Andy McCoy kitaristina

GHelmet

Minkä tasoisena kitaristina pidätte Andy McCoyta? Yksi kohtuu isoillakin lavoilla soittanut suomalainen kuitenkin.

51

4692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä Ana

      Hyvähän se on soittamaan, mikäpä siinä.
      Päässyt pitkälle, moni ei pääse samaan.

    • 6q498xsh

      Andy on soittotaidoiltaan surkea kitaristi. Osaa suunnilleen muutaman rokkisoolon ja perus rocksoinnut, jotka osaa kaikki muutkin. Yhtään hienoa teosta ei mies ole tehnyt

      Mutta onneksi Suomessa on ja on ollut loistavia kitaristeja kuten vaikkapa Alex Laiho, Heikki Silvennoinen, Marzi Nyman, Albert Järvinen ja Jukka Tolonen

      • Hyvä Ana

        Kuuntele Hanoita, kyllä Antti hyvin vetää.


      • NoJust...

        No siinä taas joku tietää:D

        Andy veti joskus jollain keikalla akustisesti flamencoa tosella tyylikkäästi.


    • Leppi88

      Humalassa vahva 8.
      Selvänä kuulemma yksi parhaista, mutta kukaan ei ole vaan onnistunut kuulemaan silloin.

    • andymäcboy

      No mitä nyt telkarista on muutama piisi tullut ,niin vaikuttaa siltä että jotain peruskomppia vetää ja kiermurtelee siihen malliin kuin olisi vaikeempikin juttu käsillä.
      Toinen kitaristi sitten tekee ne vaikeemmat juttut :)

    • jasdfjwurweruwhdknfs

      Ihan hyvin se vetää jollei ole liian lärvit, tosin mä en arvosta miestä erityisen isosti.
      Aivan liian moni hyväkin kitaristi on sitä mainettaan pilannut soittamalla yleisölle jos jonkin näköisessä kunnossa ja tälläisiä kitaristeja mä en osaa itse arvostaa koska jos kitaristi vetää lärvit tai on aineissa ja soittaa päin v.......t....ua niin ei sellainen arvosta yleisöään ja tunne on molemminpuolinen.

      Joo, Andy on ihan jees selvinpäin mutta aineissa ei todellakaan mikään erityisen hyvä, mutta näin ne aineet vaikuttaa, sen tietää jokainen musabisneksen ihminen (ja puhun nyt aineista jotka todellakin vaikuttaa mm. soiton tekniikkaan ja kuulemiseen jne).

    • tuottaja 218

      Onhan näitä soittoniekkoja.

      Albert pesee koko revohkan rööki huulessa ja kossukännissä mennen tullen.

      Nykyään studiossa voi korjailla vaikka minkälaisia virheitä mutta lavalla veri punnitaan.

      • Alberttuttu

        Juu kyllä Albert Järvinen oli hyvä kitaristi muttei kyllä enää pese ketään, kuolleet kun ei kitaralla enää revittele..sääli..koska Albertti oli yksi niitä jotka oli täysin omanlaisensa soittotyyliltään, hyvä äijä.

        Mutta hei..ihan tiedoks, ettei Albertikaan kovin kännissä hyvin soittanu..eli ei pidä liioitella asioita kuitenkaan vaikka onkon mm. Englannissa arvostettu kitaristi ja ois juuri lyöny itsensä läpi isommalle maailmalle mutta meni ja siirty tuolle puolen..perhna että kitaramaailma menetti miehen taivaalliseen orkesteriin.


    • jfdd

      Alkaa nyt puhuko paskaa täällä.. Kyllä Andy on loistava kitaristi! Voitte kysyä asiaa vaikka Bob Eztriniltä, Iggy Pop:ilta yms jotka elämänkerta kirjassaan hieman puhuu asiasta..

      • Guitarlover

        Ei kaikki pysty kännissä vetään Flamencoa, että funtsippa sitä. Näin Andyn Lutakossa ja onhan se ihan helvetin taitava kitaristi.


    • Urpot3

      Ai Andy soittotaidoiltaan surkea eikä ole yhtään hienoa teosta tehnyt? Aivan naurettavaa jengiä.. Andy säveltänyt mm. kaikki Hanoi Rocksin parhaimmat biisit, kun Tragedy, A Day Late a Dollar Short ja lisäksi omasta tuotannosta voisi mainita Strung out.. Andy on myös teknisesti loistava kitaristi, taittuu niin rokki kuin klassinenkin

      • TimoKymppi

        Andyn heikkoudeksi on mainittava, että hän on jo yli 50 vuotias (=vanha pieru) ja toisaalta ei soita raskasta heviä. Ne on tälläisillä palstoilla eniten liikkuvien alle 25v henkilöiden mielestä tekijät, jotka määräävät onko kitaristi hyvä vai huono.


      • gdfgfdf

        "Andy säveltänyt mm. kaikki Hanoi Rocksin parhaimmat biisit,"
        Varmaan näin mutta ne Hanoin parhaat biisit ei ole kovin kummoisia. Jos kysytään että onko Andy Hanoin paras kitaristi niin sitten ehkä... vaikka varmaan sieltä vietnamista löytyy joku Andyä parempi kitaristi.


      • NewGenerationOf80s
        TimoKymppi kirjoitti:

        Andyn heikkoudeksi on mainittava, että hän on jo yli 50 vuotias (=vanha pieru) ja toisaalta ei soita raskasta heviä. Ne on tälläisillä palstoilla eniten liikkuvien alle 25v henkilöiden mielestä tekijät, jotka määräävät onko kitaristi hyvä vai huono.

        Hih hih... Makuja on monia, ite sen kuuluisan 25v rajan alapuolella ja mielestäni kaikki parhaat kitaristit ovat vanhoja rocksukupolven pieruja -Berry ja Page muunmuassa-. Useat jo yläkerran orkesteriin siirtyneitä, kuten Abe Järvinen. Ja nykyhevi, hyh ja höh...


    • EttäTälleen

      Ainakin nuorempana jopa Mike Monroe oli parempi kitaristi kuin Andy...

    • MankHarvin

      Tuo takkutukka Alex Laiho on surkea tiluttaja Jukka Toloseen ja Jusu Syreniukseen verrattuna, soittaa kitaraa ja raiskata sitä on kaksi eri asiaa.

    • Stadinkundi66

      Olipas taas aivan perseestä oleviin kommentteja muutamaan lukuun ottamatta ;) minkä helvetin takia kaikki saatanan katkerat mulkut tulee aina suomi24neloseen aukomaan päätään vittu!! Turpa kiinni!! Andy on loistava meikä digannut ihan kybällä sen biiseistä ja soitostaan aina digannut!!! Kaikki levyt kolisee kunnolla kaikki levyt. Ja ettepä marisiat edes uskaltaisi sanoo andylle päin naamaa että se on paska...kepittäjä! Mikä vittu te muka olette sanomaan yhtään mitään!! Tehkääpä perässä!! Vittu mä nauran teille vitun möhömahasille läskeille :D

      • AmonG

        Sillä ei ole hevon vitun väliä, jos sinä diggaat Andya, se ei tee Andysta vielä hyvää kitaristia. Andy on ampiaissoundeineen ihan peruskamaa, ei mikään virtuoosi. Andy ei myöskään ole minkään kritsoinnin yläpuolella, jos joku haluaa arvostella Andya, niin vapaa maa tämä on vielä toistaiseksi siinä suhteessa. Quod scripsi scripsi


      • ÄO-65-tai.alle

        "Olipas taas aivan perseestä oleviin kommentteja muutamaan lukuun ottamatta ;) minkä helvetin takia kaikki saatanan katkerat mulkut tulee aina suomi24neloseen aukomaan päätään vittu!! Turpa kiinni!! Andy on loistava meikä digannut ihan kybällä sen biiseistä ja soitostaan aina digannut!!!"

        Sivistyneistön analyyttiset kommentit täältä vielä puuttuivatkin. Siis sen älymystön, jonka mielestä se, joka huutaa kovimmalla äänellä ja kiroilee eniten, on oikeassa.


    • Vettävaan

      Selvinpäin ollessaan aivan loistava rock-kitaristi. Kännissähän kaikki kitarasankarit ovat enemmän tai vähemmän "varman päälle" soittajia.

    • ihanokseon

      Nooh, Andy ei ole koskaan ollut mikään tiluttelija, mutta omassa kategoriassaan loistava kitaristi. Hyviä biisejä Andy on tehnyt ja monta hyvää keikkaa vetänyt! Toivotaan, että vielä tulisi muutama hyvä biisi Andyn kitarasta :)

      • Andymccoyysysss

        Totta!


    • Thinkoo

      Onks pikkuisen idioottia vastailla nuin vanhaan ketjuun..... Hä

      • ihanokseon

        Nooh, annathan anteeksi vanhemmalle sedälle kun en tajua aina teidän nuorten tyttöjen palstakoodeja, että mikä on soveliasta ja mikä ei. Lupaan olla seuraavalla kerralla tarkempi nimenomaan viestiketjujen iän suhteen, vanhoihin ei vastailla! Vielä lopuksi sulle tuollainen hymynaamahymiö vanhemmalta sedältä näin sovinnon eleenä :).


    • hfdgfsda

      Huono. Ei mul muuta.

      • hghgjfjfkddkkd

        Totta. Ei andy mikään uskottava kitaristi ole koskaan ollutkaan. Se on ollut vain pelkkä pesemättömälle perseelle haiseva narkkari...ja älyltään hampaaton änkyttävä sössö. Ihmisen irivikuva.


    • Ugfggfg

      Onhan Andyl nyt legot ja paremmat ku sulla, Andy on persoona joita Suomen metsistä ei nouse kuin muutama sadassa vuodessa.

      • alkaaslättylotisee

        Tommosia omissa paskoissaan laahustavia kylähulluja on joka lähiössä, joissakin jopa useita. Gary Moore oli hyvä kitaristi, Andy muusikkona vetelys, kömpelösorminen keskinkertaisuus ja puheissaan tyhmä. Eihän se tajua edes harmonioita. Soitto haisee likaa pieruisille kalsareille ja hassikselle.


    • tilulilusilleen

      Musan teko on muuta ku näppäryyttä. Näppärät tiluttajia esimekkinä nyt Jahnu Tunder and screaming Bullers

    • Syrjällä

      Monissa musiikin tyylilajeissa suomen paras kitaristi on ehdottomasti Pantse Syrjä. Hän mahtuu helposti myös koko maailman TOP10 parhaisiin kitaresteihin.

      • Rolling_out

        Niin mutta eikö Pantse saanut jonkin pahoinpitelytuomion ? Eihän se silloin voi mitenkään olla edes top100 joukossa. Suomalaisista parhaita kitaristeja ovat Sakari Pesola ja Jari Helin. Aleksilla ei oikeastaan ole kuin nopeutta ja itse sanottava jää hämärän peittoon kaiken kaaoksen keskellä.


      • tokkajulonen
        Rolling_out kirjoitti:

        Niin mutta eikö Pantse saanut jonkin pahoinpitelytuomion ? Eihän se silloin voi mitenkään olla edes top100 joukossa. Suomalaisista parhaita kitaristeja ovat Sakari Pesola ja Jari Helin. Aleksilla ei oikeastaan ole kuin nopeutta ja itse sanottava jää hämärän peittoon kaiken kaaoksen keskellä.

        Niin mutta ei kai mikään tuomio vaikuta siihen miten hyvä on kitaristina?

        Onhan (oli) Jukka Tolonenkin pirun hyväkitaristi vaikka on istunut vankilassa.


      • rispektiä

        Tää on vähän tyhmää arvostella kitarointitaitoja juorujen ja muiden kuin soitannollisten asioiden perusteella. Tosiasia on, että Andy on menestyksen ja levymyynninkin perusteella yksi suomen kaikkien aikojen kitaristeista. Ei varmasti näytä koko soitto-osaamistaan soittamissaan biiseissä ja löytyy parempia laulajia. Eikä Andyn genre ole koskaan ollut tiluttelija. Silti Andy on ja on ollut riittävän hyvä saavuttaakseen kaiken mitä on urallaan saanut!


      • hghgjfjfkddkkd

        Enemmän se on narkkari kuin muusikko. Must se on todella paha asia.


      • Anonyymi

        No voi nyt vittu. Narkkaa paistia ja (sanoma-)paperia...


    • rokkijulkkiskai

      Kitaristi on hieman eri asia kuin kitaran kanssa heiluva rokkari. Laulajakin on hieman eri asia kuin kähisevä Andy. Lauluntekijäksikään en oikein osaa häntä mieltää.

    • RokkiPoliisi

      Hyvä tatsi minustakin Andylla jossain vanhoissa Hanoi jutuissa. Oli aika surkea Jukka Puotila Showssa Lampeniuksen kanssa. Mistä ensi vaikutelma itselläni. Youtubessa ollut kännissä tosi surkea jossain pätkissä nykyään mut joo todellakin kova ote aikanaan näytti olleen ja on varmasti selvänä vieläkin. Gary Moore ja Jimi Hendrix oli kanssa aikoinaan ihan hyviä omaan makuuni.

    • edunvalvonta

      Aivan surkea jos nyt edes rock-kitaristiksi voi sanoa.

    • progeilija

      Andylla on oma tunnistettava kitarasoundi, joten sen puoleen ei täysin kuka tahansa.
      Hlvtn moinen biisinkirjoittaja myös

    • Anonyymi

      Mitkä on kriteerit millä se "hyvä kitaristi" valitaan!
      Onko se...
      Hyvä tatsi vai hyvä tiluttelija, vai se että osaa soittaa eri asennoista kuten kitara niskan takana vai riittääkö se että arvostelija tykkää vaan siitä musiikista jota jo. henkilö soittaa?

    • Anonyymi

      Minua ei henkilökohtaisesti tiluttelu kiinnosta, jotenkin ei vaan korvat kestä kuunnella ja sama juttu hevilaulajien korkealta ja kovaa- juttujen kanssa.
      Kitarassa ei tartte olla kun E, A ja D kielet!

    • Anonyymi

      oma kanta;suurten lavojen kitaristi pääasiassa, siellä toimii sen kaltainen tyyli->>

    • Anonyymi

      No Suomen kaikkien aikojen paras rokkikitaristihan se on. Albert oli ihan hyvä kans, mutta soitti huonossa bändissä - ihihii...

      Hevitiluttajat on sitten sellaista runkkausmeininkiä enemmän.

      Tenkula oli kyllä hyvä omassa lajissaan. Jopa tyylillä.

    • Anonyymi

      Mun korvat ja hermot ei kestä kuunnella hevitiluttajia, korvia raastavaa vinguttamista!
      Taitoahan se vaatii mutta kaiken oppii jos on aikaa ja haluja.
      Itse tykkään soittaa korkeintaan kolmea paksuista kieltä ja reilulla säröllä.

    • Anonyymi

      Parasta kitaristia ei voi nimetä, toinen kun tykkää niin toinen ei tykkää.

    • Anonyymi

      Kyllä Andy soittaa osaa, ja on hän tehnyt muutaman kelpo biisinkin.

    • Anonyymi

      Isoillakin lavoilla voi kitaristina esiintyä eikä se perustu osaamiseen . Meteli ei ole musiikkin alagenre .

    • Anonyymi

      Terve kaikille,minä lueskelin kirjan pois.
      Mies on kuin Suomen Remu tarinaa on ja bändejä hyvä että mennään musa edellä minä en käytä huumeita.
      Miksi vitussa pitää vetää naamat jos haluat tehdä jotain?
      Se ei mene niin.
      Ensiksi Andy on vitun huono kitaristi.
      Albert Järvinen on hyvä ktaristi.

    • Anonyymi

      Andy on soittajana heikko ns. aloittelijan tasoa. Rock habitus on se asia millä hän on maineensa luonut. Andyn tekninen osaaminen on heikko.

    • Enpä ole Andy McCoyn kitaran soittoon oikein perehtynyt. Kerran joskus useampi vuosi sitten kuuntelin muutaman Hanoi rocksin kappaleen, mutta ei ole tainnut oikein napata bändin musiikki, kun en ole sen jälkeen kuunnellut. Michael Moroe osaa soittaa saksofonia ihan hyvin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe