Naistenpäivän muistaminen

Loukattu

Miesystäväni on aina ollut hyvin romanttinen, mutta... Nyt naistenpäivänä hän muisti minua edellisenä päivänä tuomalla pienen lahjan, jos ei vaikka yövuoron jälkeen ole virkeimmillään herätessään päivällä. Kyseisenä päivänä sain kyllä huomenta viestiä sun muuta, mutta en edes mainintaa koko naistepäivästä. Eikä myöskään nähty koko päivänä vaikka asutaan samassa talossa.
Illalla hän oli kyllä lähtenyt kaverilleen saunomaan ja viettämään iltaa, sen hän jaksoi hyvin. Ei koskaan ymmärtänyt, miksi olin niin syvästi loukkaantunut. palautin seuraavana päivänä lahjan takaisin.
Hän vaan ihmetteli minun käytöstä ja sanoi, ettei enää tapaa kavereitaan, jos siitä tulee tällainen show. Kun vuodessa on päiviä tavata kavereita. Minulle tietyt päivät on tärkeitä ja odotan niiltä paljon. Ja odotan niiltä vain yhdessä oloa, en mitään tavaraa, mitä on helppo kiikuttaa "korvaukseksi" ilman suukkoa tai halausta, edes yhtään mitään kosketusta...

12

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aikuinen nainen

      Voi, voi olet kuin pikkutyttö! Sellaiset kaupalliset päivät on jo alkaneet onneksi mennä muodista. Montako muuta päivää on vuodessa osoittaa rakkautta ja kiintymystä?

      • hellanduudelis

        Näin on, jonninjoutavaa koko naisten päivän vietto. Tietääköhän ap, miksi sitä naisten päivää oikeastaan vietetään ihan alunperin?


    • Miestenpäivää myös

      Niinpä! Ja kansainvälinen miestenpäivä on 19.11. Eipä ole siitä tehty edes niin tärkeää että ois edes kalenteriin merkitty. Eikä varmaan monet miehet edes tiedä että sellainenkin on olemassa. Pitänee muistaa sitten marraskuussa, toivottavasti myös sinä ap!
      Itse kyllä sain miesystävältäni kukkakimpun naistenpäivänä mutta en muistanut mikä päivä on joten kysyinkin häneltä, mitä pahaa hän oli tehnyt kun toi kukkia.

    • mä vaan

      "Minulle tietyt päivät on tärkeitä ja odotan niiltä paljon. Ja odotan niiltä vain yhdessä oloa, en mitään tavaraa, mitä on helppo kiikuttaa "korvaukseksi" ilman suukkoa tai halausta, edes yhtään mitään kosketusta..."

      Tietääkö miesystäväsi tämän? Odottaako hän samoja asioita?

      Voi helkutti, sait lahjan ja kehtaat vielä valittaa! Mieheni ei muista mua naistenpäivänä mitenkään enkä pane siitä pahakseni. Mulle ne arjen teot ovat tärkeämpiä. Sitä paitsi, miehelläni ei ole naisia, on vain nainen ;)

    • Puhukaa ystävät

      Siis loukkaannuit siitä, että sait lahjan päivää ennen mutta et kyseisenä päivänä?

      Jos tahdot hänen aikaa, etkä tavaraa, niin kannattaisi sanoa se hänelle.

    • kiara

      Siis onko ap ihan AIKUISTEN OIKEASTI tosissaan? Sai lahjan mutta valittaa silti kuin teinityttö. Mie en saanu mieheltä mittään ja mieskin oli koko illan duunissa ja hyvillä fiiliksillä olin silloin ja olen edelleen.

      Miksi jotkut olettaa että heti kun on joku naisten/miestenpäivä, niin pitää olla lahjoja ja kaikenmaailman tilpehöörejä, eikös noita lahjojenanto/juhlapäiviä ole muitakin vuodessa. (synttärit,joulu,vuosipäivä,äitien/isänpäivä ,uusivuosi,vappu,juhannus ym). Toisinsanoen ihan riittävästi.

      Että jos nyt ap:ta yhtään lohduttaa niin voin kertoa : ei tullu naistenpäivänä yhtään mitään,uudenvuoden,joulun ja juhannuksen vietin yksinään ku mies painoi duunia, mutta silti iloitsen siitä että olen hänen kanssaan ja teemme sitten muulloin yhteisiä juttuja kun juuri juhlapäivät yleensä hän joutuu olemaan töissä.

    • Aikuinen nainen

      Ei ole ihme, että ihmisillä on nykyään parisuhde ongelmia, jos niitä ongelmia tuollaisista asioista saadaan aikaiseksi....voihan..

    • Turha juhla

      Naisten päivä. Turhin juhla ikinä. Oon sanonut vaimolleni, että minä en muista häntä väkisin keksittynä juhlapäivänä - varsinkaan ennenkuin miehiäkin aletaan juhlia. Muistan kyllä vaimoani yllätyksillä, mutta en todellakaan naisten päivänä.

    • Bimbospotteri

      Naistenpäivänä juhlitaan sosialistista vallankumousta ja kiinnitetään huomiota epätasa-arvoon. Sitäkö miehen pitäisi juhlia?

      Miehesi taitaa muuten olla venäläinen, koska toi lahjan edellisenä päivänä, kuten neuvostotyöpaikoilla oli tapana. Sinäkö tiedät paremmin, miten päivää kuuluu viettää?

    • Reilusti vain

      Voi voi? Mites sinä muistat ne 364 miesten päivää? Tarjoatko tavaraa joka päivä?
      Hän nimittäin odottaa sitä..... ;)

      • reilusti toki

        Tarjoan, saa ainakin kaksi kertaaa päivässä, myös naistenpäivänä.


      • Toki vain..
        reilusti toki kirjoitti:

        Tarjoan, saa ainakin kaksi kertaaa päivässä, myös naistenpäivänä.

        Minä arvasin ! Sinä menit painostuksen puolelle heti! Kaksi kertaa päivässä on aivan liikaa..... ja ahdistavaa. Haluat hallita vai? Miksi ei voisi olla miehelle mieliksi miehen toivomalla tavalla? Aina pitää joko pihdata tai vetää overiksi... ;))))


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      972
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      644
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe