Adressi opiskelurauhan ja Alppilan opettaja Korhosen puolesta

Liinu et al

http://www.adressit.com/pelastakaa_opettaja_antti_korhonen

VAADIMME

että laaditaan yhteisesti sovitut pelisäännöt koulukurin palauttamiseksi.

- Ihan oikeasti, voisiko päättäjillä ja vanhemmillakin olla maalaisjärkeä sen puolesta että kaikkea ei tarvitse eikä kuulu koulussa pikkurikollisten aluilta sietää? Eikö olisi kaikille lapsille parempi, että opiskelurauha taattaisiin ja jos riehut, huudat etkä tottele, niin ulos luokasta ja opettajaa kuunnellaan näinkin yksinkertaisessa asiassa.

16

637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veka2

      Olisiko hyvä ratkaisu jos k.o. henkilö (rehtori) menisi kansliastaan valvomaan ruokailua ja muita tilaisuuksia (en tunne nyky koulua) esim. 1v.n ajalle jokaisena päivänä. Sepä voisi opettaa k.o. henkilöä (ei arvonimitystä), mitä tapahtuu ruokailussa.
      Jos kuri palautuisi, siitäpä mahtava meriitti ja jäisipä kurittomat "machso" opettajat toisioon.

      Onnea yritykseen...

    • kuri lökäpöksyille

      Nykynuoriso on ihan kamalaa, kova kuri kouluihin !!

    • ahti kla

      Eväät opettajalta otettu pois lainsäädännössä.Lepsun kotikasvatuksen lisäksi
      koulu eivoi hoitaa kasvatusta vaikka vielä ammatillisessa koulutuksessa osalle on kasvatustyön osuus suurempi kui opetustyö

      ah

      • mamamia100

        Kuinka voidaan odottaa lapsilta hyviä käytöstapoja, kun ei ne ole vanhenpiensakaan
        hallinnassa. Ketään eikä mitään arvosteta tänä päivän. Työelämässä on käytöstavat heitetty vallan nurkkaan, työtovereita tervehditään (jos jaksetaan) tuijottamalla tietokonetta, katsekontaktista ei ole hajuakaan. Kaikki yhteisöllisyys on kadonnut ja huvittavinta on, että aina syytökset omaan huonoon oloon kohdistetaan esimiehiin
        vaikka olisi tarpeen vähän tarkastella omaa käytöstään.Eiköhän koulumaailmassa ole aivan samaa, nähdään vaan vika opettajissa. Monen lapsen lähtökohdat jo peruskäytöstavoissa on hukanteillä, ja siitä eniten saa lapsiparka kärsiä


    • Kuria lisää

      Ihan ensin kaikki opettajien ja rehtoreiden vakanssit. Tulee olla työtehtävässä pätevä eikä epäpätevä opettaja.

      Pääkaupunkiseudulla taitaa olla opettajista lähes kaikki epäpäteviä. Ei se ole mitään säästöä, että palkataan ei valmistuneita alalle.

      Mikis näinkin vaativiin työtehtäviin palkataan epäpäteviä.

      Ensin kuritus ja epäpätevyys asiat kouluissa kuintoon ja kiusaaminen pois.

      Rehtorot myös valvomaan, mitä ihan oikeasti siellä ruokaloissa jne tapahtuu. Ja pitämään kuria. Kaupungin linjajohtajat myös enemmän kouluihin.

      Miksi kuvaaminen on luvallista kouluissa ja videokuvien levittely. Miksi sitä ei valvo kukaan?

      Villamyssyt ja rätit pois päästä ruokaillessa ja kuri kovempaa. Ihme tyyli, että lähes kaikki sallitaan ruokailussa ja kukaan ei saa puuttua mamman poikiin ja tyttöihin, vaikka käytös olisi kuinka ala-arvoista.

      Kotikasvatus kuriin ja vanhemmat kasvattamaan ihan oikeasti niitä "kullannuppujaan".

      • OLD SCHOOL KUNNIAAN

        KEPPIÄ , KEPPIÄ , KEPPIÄ
        EI MUUTA
        SITTEN TAPAHTUU IHME
        KAIKKI OSAAVAT KÄYTTÄYTYÄ KUNNOLLA
        TAKUUVARMASTI
        PISTE.


    • MiuQQ

      Välitön allekirjoitus. Hyvä AP!

    • Dr.School

      Ekaksi nuo Alppilan yläasteen pennut ja erititen heidän isänsä ja äitinsä hoitoon.

      M3 psykiatriseen osastohoitoon...

      Miten voi pennut olla noin pihalla tästä maailmasta.

      Kotona varmaan kaljaa, maksalatikkoa ja nettisurfailua....
      Ei mitään kasvatusta.

      Hävetkää!

    • juusela3

      Voisko perustaa rahaston johon jokainen (joka haluaa) vois laittaa vaikka euron. Auttas opea taloudellisesti. Itte olisin kusessa jos työt loppuisi vaikka köyhyysrajoilla mennään joka kuukausi.

      Oma mielipiteeni on että jos oppilas osaa käyttäytyä niin tuskin opettajat niitä käy tönimään.
      Ei ole helpoin ammatti varmasti.

    • hellanlettas1
    • biiunoo

      pojalla käy leuat kuin aivan koko ajan. EN MÄ MITÄÄN OLE SANONUT! :D Ihmettelen että miksi opettaja ei lähtenyt se pojan kanssa rehtorin jutuille? Tossa vaihees pitäis luokkakavereiden jo sanoa tolle pojalle että pitää sen päänsä jo kiinni, että olet saanut nyt ihan tarpeeksi huomiota aikaiseksi.

    • solvaajat kuriin

      Kun oppilas solvaa opettajia päin naamaa, niin pitäisikö vaan katsella hiljaa että mikähän tätä pikku kultamussukkaa oikein vaivaa, ettei vaan tuu potkuja? Tällä opettajan irtisanomisella todella annetaan selvä viesti koko yhteiskunnalle: Häiriköinti on ymmärrettävää ja hyväksyttävää käytöstä murrosikäiseltä eikä siitä saisi suuttua eikä varsinkaan rangaista... Opettajasta tehdään rikollinen vaikka väkisin ja kunnioitus auktoriteetteja kohtaan ja koulujen työ- ja opiskelurauhaa vain huononnetaan!! JOS laki kerran sallii tarvittavien voimakeinojen käytön opettajille, niin miksi tämä opettaja heti irtisanottiin, vaikka kyseiselle oppilaalle ei edes tullut mitään vammoja?? Jälkeenpäin on helppo vaikka keksiä, että voi, voi, tuli niin paljon henkisiä kärsimyksiä tms... Pitäis ajatalle tätä asiaa vähä laajemminkin eikä vaan halkoa hiuksia siitä, että oliko kyseisessä tilanteessa voimankäyttö kohtuullista vai ei. Oppilaalle ei tullut vammoja ja on vaakakupissa nyt suurempiakin asioita ja kaikkien yhteinen etu!

    • Keltiäinen

      http://www.youtube.com/watch?v=-GMEQGE2pe8 Hyvä keskustelu

      Koulurauha pitää palauttaa

    • saa ilmaiseksi ostaa

      Tänään US:ssa:

      "Lundell viittaa opettajien ammattijärjestö OAJ:n koulutuspäällikön Heljä Misukan kommentteihin, joiden mukaan opettajat Helsingissä ja muualla Suomessa eivät enää uskalla puuttua häirikkötapauksiin. Syynä pelkoon on opettaja Antti Korhosen toimista noussut kohu.

      - Helsingin opettajat ovat olleet hämmästyttävän hiljaa. Heidät on peloteltu. Pelko ei ole yhteistyön itu, Lundell kirjoittaa.

      Lundell jatkaa opetusviraston kritisoimista.

      - Kyse ei ole enää pelkästään Korhos-gatesta, vaan paljon laajemmasta asiasta, nauttiiko opetusviraston johtotroikka enää helsinkiläisten luottamusta? hän kysyy."

      Typerä Suomen kansa. Missään muualla maailmassa ei taatusti saataisi yhtä maata näin sekaisin kuin Suomi on saatu, ja kansa pyörittelisi vain sinisiä silmiään - kaikki on sotkettu ja edelleen sotketaan,ja kansan halutaan tappelevan keskenään niin, että mitään yhteistä rintamaa ei pysty syntymään vastustamaan nykyistä poliittista kehitystä, jolla on ollut jo vuosien ajan tarkka täsmäsuunnitelma. Suomi on ollut aivan loistava tämän kehityksen testimaa Euroopan vaikeimmalla vähemmistökielellä, kun on luotu propagandaa.

      Eikä ketään ole häirinnyt vaikka jo julkisesti lehdissä kerrottiin, että Suomen kansaa on tahallisesti tyhmistetty, tai että nämä maailman paras gallupit tehdäänkin veroparatiisisaarilta käsin tilaustyönä, tai että armeijan lähes korkein pomo - maajoukkueiden komentaja - muutaman päivän varoitusajalla siirtyikin töihin arabimaihin, tai että normaali lasten kasvatus ja kurissapito ja normien noudattamisvaatimus muuttuukin yht äkkiä jopa lainsäädännöllä väkivallaksi.

      Mutta - niinpä, kun ei enää aivoissa pelaa edes syy ja seuraussuhteiden analysointi, kun se on jotakin kamalaa salaliittoteoriaa ja vievät vielä hourulaan, jos uskaltaa ihmetellä ääneen auktoriteettien suuria ja viisaita päätelmiä.

      Niin, että minkähän takia?!

      En näe mitään toivoa tässä tilanteessa, jossa jo näiden lasten vanhemmat ovat olleet tämän manipuloinnin alaisia aina 70-luvulta alkaen, ja nyt sitten näillä typerillä jutuilla vain testataan enää, että miten hyvin tuo tyhmistäminen ja epäloogisuuden opetus ovat menneet perille.

      Syyllistä nyt voi todella tähän "päämanagerina" opetuspuolella etsiä sieltä koulutoimen johtoportaasta, tai systeemin luojista, jossa ihmettelin jo työryhmään nimettyjä henkilöitä, joiden tehtävänä oli luoda Suomeen opetuksen kokonaisuudistus.

      Miten moni on tutustunut asiaan näiden runsaiden musta tuntuu mielipiteitten pohjaksi, että mistä todella on kyse kaikissa Suomen sotke ja uudista lakien kokonaisuudistuksissa - viime vuosien ajalta satoja? Eikö ole yhtään häirinnyt, että samasta pelkoasiasta on tiedotettu jo suojelupoliisissa tarkastajan toimesta eletyn jo 16 vuotta, myös Suomen pankissa on pelätty kamalasti, myös elinkeinoministeriössä, jossa oli jokin aika sitten tulipalokin on pelätty, tai kuntaliitossa, tai valtiovarainministeriössä jne... Hoitajatkin väittävät, että vanhustenlaitoksissa heidät on peloteltu hiljaiseksi - mutta kansa se kun porskuttaa mielipiteineen yhtä tyhmänä kuin ennenkin.

      Ei voisi suomalaisia enempää hetkauttaa tämä kokonaistilanne, vai?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe