4x4 kokoontumisia

Suzuki SX 4 4WD-06

Terve 4x4 kolleekat. Tiedättekö kokoontuuko jollain paikkakunnalla kerran kaksi kuussa 4x4 maasturi kuskit nuotion äärelle kertaamaan lähiviikkojen nelivetotilanteita ja muutenkin turisemaan aiheesta. Olisin itse valmis vetämään nelivetotiimiä ja järjestämään kokoontumisia yllä olevan kaavan mukaan, eli raavaat neliveto äijät ajaisivat maasturinsa siistiin rinkiin ja äijät istuisivat keskellä nuotion äärellä, jossa kukin rohkeasti kertaisi omat nelivetotilanteensa ja avautuisi kaikesta aiheeseen liitgyvästä omaa mieltä askarruttavasta ja toiset kuuntelisivat ja ratkaisivat yhdessä ongelmat. Mitä mieltä olette?

14

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapio mies

      100-150 henkiloa kokoontuu kerran kuussa saliin.. jasenia noin 450-500. lupilla on omaa maata noin 400 ha jossa tarpeelliset , toiletit ja suihkut

    • ravituristi

      Jäisikö siellä sananvuoroa muille kun sussu-ukot kertoo ongelmistaan. Vai tarkoititko että ainoastaan tuollaiset leikki-sussut kokoontuisi.

    • loistava idea!

      Sehän vasta miehekästä oliskin. Ensin paisteltas nuotiomakkaraa, otettais hieman olutta ja puhuttais äijäjuttuja. Kaikilla tietenkin lippalakit, maiharit ja toppaliivit päällä. Sitten pilkottais puut ja lämmitettäis sauna. Siellä tunnelma tiivistyis ja alettais pesemään toistemme selkiä, eikä haittais vaikka karvainen käsi välillä lipsahtais etupuolellekin. Pukuhuoneessa pistettäis ihan vaan maasturihengessä kunnon nelivetojuna pystyyn.
      Kyllä näiden parin viikon välein tapahtuvien sessioiden välillä jaksaisi oikein hyvin olla kaapissa ja leikkiä kunnon family mania.

    • mahti idea

      Kerrassaan mahtava idea. Joka äijällä iso maasturi ringissä parkit päällä, kuskeilla tiukat nahkahousut jalassa ja puhutaan maastureista. Kunnon gay rinki vaan pystyyn ja ru....aan yhdessä.

      • lapio mies

        perheet myos mukana


    • Jimnyx

      "toiset kuuntelisivat ja ratkaisivat yhdessä ongelmat"

      Siis mitkä ongelmat? Ongelmia on niillä joilla ei oo nelivetoa.

    • SWT

      Ööh tuota millä osa-alueella SX4 on maasturi? Oliko kutsu tarkoitetttu ns. SUVin omistajille. Ajoalueet jos on, niin ne on aina houkutin oikeille maasturin omistajille.

      • 20+20

        niitä oikeita maastureita on vain hyvin vähän, niihin ei lasketa noita pajeroita, patrolleja, trooppereita, grand vitaroita sun muita katumaastureita. Ei se että on jonkinlainen alennusvaihteisto tee oikeaa maasturia, samaan katumaasturi porukkaan kuuluvat myöskin Jeepit.


      • jenkkicittari
        20+20 kirjoitti:

        niitä oikeita maastureita on vain hyvin vähän, niihin ei lasketa noita pajeroita, patrolleja, trooppereita, grand vitaroita sun muita katumaastureita. Ei se että on jonkinlainen alennusvaihteisto tee oikeaa maasturia, samaan katumaasturi porukkaan kuuluvat myöskin Jeepit.

        voihan tollasen kokoontumiseen katumaasturillakin mennä, aloittajahan puhuu 4x4 maastureista, joihin useimmat katumaasturitki lukeutuu.


      • 20+20
        jenkkicittari kirjoitti:

        voihan tollasen kokoontumiseen katumaasturillakin mennä, aloittajahan puhuu 4x4 maastureista, joihin useimmat katumaasturitki lukeutuu.

        Sitä juuri tarkoitin, niitä oikeita maasto-autoja on kovin vähän, suurin osa on juurikin näitä SUV laitteita.


    • notskimakkara

      Kiitoksia nelivetotiiminvetäjälle!

      Olipahan kerrassaan mainio kokoontuminen leirinuotion äärellä. Kyllähän se Sepiäkin jälkeenpäin nauratti kun hän kertasi nelkkukokemuksiaan hondan kanssaan. Kiinni oli jäänyt vetopuuhissa. Oliko Tarmo tämän rav4 kaverin nimi ja oli nykäissyt hondan irti niinkuin vettä vain. Hyviä kaveruksia tuntuivan olevan ja mukavat väännöt saivat nelivedon paremmuudesta toyotan ja hondan välillä.

      Siinä oli muidenkin mukava tarinoida ja jutella nuotion äärellä makkaraa paistellen. Otettiinhan tuonne mukaan maasturimiesten joukkoon se etuvetoinen nissan qasqhaikin. Hyvin Esko pärjäsi joukossa vaikka alkuun nelkkukaverit katsoivat vähän nenänvartta pitkin.

      Nyt oli 8 kaveria mukana. Lisään mahtuu ehdottomasti! Seuraava kokoontuminen on toukokuun loppupuoliskolla. Ajellaan luultavasti pieni safari siinä samalla maastossa jos lupa-asiat vain saadaan kuntoon.

      • kiase

        Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana.


    • sinne vaan

      Vihdin Enäjärvellä on kokoontumisajot ensi sunnuntaina keskellä järveä.
      Katsotaan montako maasturia jää kestää ja suoritetaan asiasta arvonta.
      Minä myyn rannalla arpoja, joten osta arpa ennen jäälle ajoa.

      Tervetuloa kokoontumiseen.

      Molskis

    • Akselj Veto-Ketju

      Hei, tollaset kokoontumisajelut on moottoripyörä-äijien hommia. Minualla ei ole tarvetta avautua autonomistajien makkaranuotioilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe