Suomen MediaCenter Lahdessa?

ring ring

Savossa toimiva MediaCenter avaa Lahteen uuden toimipisteen ja he etsivät toimistotyöntekijän nimikkeellä väkeä puhelinhommiin. Ilmeisesti myyntiä, haastatteluja, ajanvarauksia jne. Kannattaako hakea? Onko samanlainen riistofirma kuin esimerkiksi Mediapex, Nikolex ja mitä näitä nyt on..?

9

813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ring ring

      Olen nyt selannut nettiä ja tosi vähän on kokemuksia tästä firmasta. Tarkoittaako se sitten sitä että työntekijät ovat tyytyväisiä, eivätkä joudu valittamaan?

    • ------

      Oon itse ollut ko. yrityksessä aikanani pari kuukautta töissä. Pitempään ei hermo kestänyt. Jo koulutuspäivän jälkeen epäilin etten kovin pitkään tule viihtymään, koska asiat käytiin sen verran epäselvästi läpi (ei kerrottu esim. kilpailijoista mitään, joten välillä oli hankaluuksia kun en tiennyt mitkä yritykset tarjoavat samankaltaisia palveluita kuin me!). Kun aloin soittelemaan, vanhempi työntekijä lyttäsi spiikkini täysin, vaikka olin sen koulutusmateriaaleista lukenut. Hänen mukaansa ei saanut sanoa noin, ei näin, spiikkini oli suoraan lainaten p*rseestä hänen mukaansa. Sitten kun otin mallia tästä vanhemmasta työntekijästä (joka oli/on ihan hirveä myyntitykki), pomot sanoi ettei noin saa/kannata sanoa. Eli siis äärimmäisen epäselvää, kun ei tiennyt miten potentiaalisille asiakkaille kannatti puhua. Uskoako vanhempaa työntekijää vai pomoja?

      Esimiesten toimintaan en ollut tyytyväinen, mutten ala syitä tässä sen suuremmin erittelemään. Lyhyesti voin kertoa saaneeni sellaisen kuvan, että työntekijät olivat pomojen silmissä eriarvoisia.

      Palkat kuitenkin tulivat ihan hyvin ja sinä päivänä kun oltiin luvattu. En kyllä koskaan laskenut, paljonko olin tehnyt provikkaa (ei me työntekijät kyllä saatu edes mitään tietoa paljonko oltiin provikkaa tehty), mutta se minimipalkka vähintään oli aina palkkapäivänä tilille ilmestynyt.

      Mutta toki jos ei ole muutakaan työtä tiedossa, kannattaahan tuota käydä kokeilemassa jos yhtään tuntuu että puhelinmyynti ois se oma juttu. Itselleni tuli sellainen hermoromahdus parin kuukauden jälkeen (itketti joka päivä ennen töihin lähtöä, asiakkaiden ilkeät kommentit saivat kyyneleet silmiin jne.) etten enää ikinä aio harkitakaan puhelinmyyntihommia!

    • fony

      En tiedä millaista on Lahdessa mutta ainakin Kuopiossa järkyttävää paskaa. Kuukauden olin duunissa ja yritin myydä yrityksille nettinäkyvyyspaketteja. Koulutus oli hyvin suppea eikä kaupantekoon mielestäni opetettu kunnolla. Esimiehenä oli aivan bipolaarinen paskiainen joka oli vähän väliä uhkailemassa potkuilla tai sitten yhtäkkiä muutti mieltänsä ja kehui paljon. Ilmapiiri oli ärsyttävän kireä, kesätyöläisiä tuntui lentävän pihalle varsin nopeasti; kun aloitimme, meitä oli seitsemän, parin-kolmen viikon päästä vain minä jäin jäljelle! Palkkaus oli kanssa aika perseestä, luvattiin aluksi pohjapalkkaa mutta sitten peruttiin ja olikin provikkapalkka.
      En aio tuomita puhelinmyyntiä työnä tuon yrityksen perusteella, olen enemmän kiinnostunut liittymien ja mokkuloiden myynnistä jollain teleoperaattorilla, niitä sentään moni tarvitsee ja niille löytyy käyttöä. Moni kaveri on sanonut B2B-myynnin olevan perseestä ja voin nyt sanoa samaa.
      Hassua kuinka vähän Suomen Mediacenteristä on juttua netissä, nuorena yrityksenä se todennäköisesti yrittää vaalia imagoaan ja pitää mainettaan hyvänä. Suosittelen suhtautumaan ko. yritykseen varauksella.

      • kassu

        Tää yrityshän on entinen Savon mediacenter. Vaihtoivat nimen kun olivat kysettaneet kaikkia yli sietokyvyn. Täysin epäluotettava firma. Siellä valehdellaan kaikesta silmät, korvat ja suut täyteen. Ja muka noudattavat Pamin callcenter alojen työehtosopimusta. Mistään ei puhuta totta. Jos et saa myyntiä aikaan siirryt soittelemaan pelkällä provikalla omasta pyynnöstä. S
        ekin sopimus pakoitetaan kirjoittamaan peloittelemalla. Hyi hitto mikä paikka.


      • nettitieto

        Tuolla omistajalla on vaikka minkälaisia yrityksiä ja sama meininki muissakin. mm. hakemistopaleluita joista on paljon huijausjuttua keskustelupalstoilla mutta omistajan nimeä ei näy niissä kun pistää vastuun muille. Ite ottaa vaan isoa palkkaa.


    • Palkat väärin!!!!!!

      Ihan omituiseksi mennyt suomen mediacenterin toiminta ainakin kuopiossa. Palkat tulee väärin, niistä lähtee ihme vähennyksiä, joita ei suostuta selittämään. Tuntuu että esimies vaan valehtelee, ehkä ne puuttuvat rahat menee sen omaan taskuun. Kaikki normaalit tyypit on jo jättänyt firman.

    • Que4

      Huomionarvoista on myös se että ko. yritys on näemmä perustettu vuonna 2013 ja liikevaihtoa kertynyt kokonaista 30t euroa. Huipputyöantajana heidät on palkittu jo vuonna 2012. Todellista loistokkuutta. Arvioitsijat tiesivät jo vuotta ennen mitä huippua markkinoille on tulossa. :)

      Toimin itse telealalla yrittäjänä kiinteässä yhteistyössä samojen päämiesten kanssa ja olen ihmetellyt työntekijöiden heikkoa saatavuutta KUOPIOSSA, vaikka toimitaan kuukausipalkkauksella joka ylittää kaikki mahdolliset alaan edes etäisesti viittaavat tessin minimit.

      Nämä tarinat kertovat syyn ja seurauksen. Kun sana "tele" mainitaan, kaikkoaa kehityskelpoinen väki.

      Entäs Kuopion kaupunki; Kaupunki kehuu (ELY-keskus) järjestävänsä oikein rekrytapahtumia ko. yrityksen kanssa ja ulkoistavansa jatkuvasti sinne töitä.

      Hyväksyykö kaupunki sumeilematta ns. y-tunnuksen vaihdokset, joita ei minun ymmärtääkseni tehdä muusta syystä kuin jos halutaan tehdä säästöjä verottajan ja työeläkeyhtiön ( muiden velkojien kustannuksella)
      Sen verran lujaa halutaan kaupungin toimesta kaunistella nuorten työttömyystilastoja, että mopo on karannut käsistä jo aikaa sitten.

      On imagotappio nykytilanteessa olla Kuopio -nimisen kaupungin kanssa tekemisissä -ainakin jos haluaa toimia kunniallisesti ja voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

      Laitan tämän viestin sisällön lisäksi kaupunginjohtajalle, Ely -keskukseen ja paikallisiin medioihin. Prkleen uskomatonta että näin voi toimia.
      Täältä palstalta voi lukea työntekijöiden kommentteja, jotka vahvistaa tarinaa.

      Ainakin meillä tehtiin vuodenvaihteessa palo-, työsuojelu- ja verotarkastus peräkkäin. Kuulemma tutkivat toimialaa ja toimijoita. Olisiko samat toimenpiteet kohdistunut myös muihin toimijoihin ja kannustanut vaihtamaan y-tunnusta ja tekemään samalla verosuunnittelua. Mene ja tiedä -tämähän on vain arvailua.

      Joskus joku sanoi että niin on miltä näyttää.

      T. Yrittäjä

    • Jaana1234

      Toimii nykyään Savon MediaCenter nimellä. Myyvät näitä huijaus hakemistoja Suomen 118 ja yritysrekisteri. Miinusta tekee kun eihän noita hakemistoja kukaan enää osta paitsi nuoret yrittäjät. Jos haluaa laatua myydä niin EI TÄNNE. Toimii Pohjois-Savossa Kuopio Lapinlahti ja Iisalmi. Vai onko jo osa yksilöistä kuopattu...

    • Anonyymi

      onko sama ku suomen avainsanat.. niillä aputoiminimi savon mediacenter. onkohan edelleen hakemisto huijauksia vaan myynnissä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe