka syömisen jälkee käydä purskuttamassa suuvedellä.
      Jos ette edes näitä etukäteen tienneet, niin ei kannata tehdä.
      (hankkikaa tietoa ja käyttäkää järkeä)
      Ps. ette kuitenkaan usko minua, koska olen erimieltä tuon lävistämisen teon kanssa. Mutta olen itse tehnyt useamman kerran kyseisen lävistyksen. (huom. minulla on 8 liikkeessä otettua, ja aion opiskella lävistäjäksi)

      Välineet oli ihan samat ku ammattilaisilla, silti vähän feidas, kun en saanut millään korua paikoilleen, vaikka neula oli 1.6 ja lopulta koru 1.2mm (kun 1.6 koru ei mennyt), reikä meni (tietenkin tuore) heti umpeen. Kun se parani, tein uudelleen ja sen sain paikoilleen. Sitten se alkoi kasvamaan ulos, joten jouduin ottamaan pois. Kolmannen kerran sain korun heti paikoilleen, tein sen "arpien" yläpuolelle ja hyvin pysyi. Ei edes meinannu kasvaa ulos. Mutta sitten sain lentopallossa pallon naamaan ja hammas halkesi. Kaunista? Ainakin kallista. Nyt ajattelen lähinnä, että olin aika typerä. :)
      Mutta edelleen neuvon, että menkää lävistäjälle (huom, harjoittelija tekee halvemmalla)

    • tiedonhakija3

      Kiitos paljon tiedosta!:) mutta ongelma on se että kun olemme molemmat 14 vuotiaita niin tuskin tampereella ottaa tän ikäisiä ilman vanhempien lupaa!:(

      • Tyhmästä päästä

        Hyvä, etteivät ota. Mikäli oikeasti haluatte sen lävistyksen, odotatte sen vuoden pari ja silloinkin jätätte ne ihQ röökit ja alkomaholit parantumisen ajaksi. Ja hei, totuus sattuu, ei me ilkeitä olla, kerrotaan vaan tosiasiat. Jos pissikset ei kestä niitä negatiivisiakin viestejä, niin turha sitten tulla tänne kirjoittelemaan, ei teitä päähän silitellä.


      • poskikulmakielihuuli

        Tiedän myös tunteen, kun jää kiinni vanhemmalle lävistyksestä. Se ei kannata, siis ei kannata edes tehdä, koska siitä voi jäädä tosiaan kiinni. Luottamus menee ja sitten alkaa ankeus. Mutta odottakaa kaks vuotta. Heei vaan kaks vuotta ni niillä ei oo sanavaltaa. Ja muutenkin kannattaa miettiä just tän lävistyksen kanssa tosi tarkkaan. Miksette vaa yrittäis pyytää vanhemmilta lupaa vaikka rusto koruun? Tai johonkin hillitympään. Tai oikeasti odotatte vähän, kun ei oo mihinkää kiire. :)
        badassit, älkää alottako dokaamista ja tupakoimista noin nuorina. Maineenne menee ja sitte ootte noloja. :)
        ps. Tyttö 17v


    • inhottaa ajatuskin

      Mikä tahansa lävistys muualla kuin korvassa on karmean ruma. Oma tyttöni teki 16-v itse huulen yläpuolelle, minä en voi sietää sitä piikkiä siinä. Ei varmaan tule kaikille mieleen että se reikä voi olla siinä vielä mummuna ja pappana jos se paranee hyvin niin sehän ei mene sitten enää tukkoon. Eipä ole häävi mielikuva. Jos on pakko reikiä saada naamaansa niin suosittelen odottamaan siihen asti että ikä riittää laillisesti. Monessa opiskelupaikassa joutuu teippaamaan lävistykset naamasta piiloon hygieniasyistä, ja jotkut paikat eivät anna pitää muuten vaan. Kannattaa miettiä tosi tarkkaan mitä tekee.

    • tiedonhakija3

      kiitti:) asia on sillain että ostin tnä korun ja neulan ja nyt vaan odottelen että kaveri saapuu ens vklp:)

    • nomorjes

      mullakin on smiley ja tykkään kovasti!

    • pliisi3

      auttakaa!!!

    • auttakkee16

      kun teen smileyn jänteeseen niin 1. mitkä on riskit? 2. mihin kohtaan se suurin piirtein laitetaan? lähelle ientä? 3. kasvaako ulos helposti? -16v. köyhä opiskelija nuori

    • joskenellekkäänapua
    • 1205

      haluaisin itsekkin smiley lävistyksen mutta olen vasta 12v ja missään lävistysliikkeessä ei tehdä alle 14vuotiaille ilman vanhempien lupaa

    • Meeruli

      Moi ennen halusin smileyn mutta kun miettii niin en haluukkaa enää koska, Se kasvaa helposti ulos ja ien saattaa vaurioitua. kuluttaa hampaitten pintaa helposti ja maksaa 40-60e suunnilleen...

      Mutta jos haluat ottaa lävistyksen niin omalla vastulla tai suosittelen jotain hillitympää.😊

    • Anonyymi

      Pystyyköhän perus neulalla tehdä XD ajattelin tehä myös.

    • Anonyymi

      Ite tein just joku 3 päivää sitte ais@@tana että on kipee en suosittele tekemään itse

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe