Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Scorpions ja Miljoona-Rock

Kullerwo

Eihän sellasta nyt kukaan tervejärkinen mene katsomaan. Ne esiintyjät OLIVAT suosittuja joskus 20 v. sitten, nykyään ne ovat vanhoja PAPPOJA!! Herätkää ihmiset, eihän tuollainen mene edes hyvästä vitsistä, eikä huonosta! Ihmeellistä tää vanhojen kehäraakkien kierrättäminen, nostalgianhaluiset 4-kymppiset yrittää paluuta nuoruuteen menemällä katsomaan tämmösiä skorppareita ja waspeja sun muita. Eput kuuluu samaan kierrätyskoriin. Oppisivat lopettamaan ajoissa, toisaalta eihän he tyhmiä ole kun ottavat rahat pois.

13

1497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletko

      Todella lapsellinen kirjoitus. Muista ettet sitten itse nelikymppisenä kuuntele mitään mitä nyt kuuntelet.
      Miten musiikki vanhenee??? Hyvä musa on hyvää aina.
      Suosittuja 20v sitten? Outoa että silti vetävät yhä salit täyteen...

      • ...

        Kullerwolla tais olla kuumetta. Hän on menettäny työpaikan, tyttöystävä jättäny ja nyt purki pahaa oloaan keskustelupalstalle. Musiikista hän ei tiedä ilmeisesti mitään.

        Tuurin keikka lähestyy! Syyskuu alkaa sillä hienosti.


      • Serpentum
        ... kirjoitti:

        Kullerwolla tais olla kuumetta. Hän on menettäny työpaikan, tyttöystävä jättäny ja nyt purki pahaa oloaan keskustelupalstalle. Musiikista hän ei tiedä ilmeisesti mitään.

        Tuurin keikka lähestyy! Syyskuu alkaa sillä hienosti.

        Aamupäivä tosin pitää olla paikallisessa juottolassa töissä, mutta illalla ehdottomasti kattelemaan meininkiä kun kerrankin täällä jotain isompaa :D


    • Maximum Overkill

      Mielestäni lipun hinta (la 40 e) ei ole oikein suhteessa esiintyjäkaartiin. Vrt. esim. Ruisrockin la (40 e). Esiintyjinä mm. Motörhead, Stray Cats, Nightwish, Turbonegro ihan vain muutamia mainitakseni kymmenien esiintyjien listasta. Jotenkin nyt on hieman ahnehtimisen makua tuossa lipun hinnassa, ei se Scorpions nyt sentään NIIN ihmeellinen tai harvinainen esiintyjä Suomessa ole. Ettei vaan Keskisen miljonääri nyt olisi sortumassa ahneuden syntiin, ja kaikkihan me tiedämme millainen loppu sillä ahneella olikaan...

      • juupa

        se lippu oli kyl 35 euroa ennakkoon ja elokuun puolivälin jälkeen 40euroa. Ja ei se ole keskisen vika, jos kansa maksaa...ilmeisesti jo lähes 12000 kuulijaa on maksanut lipun. Musa soi hienosti, vaikka sinä jättäisitkin konsertin välistä. Mene esim. sinne ihmeellisen musiikin maailmaan.


      • tero

        oivoi jurpo, ei ne festivaalin lipunhinnat esintyjistä määräydy, kun on hieman muutakin kuluja, kuin bändien hinnat. ...lava, äänentoisto, vessat, järkkärit, markkinointi, ym.
        toi lipunhinta on varsin kohtuullinen


      • schleissen
        tero kirjoitti:

        oivoi jurpo, ei ne festivaalin lipunhinnat esintyjistä määräydy, kun on hieman muutakin kuluja, kuin bändien hinnat. ...lava, äänentoisto, vessat, järkkärit, markkinointi, ym.
        toi lipunhinta on varsin kohtuullinen

        ...kuitenkin JOSSAIN määrin määräytyvät myös esiintyjien palkkioiden mukaan. Jurpolle vaan tiedoksi.


      • Rudolf

        Helppo on arvostella tekijöitä.
        Tunnen Vesan systeemit melko läheltä seuranneena
        ja voin todeta, että harvat "rikkaatkaan" pursuavat sellaista työpainetta, mitä Vesa
        tekee. - Ja mun puolesta yrittänyt saa ansaita
        riskistä kunnon palkinnon.
        Lähden automaattisesti myös seuraavan konserttiin. -Tiedossa on meinaan Bon Jovi, AC/DC. Kateelliset älkää vaivautuko mukaan.


    • ja hauskaa oli

      ..ja väkeä oli paljon. Arviot pyörii 20000 kieppeillä, ja meno oli hyvää! Että juntteja tai ei niin ROK ROK!!

    • eräs..............

      katsoja joka oli katsomasa scorppionsien keikkaa ja he ei todellakaan ole mitään vanhoja pappoja, vaikka saattavat näyttää siltä! nimittäin toinen kitaristeista hyppeli lavalla!! ja ne jotka eivät olleet katsomassa tätä keikkaa niin tämä keikka saattaa tulla televisiosta.

    • mä olin myös

      Tulipahan käytyä katsomassa niitä "pappoja" Miljoona rockissa... Mä ainakin tykkäsin Scorppareista todella paljon ja ikä ei kyllä tuntunut painavan päälle "papoilla", kyllä meno oli sellaista.
      Näin elokuussa Dingon Kukkaisrockissa ja katselin esim. Neumannia, että kyllä taitaa jo "vanhuus" painaa päälle...
      Mutta vertaapa Neumannia (10 v. nuorempi) ja Klausia Scorppareista! Ero on huomattava, ei voi edes verrata keskenään samana päivänä! Kyllä "papat" vaan jaksaa rokata!

    • paikalla

      Olihan siellä muitakin kuin pelkkä Scorpions. Onneksi on vaihtoehto olla menemättä. Itse en menisi HIMin keikalle vaikka mulle maksettaisiin siitä. Maku ja mielipide on kuin perse, eli jaettu.

      Miljoonarokin järjestäneet mokasivat vain järjestelyissä kun ei edes muovisia vesipulloja saanut tuoda alueelle ja anniskelualue pistettiin kokonaan kiinni kun se ei enää vetänyt porukkaa. Moi jäi anniskelualueen ulkopuolelle kiroilemaan.

    • the scorps power

      kullerwo taitaa olla vielä vaipoissa eikä tiedä the scorpions tai musikista ylipäätään mitään!mutta kullerwohan sen itse sanoi vaikka meni vuosikymmenellä väärin että scorpparit kovia 20v.sitten!olivat kovia jo30v.sitten ja hyvä musa on ajatonta kuten vanhemmat ja viisaammat kuin "kulli"ikinä tajuaakaan ja jokainen scorppareita vähääkään seurannut tai edes nähnyt näkee kuinka ns.papat rockkaavat yhä kuin alkuaikoina kokeneempina vain!joten antaa palaa sanoi frank sillä niinkauan kun ks.upea bändi vetää tolla tasolla tollasta settiä ettei nuoremmatkaan jaksa mukana niin lähden keikalle vaikka timbuktuun!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe