Algerialainen mies

Ihastunut13

Millaisia ovat puolisona? Olen tapaillut yhtä ja kiinnostaisi tietää. Mies kertaalleen eronnut, mutta luulen hänen olevan tosissaan.

21

733

Vastaukset

 • Jokainen on yksilö.
  Mulla on vain huonoja kokemuksia tuttavapiirissä.
  Kaikilla suomineidoilla oli algemiehet.
  Yksi on yhä naimisissa, mutta vaimo vaikuttaa ahdistuneelta. Mies on jyrkkä eikä vaikuta yhtään kivalta. Lapsensakin pelkäävät häntä.
  Toinen alge pieksi vaimoaan ja lapsia vuosiakausia, lopulta vaimo pakeni.
  Kolmas mies oli pikkutarkka ilkimys, ja nyt sekin vaimo on eronnut. Pahoja ongelmia heillä kuulemma oli, mutta en sen enempää tiedä,.
  Kenties löytösi on helmi, mutta itse olisin tosi varovainen.
  Koen, että algerialaiset miehet ovat kaikkein julmimpia miehistä, jos nyt yleistää voi. Oikeasti ei voi yleistää, mutta kyllähän meillä kaikilla ajatuksiin tulee jotakin, kun puhutaan vaikka tietynmaalaisisista henkilöistä.
  Haluan olla ennakkoluuloton, mutta varoituksen sana on paikallaan.

 • Kerro nimi ketä algerialaista olet tapaillut ja missä ! Monella on jo puolisona algeriano. Pettää vaimoaan ja sinä kuvittelet sen olevan tosissaan höh!

 • Varmasti hulttioitakin riittää.
  Nämä miehet, joista äsken kerroin, eivät olleet pettureita, vaan hyvin uskonnollisia...mutta valitettavasti julmureita :(
  Pitkä kivinen tie on edessä, oli petturi tai julmuri...
  silti uskon, että ehkä jossain on myös hyvä algerialainen mies, mutta heitä taitaa olla todella vaikea löytää...

  • En kerro nimeä, mutta Pääkaupungista. Pelkkää hyvää vielä sanottavana, koska on ystävällinen, komea ja vaikuttaa rakastuneelta minuun. Ollut tosin naimisissa ja perhettäkin tullut. Mutta eroavathan suomalaisetkin... Uskonnollisuus hiukan hirvittää, vaikka omien sanojen mukaan ei uskonto näkyisi arjessa. Menen viikon kerrallaan.


  • Kasbah kirjoitti:

   En kerro nimeä, mutta Pääkaupungista. Pelkkää hyvää vielä sanottavana, koska on ystävällinen, komea ja vaikuttaa rakastuneelta minuun. Ollut tosin naimisissa ja perhettäkin tullut. Mutta eroavathan suomalaisetkin... Uskonnollisuus hiukan hirvittää, vaikka omien sanojen mukaan ei uskonto näkyisi arjessa. Menen viikon kerrallaan.

   Rakasta, kärsi ja unhoita. Kusettajia kaikki!


  • Kasbah kirjoitti:

   En kerro nimeä, mutta Pääkaupungista. Pelkkää hyvää vielä sanottavana, koska on ystävällinen, komea ja vaikuttaa rakastuneelta minuun. Ollut tosin naimisissa ja perhettäkin tullut. Mutta eroavathan suomalaisetkin... Uskonnollisuus hiukan hirvittää, vaikka omien sanojen mukaan ei uskonto näkyisi arjessa. Menen viikon kerrallaan.

   Etunimi alkaa A:lla ?


  • Kasbah kirjoitti:

   En kerro nimeä, mutta Pääkaupungista. Pelkkää hyvää vielä sanottavana, koska on ystävällinen, komea ja vaikuttaa rakastuneelta minuun. Ollut tosin naimisissa ja perhettäkin tullut. Mutta eroavathan suomalaisetkin... Uskonnollisuus hiukan hirvittää, vaikka omien sanojen mukaan ei uskonto näkyisi arjessa. Menen viikon kerrallaan.

   Y.G.


  • Älkää koskaan menkö avioon , Algerialaisen kanssa , liian suuri kulttuuri ero. Heidät on opetettu jo lapsena , nainen tottelee miestään ja moni heistä on narsisteja . Vaikka voivat olla todella ihania suhteen alussa niin ihan varmasti suhde muuttuu ajan kanssa .


  • Anonyymi kirjoitti:

   Älkää koskaan menkö avioon , Algerialaisen kanssa , liian suuri kulttuuri ero. Heidät on opetettu jo lapsena , nainen tottelee miestään ja moni heistä on narsisteja . Vaikka voivat olla todella ihania suhteen alussa niin ihan varmasti suhde muuttuu ajan kanssa .

   Tuo koskee kaikkia muslimeja.
   Koraani kertoo miten naista tulee kohdella


 • ja ole varovainen.Kenest ä hän on eronnut.suomi-vai algeerivaimostaan? Usein arabit menevät naimisiin serkkujensa kanssa.Miksi hän on eronnut? Puhuuko pahaa entisestään,esim että nainen on hullu?Sainiko mitä kenties hän itse teki väärin avioliitossaan? Millä hän elää täällä,käykö töissä? Itse tapailin erästä algerialaista ja seoli vikatikki se,tosin alku oli mitä ihanin...Moni kakku päältä kaunis.Kannattaa siis tutusta kunnolla ja edetä varovasti.Jos mies yrittää painostaa etenemään nopeasti suhteessa,niin peräänny vielä kun voit....Olethan varovainen.

  • ketää olet tapaillut saanko kysyä??? koska olen tavannut miehen algerialainen ja kuvauksesi sopisi häneen??? laita minulle vaikka hänen sukunimen kolme viimeistä kirjainta


 • Luulo ei ole tiedon väärtti, noin sanoo suomalainen kansanviisaus!

  • Kyllä haukkuu ex vaimoa. Pää ei ole sillä kunnossa, miehen mukaan. En sitten tiedä... Nyt on tullut muutama juttu, minkä takia jarruttelen yhteenmuuttoa...


  • Kaksikko? kirjoitti:

   Kyllä haukkuu ex vaimoa. Pää ei ole sillä kunnossa, miehen mukaan. En sitten tiedä... Nyt on tullut muutama juttu, minkä takia jarruttelen yhteenmuuttoa...

   mistä päin suomea olette???? itse olen naimisissa algerialaisen kanssa


 • tuo kokemus uskonnollisesta julmurista löytyy ihan minultakin. Eipä tainnut/taida edelleenkään poikakaparan pää olla kunnossa. Teki vainoharhoillaan jo melkein minutkin hulluksi.
  Nimi alkoi a:lla ja Helsingistä on.

  Voi toki olla jo parantunutkin päästään, jos muistaa syödä lääkkeensä:)

  • oliko ali B KERRO REHELLISESTI???? JA ONKO NÄKYNYT VIELÄ HESASSA


 • Muistetaan se avioehto ja ei nimiä koskaan vekseleihin.

 • haluaisin tietää mistä olet? olen itse naimisissa algerialaisen miehen kanssa ja meillä lapsi lapsen syntymän jälkeen hän aina ulkona epäilen että pettää

  • Ei välttämättä petä vaan haluaa hengailla kavereiden kanssa ja istua tuntitolkulla kahvilassa?näin se yleensä menee heillä on tapana se kun aamulla heräävät niin samantien kahvilaan pelaamaan ja istumaan kavereiden kanssa niin myös tekevät vanhemmat miehet.Usein myös käy täällä suomessa niin että,he vain pettävät vaimojaan ja luulevat kaiken olevan hyvin kun on yhteinen lapsi,sinun täytyy ottaa asiat esiin ja sanoa suoraan missä mennään.Itse olen Algerialaisen miehen kanssa naimisissa mut meil ei ole näitä ongelmia ollut 13v ainekaan vielä?


  • sina1 kirjoitti:

   Ei välttämättä petä vaan haluaa hengailla kavereiden kanssa ja istua tuntitolkulla kahvilassa?näin se yleensä menee heillä on tapana se kun aamulla heräävät niin samantien kahvilaan pelaamaan ja istumaan kavereiden kanssa niin myös tekevät vanhemmat miehet.Usein myös käy täällä suomessa niin että,he vain pettävät vaimojaan ja luulevat kaiken olevan hyvin kun on yhteinen lapsi,sinun täytyy ottaa asiat esiin ja sanoa suoraan missä mennään.Itse olen Algerialaisen miehen kanssa naimisissa mut meil ei ole näitä ongelmia ollut 13v ainekaan vielä?

   minä naimisissa algerialaisen miehen kanssa ja parempaa miestä saa etsiä. ei juo ei polta ei käy paarissa ja kaikessa arjaessa mukana mutta onhan kaikilla omat karikkonsa elämässä. me riidellään huudetaan niinkuin muutkin perheet mutta yhteen tullaan ja sovitaan ja halataan. niinkuin varmasti suomalaisessakin perheessä.


 • Tee geriatrinen testi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  90
  3675
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1730
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  61
  1391