Millainen nainen kuuntelee hevimusiikkia?

nainen vm77

Olen tässä pohdiskellut sellaista asiaa että millainen nainen kuuntelee raskasta heviä, kuten slipknottia, paramorea jne. Onko valtavan suurella joukolla tuollaisia naisia myös valtavia itsetunto-ongelmia ja mahdollisia itsetuhoajatuksia, masennusta jne? Toki ei kaikilla näin mutta jos voisitte kertoa omista naispuoleisista kavereistanne jotka kuuntelevat heviä että millaisia he ovat? Tuleeko musiikkimaku äidin maidossa vai onko tietyn musiikkilajin kuuntelu tarkoituksella haettavaa olotilaa?

28

1980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen vm77

      mistäköhän tuo hevi tuli, tarkoitin tietysti METALLIMUSIIKKIA

    • ???

      Mitä tekemistä millään makuasioilla on pääongelmien kanssa? Onko oma musiikkimakusi tullut äidinmaidossa vai oletko hakenut tarkoituksella?

    • mies vm79

      Ihan samanlainen nainen kuin sama nainen jolla kuitenkin olisi eri musiikkimaku. On ihan turha yleistää että ihmiset jotka kuuntelevat tuollaista musiikkia ovat itsetuhoisia tai kärsivät valtavista itsetunto ongelmista.

      Samalla logiikallasi voisin sanoa että Elviksen kuuntelijat elävät menneisyydessä tai vähintää haluisivat elää siellä. Sibeliuksen kuuntelijat ovat angtisia kaljupäitä ja jos kuuntelee poppia on nainen vain tyhjäpää.

      Ihmisen musiikkimaku muotoutuu elämän aikana ja aika harvoin se pysyy täysin samana vuositolkulla. Aika harva myöskään rajoittaa musiikkiaan vaikka vain yhteen genreen vaan kuuntelee vähän kaikenlaista mistä pitää. Musiikin perusteella on melko tyhmää lokeroida ihmistä kovinkaan paljoa tai olettaa tietävänsä millainen hän on ihmisenä.

    • metmetmet

      paramore onkin tosi metallia xd

    • naneneneine

      Pakko todeta, että erittäin sattumanvaraisen ja subjektiivisen havainnointini perusteella tosiaan on näyttänyt siltä, että ihan erityisesti juuri raskasta musiikkia diggailevat naiset ovat usein vähän angstisia ja ongelmaisia. Rankka ja luultavasti perusteeton yleistys, mutta tällainen vaikutelma kumminkin on tullut.

    • Shirelee

      Rrrrrrrrrakastan metallia, rockia, grungea ym. Slipknot ja Alice in chains ovat lähellä sydäntäni. Vaikka Alice in chainsin biisit kertovat huumekoukusta ja huono-onnisesta rakkaudesta ym., en ole itsetuhoinen ja rakastan elämää. Pikkutyttönä kuuntelin isäni kanssa Queenia ja Uriah Heepia, joten luulen, että musiikkimakuni sai kipinän lapsuudessa. :)

    • lal laa

      Liekö kuitenkin niinkin, että raskas metalli kelpaa myös vähemmän itsetuhoisille tyypeille. Rap on myös semmosta uhooja rallatusta hyvin usein ja sen musiikin kuuntelijoiksi ryhtyykin usein ne, jotka haluavat sanoa musiikilla/sanoituksilla jotain itsestään ja edustaa jotain ajatusmaailmaa.

      Kyllähän siinä vinhaa perääkin on, että musiikki genreillä on omanlaisensa kannatusjoukkonsa mm. ideologiset syyt taustalla.

    • G-yard

      Kuuntelen metallia laidasta laitaan enkä koe olevani päästäni vialla, mutta pidän synkistä asioista, vaikka pulppuan iloa kilometrien päähän. Saan metallimusiikista hienoja tunnekokemuksia. Samaan ei pystyisi muu ns. epäaito musiikki.
      En koe tarvetta lokeroida ihmisiä musiikkimaun perusteella.

      • bhbb

        Tuosta tulikin mieleeni, että ollaanhan sitä toki hirveitä pahiksia ja täysin epänormaaleja jos ei tykätä samoista asioista kuin arvioija... Kukaan ei hätkähdä jos nainen hyppii seinille ison takapuolen tai epäonnistuneen kampauksen vuoksi, jos hän tykkää löhötä kesäpäivän auringossa lämpöhalvauksen rajamailla, pitää pastellisävyistä ja selailee naistenlehtiä. Jos taas pidät tummista ja vahvoista väreistä, kesälomallasi lähdet mielummin kävelylle yöllä kun on viileämpää, hermoja kiristää vaikkapa luonnon saastuminen ja eläinten kohtelu ja lukemistosta löytyy musiikkilehtiä ja vaihtoehtosarjiksia niin onhan se nyt selvä että sinä olet vähintäänkin epäilyttävä. Tuohon kun tosiaan lisää erilaiset musiikkimaut niin asia on selvä, mikä lie kummajainen ja todennäköisesti tosiaan jotenkin päästä vialla. Mikä näissä asioissa on niin hirvittävän kummallista on ainakin itselleni jäänyt arvoitukseksi. Sen tietävät ainoastaan ne jotka tietävät ja päättävät senkin mikä on tavanomaista ja normaalia.


    • piste.

      Ei naiset kuuntele metallimussiikkia.

      • Puklund 65 v.

        Naiset kuuntelevat vain klassista ja lavahumppaa. Olen samaa mieltä kanssasi veli.


    • 24v

      Olen kuunnellut jotakin metallimusiikkia, mutta en kovin "raskasta" tai ainakaan sellaista karjumista. Lähinnä Sonata Arcticaa ja HIMiä ja sellaista. Vai lasketaanko ne edes metalliksi?
      Mutta kuuntelen myös poppia ja Disney-leffojen musiikkia. Enkä edes kuuntele musiikkia nykyään kovin usein.

      Itse olen metallimusiikissa tykännyt sanoituksista ja hienoista melodioista. Ja tykkään kuunnella miesten laulua. Monilla naislaulajilla on ärsyttävän kimeä ääni.

      Itsetuhoajatuksia ja masennusta ei ole ainakaan ollut :) Enkä ole mielestäni mitenkään synkeä ihminen, hiljainen vain. Tykkään söpöistä asioista, lukemisesta ja mangasta. Muodista, julkkiksista ja sellaisesta en ole ollenkaan kiinnostunut.

      • lifemocker

        sonata on jotain kikkeliheviä ja himi on pop rokkia nykysin


    • lifemocker

      millä tavalla paramore liittyy heviin?

    • uhfsÄRO

      Minä kuuntelen raskasta rockia ja jonkin verran metallimusiikkia. Olen aina kuunnellut. Olen 34 vuotias, omasta mielestäni ihan tavallinen suomalainen nainen, ammatiltani sairaanhoitaja. Itsetuntoni on kohdillaan ja en ole koskaan ollut itsetuhoinen tai masentunut. Mielestäni raskas rock ja metalli musiikki kertoo enemmän oikeasta elämästä, kuin jokin lässynlää poppi. Imelät rakkauslaulut ovat mielestäni ällöjä. Kaikki suomalainen iskelmämusiikin tekeminen voitaisiin minun mielestäni lopettaa samantein ja jo olemassa oleva voitaisiin asettaa kuuntelukieltoon. Mikään ei ole niin ahdistavaa kuin teko "ihanat" suomalaiset iskelmälaulut.

      • Ei kai se musiikkimaku luulisi kertovan mistään ongelmista tai itsetuhoisista aikeista, vaikka jotkut varmaan niin väittävät.

        Itse kuuntelen myös raskaamman puoleista metallimusaa, kuten mm. In Flamesia, Soilworkia, Type O Negativea, Sepulturaa, Dark Tranquillitya, Arch Enemya ja monia muita.


      • lifemocker
        DarkFear kirjoitti:

        Ei kai se musiikkimaku luulisi kertovan mistään ongelmista tai itsetuhoisista aikeista, vaikka jotkut varmaan niin väittävät.

        Itse kuuntelen myös raskaamman puoleista metallimusaa, kuten mm. In Flamesia, Soilworkia, Type O Negativea, Sepulturaa, Dark Tranquillitya, Arch Enemya ja monia muita.

        miksi aina kuuntelee näitä samoja ns "muotipändejä"?


      • jösses
        lifemocker kirjoitti:

        miksi aina kuuntelee näitä samoja ns "muotipändejä"?

        Eikö sulle ja parille muullekin ole mitään musiikkipalstaa missä riehua? En jaksa uskoa että aloituksen pääasiallinen pointti oli käydä läpi genrejen alagenrejä, luokituksia, jaotteluita ja listasijoituksia. Tässä on nyt mennyt monta päivää jo, eikä teikäläiset pääse asiaan ollenkaan kun ensiksi pitää saada termit järjestykseen?


      • juupha

        Tusina "huttu" iskelmä onkin ihan hirveätä kuunneltavaa. Beat iskelmä on ainutta kuunneltavaa iskelmä puolella.


      • lifemocker
        jösses kirjoitti:

        Eikö sulle ja parille muullekin ole mitään musiikkipalstaa missä riehua? En jaksa uskoa että aloituksen pääasiallinen pointti oli käydä läpi genrejen alagenrejä, luokituksia, jaotteluita ja listasijoituksia. Tässä on nyt mennyt monta päivää jo, eikä teikäläiset pääse asiaan ollenkaan kun ensiksi pitää saada termit järjestykseen?

        eikö sulle ole mitään kukkahattutäti palstaa missä päivitellä muitten kommentteja?


    • Makuasioita

      Viikatteen ja Raaka-Aineen biisejä tulee kuunneltua, myös CMX:ää ja Metallicaa, mutta yhtä lailla hyviä biisejä löytyy muistakin genreistä. Kamalinta kuunneltavaa on suomiräppi.

    • ...

      Mä kuuntelen paljon bluesia. Onkohan mulla siis masennusta?

      (Vastaus, varmuuden vuoksi: ei ole.)

    • keski-ikäinenN

      Nyt kun taas on itselle aikaa ja voi kuunnella enemmän ja harrastaa musiikkia,käydä livenä kuunteleen ym. Itseasiassa raskaammaksi vaan musiikkimaku menee :) Ja nautin siitä suunnattomasti!
      Iskelmät ei iske eikä itkuvirret!

    • Eipä varmaan heti uskois

      Itse kuuntelen heviä/metallia. Nautin siitä mukaansatempaavuuden ja omanlaistensa melodioiden ansiosta. Metallimusiikin mieslaulajien ääni on mukavaa kuunneltavaa, mutta korkealta ja kovaa, tai vastineeksi möreästi laulavat naisetkin saavat metallimusan saralta kunnioitukseni.
      Ja millainen nainen sitten olen? Päältäpäin hillitty, opiskelen ahkerasti ja ulkoilen. Pidän eläimistä ja lapsista. Asiallisen yhteiskuntaelostelun vastapainoksi on taas välillä mukava irroitella, harrastella ja taiteilla.
      Musiikkimakunsa kullakin! Metalli ja hevi vain sattuvat iskemään minuun :)

      • lifemocker

        metallissa öristään - hevissä kie'utaan


    • Nainen_1987__

      Tykkään Panterasta ja Sepulturasta. Olen tasapainoinen, korkeakoulutettu ja urheilullinen. Ulospäin en näytä hevimörriltä.

    • Erilainenmutsi

      Olen vaimo ja kahden aikuisen lapseni äiti, teen hoitotyötä ja rakastan musaa. Olen jo kauan elänyt ja nähnyt kaikenlaista mutta en ole rajoittunut ahtaisiin raameihin enkä halua karsinoitua mummoikäisten loosiin. Siksi kuuntelen myös heviä kun kohdalle sattuu.

    • Anonyymi

      Kaikkea sitä vastaan tulee :D

      Olen kohta viiskymppinen, asiantuntijatehtävissä työskentelevä perheenäiti ja ns. örinämetallin ystävä. Melodinen death metal ja black metal on vaan niin parasta mitä ämyristä voi ulos tulla! Uppoaa myös usea muu metalligenre, mutta ei räpit tai iskelmät. Harva uskoisi minut työlookissa nähtyään, että tämä täti on inessä kunnon skenessä, mutta vapaa-ajalla ja keikoilla is black my colour.

      Äidinmaidossa en ole imenyt, yrittänyt kyllä tarjoilla omilleni.

      En kärsi mielenterveysongelmista, ellei metallifanitus sitä jonkun mielestä sitten ole. :D
      Avointa mieltä sinullekin! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe