Hakevatko naiset yhden yön seuraa?

Mikä on totuus?

Ehkä vähän hassu kysymys, mutta oletan että naiset hakevat yleensä baarista vähän pidempiaikaista seuraa tai haluavat päästä esim. treffeille. Vai olenko väärässä?

17

3245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedänsen

      Olet väärässä. Nykyään myös naiset voivat ihan samalla tavalla lähteä baariin pelkästään yhden yön seuran toivossa. Välillä haetaan tosiaan ihan pelkkää seksiä.

      Mutta kyllä naiset varmaan helpommin ihastuvat yhden yön panoihinsa tai varsinkin, jos juttu jatkuu pidempään ja tapaillaan yhden yön jälkeenkin.

      • kakakakakakkakak

        Yh-neidoilta olen saanut useasti pesää. He haluavat yleensä lähteä naimaan melko nopeasti sopivan uroksen löydyttyä. Ja jos palvelu ollut tyydyttävää, seksisuhde saa alkunsa. Kerrostalossa naapurissa asui aikoinaan yh-äiti. Kävin panemassa säännöllisesti, oli ok molemmille.


      • varatulta saa
        kakakakakakkakak kirjoitti:

        Yh-neidoilta olen saanut useasti pesää. He haluavat yleensä lähteä naimaan melko nopeasti sopivan uroksen löydyttyä. Ja jos palvelu ollut tyydyttävää, seksisuhde saa alkunsa. Kerrostalossa naapurissa asui aikoinaan yh-äiti. Kävin panemassa säännöllisesti, oli ok molemmille.

        Varatut naiset hakevat yhden yön panoseuraa, sinkut ja yH-äidit yleensä pidempää seuraa. Varmaan 2/3-osaa ravintoloista olevista naisista on näit varattuja panoseuraa siis vaihtelua hakevia.


    • aurinkoinen...

      kyllä...

      eli kyllähän naisillakin on halut... ihannetilanne oon se että löytyisi se elämän mies, mutta omasta puolestani voin todeta ettei sielunkumppaniksi ole vaikka fyysisesti sujuisi...

    • jea2

      Todella väärässä. Itse ainakin haen ne vakavammat suhteet ihan muualta kuin baarista.

    • kyllä

      no kyllä haen myös vain yhden illan seuraa

    • Hyvä kysymys

      Kyllä tässä on ihmettelemistä, että millä sitä naista oikein saa, kun tämä "kaupunki" on sen verran pieni, että naamat ovat melkein aina samat, melkein kaikilla siedettävän näkösillä naisilla on jo mies, naiset tulevat yleensä porukassa ja lähtevät porukassa ja jos nyt satut väkeä jatkoille saamaan niin porukka juo viinat ja lähtee, vanhemmat naiset sitten eivät "enää ole yhdenillan lystin perään" tai "eivät halua olla kehdon ryöstäjiä". Ei ole parikymppisellä miehellä helppoa..

    • Ihastuinpas

      Jotkut hakevat, jotkut ei.

      Itse yleensä en, mutta sellaistakin on joskus tapahtunut. Tapasin vastikään todella mielenkiintoisen ja tunteisiini vetoavan miehen, mutta en lähtenyt pyynnöistä huolimatta hänen luokseen yöksi, koska arvostin häntä liikaa. Ihastuin, mutta puhelin ei ole soinut. Taisin tehdä oikean arvion: yhdeksi yöksi olisin kelvannut, en muuhun.

    • hkvhkvhk

      Vääräs oot, nykyään naiset hakee ehkä jopa miehiä hanakammin pelkkää seksiseuraa, koska nykynaiset voivat tehdä niin, ja saanti on varmaa - toisin kuin miehillä.

      • väärinkö?

        Toi on totta: halutessaan käytännös jokainen nainen saa seksiseuraa 24/7, ainakin joka ikises vähänkin suuremmas kaupungis


    • boojaaa

      Jep, kyllä niitä naisia on, jotka etsivät yhden yön juttuja.
      Itsekin tunnustan, että kerran näin on tapahtunut, mutta sanoisin, että se oli ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kerta.

    • Hienohelmaileva

      En hae. Kaikkiin juttuihin (kaksi on ollut) olen ajautunut. Ensimmäisellä kerralla otin kermat päältä miehestä ja jätin sen jälkeen, toisella kerralla mies ehdotti, että tulisi luokseni yöksi.

    • jahpe

      Baari ei ehkä ole paras paikka etsiä yhden yön juttuja.. Kun molemmat on humalassa eikä tiedä toisesta entuudestaan juurikaan mitään, helposti käy niin, että se yhden yön juttu ei ole muuta kuin pettymys. Itse kyllästyin tähän ja päädyin etsimään seuraa netistä http://www.treffi.org/ , ja kyllä, olen nainen joten on meilläkin tarpeet ja halumme...

    • 19+17

      Millaisin kriteerein tilapäisseura tulee valittua? Fyysisesti mielyttävä (jokaisella makunsa), siisti ja se että synkaa sopivasti?

      Itse kuitenkin näen melkoisena riskinkin satunnaisissa tapaamisissa, sillä henkilön todellisuudesta ja taustoista ei tiedä mitään ja noissa tilanteissa rehellisyys ei aina ole tapaamisessa mukana. Vaikkapa tietoisesti taudinkantaja joka sitä on valmis levittämään.

      Lienee ääritapaukset kuitenkin marginaalisa, mutta sinisilmäinen ei ole hyvä olla. Kuitenkaan baari-illanvietto maistiasten kera ei ole paras yhdistelmä teveelle objektiivisudelle eikä parhaalle intiimille kohtaamiselle.

      Toki onhan sitten m & n jotka ovat omana itsenään ilman feikkaamista ja vain katsovat jos lyhyeen tapaamseen kemiat istuu.

      Ps. Taitaa tuolla treffi.orgilla mennä hieman heikosti kun sen piilomainontaa on melko paljon vähän kaikilla s24:n suhdepalstoilla.

    • Anonyymi

      Ei tyhmä kysymys. En tiedä.

    • Anonyymi

      Miksi baarista?

    • Anonyymi

      Olet väärässä. Naiset hakevat myös yhden yön juttuja.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2024
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1745
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1168
    Aihe