Värinpoisto kotona

ensikertalainen:)

Haluaisin tehdä värinpoiston kotona, koska kampaajalla se on kallista. Itselläni on luonnostaan vaaleanruskeat hiukset ja olen värjännyt niitä monia kertoja ruskeaksi ja välillä mustaksi. Tällä hetkellä minulla on ruskeat hiukset ja haluaisin värjätä ne takaisin vaaleanruskeiksi ja siitä myöhemmin ehkä blondiksi. Mitä kokemuksia teillä on kotona tehdystä värinpoistosta? Mistä saan hyvän värinpoiston kuitenkin aika halvalla? Mistä kaupasta? Mitä vinkkejä teillä on värinpoistoon kotona? Kiitos jos voitte auttaa (:

7

10615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entinen blondi

      No kusenkeltainenhan siitä aina tulee, kylläkin myös kampaajalla. Värinpoiston jälkeen onkin tarkoitus laittaa aina väri päälle. Kaupan valikoimissa ei taida olla paljon vaalennusaineita, itse olen käyttänyt sellaista joka maksaa 11-12 euroa, siinä on 2 vaalennusjauhepussia mukana eli riittävä on. Kannattaa laittaa folio hiuslatvoihin kun vaalennat, se tehostaa vaikutusta. Vaalennuksen jälkeen laitat jonkun värin päähän, älä liian vaaleeta, niin että peittää epätasaisuudet. Sitten jos haluat vaalentaa lisää niin pari viikkoa tulisi odottaa, itse kerran tein 2 värinpoistoo peräkkäin ja hiukset meni ihan purukumiksi :(

    • Kotivärjääjä

      Värinpoiston jälkeen hiukset ovat todellakin oranssit. Ehkä kannattaa valita värinpoiston jälkeen laitettavaksi vaaleanruskea sävy, joka on lämpimän sävyinen. Itse yritin joskus kylmää vaaleanruskean sävyä ja hiuksista tuli vihertävät värinpoistokäsittelyn jälkeen.

      Blondiksi muuntautuminen vaatii vähän enemmän aikaa, kannattaa vaalentaa asteittain tai yrittää laittaa raitoja. Sekin on kyllä itse aika hankalaa, kannattaa ainakin pyytää kaveria avuksi ;) Kun olet saanut hiukset vaalennettua, käytä kerran viikossa hopeashampoota pitääksesi keltaisuuden kurissa.

      Värinpoisto kuluttaa hiuksia paljon, joten kannattaa olla varovainen etteivät hiukset kärähdä!

    • fgh juhkhjkjkj

      Kuten yllä mainittu, siitä tulee oranssi. Tyvestä todennäköisesti tulee valkoinen, sen jälkeen saattaa olla pari senttiä kellertävää ja loput tummaa oranssia. Kotikonstein tummasta blondiin kestää useampi kuukausi. Valkaisujen välissäkin pitäisi olla muutama viikko aikaa kun niitä tulee sinun tapauksessasi olemaan useita. Pari viikkoa väliä ei riitä, tukkasi muuttuisi aivan kaameaksi hampuksi. Tukan tulee levätä kunnolla valkaisun jälkeen koska hiuksen pinnassa olevat suomut kuivuvat ja nousevat pystyyn, jos tämä toistuu useasti nopeaan tahtiin, lopputuloksena on hiuksen murtuminen eli poikki meneminen. Huonolla tuurilla se voi menna poikki tyvestä, ei latvasta.
      Älä myöskään missään nimessä ensikertalaisena rupea leikkimään valkaisun ja folion kanssa yhtä aikaa. Folion sisällä hiusvärin lämpötila nousee ja rasittaa tukkaa entistä enemmän, ja lopputuloksena voi olla taas hiuksen "sulaminen" tai murtuminen.

      Kaupasta löytyvissä valkaisuaineissa ei ole mitään merkittäviä eroja, kaikista niistä tulee oranssin keltainen lopputulos. Jotkut niistä tosin ovat riittoisampia kuin toiset.
      Heti valkaisun jälkeen kun olet suihkussa huuhdellut aineen pois hiuksistasi, kannattaa pestä sinishampoolla koska ne hiuksen pinnassa olevat suomut ovat nousseet pystyyn, pääsee sinishampoo poistamaan suomun alta oranssia väriä. Pääosa väristä kuitenkin on ollut itse suomussa joten se sinishampoo ei ole mikään ns. ihmeiden tekijä. Sinishampoolla kannattaa kyllä tässä tapauksessa pestä aika usein. Valkaisun jälkeinen oranssi tukka on niin tumma, että monessa tapauksessa sinishampoolla voi pestä joka hiustenpesukerralla eikä tukkaan siltikään tule liilaa sävyä. Sinä voisit mahdollisesti pestä ainakin joka toinen kerta sinishampoolla. Liiallisena käytettynä sinishampoo tekee tukkaan siis liilahkon sävyn joka kuitenkin kuluu pois kun lopettaa sinishampoon käyttämisen ja siirtyy tavalliseen.
      Hyviä sinishampoita ovat Schwarzkopfin Bonacure sinishampoo ja Four Reasons sinishampoo. Wellan sinishampoo ei ole aivan yhtä hyvää koska se on väriltään vaalea eikä siksi yhtä tehokasta kuin Schwarzkopfin ja Four Reasonsin. Eli mitä tummempi sinishampoo, sen tehokkaampi.

    • redbabe

      Vinkki korkeintaan 2 värinpoistoa koko päähän.... sen jälkeen sävyte joka tasaa hiusten värin, sitten antaa olla vaiks kuukauden, sitten raitaa vaaleella ja taas taukoo

    • AAAPUAAAAAA!!

      Voisitteko asiantuntijat kertoa minulle pian: Oliko tämä tuote jota käytin ns. värinpoisto? Loreal preference les blondissimes, extreme platinum. Numeroa eiole tuotteeseen laitettu.
      Nimittäin teki minulle oranssin keltaisen pään!
      miten toimin nyt, teenkö tähän päälle UUDEN esim. tuhkanvaalean värin, vai värinpoiston, koska tämän näköienä en voi mennä ulos.TPeittääkö tuhkanvaalea väri tuon keltaisen kokonaan. Eli vaaleneeko tukka tästä vielä pahemmaksi, vai voiko vaalealla sävyllä "tummentaa" vitivalkoista väriä?(juurissa on vähän vitivalkoista)
      Kauanko odotan ennen kuin teen sen? 2 viikkoa?

      • ertrtujrtfyhtfujtyu

        Älä nyt ainakaan laita siihen tuhkanvaalea, se oranssi on dominoiva ja jos siihen länttäsee tuhkanvaalean päälle niin huonolla tuurilla tukkasi saattaa olla katastrofi.
        Kylmä sävy ei poista sitä oranssia.
        Toinen valkaisukaan tuskin vaalentaa sitä enempää, ei ainakaan huomattavasti eli sitäkään en suosittele ettei tukkaa turhaan rasiteta. Mitä itse tekisin olisi se, että ostaisin kaupasta värin joka on tummuudeltaan sama kuin nykyinen oranssi, tai ehkä yksi aste tummempi. Älä valitse mitään kaikkein lämpimintä sävyä, vältä myös kaikkein kylmintä sävyä. Valitse luonnollisen näköinen keskivaalea väri. Sinishampoolla voit myös sitä pestä kerran pari viikossa niin ylimääräinen oranssisuus taittuu pikkuhiljaa, ei kuitenkaan kokonaan. Tavishiusvärin voit laittaa heti siihen oranssin päälle, mutta valkaisujen välillä olisi hyvä olla vähintään 2 viikkoa.


    • Anonyymi

      Käykö 6 viikon kestävä sävyte

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe