IHMEPARANTUMISET OVAT TODISTETTAVISSA

Separador

Imeparantumisewt, silloin kun ne ovat Jumalan aikaan saamia ja todellisia, niin niistä löytyy kiistattomat todisteet. Yksi selvä todistus on nähtävissä joka sunnuntai huhtikuun alusta alkaen ITÄKESKUKSESSA Tallinnanaukiolla joko sisä taikka ulkotiloissa sään mukaan.
Paikalla on mies joka on todistettavasti ollut kuolleena neljä tuntia ja palanut takaisin elävien joukkoon lääkärinlausuntojen mukaan. Myös on nähtävissä lääkärintodistus siitä kuinka kävelykykynsä menettänyt kävelee parannuttuaan TV-kameroiden edessä.
Jumalan ihmeet ovat siis todistettavissa, joten ateistit miet5tikääpä sitä ja muutkin epäilijät voitte tulla ja pysäyttää tuon sinisellä sähkömopolla ajavan miehen ja nähdä että JUMALA TEKEE IHMEITÄ eikä niitä salaa.

12

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :)))))))

      LOL!

    • muuan mies

      Ihmeparantumisia ei ole on vain luonollisia parantumia, joilla ei ole jumalan kanssa mitään tekemistä
      Ns. ihmeparannutksissa patrantaja on viime kädessä potilas itse,
      parantaja vain auttaa toimillaan sairaan oman vastustuskyvyn
      nousemiseen joka sitten parantaa tuon sairauden

      Sama tapahtuu myös lääkkeillä, ne auttavat oman vastustuskyvyn heräämiseen, lukuunottamatta lääkkeitä jotka eivät johda parantumiseen, ne poista vain oireet

      Ihmeparannukset eivät todista jumalan olemassaoloa

      • .......

        Paranin huimauksesta kun Mr Hill laittoi kädet pääni päälle, edelleen on jotain tähän neurologiseen vaivaan liittyvää kuitenkin todella sain apua.


    • Jos ette pysty katsomaan klo 11.40 tänään Yle ykköseltä Aamusydämellä ohjelmaa aiheesta, niin vilkaiskaa se Yle Areenasta, siinä otsikkoon vastaus.

    • valehtelijoita nuo

      sebaradorille. Voihan voihan sössö. Kaikki suurta huijausta tollaiset pyörätuolista nousut eihän tuo ukko eikä se akka olleet edes todellisia eikä uskottavia mitenkään. Mutta kun on kyseessä uskis lauma missä uskisjohtaja sanoo että tuo on totta niin ei kukaan uskalla vastustaa tai joutuu pois koko kuppi kunnasta ja sehän sitten menee rehellisyyden ja totuuden edelle.

    • > Imeparantumisewt, silloin kun ne ovat Jumalan aikaan saamia
      > ja todellisia, niin niistä löytyy kiistattomat todisteet.

      Ja koska yhdestäkään ei ole vielä löytynyt kiistattomia todisteita, niin? :)

      • fdrgthyuy

        Tässä fundamentalistin näkemys asiaan: "Matt. 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: Herra, Herra! emmekö me sinun nimes kautta ennustaneet, ja sinun nimelläs ajaneet ulos perkeleitä, ja ole sinun nimes kautta monta väkevää työtä tehneet?
        Matt. 7:23
        Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.'

        Mitenkäs tuon ymmärrät? Minä ymmärrän sen kuten luenkin.


    • valitettavasti.totta

      PERTTI CAJANDER ON VÄÄRÄ PROFEETTA, MIKÄ ON TODISTETTAVISSA

      Minulla on Pertti Cajander profetoinut useita kertoja. Moni näistä profetioista ei toteutunut annetussa ajassa. Toiset toteutui aivan väärällä tavalla. Monet profetiat tosiasiassa yrittivät saada häneen uskovan tekemään typeryyksiä. Cajander on myös profetoinut siten, että ensin joku asia tapahtuu näin ja sitten vähän ajan päästä profetoinut, että se tapahtuu toisella tavalla. Näissä profetioissa oli selvä sisäinen ristiriita. Minulla on tarvittaessa antaa jopa kirjallisia todisteita tästä.

      5 Moos. 18:21,22: "Jos alatte kysellä mielessänne, mistä tiedätte, mikä sana ei ole lähtöisin Herralta, muistakaa tämä: Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä."

      Kerran hän sanoi, että Jumala oli parantanut hänet monista sairauksista. Kaikki sairaudet kuulemma lähtivät pois. Hänellä oli kuitenkin kotona sellainen viikkorasia, jossa oli suuri määrä hänelle määrättyjä lääkkeitä. Mies istuu kotona rullatuolissa, mitä käyttää vain istuimenaan. Hän kyllä kävelee kotona normaalisti. Hänellä on suuri televisio, jonka edessä hän polttaa tupakkaan melkein koko ajan.

      Pertti Cajander myös soittelee eri ihmisille ja juoruaa hänen luonaan käyneistä henkilökohtaisista asioista. Cajander aivan härskisti valehtelee toisista ihmisistä yrittäen tuhota heidät.

      Erään opetusvideonsa lopussa Pertti Cajander kirjoittaa, että pedon merkki on risti ja kaste näillä sanoilla: "Oletko uskonut valheen ja hylännyt totuuden ja vaihtanut kirkkauden pedon merkkiin, joka on kaste ja risti. Näin on kirjoitettu". Videon lopulla hän väittää saaneensa sanat Pyhyyden Hengeltä. https://youtu.be/OlXJJGLvEzs?t=19m53s

      Raamattu ei opeta, että pedon merkki olisi risti ja kaste, vaan oikeaa käteen tai otsaan otettava pedon nimen tai sen luvun sisältävä merkki. Cajanderin sanat ovat häpeilemätöntä Jumalan pilkkaa. Cajanderin saarna käyttää väärin Pyhän Hengen nimeä, mitä Jumala ei anna hänelle anteeksi, 2 Moos 20:7, Mark 3:29,30.

      Gal 6:7,8: "Älkää pettäkö itseänne! Jumala ei salli itseään pilkattavan. Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka kylvää siemenen itsekkyyden peltoon, korjaa siitä satona tuhon,"

      Raamatun Sanan mukaan, jos profeetan ennustama asia ei toteudu oikein, häntä ei saa enää kuunnella. Minä todistan, että näin on käynyt monta kertaa Pertti Cajanderin kohdalla. On parasta, että jokainen hylkää välittömästi tämän miehen.

      • Taas nähdään, ettei missään nimessä kannata sekaantua ääriuskonnollisiin touhuihin. Nämä vievät tavattomasti aikaa ja energiaa usein muutenkin mieleltään ja elämänhallinnaltaan heikohkoilta yksilöiltä.


    • Uskosta ihmeeseen kertoo eniten tämä tapa väittää että sinun XX kokemuksesi jostakin ei voi olla totta, vaan ainoastaan minun YY kokemukseni jostakin on totta.
      Voiko suurempaa ihmettä olla

      • muusukupuoli

        Minun xy on aina totta.


    • Eilen kuulin, että uskovan ystäväni aivokasvain oli lääkärin suureksi hämmästykseksi pienentynyt ja kaikki testiarvot olivat puhtaat, kun ne edelliskerralla olivat huidelleet aivan miten sattuu. Kiitos Jeesus!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe