Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Keinonahka on pyllystä

ron pascas

Tuli tarpeen ostaa kesäksi kengät. Halusin kangaskengät, ei missään tapauksessa nahkaa. Kenkien löytäminen oli melko vaikeaa. Yhdessäkin kaupassa oli vain kokoja 48 ja 50 jäljellä. Menin sitten ihan oikeaan kenkäkauppaan (K-Kenkä) ja siellä olikin hieman parempi valikoima, mutta en siltikään löytänyt sopivia kokoja, enkä halunnut jotain 150€ Fred Perryjä. Myyjä ehdotti sitten keinonahkakenkiä ja toiset kokeilemani (Tango) olivat sopivat. Yllätyin vielä iloisesti kun liikkeessä oli joku alennus ja sain 20€ alennusta.

Olen aikaisemmin käyttänyt paljon nahkakenkiä ja viime aikoina ruvennut suosimaan kangaskenkiä, mutta keinonahkaa oli vain lapsuuden tarralenkkareiden vahvistuksissa.

Heti ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen huomasin kuitenkin keinonahkakenkien ominaisuuden; ne hiostavat niin kuin olisi muovipussit teipattu jalkoihin.

Nyt kolmantena päivänä vituttaa kun joutuu töissä olemaan sukat nihkeinä ja edessä on vielä kesän lämpimät. En osta enää toiste muovikenkiä.

Mitä mieltä muut ovat keinonahkakengistä? Hiostaako ne teilläkin?

4

1307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • I loove shoes

      Olen nainen (sinä luultavasti mies kengän koosta päätellen) ja mulla kyllä hiostaa kaikki kengät. Suosittelen ohuita pohjallisia, joita vaihdat vuoropäivinä, ja sukiksi mieluiten ohuet juoksusukat kuin hikoilevat puuvillasukat.
      Mulla on töissä kahdet kengät (sandaalit), joita pidän vuoropäivinä, näin kengät saavat kuivua välillä päivän ja välillä pitkän viikonlopun.

    • keinonahka on kestävää

      Keinonahkaa on niin monenlaista äärimmäisen huonosta muovista todella hyviin nykyaikaisiin materiaaleihin. Esim. Vegetarian Shoes kengissä käytetään laadukasta keinonahkaa (sellaista mikrokuitu-keinomokkanahkaa) joka hengittää ja ei hiosta, mutta on kuitenkin vedenpitävää ja erityisen kestävää. Kengät säilyvät vuosia ihan priimakunnossa eivätkä pilaannu edes loskan ja maantiesuolojen vaikutuksesta, kuten nahkakengät.

      • Anonyymi

        Muovikenkää se on kaikki keinonahka, myös nämä veget. Lisäksi kaikissa muovikengissä käytetään öljyä, joka tuhoaa luontoa ja eläimet kärsivät.


    • Anonyymi

      Kaveri sanoi, että kovalla pakkasella keinonahkatakki rupesi sisällä vaahtoamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe