Mistä kaupasta miesten stringit?

Tappara76M

Tämähän on aikamoista sillisalaattia. Monessa keskustelupalstassa ja keskusteluketjussa pohditaan mistä noita miesten stringejä saa.

Stockmanneilta saa ja Sokoksilta kuulemma viimeistään joulun alla. Stockmanilta Calvin Kleiniä ja Sokoksilta saa pian Calvin Kleniä myöhemmin Armanin ja sitten niitä ja Dieselin Jockstrapeja. Tampereelta käydessäni Turussa kävin Haloset-liikkeessä siellä oli Black Horseja, nyt kävin vähän aikaa sitten uudestaan ei ollut enää.

Parissa keskusteluketjussa on pyydetty lähettämään H&M:n nettisivuilta löytyvään asiakassähköpostiin palautetta jos ottaisivat taas takaisin valikoimiinsa miesten stringit. Palaute on näiden osalta jo moneen otteeseen toiminut. Tuonne siis nyt palautetta ja muuallekin eri liikkeisiin.

Tamperelaisena kiinnostaa, mistä Tampereelta saa miesten stringejä? Kootan tähänkin ketjuun paikkoja mistä noita stringejä saa ja ilmoitellaan täällä paikkoja johon palautetta vois antaa. Stokka, Sokos ja pian myös H&M ovat noudattaneet pyyntöjänne. Viimeinen tarvitsisi lisää palautetta vielä.

17

1836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukko ja Raumaa

      H&M tarvitsee palautetta ja sille on annettu sitä noista miesten stringeistä.Tarvittevat vielä lisää että uskaltavat tilata. Stokka ja sokos ovat muutenkin jo tilaamas loppuvuodeks. Stokkal on Calvinia ja Sokoksel voi tulla jo ensi viikolla. Loppuvuodesta tulee Sokokselle ainakin eri mallei. Mutta pistäkää palautetta sitte tulee enemmän erilaisia vaihtoehtoja ja enemmän. Eri liikkeisiin kans.

    • ennekin auttanu

      viime aikoina H&M:n on saanut palautetta miesten stringien puuttumisesta, ennen ei. palautetta on tullut vähän paitsi nyt. palauteviestit toisivat markkinoille vaihtoehtoja.

    • bmw ja buell

      ^Laitoin palautetta h ja mlle, se ei vain yksin riitä, muidenkin täytyy laittaa. Miksei kukaan maininnut Dieselin Jockey Strapeja saa Helsingin Stockmannilta ja pian Armanin stringejäkin?

    • aliashokki

      parasta olisi antaa palaute suoraan paikan päällä. mutta hm:n kotisivuilla on asiakaspalvelun sähköposti.

    • yooonas

      voisitte päivitelle jos tiedätte miesten stringejä löytyvän jostain

    • montaa kokoa

      Muijan kans oltiin tänään aamulla lähdettu Turkuun kauppatorin laidalla olevaan Sokokseen oli tullut Calvin Kleinin stringejä. Ensi kerralla ostetaan. Tällä kertaa rahaa meni juhlaosastolle. Stringit olivat tuolla muiden CK:N tuotteiden joukossa.

    • åjååå

      stokalla ja sokoksessa on ollut molemmissa ck:n stringejä molemmissa paikoissa kehuivat niiden menneet kovaa tahtia kaupaksi. kohta tulee varmaan uusia merkkejä stringeistä. h&m toimii palautteesta, eivät vain vielä ole saaneet sitä tarpeeksi.

    • lifemocker

      suurinosa IHMISISTÄ pitää niitä aika hirveinä

    • aina jalassa

      en muutakun kaikki rohkeasti vaan käyttämään niin saadan nämäkin yleistymään kunnolla suomessakin jos vaikka saataisiin jonkin näköinen muoti-ilmiö aikaiseksi pian kai voivat yhdessä haukkua bokseri käyttäjät hirveiksi

    • raappahousutkin
    • stadii-tree

      kovasti menevät kaupoista varsinkin normikoot. kannattaa käydä ostamassa paikan päällä jos tulevat liikkeiden hyllyille muutkin huomaavat ne vaimot tyttöystävä sun muut ja ostavat miehilleen. muoti kasvaa ja valikoima laajenee. hm:n sivuilla olen laittanut niiden asiakaspalvelun sähköpostiin laittanut pyynnön miesten stringeistä. palautteesta kiinni vain tuleeko sinne tai sen määrästä.

    • JääkiekkoilijaESPOO

      Tämän kirjoitin toiseen keskusteluun, tätä mieltä olen.

      Yhdyn samaan huutoon, mitä täällä usemmat ovat sanoneet. Menee kaupasta ostamaan miesten stringit niin valikoima kasvaa ja pysyy. Minä, kuten muutkin ovat laittaneet H&M:lle palautetta, jos viitsisivät ottaa valikoimiin miesten strinigt. Onhan siellä muutenkin kymmeniä eri miesten alusvaatteita. Jos useammassa miesten nettivaatekaupassa stringit ovat myydyin tuote, niillehän on tosissaan kysyntää. Laittakaa tekin H&M:n kotisivuilla olevaan osoitteeseen palautetta, jotta valikoimiin tulisivat sellaiset.

      Harrastan jääkiekkoa ja muutamat treenikavereista käyttävät.

    • Erland Kovero

      Piipahdappas pornokaupassa

    • uuwosss

      joku kirjoitti juuri toiselle keskustelualueella. tampereella ei ole hirveästi mutta turun sokokselta löytyy paljon eri kokojakin.

      en ole laittanut sinne h&m sivuilla olevaan asiakaspalvelun sähköpostiin pyyntöä miesten stringeistä. pitäisi kun monet ovat kehottaneet

    • black hevoseeet

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe