MUSTALAISET

MANNET1

LÖYSIN PARI VUOTTA SITTEN KIRPPARILTA CD-LEVYN,NIMI ON HELLITÄ HETKEKSI.ARTISTIT OSSI HÄMÄLÄINEN,MAIJA-LIISA NOPPA,HEIMO ENBUSKA,MARIKA TAKALO.SE ON HENGELLISTÄ MUSIIKKIA SISÄLTÄVÄ,HIENOA MUSIIKKIA JA ERINOMAISTA TULKINTAA.MUSTALAISMUSIIKKIA,JOKA PANEE IHMISEN HILJENEMÄÄN.SIINÄ MUSIIKIN VOIMA ON NIIN OLEELLINEN,JONKA TEMPO ON JOTAIN,MITÄ NYT YMMÄRÄN.OLEN KATSELLUT KIPPUTOREILLA JA ETSINYT MUSTALISMUSIIKKIA.EN OLE PAHEMMIN LÖYTÄNYT.NETISSÄ EN OLE PALJON OLLUT,KUNNES ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ TYTTÄRENI NÄYTTI YUOR TUBE SIVUSTON.OLI,KUIN OLIS TULLUT TAIVAISIIN.MIKÄ MUSIIKIN PALJOUS.VANHAA TANSSIMUSIIKKIA,ISKELMIÄ JA PALJON MUUTA.MUTTA,MINÄ LÖYSIN,MITÄ OLEN HAKENUT.MUSTALAISMUSIIKKIA.ON TUNNETTUA,JA TIÜNTEMATTOMIA ESIINTYJIÄ.ON KÄSITTÄÄKSENI VANHEMPAA JA NUREMPAA MUSIIKKIA.MUTTA MUSIIKKIA JOKA TULEE SYDÄMESTÄ JA SEMMOSELLA TUNTEELLA.ÄÄNI VÄRÄJÄÄ ,ANTAEN KUULIJALLE NAUTINNON JOKA KIRPAISEE IHMISEN SISÄLTÄ.SINÄ YKSINÄINEN,KUUNTELE KAPPALE,EI KENENKÄÄN OMAINEN.VOIT SAMAISTUA KAPPALEESEEN.NYKYAJAN HYLÄTTY IHMINEN,JOKA ON MENETTÄNYT TYÖN,PERHEEN,OMAJSUUDEN,IHMISARVON.OLET LUOVUTTANUT,OLET ET KENENKÄÄN OMAINEN,KOSKA OMA PERHEESI,SUKUSI ON SINUT HYLÄNNYT.TAI KAPPALE "MIKSI OVET EI AUKENE MEILLE,TUMMAT SAAPUVATT TAIVAASEN YM.MENKÄÄ IHMISET JA KUUNNELKAA.SIELTÄ LÖYTYY MUSIIKKIA,JOTA KUUNNELLESSA SAAT TOVOA ELÄMÄÄN JA MIELESI RAUHOITTUU.ILO PIENISTÄ ASIOISTA,LOHTU SUURISTA KYYNELISTÄ,VÄLITTÄMINEN TOISISTA. OLEN VALKOLAINEN,KERRAN SAISIN JOS OLLA MUSTALAINEN.KERRAN PÄÄSTÄ NAUTTIMAAN KAIKESTA TÄSTÄ,MUSIIKIN NATINNOSTA,ELÄMÄSTÄ.KIITOS

2

282

Vastaukset 2

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei varasteleva

Taas manne HUUTAA, kävisi koulun loppuun edes,,,,

• lukutaitoinen1

jospa vastaava kävis koulun loppuun,niin sais luettua tekstin loppuun.siellä lukee "olen valkolainen",en mustalainen.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. kenen näköinen

kaivattusi on ?
      Ikävä
      53
      887
    2. Muistatko Mikkelin panttivankidraaman?

Uusi draamasarja järkyttävästä tapauksesta on tulossa. Tositapahtumiin perustuva sarja ammentaa vuoden 1986 Mikkelin pan
      Maailman menoa
      64
      647
    3. Mitä haluaisit kysyä tänään

Kaivatultasi? Anna jokin tunniste itsestäni tai hänestä.
      Ikävä
      55
      640
    4. Iäkäs Jämsäläinen mies kuoli poliisiautoon matkalla Jyväskylän putkaan

Iäkäs vanhus humalassa niin huonossa kunnossa, ettei pystynyt huolehtimaan itsestään niin ainoa apu sillä hetkellä oli
      Jämsä
      43
      572
    5. Olen luovuttanut

Välimme menivät niin pahasti solmuun, ettei niitä voi enää korjata. On aika jatkaa elämässä eteenpäin. Toivon sulle kaik
      Ikävä
      31
      542
    6. En välitä sinusta yhtään

Olet pelkkä itsestään liikoja luuleva ämmä. Kierrän sinut kaukaa nyt ja aina. Olit mulle pelkkä lelu vaan.
      Ikävä
      32
      508
    7. Ernest Lawson täräytti erikoisen heiton TTK-lehdistötilaisuudessa: " Onko tässä tarkoituksena...?"

Ernest Lawson esitteli uudet TTK-tähtioppilaat ja opettajat torstaina 6.8. lehdistölle. Tulevalla kaudella on yksi hausk
      Kotimaiset julkkisjuorut
      5
      503
    8. Hyvä ihminen

Koetko olevasi hyvä ihminen ja kohteletko toisia arvostavasti?
      Ikävä
      74
      451
    9. Nainen. Onko meissä

Sinusta jotain samaa? Näköä tai luonteenpiirteitä? Utelias
      Ikävä
      33
      425
    10. Ei se nainen edes oo

mitenkään nätti 🤣🤣🤣🤣🤣
      Ikävä
      37