Kysymys anopeille

anopin silmätikku

.. miten suhtaudutte kun nainen on poikaanne noin 5 vuotta vanhempi ja jo mm hankkinut jälkikasvua.. otatteko vastaan vai alatteko etsiä lopulta keinoja hankkiutua moisesta miniästä eroon vaikkapa "omien lastenlasten" saamisen tähden?

10

507

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helvetin nähnyt

      Ensin anoppi keksii sinulle "menneisyyden", minkä perusteella yrittää tuhota elämäsi ja suhteesi niin mieheesi kuin omiin sukulaisiisi ja tuttaviin.

      Jos mies edelleen pitää sinusta kiinni, anoppi rikkoo myös miehesi välit sukulaisiinsa ja iskee vielä haudankin takaa, eli tekee poikansa perinnöttömäksi.

      Anopit ovat olemassa siksi, että siirtävät kiusaamisen perintöä sukupolvelta seuraavalle. Varo, ettet katkeroidu ja tee omille lapsillesi ja heidän puolisoilleen samoin.

    • jeor934qp

      hmm...mitä itse ajattelisit vastaavassa tilanteessa? en ole anoppi vaan miniä:) mutta kyllä minä mielummin lapselleni ottaisin puolison jolla ei vielä lapsia ole..riippuu tosin ehkä iästäkin..jos poika on 40 wee niin ehkä siinä sitten jo toivoisi että löytäisi edes jonkun, parikymppiselle ei ehkä mikään ihannepuoliso kuitenkaan.

    • joopajoo

      Luultavasti ajattelisin, että kun ollaan kuitenkin jo lähes keski-ikäsinä niin asialla ei olisi mitään merkitystä minulle.. Miksi olisi? Tätä nimenomaan en käsitäkään että mies halusi itse niin kovin nimenomaan minut, itse sanoin että tulee vielä ongelmaa ja pyysin ottamaan nuoremman ..

      Joskus mietin olisiko anoppi sittenkin halunnnut "näytille" vaikkapa miehen, tai skitsofreenikon, tai rappio-alkoholistin.. Tämä toinen miniäkään ei mikään ihana kuulema ole, anoppi tapaa haukkua tätä toistakin aika vapaalla suulla...

      Ei kyseessä ole ollut mikään parikymppisten suhde.. "ihannepuoliso" on jokaiselle minusta se oma.. Ei siihen äiti eikä isi voi vaikuttaa..

    • Tua -anoppi

      Miniäni on seitsemän vuotta poikaani vanhempi. Olen ottanut vastaan, eikä minulle kuulu miniän menneisyys.
      Itse olen iloinen uusista lapsenlapsista, joihin olen saanut tutustua.
      Pikku poika nimitti omasta aloitteestaan minut mummokseen. Aivan ihanat lapset, ihmettelen kuinka joku on osannut kasvattaa niin kivat ja viehättävät sekä sydämelliset tenavat.
      Jossain vaiheessa olisi tietysti kiva saada lisää lapsenlapsia, eli pariskunnalle yhteinen muksu. Aika näyttää, ja kai tällaistakin saa toivoa... että perhe kasvaisi ja voisi jatkossakin hyvin.
      Onhan ainakin näyttöä sille, että miniäni on hyvä äiti lapsilleen.

      • Omenapannaria16!

        Juuri sinunlaisiasi ihmisiä maailmassa tarvittaisiin muutama lisää.

        Veljeni pojalla on kuusi vuotta vanhempi puoliso, myös mies. Näin ollen he eivät koskaan tule saamaan omia lapsia. Onneksi tällä puolisolla on kolme tosi kivaa lasta edellisestä liitostaan. He ovat "isovanhemmille" ihan kuin omia, vaikka ovat tunteneet vasta vajaat neljä vuotta. Ikävä kyllä tapaamme heitä ihan liian harvoin, koska lähihuoltajaäiti asuu ihan toisella puolella Suomea ja on välillä kuukausiakin ulkomailla. Mutta yhteyksiä pidetään puhelimitse, maileitse ja facebookeikse.


    • anopiton miniä

      Noinhan sen olla pitäisi, että aikuiset tekevät itse valintansa ja vanhemmat kunnoittavat tätä valintaa, hyväksyen sen. Meillä ei tule kuuloonkaan että ihmiset ovat erilaisia. Anoppini on hyvin vanhanaikainen ja aika hankala tapaus. Sellainen joka on aina oikeassa.

    • anopin silmätikulle

      Tervehdys!
      Kysymys kuluu kestätkö sinä jatkuvaa nälvimistä, ja kestääkö sitä jälkikasvusi?

      Itsellä sama tilanne. Eroaa vain siinä, että appiukko on se kettuileva osapuoli, joka käynnillä. Viime käynti ylitti sietokykyni koska mollaaminen kodistui jo lapseeni. En mene sinne enää käymään, eikä lapseni. Mieheni saa käydä kotonaan aina kun haluaa, mutta toki hän sanoi ettei usein tule vierailtua koska vapailla ja lomilla haluaa viettää aikaa perheensä kanssa.

      Ikäväähän se on, kun yhtään vierailua ei pysty käymään ilman piruilua.

    • ilman anoppia

      Ihmettelen näitä anoppi moitteita, kun niistä ei löydy mitään hyvää.....ajatelkaa miniät olette itsekkin joskus samassa veneessä ja miltä tuntuu silloin....naiset kun aina moittivat eihän ne appiukot moiti vävyjään tai miniöitään samalla tavalla. Kyllä teissä miniöissä olisi myöskin moitteita......eikä se ole mikään sukupolvien kuilu vaan asenne vamma.

      .

    • Anoppi myös

      Jokainen valitsee itse oman elämänkumppaninsa ja se ei anopeille ja apeille kuulu pätkän vertaa.
      Lienee tärkeintä, että se oma lapsi on omassa parisuhteessaan onnellinen.

    • JKOP

      NINKÖ

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8176
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe